Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asztee

aktív tag

Hello Mindenki !

Itt van még egy Samu panelos T220 ! A Logik.hu-tol rendeltem.(volt vagy 8-10 nap mire megjött,mert nem volt nekik készleten,de megjött ! :C És Samu panel+no pixelhiba !!! )
    Szép nagy darab ! Bevilágítás tényleg van egy kicsi,de általában nem tul zavaró.
    A szinekről meg annyi,hogy nem vagyok grafikus és nekem teljesen megfelel. Első pillantásra,mikor még az öreg CRT-is rá volt kötve a gépre fura volt a külömbség,de nem biztos ám,hogy az a CRT az ETALON volt. Azután mikor már kidobtam az öreg moncsit és
    egy kicsit bibelődtem is a beállításokkal szerintem teljesen jó lett. (nekem teljesen megfelel)
    Az utánhuzásról meg annyit,hogy a tesztprogramot futtatva van egy kicsi (föleg a CRThez képest. Mikor még az is be volt kötve),de játékok közben még nem tünt fel,hogy maszatolna.(tesztelve Bioshock,Grid,NFS MW,Assassin's Creed,CoD4) Szal szerintem nem volt rossz vétel...

• Asztee

aktív tag

válasz Sas madár #11554 üzenetére

Ha jól emlékszem 43ezer Ft környékén volt ! :Y Hát pont ez az ! A T220 meg 84ezer (mert hülye azért nem vagyok , mi ? )
    Viperator : A TV-nél van 4:3 és 16:9. Itt inkább 5:4 és 16:10. De ami a kérdésedet illeti : ha Windows asztalt megfelelő felbontásra állítod (pl.1680*1050),akkor nem fognak az arányok torzulni (főleg ha DVI-D-t használsz). De ha mondjuk 1024*768-ban akarod használnia a wide moncsit akkor valoszinűleg elégé rondán fognak kinézni az abalkaid,képeid,betűid,stb..

• Asztee

aktív tag

Hi ! Tennap benéztem a szolnoki Media Markt-ba és láttam - a több tucat közöt- egy [ilyen] moncsit is. Egész szép a külsejét illetően. Hófehér dizájn,kicsit Mac-es.Ment ott valami demo video az összes monitoron,de nem volt tul jó minöségű,ezért szóltam egy srácnak,hogy mutasson már valami igényesebb képet/videot/játékot és berakot valami hd-s videót és ennek az Acer-nak sokkal szebb szinei volt mint bármelyiknek. Pedig volt ott T220 is. (azért is mentem be,hogy azt megnézzem élőben.) Persze tudum,hogy ilyen helyen a beállitgatásokkal nem sokat törödnek,de mind halvány/homályos valami volt az Acer-en meg olyan fekete volt a fekete,hogy csak na ! :R Tisztára elbizonytalanodtam ! (Multhéten megrendeltem a logik.hu-tól a T220-asomat.18.-ára igérték.) De az [ismertetője] szerint a "Bemenő jel:VGA Analóg, mint standard (opcionális DVI w/HDCP)". Opcionális DVI ? Az milyen ? A Kontrasztarány : 2500:1 ,de az dinamikus vagy nem ? És egyálltalán milyen moncsik ezek az Acer-ek ? Ja meg a MM-ban azt írták,hogy 21,6 colos emitt meg azt,hogy 22-es. (tudom a samunál is vannak 21.6-osok,de ez akkor milyen ?)

Üdv.

• Asztee

aktív tag

Az LG 2252 TQ-PF22 és az LG W2252S-PF az ugyan az vagy van valami külömbség ?
    És van rajta DVI-D ? És milyen gyártmányú panel van az LG-kben ?

• Asztee

aktív tag

Hi !

Olvasgatom ezt a fórumot már vagy két hete (az utolsó 2000 hsz-t elolvastam :U ) abban a reményben,hogy majd szükülni fog a paletta,de sajos inkább bővölt...

Szal a szokásos kérdés : milyen monitort ajánlotok ?

Eredetileg a samu 226 bw és a 2232bw között nem tudtam dönteni. Mostmár inkább a 2232bw vs T220 van napirenden,de sokan szidták,h "olyan TV-s,nem monitoros a külseje" és ez kicsit elbizonytalanitott (lehet,h tényleg nem nézbe jól ki az asztalomon !? :F ), pedig a M. Markban elősször úgy megtetszett...
    (Erröl jut eszembe ! A MM-ban előhoztam a szervizmenüt a T220-asból és az is Samu panelos volt.)
    De mióta olvasgatom ezt a fórumot képbe került még az [LG2252TQ], az [L227WTG],a [ViewSonic VX2255wmb],a [Philips 220CW8],a [SAMSUNG 2253BW],a [SAMSUNG 2493HM]és a Lenovo L220X is.Bár ez utobbi kettő árban és felbontásban kicsit lehet,h sok(k) lenne. Játékoknál tényleg nem zavaró ha nem natívban megy ? Illetve a játékok támogatják esetleg a 960*600-as felbontást ? Mert az pont fél nativ lenne ezeknél ,tehát nem lennének "eldarabolt" képpontok és még a gépem is jobban bírná.
    Na és a LG vagy a Philips vagy a VievSonic az jó ? Paneljeik mifélék ? Van e 3 napos Pixel gari ?
    Köszönöm a lehetöséget... :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés