- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old_artist
addikt
válasz
Asztee #11413 üzenetére
Üdv!
Igen van különbség:
- az LG W2252S: 5ms 22"WS CMO TN Film (M220J1-L01) paneles, nincs DVI benne
- az LG W2252TQ: 2ms g2g 22"WS Chi Mei Optoelectronics vagy AU Optronics vagy LG.Philips TN Film panellel szerelik és van benne DVI+DHCP támogatással, tehát az a típus nyerő a számodra, csak melyik panellel kapod hazánkban, lutri!mod: ja, és az LG-hez jár a 3 napos pixel garancia is!
-
nike_
addikt
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Szia!
Én egy Samu 2232BW boldog(!) tulaja vagyok.
iPontól rendeltem, samu panelos, 49.000 Ft + futárért szerintem bőven megérte.
Nekem egyáltalán nem TV-s a kinézete, teljesen jó, Zjunior is csak áradozik róla.
Igen, lakkfekete, hülye usereknek nem ajánlott, akik nem tudnak vigyázni a monitorra.
Szerintem nagyon megérte.
Üdv
-
Sas madár
őstag
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Hy
Átérzem a helyzeted én is vásárlás előtt de az a legnagyob gond,hogy én is hasonlókat néztem mint te de nem igazán sikerült olyannal infózni aki haszálja is egy ideje.
Mivel azt gondolom annak a tapasztalata estleg segítene.
Én is figyelem majd miket ajánlanak de gyanítom nem fogunk közelebb kerülni. -
Ti4x
aktív tag
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Szia!
Én játszotam itthon nem natív felbontásban és én semmi kölünbséget nem fedeztem fel , kivéve magából a felbontásbóladódó különbséget. Játszottam a 22es TFTmen 1280*800ban , 1440*900ban , és próbáltam a 900*600at is. Teljesen jó szerintem , gyengébb a vidkarim , ezekre szorulok...
Phihlipset nagyon dicsérik mostanág , páran vettek itt , és azt mondják nagyon jó. Járt hozzá 3 napos pixel garancia is , ha jól hallottam. LG asszem Eagle-nek van , a reakciója talán ennek a legjobb , de mondta , hogy kicsit hidegek a színei. A 2255ös ViewSonic is egy jó választás , a legjobb színei kalibrálatlanul talán ennek vannak , egyik ismerősöm ezt vett és alig tud betelni vele.A Samsungok pedig a saját paneljükkel szintén ajánlottak. A 2232BWt érdemes Iponból rendelni , onnan mostanában csak jófajta panellel jönnek , máshonnan rizikósabb a dolog. A T220at pedig eddíg azt hittük (én eddíg is bizonytalan voltam
), hogy csak samu panellel adják , de épp most derült ki , hogy AUOval is szerelgetik , viszont akik mostanában vettek , azok mind samu panellel kapták , hála az égnek... 2253BWt szerintem nem érdemes venni , fixre nem samu a panel , de ahogy gondolod. Ha már T220ban is gondolkodsz , árban ugyanitt van a Dell E228WFP is , ami szintén egy nagyon jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest