- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
koboldsrac #13796 üzenetére
sztem 1680ban már igen csak izzadni fog a vga... akármilyen is a monitor
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
kipróbáltam az analóg kábellel és az új nv driverrel, azokkal is csinálja...
nem átalakítóval, és sztem nem is a kábelek a hibásak...
a gép is megáll, nem csak a monitor...
kipróbálnám másik vgaval de nincs kitől kérjek... lehet h megpróbálok vkitől szerezni... vagy átvinni a vga-t vagy a tft-t máshová... -
boogie84
veterán
cod2 és gridet próbáltam. először cod2t próbáltam több percig, akkor semmi gáz nem volt. feltettem 1680÷1050be akkor sem volt semmi gond.
próbáltam felbontást és dx9re váltást, akkor átváltott, utána szerettem volna játszani, akkor állt meg. a játék sem ment tovább. akkor hallottam volna a géppuskaropogást. ha csak a monitor állt volna meg akkor mindez folytatódik...
tud vki segíteni? -
boogie84
veterán
na van egy érdekes eset
ha elkezdek játszani pár perc után sötét képernyő és keresi a digital vagy analóg jelet, lehetséges hogy a vgaval van probléma?? vagy a tft??
eddig nem használtam azt a kimenetet a kártyán...
windowsban semmi gond!!!!!!!
más jel megy ki a dvi-n mikor játzsom? vagy játék közben másképp működik a tft??
help!! please!!! -
boogie84
veterán
enyém is M-AQ22W0CDA-1002.0 - CMOs, de amíg nem tudom milyen a samu addig tökéletes ez is!!
-
boogie84
veterán
válasz
JamesHolden #12236 üzenetére
én a samu 2253at javaslom neked, persze a színeket neked kell majd beállítanod!! ami elvesz egy kis időt...
-
boogie84
veterán
válasz
Hugó55 #12311 üzenetére
ennek ellenére én maximálisan meg vagyok vele elégedve!!
a színeket is be lehet állítani, mondjuk én ehhez egy CRTt vettem igénybe
játékban filmben maximálisan csillagos *****
a fényerőt visszavettem 25re 100ból ,mert nem szeretném ha a bad boys köv részében szereplőválogatásra hívnának
egyszóval én meg vagyok vele elégedve! -
boogie84
veterán
válasz
JamesHolden #12236 üzenetére
írj privátot hétvégén és beszámolok neked arról h milyen a 2253BW
-
boogie84
veterán
sziasztok, megrendeltem a Samu 2253BW-met ,amint megvan csinálok róla képeket, de a beállításokban segíthetnétek...
-
boogie84
veterán
válasz
skylaner #10749 üzenetére
csak azt nem értem h miért nem írják a valós kontraszt arányt? a samsung lapján is csak a dinamikus kontrasztot írják... tulajdonképp azt mikor látom, mikor használom
-
boogie84
veterán
na most jól összezavartál a Dell-el
(ja mégsem azt hittem ez olyan mint amilyet a m.helyen használunk, annak lehet állítani a magasságát, ezért zavarhatott meg a Dell, ennek viszont nem lehet, annál viszont jobb a Samu)
az én tervem játékra és egyránt office-ra a 2253,de úgyis te veszed meg... -
boogie84
veterán
válasz
Sir Maxwell #9995 üzenetére
olvass vissza vagy nézd meg iponon a tesztet a 220asról
-
boogie84
veterán
válasz
Sir Maxwell #9992 üzenetére
260ast néha használsz játékra
egyébként van olcsóbb is mint 70 80, Samsung 2253BW, de sztem olvasgass!!!! -
boogie84
veterán
sajnos nagyon is lehetséges h ilyen eltérések vannak a beszállítók minőségei közöt!! tapasztalom a munkahelyen is! amíg nincs megfelelően előírva (pontosítva) a beszállítók olyan terméket küldenek amin ők is tudnak profitálni (ez az jelenti h nyengébb minőségű anyagot használnak, olcsóbbat). márpedig sztem a beszállítók épp h olyan anyagot küldenek mint ami elő van nekik írva.
-
boogie84
veterán
válasz
ez_meg_emaz #9036 üzenetére
értem, marad a 2253BW (győrben ill az edigitalban 65.900 Ft) , már csak egy Radeon 4870-re várok
-
boogie84
veterán
válasz
ez_meg_emaz #9034 üzenetére
Edigital lesz... egyébként ha nem lenne akkor valszeg én is iponból rendelném...
méregettem kicsit ,megnévzve a paramétereit a Samsung 2253BW-nek... az nem lenne hátrány ha a magasságát is lehetne állítani.. :S
van olyan példány a Samsungnál amelyiknél lehet állítani a magasságot ?? -
boogie84
veterán
válasz
ez_meg_emaz #9028 üzenetére
én is Győrben szeretném venni, de úgysem lesz olyan áron h meg tudnám, uh valami netes rendelés lesz... hogy hol azt még nem tudom...
Azt hiszem maradok a Samsung 2253BW-nél, ha más szakértő nem tud valami jót felhozni az Asus MW221U vagy az LG L226WTQ-PF melett. -
boogie84
veterán
Sziasztok!
22"-os TFT-t szeretnék venni, elsősorban játékra!!! ,elvétve filmnézésre és szövegolvasásra szeretném használni!! Szövegolvasásban jó lenne az éles kép, h ne homályos karaktereket keljen olvasnom.
Ezeket a típusokat néztem, Asus és a 226BW tűnik a legjobb választásnak, kérem a szakértőket h segítsenek!! Árkategóriát azt hiszem belőttem, 50 - 65e ig, annál többen nemnagyon szánnék rá!Asus MW221U
LG L225WS-SF
LG L226WTQ-PF
Samsung 2253LW
Samsung 2253BW
Samsung 226BWElőre is köszi a segítségeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest