- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
JamesHolden #12472 üzenetére
elég sok helyről rendeltem már, de sehol sem találkoztam gar.futár szolgáltatással
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
JamesHolden #12471 üzenetére
ez csak azért kérdeztem, mert iponnál a kinézett monitorom a tegnapi nappal lekerült az árlistájukról
nekem meg péntekre kéne a cucc... -
Furky
őstag
válasz
JamesHolden #12371 üzenetére
Paraméterei a T220-szal megegyezőek, a kinézete is majdnem olyan, ezen nem látható vörös csík, kb annyit vélek így hirtelen emlékezetből felfedezni... Nekem jobban tetszik, mint a vöröscsíkos T220... Habár még mindig "kistévé-design". A paneltémával meg nem érdemes annyira foglalkozni... Mint látod, más gyártók is össze-vissza szerelik a monitorokat más gyártók paneljével, hogy ebben milyen van, nem tudni előre...
Mostanában ilyeneket fogtak ki az itteni emberek:
T220: Samsung
T200: AUO
2253LW: CPT
2253BW: CMO
2243BW: CMO
2232BW: Samsung -
mindfreak
őstag
válasz
JamesHolden #12371 üzenetére
Ez biztos valami új modell. Kívülről nagyon hasonlít a T220-ra. Szerintem kicsit szebb is, mint a 2232BW.
"Csak ugye kérdés a panelja...
"
Mert mióta lehet tudni, hogy milyen panellal kapsz Samsung monitort? Szerintem tök mindegy.
-
boogie84
veterán
válasz
JamesHolden #12236 üzenetére
én a samu 2253at javaslom neked, persze a színeket neked kell majd beállítanod!! ami elvesz egy kis időt...
-
boogie84
veterán
válasz
JamesHolden #12236 üzenetére
írj privátot hétvégén és beszámolok neked arról h milyen a 2253BW
-
old_artist
addikt
válasz
JamesHolden #11147 üzenetére
Üdv!
Ezzel a teszt programmal + a szemedre hagyatkozva kiszűrheted a pixel/sub-pixel hibákat egy monokróm/kompakt felületen a panelodon!
-
Keksz
senior tag
válasz
Ezzel egyből kiszúrtam:
[link] -
nike_
addikt
válasz
A szemedre kell hagyatkozni. De ezek viszont segítenek, pl. egy piros képet rak ki eléd, és akkor bogarászhatsz zöld és sárga pixelhibák után. Ha zöld a kép, akkor megint a másik kettő színt kell keresni, ha pedig sárga, akkor a zöldet és a pirosat.
-
Keksz
senior tag
válasz
JamesHolden #10969 üzenetére
Írtam msg-t, de közben láttam fórumba is beírtad rá a választ.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
JamesHolden #10858 üzenetére
Tulajdonképpen mi a különbség a 32,43,53 között? árban elhanyagolható a különbség, s én ahogy elnéztem értékeik se nagyon különböznek egymástól
-
mindfreak
őstag
válasz
A VIEWSONIC VX2255wmb állítólag egy nagyon jó monitor, igaz nincs rá 3 napos pixel-garancia, mint a Samsungokra, viszont biztos, hogy nem gagyi panelest kapsz.
nike_: A válaszideje gyári adatok szerint (is) 3 ms, ez mióta számít közepesnek?!
-
Ti4x
aktív tag
válasz
Itt ebben a tesztben ezt a ViewSonicot teljeskörű felhasználásra ajánlják. Multimédiás célokra ez egy nagyon jó választás és van rajta minden , ami később is kellhet (DVI+HDCP+webkamera+hangszórók) és játékra sem utolsó , annak is teljesen oké , sőt , jobb az input lagja , mint a 2232BWnek , a reakciója viszont kicsit gyengébb.
-
nike_
addikt
válasz
a viewsonic a legszínhűbb ezek közül. a válaszideje csak közepes, de mivel neked nem játékra kell, ezért jó lesz.
-
skylaner
senior tag
válasz
JamesHolden #10094 üzenetére
Hello!
Sztem vegyél inkább egy 22"st. Nekem nem rég még egy 15" CRT monitrom volt, akkor haverom 20"-as monitora nagynak tűnt de 22"s-t vettem. Most már haver 20"-sa kicsinek tűnik, sőt 3 hét után már ez a 22"-se olyan nagy mint az elején
Főleg filmezésre sokkal jobb a 22"-es.
60ezerig sztem nincs jobb 20"-as, a 22"-esek kistestvérei vannak, és a 22"-sek ennyi pénzért sem gyengék.Szerintem egy Samsung 2253BW,Samsung 2232BW-vel jól járnál.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
60ért már nem is olyan rossz TN paneles Töfötöt kapni ám...
-
nike_
addikt
válasz
Nekem is ilyen dilemmám van, mindjárt ismertetem a versenyzőket...
Nekem 9600GT-m van.
-
laci666
senior tag
válasz
JamesHolden #7900 üzenetére
Én az Acer mellé rakok egy voksot,de az Asus is szépen néz ki.
-
Kasza08
őstag
válasz
JamesHolden #7900 üzenetére
Én Asust vennék
-
laci666
senior tag
válasz
JamesHolden #7881 üzenetére
Ezt nézted Acer P193W ez is elég jó
-
tothbe
addikt
válasz
JamesHolden #7495 üzenetére
Érdemesnek persze, hogy érdemes, hiszen nam kell konvertálni kétszer a jelet a megelenitésig.
Az apa az jelenti a dugót(amit bedugsz, kis pecekkel), az anya pedig az aljzatot(amibe bedugod, azaz a lyukat), remélem igy már érted.
Amit kinéztél az jó neked, de sztm felesleges ilyet e-bay-röl rendelni, itthon is kapsz megfelelöt, pl. hama: egyik másik de más tipusokban is van és sztm a teljesen arany azért nem kell. -
Furky
őstag
válasz
JamesHolden #6776 üzenetére
Samsungok közül ezeket ajánlom:
- 223bw kb 60k
- 206bw kb 56k
- 2032bw kb 58k
Én ebben a sorrendben vennék. Ezekkel kapcsolatban már mindent leírtunk ebben a topicban, keress ráA héten voltam MediaMarktban, megnéztem a monitorotokat, most volt végre már csomó 20as, 22es wide is. Mivel már 1,5-2 hónapja megvan a 226bw, így a 2032bw olyan törpének nézett ki, hogy el sem hittem, hogy az a 2032bw. 2-3szor is elolvastam a számát, hátha félreolvastam, de nem. Nagyon kicsinek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest