- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
boogie84 #12900 üzenetére
Én meg egyiket sem. Mióta a 2233BW megjelent a magyar piacon, azóta felesleges 5-10ezerrel többért megvenni a T220ast. A 2253LW pedig dönthető, és forgatható is. Más márkákból szóbajöhet még mindig kb 55ért a Philips 220cw8fb, vagy LG-ből a fentebb sorolt típusok, és ajánlások...
-
Furky
őstag
válasz
boogie84 #12341 üzenetére
Tedd vissza egyszer a régi drivert, hátha az új nálad sem vált be... 175.16 a verziószáma, és pl guru3d.com-ról le tudod szedni. Véletlen nem állítgattál a vga-n? gpu, memória frekvenciája?
mod: nézz rá egyszer a rendszerre, hőmérsékletekre, hogy nem-e túl magas, everesttel sokmindentkideríthetsz ugyebár, hogy mik a frekvenciák, húzva-e van, hőmérsékletek, stb... ha a driver downgrade sem jön be, akkor passz... Ha játszol, a monitor 60Hz-en legyen, windowsban is, és a játékokban is ezt állítsad be, ha van rá lehetőség. Nem mindegyik játékban van... Más hirtelen nem jut eszembe...
mod2: engedi, nekem is engedte... uninstallálod, majd restart, és aztán teszed fel az újat, nem rátelepíted a régit az újra!
-
Furky
őstag
válasz
boogie84 #12338 üzenetére
Mi van, ha valami túlmlelegszik, és lekapcsol? Pl alaplapban be van állítva, hogy ha a proci elér egy bizonyos hőfokot, akkor lekapcsoljon... Vagy ha nem ez, akkor csak szimplán kifagy, mert túlmelegszik pl a gpu, vagy hasolnó dolgok... Amúgy a legújabb nvidia driver nekem nem vált be a 7600GS-emhez, visszatettem a 175.16ost. Az újjal hiába töltötte be wincolorba a színprofilomat, nem változott semmi, mintha felülírta volna az nvidia valamivel, és hiába töltögettem bele, sosem lett jó...
Lehet a tápod nem bírja, azért áll meg minden, mindenesetre ez nem ide való téma, keress rá megoldást a tápos, videókártyás topicocban például... -
jss
aktív tag
válasz
boogie84 #12334 üzenetére
Nekem hasonlót csinált a Samsung 223 BW-m a Cod4-nél. Problémaként azt gyanítottam, hogy a videokártya driverével van baj. Egy Saphire ATI 2600 XT AGP csatolós kártya van a gépben, amit tudtommal a pcie csati helyett passzintottak a vga-ra, és az ilyen megoldások nem mindíg sikerülnek tökéletesen, a mai AGP-s kártyák driverei sem tökéletesek szerintem.
Amúgy más alkalmazásoknál a vga és a monitor is szuperül működik, csak az a fránya Cod4... -
nike_
addikt
-
Sir Maxwell
csendes tag
válasz
boogie84 #9993 üzenetére
nekem a gép főleg média center lesz, lcd tvvel és hifivel összekötve.
az elmult 3 évben notit használtam, most megengedtem magamnak egy "kis" ajándékot
én is ezen filozok, nem tudom hogy egy rosszabb 24es vagy egy jobb 22es legyen...
a t220at néztem, erről tud valaki mondani valamilyen véleményt? -
Ti4x
aktív tag
válasz
boogie84 #9993 üzenetére
Biztos valami olyan programot használ , ami igencsak VGA igényes és nem játék.
1920*1200ban viszont szívesen megnéznék egy gémet , hogy néz ki 260nal...
80ért már lehet kapni valami olcsóbb 24est , bár nem tudom , milyenek ezek vagy egy jobb 22est, de még mindíg TN a panel... A 22es nem TNes lenovo asszem jóval több , mint 80...
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
boogie84 #9037 üzenetére
Elvagy eresztve látom.
Nekem aláírásomban lévö konfig a cél. A lényeg hogy még idén meglegyen. De emelett veszek tft-t ugye, meg x360-at. Nem lesz olcso muri. Ráadásul haver kinézte már a tükörrefis gépét. Lassan nekem is kéne majd 1 de csak ha belefér a karácsonyi kiadásaimba. Tul sokat akarok asszem.
Lehet felet meg se tudom majd venni.
Na de OFF vége. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
boogie84 #9032 üzenetére
2253bw-t akarsz nem?(Énis) Akkor ne fárasszál már. Extreme digital Lajta uton.
65k. Ha peströl rendeled akkor meg 61k+3k futár. (majdnem)Ugyan ott vagy. Itt meg legalább metod nézni helybe hogy pixeles-e. Ha rendeled és pixelhibás akkor már küldheted is vissza. Amugy a garanciafutár miatt ipon-bol venném ha itt györbe nem lenne. Kérdés a pixelgarisat is hozzá-viszik e ingyen.
wardred: OMG. 55k? Hoool? Fakk hogy nem vagyok énis pesti.
Csak ienkor bánom de nagyon. Ja és thx hogy megosztottad a véleményed.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
boogie84 #9025 üzenetére
Az egyik nekem linkelt tesztben nagyon jol szerepelt a 226bw. Föleg utánhuzása nagyon kicsi a többi tft-hez képest. Legalábbis azok alapján amiket ott irtak illetve azokhoz képest amik ott voltak.
Meg utánhuzása az itteni phs tesztben is a legjobb volt 2ms-en. Láthatoan jobb mint a többi (szintén a teszben lévökre értem) tft-nek.
Ha lenne györbe lehet megfontolnám a 226bw-t. -
Furky
őstag
válasz
boogie84 #9025 üzenetére
Azt hiszem UT2004ben hirtelen forgáskor érzékelni lehet, de azzal régebben játszottam, és nem tudom már, hogy ha bekapcsoltam az RTA-t, akkor megoldódott-e, de azt hiszem igen. RTA - Response Time Accelrator, ettől lesz 2ms-es, mert alapból 5ms-es a panel. Autósjátékokban meg ha gyorsan mész, úgyis van elmosódás a játék miatt.
B-L-A-C-K mondta, hogy Ő CoD 2-ben, vagy 4-ben a 226BW-jén a gránát dobásán látta csak az utánhúzást, az újabb, de már csak volt 2493HM-jén már azt sem.
Összegezve semmi probléma nincs játékok terén a válaszidővel. A 226BW-nek annyi előnyét tudom felhozni, hogy valaki bekalibrálta egy nvidia kártyájához neten, így van ICC profil, ami sokkal jobb, mint az alapbeállítás. 4 féle kontraszthoz van bekalibrálva, 25-50-75-100, mindegyiknél más, és más RGB értékekkel. Ez is több a semminél, a 2253asoknál nem tudom hogy van-e icc profil a neten, és hogy milyenek az alapbeállításai. -
Furky
őstag
válasz
boogie84 #9023 üzenetére
A 2253LW-t inkább irodai monitornak szánták, a 2253BW-t pedig otthoninak. Ha a külsővel nincs gond, akkor a 2232BW-t is beteheted a listába, de lehet pont ezért zártad ki egyből.... Az LG, és Asus monitorokhoz nem tudok szólni, majd más megteszi. A 3 Samsung közül szerintem bármelyiket választhatod, nekem 226BW van, de inkább a 2253BW-t választanám, ha most kellene vásárolnom, csak azért, mert újabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged