- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
Azert en meg bizakodo vagyok, hogy par dolgot rendbe raknak. Lattam mar pocsek kezdeti szoftvert, ami egesz jol kikupalodott.
Ha jol meg van irva a kod, akkor Pl. a hamburger menu-t atrakni mas hova nem egy nagy feladat, vagy akar allithatova tenni, hogy hol szeretned latni. De a tobbi gui dolog is ilyen. Megirni egy uj controlt, uj strukturara helyezni az egesz rendszert sokkal nehezebb, mint egy elemet atrakni ide vagy oda (legtobbszor egy parameter allitasa). Ha lenne idom akkor szereznek en is egy telefont, amire fel lehetne rakni a preview-t aztan feedbackelnek rendesen
.
-
rbertkrl
aktív tag
Ezt akkor sikerült felfedeznem, mikor már tettem vissza a 8.1-et. Hogy én nem rakom vissza mégegyszer az is szent! Azok az ikonok, a folyamatos crashelések... nem tudtam pin kóddal belépni... szimplán megfagyott a telefon enternél, kikészített. Majd a véglegest talán. Ha a froyora emlékeztető híváslistát és az ocsmány ikonokat átalakítják legalább valami olyanra aminek egy pici köze lesz a metro UI-hoz. Amúgy nekem speciel a beállítások jött be a legjobban az újítások közül. Tök korrektül néz ki az egész. Tetszenek az ikonok meg minden... Na meg az értesítési sáv bővítése és az új számológép, calendar sem rossz. A többi viszont... szénakazal és bug
-
tatararpad
őstag
Szerintem ott van elbaszva az egész hogy az összes vezérlő fent van. Valóban úgy néz ki mint a PC-n, csak már 4,75"-on is kényelmetlen volt felnyúlni oda, pedig igen nagy medvetenyerem van. 5" alatt pedig már nem tervezek új telefont venni, így lőttek az egykezes használatnak.
-
valaki_xy
tag
Lehet, hogy csak én hallucinálok, mert késő van, de tényleg megváltozott a vissza gomb funkciója is? Mikor csempéről nyitotta meg a háttérkép beállításait, akkor a vissza gomb lenyomására nem a start screen-re ugrott, hanem a beállításokban egyet fel. Nem lesz ez így jó..
-
-
-
-
-
Hat egyre gazabb a felulet, ahogy kokanyoljak egyre gyikabb. Lehet csak remesztegetesnek teszik ki ezeket az otleteket...
Egy tutti valami eros cuccot szivhatnak, mert valami nagyon megkavarta a fejuket...
Atz hiszem ha a w10 nem hoz semmi extra ficsort a 820-ra ,maradok 8.1-en.
A gui/ux miatt ne fajjon a fejed , legfeljebb platformot valtasz, nem a droidra gondolok. -
-
-
-
-
-
cattus
addikt
Egyre bizonytalanabb vagyok az egész telefonos Win 10-zel kapcsolatban. Még a BUILD-en azt mondtam, jó lesz ez, várjuk ki a végét. Most már inkább azt mondom, ebből nem sok jó fog kisülni. Oké, hogy ugynúgy néz majd ki az universal appok nagy része PC-n meg telefonon, de akkor legalább ne a legszarabb megoldások közül válogattak volna random.
-
Csak epp telefon fronton a droidnak jo nehany ev elonye van , azt nem ilyen megoldasokkal lehet befogni (mar ha egyatlan lehetseges 2 szamjegyu wp elterjedest elerni) . Az ms mobil fronton a lomhasaga miatt maradt le, akiket megis megfogott a felulet es egyebek , azoknak most a kepebe kakkant. Ez a mostani gui/ux ritka gyatrara sikeredett...
Miert nem maradhatnak a megszokott feluleten, negyzetes kapcsolok, ha mar hamburger akkor legalabb alulra kerulne , vagy az erahurka altal
linkelt verge megoldast tolnak. Tenyleg semmi uj build nem jott ki ? Nem havi frissitesi ciklusokat igertek ? -
törölt tag
A The Verge cikke gondolom neked már meg volt, én csak most olvastam. Nagyon jól kitalálták! Kár hogy az MS nem törődik vele
-
Hat akkor ez van,de akkor mnek a fedback ha ugy is tesznek ra. Nem tanultak a win 8 sztoribol ugy latszik,ott is ment a lázongás a start menü es egyebek miatt,nem is nagyon fogyott. Pedig a win 8/8.1 se rossz de inkabb a tabokon jon elo a konnyu kezelhetosege. Vagy az a tervük,hogy kiadjak igy ,aztán ha zuhannak az eladások,megin visszalepnek ? Agyatlan banda van redmondban. Amugy a w10-tol csak annyit vártam volna ,hogy optimalizaljanak meg a 8-hoz képest,funkció bővítések a konkurencia szintjére,a sajat appjaik pedig minimum annyit tudjanak,mint droidon,iosen. A gui-val nem volt semmi gond.
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
Szerintem inkább arról van szó, hogy csinálnak egy W10 ROM-ot melyet felrakhatnak a xiaomi telókra. Sztem inkább az MS-nek a Multiromos megoldás felé kéne elmenni, ha már annyira nyitni szeretne a geek-ek irányába. Nekem is az N4-en három ROM van fenn: (CM, lolipop, Ubuntu Touch). Jó lenne melléjük egy WP is.
(#743) woland_y2k
A droidos telók jól megvannak nélkülük. A PC-ken is csak a gond van a secureboot és tsaival.
-
vicze
félisten
Az hogy is mondjam, lópikula ahhoz képest, amit egy S810 produkál ha rosszul van vezérelve. Új feature lehet a tojásütés, mint M9-en.
@woland_y2k(740): Én inkább arra spekulálok, hogy így bizonyos védelmek, mint pl a Store törhetők lesznek ha ez a kettő hiányzik, mivel módosíthatóvá válik a system és simán bebootl úgy is, ez meg enyhén szólva is "morg".
-
FіkuszKukіsz
őstag
Inkább nem erről van szó?
Microsoft is making a ROM that allows Android smartphones to run Windows 10 for phones
-
törölt tag
-
De egyébként ezek tényleg olyan dolgok, amik a WinMo-ban voltak (najó, az más rendszer már, de a WP7.x az volt), most meg a rendes Windowsban vannak. Tényleg registry-szerű dolog ez, meg esetleg egy frontendet kell írni hozzá...de legalább tervezni nem kell, a Gingerbreadből kivágják és kész.
-
-
vicze
félisten
Sajnos ez már így van a W8 óta.
De az hogy valami nem készül el nagyban hozzájárul az, hogy hiányzik az irány tehát az összevisszaság azt eredményezi, hogy az addig fejlesztett dolgot kidobják és vele együtt rengeteg hasznos fejlesztési időt, és hát főleg időt nem kéne pazarolni.
Most a Spartan csúszása kezdődött el épp, pedig az annyira nem kéne olyan bonyolult legyen.@netpeti98: Ha egy külalakról, és a Metro leginkább egy külalak, annyi jut az ember eszébe, hogy "szarcsempe" onnantól felesleges továbbmenni, mert lehet akár jó is az alap idegenkedés nem tűnik el soha, és ha valamitől idegenedsz az igenis rossz külső. Azzal nem érsz semmit, ha 10évig kell valamihez szoktatnod az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest