- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
DFeS
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Leginkább azért, mert hülyén néz ki. A notimon ezt már megoldottam a gyári, Vista-hoz készített lemezével, így már nem ajánlja fel, viszont sajnos most az e-sata-ra kötött winyónál sem teszi ezt.
Amúgy w7-rc-build.7100-nál nem volt semmi ilyen problémám, és ott is ugyan úgy AHCI-ben volt a winyóm. De mondok még egy durvábbat is, ha nincsen fent az a driver tök mindegy, hogy Native IDE módban vagyok, vagy AHCI, így is úgy is felajánlotta.
Ezt még Retail W7 Ultimate 64-nél nézegettem, mielőtt visszatettem volna a 32-est...minden mindegy alapon állítgattam biosban, és simán idult a rendszer, és ugyan úgy jött az eltávolító ikon.
Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy külön-külön, minden SATA csatornára, meg lehet adni erre beállítást valahol registry-ben, csak fogalmam nincsen, hogy hol, mit és mire kell állítani.
Aktív témák
- Opel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest