- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
forceberg #11896 üzenetére
Szinte mindenhol mást írnak.
Gondolom egy 19"-os samsung és dell vagy akármilyen másik monitor képponttávolságán gyakorlatilag szinte alig lehet különbség, ha mindkettő 1280*1024 natív. Ugye?Mert láttam már 19"-os Viewsonicra 0,262 mm-t és 19"-os Samura 0,292 mm-t is. Pedig ilyen különbségek a 17 és a 19"-os 1280*1024-es monitorok között vannak.
-
FDToth
tag
válasz
forceberg #11854 üzenetére
forceberg: köszi, sokat segítettél a 15pin D-SUB-bal, szűkült a kör
old_artist: az rossz hír
videokártyát nem szándékozom venni, majd kb. olyan 2-3 hónap múlva egy notit, és azt csatlakoztatom majd egy monitorhoz, úgy kényelmesebb
. lehetetlen vállalkozás GeForce 2 MX400-hoz olyan drivert letölteni, ami támogatja a széles képformátumot?
És ha veszek egy wide TFT-t majd csatlakoztatom a régi videokártyához, akkor lesz kép, de csakis 4:3-ban, vagy egyáltalán semmi?Furky: elképzelésem természetesen van, nézegettem már itt-ott. az ár 60-ig mehet. igazából az előttem már megemlített Samsung trió (2053Bw, 2032BW, T200) közül vmelyik, esetleg LG. Más márka nem nagyon, Samsung-ra, LG-re 3 év teljes körű van, ami nekem fontos.
sosem játszom a géppel (nem is tudnék a xar videokártya miatt, leginkább netezek, néha filmet nézek, mostanában "menő" a szélesképernyős monitor, úgyhogy valószínűleg azt. fontos még, hogy a valós kontrasztarány legyen 1000:1, a válaszidő 5ms vagy alatta. Az, hogy milyen a felbontása: gondolom az 1680x1050 megfelelő, nem kell nekem fullHd-s meg ilyesmi. a tv tuner sem fontos, a HDMi-sem, bár nem tudom, hogy ezeket később kihazsnálnám-e.
-
Sas madár
őstag
válasz
forceberg #11786 üzenetére
El van ...és erre nem is írom a jelzőt.
Igazándiból kétoldalú a dolog de nekem az jön le az aprókat akik itt feladják nagy százalékban csak árulgatják igaziából eladni nem szeretnék.
De ezt haggyuk inkább infózz majd a moncsiról mert ez olyan ami a legolcsóbb DVI -osok között van így érdekes a használati tapasztalat.Én talán a számla eladásával tudom majd picit visszafogni az árát.
-
Sas madár
őstag
válasz
forceberg #11781 üzenetére
Természetesen csak olyant aminek még van rendes gyári gar..de sajna az ár nem nagyon akkar öszeálni mivel aki elad az ugye a régi vételártól fáj neki nekem meg a jelenlegi a mérvadó.
Majdnem lehettetlen...ezért kacsingatok az ujra én is.De a sok nézelődéssel oda jutottam nem áldozok komolyabb pénzt mivel nekem is előbb utóbb el kell adnom.. -
Terminator_
tag
válasz
forceberg #11732 üzenetére
Fusi=Fujitsu Siemens
Nem azért mert nem samsung,Én nem vagyok samsung párti holott még a mai napig is nehezen tudsz elenfelet mutatni a 970P-nek!(Két éve 109000ft volt)Vannak ennél sokkal komolyabb monitorok csak annak az ára nem 39000ft nál kezdődik mint jelen esetben ennek a benq-nak.Egyébként mégis igazad van ha végig gondolom tutira vagy samsungot vennék 24" ba vagy Hp-t.Ugye és ha sok sok pénzem lenne akkor Eizot.De filmet nézni internetezni,esetleg játszani bőven megteszi az olcsóbb kategoriás monitor is.
-
Terminator_
tag
válasz
forceberg #11724 üzenetére
Nézegettem a gugliban,ez a monitor olyan fusi kategória. Szerintem.Itt is olvasható némi infó.
Benq G2200W
- Jellemzők Senesye+Photo Technology
- Dynamic Contrast Ratio 2500:1
- HDCP Compliant
- Biztonság TCO'03LCD méret: 22" Wide
Felbontás (max) 1680 x 1050 (WSXGA+)
Képpont távolság: 0,258 mm
Fényesség: 300 cd/m2
Kontraszt viszony: 1000:1
Dinamikus kontraszt: 2500:1
Válaszidő (tr/tf): 5 ms
Látható képméret: 473,4 x 296,1 mm
Színek: 16.7 millió
Látószög (L/R; U/D): 160/160
Bemeneti jel: D-Sub, DVI-D
Vízszintes frekvencia (max): KHz 31/ 83
Függőleges frekvencia: (max)Hz 55/ 76
Video sávszélesség: (MHz) 25/ 135
Színhőmérséklet: Reddish/Normal/Bluish + user modeEnergiafogyasztás: 45W (max)
Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 512,2 x 401,6 x 163,4 mm
Netto súly: 5,3 kgnagyjából ennyi.
-
Furky
őstag
válasz
forceberg #6805 üzenetére
Minőség kb elhanyagolható, viszont DVI-nek a többletszolgáltatása miatt érdemesebb azt választani. Ez alatt azt értem, hogy ha akrjuk, akkor egy 1024x768-as felbontást nem nyújt szét a monitor natív felbontására, hanem csak azokat a pixeleket használja, amekkora felbontást akarunk. Ilyenkor alul-felül, illetvan bal-jobboldalt fekete csík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest