- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Lucif-R #11964 üzenetére
Hát jelentkezek is
örömmel értesítem kedves fórumlakókat hogy dülledő mellel hogy: 28" széles a vigyorom
de tényleg...
Szal értelmesre fordítva: Bővült a " táram itthon egy 28" HannsG HG281 -al. @ ED.
Egynelőre nincs pixelhiba, nagyítóval végigmentem az egész monitoron és RGB - BW szineken. Szinhűsége hagy némi kívánni valót maga után, de majd szépen hozzá igazítom a 970P-hez. Fényereje bántó... vissza kellett venni 35re hogy elviselhető legyen. Betük élesek, nem árnyékosak. Nagy karnyújtásnyira vagyok a monitortól de nem látok sötétedést vagy világosodást a monitor szélei felé pillogva. Bevilágítása jelentéktelen ( bal fent van egy vékonyka halványabb csík ). Egyenlőre azt mondom megérte. Megnézek egy két 1080P filmet és akkor tudok pontosabbat mondani.
Ami a külsőt illeti:
- tetején a webcamera helye kicsit fura de nem vészes ( sötétben úgyse látszik )
- talpa kicsi és inkább széltiben terjeszkedik, de mégis eléggé masszívan tartja a monitort
- specifikációival ellentétben állítható a magassága, dönthető, forgathatóNekem külsöre is bejött ez a vétel.
-
Sas madár
őstag
válasz
Lucif-R #11739 üzenetére
Hát igen az EDigit abból jó most ők adják a pixel garit.
Megnézem neked ha gondolod a barátom küldte az árlistát a cégtől ahol vette de ott nem kapod ua.a 3 naposat rá.Viszont ott van konkrétan és most akcióban fut.Hogyan lehet annak 24-26" ajánlani ugyanabban az árban amikor eleve 28" után érdeklődik...ez érdekes .Van ismerősőm aki ilyen üzletben dolgozik és ő mondta régebben nem az a lényeg melyik jobb hanem épp melyiket favorizálja a nagyker és ha forgalmat csinálsz belőle akkor több jutalékot kapsz...ennyi.
-
Sas madár
őstag
válasz
Lucif-R #11736 üzenetére
Ha nem is írod pont ezt tudtam volna mondani mert ezt ő is mondta,hogy magasság állítós és nem szeretném butaságot mondani de valami 20 cm mondott volna...
(így emlékszem)
De nagyon oda van tőle de ő még a tetejében valami nagykeres történetben játszotta le,így az ára is lényegesen kedvezőbb volt neki.
Onnan jött eleve a téma,hogy nem értette én minek akarok 70 ezret adni egy 22" monitorért amikor ezér már "ő 28" vesz" -
bozont
veterán
válasz
Lucif-R #7990 üzenetére
A Samsung 245T helyett én inkább az Eizo S2431W monitort ajánlom, egy árban vannak és az Eizo az Eizo.
A 22" verziónak már volt egy tesztje itt a PH-n, gondolom a nagytesó sem lehet rosszabb.
Jó lenne már egy teszt a 24" monitorokról is, ezt a két monitort is szivesen látnám benne. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lucif-R #7995 üzenetére
Igen Furky kollega kérdéseit akrtam én is feltenni hogya amcsiból rendeled jó hogy olcsobb de no gari vagyis nem hiszem hogy küldözgeted ha esetleg gyári hibás, mondjuk ha elötte ott kipróbálják még talán belehet vállalni...Ja és igen az eldődje is jó 2407-es és azt már 140 körül meg is kapod...
A másik anno nekem a samsung 913N monitoromon volt pár pixelhiba ami 2 év után jött elő, és a fele igaz nem nyomogatással de kopogtatással eltünt...
-
Furky
őstag
válasz
Lucif-R #7995 üzenetére
Jó ez a nyomogatós trükk, nekem még szerencsére nem kellett alkalmaznom (kop kop). Más: pofátlanul olcsó amcsiban a monitor, igaz?
Már csak az a kérdés, hogy hogyan érvényesíted majd a garanciádat, ha esetleg tönkremenne, vagy valami baja lenne idehaza. Vajon a magyar dell képviselet szóbaáll-e veled, vagy sem?! Ennek járj utána szerintem. És valóban, ezt és az elődjét, a 2407wfp-t nagyon dicsőítik mindenhol
Vedd csak fel a listára, ott a helye nagyonis.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lucif-R #7990 üzenetére
Ha már ilyen árkategóriában gondolkozol akkor én egyértelműen ezt vennem...Dell UltraSharp 2408WFP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest