- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
JamesHolden #7495 üzenetére
Érdemesnek persze, hogy érdemes, hiszen nam kell konvertálni kétszer a jelet a megelenitésig.
Az apa az jelenti a dugót(amit bedugsz, kis pecekkel), az anya pedig az aljzatot(amibe bedugod, azaz a lyukat), remélem igy már érted.
Amit kinéztél az jó neked, de sztm felesleges ilyet e-bay-röl rendelni, itthon is kapsz megfelelöt, pl. hama: egyik másik de más tipusokban is van és sztm a teljesen arany azért nem kell. -
tothbe
addikt
Én nem bántani akarom az újonc LG tulajokat (2-3 hsz-ük után), de akik itt ágálnak, hogy legjobb, meg tuti, azok valami fergeteg golyofogo.extra.hu és egyéb hasonló linkekkel nem tudom, mit akarnak.
Inkább valós élet tényeit irnátok be meg teszteredményeket linkelnétek.
Ettöl, bár eddig sem szerettem, de csak megutálni sikerülne az lg-t, szóval vagy rendes linkeket ide, vagy maradjatok a mikrosütönél. -
tothbe
addikt
válasz
[lAyCsI] #3358 üzenetére
hmm, ez azért attól is függ, milyen nagy az asztal és hogy mit is csinálsz rajta.
Fejleszteni, tervezni meg fps-ezni sztm jobb egy 22-es azért, mert nagyobb a terület azaz többminden látszik. Ugyanakkora felbontás mellett pedig nagyobbak a részek, ami pl. tervezésnél jó is lehet. -
tothbe
addikt
Na megvan az info.
Mint monitor, csodás a cucc, mint tv, tudja az elvárhatót, azaz csodát ne várj, a tuner továbbra sem a legjobb fajta, de kifejezetten sokkal jobb a régieknél. Hangra pedig nagyon ász a cucc.
Egyszóval az Ajánlott kategóriába simán befé, talán még fölé is, ha valaki tv-s monitort akar.
Ha kell még valami info, akkor irj/kérdezz. -
tothbe
addikt
na megnéztem, méretileg is tök ugyanakkora a kettö (223,226) legalábbis fizikálisan, amúgy tényleg 21,6" és 22".
A 223-nak jobb a függgöleges betekintési szöge és a kontrasztja is, kisebbek a képponttávja(0.276 a 226 0.282-jével szemben, ami furcsa tekintve az azonos külsö méretet és a 226 nagyobb képátlóját 22").
Az elérési idö az ami 5ms a 223-nál, legalábbis a samsung szerint, a 226-nál meg 2ms.
És van köztük több mint 20ezer a 223 javára. Sztm egyértelmü(hacsak nincs valami rejtett gyengeség a 223-nál)..... -
tothbe
addikt
ezzel a 223BW-vel mi a hézag, hogy ilyen olcsó? mert a 2032/2232-t értem, az az új dizájn a206 és 226 után, de ez a 223 ez fekete ló nekem. Ráadásul samsung oldalán 5ms-esként szerepel, de mindenhol máshol 2-nek irják. viszont 22 colosként olcsóbb a 20-asoknál is.
zoly: amúgy átvertek, chs-ben 48,7 -
tothbe
addikt
Nem minden monitor lesz rossz, ha nem nativan hajtod, de azért szebb nativban, pl. élesebbek a betük meg ilyenek. Játék közben, föleg egy fps-nél ez nem nagyon szokott feltünni.
A te 17-esed meg vszleg 1024x768-as nativban, csak kezeli az 1280x1024-et is, hacsak nem valami hiperszuper monitorod van, mert 10-eknél az 1024x768 a natuiv felbontás 99%-ban.A wide monitorok általában széthúzzák a kis felbontású játékokat alapból, de a legtöbb új játéknál van wide felbontás, és vannak eszközök a hardveres és szoftveres 4:3 használatra is a legtöbb tipus esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest