- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem függ össze a kettö info, 1. hogy erzekenyebb a tuningra es huzott gepeken ledaralja magat az OS es egy kek halal utan mar nem lesz a regi, 2. pedig h az usa valtozat jobb. Anno xp-böl is amerikai valtozatot hasznaltam es visszatekintve stabilabb volt mint a magyar. Tenyleg hallottam es olvastam h az usa valtozat jobb. Es teny hogy az EU-ban sok helyen linux van pl itt ausztriaban is ahol melozom most, de a PH az istencsaszar oldal es etalon minden teren. Meg open office-t is hasznalnak a hivatalokban es szarnak a Bill Gates fejere. Nagyanyam anno jaratta az UFO magazint, mindig beleolvastam, jo volt az

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest