Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
negyedes
addikt
Es szerinted mi lesz az win 7 SP1-ben? Megsugom, az osszes eddigi frissites, es meg 2 db ujitas ami Teged(szimpla juzert) nem erint(pzsmt kollega tobbet tud meselni, O foglalkozik vele). Ha teged tavoli kod futattasa nem erint akkor Neked nagyon jo. A WAT pedig opcionalis frissites, szoval nem telepul automatikusan.
Az eredeti hszben erv volt az ff.
(#22781) Morden24: akkor ezt is tisztaztuk

-
Morden24
nagyúr
Az XP-vel más volt a helyzet, ha emlékszel rá, de a korodból ítélve akkoriban te még az általánosba jártál. A SP1 megjelenéséig fel se tettem...
Látom matekból is jó vagy. Mellesleg a korra alapozni azok szoktak, akik nem tudnak másra támaszkodni, amikor tiszteletet vagy elismerést akarnak.
Egyébként idézek tőled: sokat torrentezek + naponta telepítek és törlök programokat + szinte mindent kipróbálok + Ha netán bekapnák valamit mégis, sokkal gyorsabb újratelepíteni a rendszert
Csupa jó felhasználói szokás, csupa jó ötlet, csupa jó meglátás.
A microsoft "legfontosabb" frissítése tudod mi volt? Az eredetiségvizsgálat.
Te figyi, önszorgalomból menj már végig légyszi az összes Win7-hez érkezett KB bejegyzésen. Utána majd beszélgetünk róla, hogy hány fontosabb frissítés volt, mint a WATU.
Egyébként meg az, hogy szerinted (nem számodra) nem hasznos, még nem indokolja azt, hogy azt állítsd, hogy egy Windows megbízható működésében szerepet játszik az, hogy nem update-eled, mert ez valami olyan szintű kardinális nettó baromság, amit ritkán olvas az ember.
A firefox csak egy megjegyzés volt, nem szeretem a többi böngészőt.
Nem, nálad (az eredeti kommentedben) a Firefox egy konkrét ok, amiért szerinted egy Windows megbízható.
Nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy a microsoft az o&o-tól licenszelne...
Mert cseszel keresni. Egyébként nem az O&O, hanem a Diskeeper.
-
polonic
félisten
"Nos akkor egy értelmes válasz következik: amikor feltettem a windows 7-et, működött, nem? Az, hogy találnak benne egy-két "biztonsági rést", az a legtöbb felhasználót nem érinti"
Dől a baromság ismét. Hát hogyne érintené??? Gondolj már bele. Nem érinti a felhasználokat egy olyan biztonsági frissítés, ami egy távoli kódfuttatást lehetővé tevő hibát orvosol??
Épp fordítva, az eredetisvizsgálattal kapcsolatos frissítés nem települ automatikusan. . .
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest