- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Hello Mindenki !
Itt van még egy Samu panelos T220 ! A Logik.hu-tol rendeltem.(volt vagy 8-10 nap mire megjött,mert nem volt nekik készleten,de megjött !
És Samu panel+no pixelhiba !!! )
Szép nagy darab ! Bevilágítás tényleg van egy kicsi,de általában nem tul zavaró.
A szinekről meg annyi,hogy nem vagyok grafikus és nekem teljesen megfelel. Első pillantásra,mikor még az öreg CRT-is rá volt kötve a gépre fura volt a külömbség,de nem biztos ám,hogy az a CRT az ETALON volt. Azután mikor már kidobtam az öreg moncsit és
egy kicsit bibelődtem is a beállításokkal szerintem teljesen jó lett. (nekem teljesen megfelel)
Az utánhuzásról meg annyit,hogy a tesztprogramot futtatva van egy kicsi (föleg a CRThez képest. Mikor még az is be volt kötve),de játékok közben még nem tünt fel,hogy maszatolna.(tesztelve Bioshock,Grid,NFS MW,Assassin's Creed,CoD4) Szal szerintem nem volt rossz vétel... -
Asztee
aktív tag
válasz
Sas madár #11554 üzenetére
Ha jól emlékszem 43ezer Ft környékén volt !
Hát pont ez az ! A T220 meg 84ezer (mert hülye azért nem vagyok , mi ? )
Viperator : A TV-nél van 4:3 és 16:9. Itt inkább 5:4 és 16:10. De ami a kérdésedet illeti : ha Windows asztalt megfelelő felbontásra állítod (pl.1680*1050),akkor nem fognak az arányok torzulni (főleg ha DVI-D-t használsz). De ha mondjuk 1024*768-ban akarod használnia a wide moncsit akkor valoszinűleg elégé rondán fognak kinézni az abalkaid,képeid,betűid,stb.. -
Asztee
aktív tag
Hi ! Tennap benéztem a szolnoki Media Markt-ba és láttam - a több tucat közöt- egy [ilyen] moncsit is. Egész szép a külsejét illetően. Hófehér dizájn,kicsit Mac-es.Ment ott valami demo video az összes monitoron,de nem volt tul jó minöségű,ezért szóltam egy srácnak,hogy mutasson már valami igényesebb képet/videot/játékot és berakot valami hd-s videót és ennek az Acer-nak sokkal szebb szinei volt mint bármelyiknek. Pedig volt ott T220 is. (azért is mentem be,hogy azt megnézzem élőben.) Persze tudum,hogy ilyen helyen a beállitgatásokkal nem sokat törödnek,de mind halvány/homályos valami volt az Acer-en meg olyan fekete volt a fekete,hogy csak na !
Tisztára elbizonytalanodtam ! (Multhéten megrendeltem a logik.hu-tól a T220-asomat.18.-ára igérték.) De az [ismertetője] szerint a "Bemenő jel:VGA Analóg, mint standard (opcionális DVI w/HDCP)". Opcionális DVI ? Az milyen ? A Kontrasztarány : 2500:1 ,de az dinamikus vagy nem ? És egyálltalán milyen moncsik ezek az Acer-ek ? Ja meg a MM-ban azt írták,hogy 21,6 colos emitt meg azt,hogy 22-es. (tudom a samunál is vannak 21.6-osok,de ez akkor milyen ?)
Üdv.
-
Asztee
aktív tag
Az LG 2252 TQ-PF22 és az LG W2252S-PF az ugyan az vagy van valami külömbség ?
És van rajta DVI-D ? És milyen gyártmányú panel van az LG-kben ? -
Asztee
aktív tag
Hi !
Olvasgatom ezt a fórumot már vagy két hete (az utolsó 2000 hsz-t elolvastam
) abban a reményben,hogy majd szükülni fog a paletta,de sajos inkább bővölt...
Szal a szokásos kérdés : milyen monitort ajánlotok ?
Eredetileg a samu 226 bw és a 2232bw között nem tudtam dönteni. Mostmár inkább a 2232bw vs T220 van napirenden,de sokan szidták,h "olyan TV-s,nem monitoros a külseje" és ez kicsit elbizonytalanitott (lehet,h tényleg nem nézbe jól ki az asztalomon !?
), pedig a M. Markban elősször úgy megtetszett...
(Erröl jut eszembe ! A MM-ban előhoztam a szervizmenüt a T220-asból és az is Samu panelos volt.)
De mióta olvasgatom ezt a fórumot képbe került még az [LG2252TQ], az [L227WTG],a [ViewSonic VX2255wmb],a [Philips 220CW8],a [SAMSUNG 2253BW],a [SAMSUNG 2493HM]és a Lenovo L220X is.Bár ez utobbi kettő árban és felbontásban kicsit lehet,h sok(k) lenne. Játékoknál tényleg nem zavaró ha nem natívban megy ? Illetve a játékok támogatják esetleg a 960*600-as felbontást ? Mert az pont fél nativ lenne ezeknél ,tehát nem lennének "eldarabolt" képpontok és még a gépem is jobban bírná.
Na és a LG vagy a Philips vagy a VievSonic az jó ? Paneljeik mifélék ? Van e 3 napos Pixel gari ?
Köszönöm a lehetöséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest