- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FDToth
tag
-
Terminator_
tag
-
válasz
Sas madár #11815 üzenetére
Gyakorlatilag mindent hagytam alapon, csak a fényerőből vettem visszább. A menüje egyszerű, a CD-n van egy pdf, amin még a menüről jól átlátható blokkvázlat is van.
Az előző TFT-mhez képest (Hyndai L90D+, Samsung LTM190EX panelos) kontrasztosabbnak tűnik a képe. Nekem a színei is jók. -
válasz
Sas madár #11783 üzenetére
Egy hétig nézegettem itt az aprókat. Ezen a téren sajnos el van kanászodva a PH!.
Nekem meg gyorsan kellett, mert elszállt a 19-es normál káparányúm. Nemrég úgyis gondolkodtam a 22 widera cserén, most meg kénytelen voltam venni. Ha esetleg megjavítja egy tag, akivel felvettem a kapcsolatot, akkor eladom, s az eladási árból X%-ot adok neki a javításért. -
válasz
Sas madár #11780 üzenetére
Hál Istennek úgy látszik, hogy nem kell a 3 napos pixelhiba garanciát érvényesíttetnem, mert eddig nincs rajta. Néhány porszemre azt hittem, hogy az, de nem. Egy meglepetés ért viszont itthon, mégpedig, hogy nem az ezüst színűt kaptam, mint, ami az Edigital honlapján van, hanem feketét. Még ez jobb is nekem. Egyszerű, s szép. Alul, a vastagabb káván van hálószerű mintázat, az is tetszik.
A használhatóságáról, képéről majd később..TFT-ből én csak újat, vagy max. fél éveset (természetesen még garival) vennék.
Mégpedig azért, mert a panel mögött bújik meg a tápáramkör is, ami főleg nyáron igen meleg napokat él át, s néhány alkatrész pár év alatt elöregedhet. -
Lucif-R
senior tag
válasz
Sas madár #11761 üzenetére
Igen most nagyon meg és rá vagyok katkatkat
Hát ennyi pénzért naná hogy megéri... amúgy nem bevezető ár sztem... ahogy nézegettem már tavaly karácsony körül is 500-600 dollár körüli áron adogatták ami ~95k HUF. Ez ennyi és pont
Néztem Pü-t meg válaszoltam is
Dupla meg Tripla Hsz-eket a modkerben lehet töröltetni ha nagyon fontos. -
Lucif-R
senior tag
válasz
Sas madár #11742 üzenetére
Na írtam az ED-seknek hogy mikéne
remélem meg tudják oldani okosban a dolgot. Túlságosan is belebuzultam most ebbe a HannsG 28"asba bár egy 26"os Kilimanjaro sem lenne rossz csak az a 2"
meg 20k val drágább... ( monnyuk 20k hmhmh ) IPON jókat írt róla csak alul bevilágítós amúgy meg felhősen bevilágításos [link]
-
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Sas madár #11737 üzenetére
Nu annyit haladtam előre hogy amint nézegettem a HannsG/Spree oldalát kiderült hogy a edigitál az valami partnerük ( meg még egy rakat bót @ budapest ). Fehívtam EDigiéket mondták küldjek emailt és akkor felveszik a kapcsolatot a Hannsékkal és kiderítik lehet e rendelni ilyet náluk. Igazából a pixel gari miatt nézegetem főleg az EDigit mert néztem IPON-ban is de nekik nem nagyon van pixel garijuk ha jóltudom.
Na mind1 irok Edigitálnak hogy tudnak e szerezni Hannspree HF289H vagy Hanns-G HG281DJB -t mert ez a két opció van, ja és hogy mennyiért is.
Ja Edigites srác rá akart beszélni egy SAMU kilimanjaro 24"-re az most 89k körül van míg a 26"os meg 114k körül.
há nem tom... utánna olvasok de ha jól olvastam annyira nem tutik azok ( bár samu az azért jókat gyárt és a mostanim is egy 970P ).
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Sas madár #11705 üzenetére
Igen én is ettől "félek" hogy az a csomagolás része
Amúgy most erősen bajban vagyok mert mint kiderül 4 féle 28" as Hanns van.
1,) Hanns-G HG281DPB - csak dönthető és forgatható
2,) Hanns-G HG281DJB - magasságállítós talp, minden más ugyan az
3,) Hannspree HF289H 28 - újabb kiadása a 281nek ( nem tudom hogy ugyan az e a gyártó de eddig mindenhol mintha egy gyártóként említenék )
4,) HannsG HG281DJ <--- edigitálban )
Nos nekem a maaság állítós lenne jó, vagy a HF289. Amint láttam HUN földön HF289 nincs legalábbis nem nagyon találtam, nálunk meg a 4féle van amin semmit sem lehet állítani. Szal most 1000L kutakodom hogy melyiket is lehet nálunk még beszerezni.
-
Furky
őstag
válasz
Sas madár #11604 üzenetére
A pixelhibás feltételezésedben még lehet is valami, a másik rész pedig... Nem értem miért van ezen mindenki meglepődve, és miért csak a Samsungnál van ezzel probléma... Az összes neves gyártó ezt csinálja. Az, hogy a Samsungnál jöttök elő ezzel, az azért lehet, mert ez a márka nagyon megy, itt is a topicban szinte másról nem is hallani, elvétve 1-2 LG még szóbakerül, aztán kisebb mennyiségben EIZO, Philips, HP.... De javarészt, szerintem kb 65-70%-ban, vagy mégnagyobb %-ban Samsungról van szó, értelemszerűen ezért esik erről annyira sok szó...
-
Asztee
aktív tag
válasz
Sas madár #11554 üzenetére
Ha jól emlékszem 43ezer Ft környékén volt !
Hát pont ez az ! A T220 meg 84ezer (mert hülye azért nem vagyok , mi ? )
Viperator : A TV-nél van 4:3 és 16:9. Itt inkább 5:4 és 16:10. De ami a kérdésedet illeti : ha Windows asztalt megfelelő felbontásra állítod (pl.1680*1050),akkor nem fognak az arányok torzulni (főleg ha DVI-D-t használsz). De ha mondjuk 1024*768-ban akarod használnia a wide moncsit akkor valoszinűleg elégé rondán fognak kinézni az abalkaid,képeid,betűid,stb.. -
Ti4x
aktív tag
válasz
Sas madár #11472 üzenetére
Amikor néztem kábé két hónapja , akkor 80 fölött láttam mindenhol , igaz a logikot akkor még nem ismertem. Aztán megláttam rá pár hétre , hogy a logikon is és a pixmánián is 50 körül van. Nemkicsit lepődtem meg. Aki megvette 51ért , jól járt , most meg már nagyon drága , alig érdemes. Viszont a pixmánián még mindíg 49e.
Dehát nem a legjobb onnan rendelni , ahogy hallom...
-
-
Ti4x
aktív tag
válasz
Sas madár #11375 üzenetére
Valaki vett T240HD-t nemrég itt , ha jól emlékszem , ez is segíthet. Ezeken a HDseken van hangszóró amúgy? , nem is néztem... Ha hangot nem tudod elengedni , akkor a neked és Azteenak felsorolt TFTk közül csak a ViewSonic VX2255wmb jöhetne esetleg szóba , az az egy multimédiásabb csak , de tuner abban sincs.
Furky : Tudom , hogy 20as volt , olvastam , de én láttam/linkeltem olyan fórumot is , ahol beszélik , hogy több emberhez is került már AUO-s T220 , és ha a 20asnál elkövetik , akkor a 22esnél miért ne , én simán kinézem a Samsungból ezekután. (sajnos
) A ViewSonicnál meg értem , hogy nem szereted a plusszokat rajta , de ennél a példánynál ráadásul nem is látszik a hangfal , de ahogy gondolod...
22es TNesben egyébként nem biztos , hogy érdemes a Philipsnél , a samu panelos 2232BWnél (kis lutri még iponnál is) és a 2255ös ViewSonicnál többet költeni , ezek 50 körül (49-51) vannak és már bőven jók. (Szerintem
, de persze a dizájn mindíg kivétel...)
-
szeva000
addikt
válasz
Sas madár #11372 üzenetére
én már többször kihasználtam.
Igaz a gariztatási idővel nem vagyok megelégedve(nagyon lassú),de mindig korrektek voltak.Volt olyan,hogy inkompatibilitás miatt ingyen cseréltek és mindent ők álltak..Uh összességében egy rossz szavam nem lehet.Mondjuk nem is 2ft-ot hagytam náluk az évek alatt -
szeva000
addikt
válasz
Sas madár #11369 üzenetére
Nem,ez az iponnál van csakis,a garis ügyintézés költségét ők vállalják át.Nagyon sok kereskedésben csak a visszaszállítás ingyenes(a termék visszaküldése a te költséged,a visszajuttatást már több cég állja)...vagy az sem.Nekem megéri azt a 2500ft szállítást bármilyen összegben rendelek is.
Nomeg ha pl. eladod a terméket vagy 200km-el arrébb.A garifutár ugyanúgy él a másik tulajnál is -
Ti4x
aktív tag
válasz
Sas madár #11359 üzenetére
Én egy Dell E228WFP előtt ülök , eszméletlen jó képe van , a színei is csodásak.
Ezeket olvastam a képe jellemzéséről : [link] [link] Wwhy-jal közben beszéltük , hogy Rev A02 akart írni , nekem kalibrálatlan és A01es , de ígyis jobb képe van szerintem a "kommersz" TFTknél. Szinte mindennel meg vagyok elégedve , egy kicsit érdekes a húzása. Ez nem utánhúzás, főleg akkor jelentkezik szövegnél , ha ablakot húzok és sötétebb színű a betűk háttere , de ahogy elnéztem ez jelentkezik hasonlóképpen a többi monitornál is. Reakciója szerintem átlagos az 5 ms-es TFTk között és nagyon masszív álványzata van. Dizájnja meglehetősen viszafogott és egyszerű egy T220hoz képest , az mutatósabb talán , de ez szubjektív , kinek mi tetszik. Egy hátránya biztos van : 60 körül láttam legolcsóbban , így kábé 10e-rel drágább egy Philips 220CWnél , amit nem tudom , hogy megér-e vele szemben , nem láttam még őket egymás mellett.
Skylaner és Furky is beszámolnak szerintem a Samuikról , ha szóltok nekik , ők is általában itt vannak.Szeva : Én sem vagyok kibékülve a Dell 2408WFPvel például a nagy input lag miatt.
Amúgy egy eszméletlen jó TFT lenne...
-
Keksz
senior tag
válasz
Sas madár #11342 üzenetére
Samsung disztributór intézi nekik, szóval azt leszámítva h ki kell nyomtatniuk 2 lapot (plusz ha megjön letesztelik ha kéred) semmi dolguk nincs vele, mert jelentik h jött egy rossz, futár elviszi, 2-3 nap múlva kapnak egy újat, felhívnak. Teljesen rugalmasan ment. Semmi szájhúzás. Egyedül Logitech-nél volt ilyen garanciális ügyem. Máshol kisker mindig próbált elhajtani, volt h össze is jött nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest