- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ész ventura #12259 üzenetére
nagyobb kép a DVI szabványokról: [link]
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ész ventura #12248 üzenetére
-
Poplacsek
senior tag
Szerintem működhet, csak kis százalékban hoz eredményt. Ha egy subpixel úgymond működtető feszültségét Ki-Be kapcsolgatod nagyon gyorsan és sokáig, elképzelhető, hogy pl a hibás kontaktus úgymond összeheged (miután átívelt a szakadásnál) és ezután már világítani fog.
Ugyanígy masszírozással is el lehet ezt érni, sőt sztem a kettő együttes használata lehet a legcélravezetőbb. Bár a masszírozást veszélyesnek tartom, ahhoz nagyon érteni kell hozzá és minnél kisebb felületen kell csinálni, hogy ne csináljunk több kárt, mint hasznot. -
Poplacsek
senior tag
Sziasztok!
Hát hosszas tanakodás után döntöttem.. Samsung 245T-t sajna nem tudtam olcsón beszerezni, úgyhogy marad a Lenovo l220x. Mostmár csak egy pixelhiba mentes darabot kellene beszereznem.. 22 és 24 coll között nekem nem éri meg az árkülönbség. TN és IPS panelek pedig nálam nem annyira bejövősek, mint a PVA. Lehetne még a 2275-ös HP, de még mindig nem lehet kapni, drágább is lesz, mint a Lenovo és ráadásul nem full HD.. Szal marad a kakukktojás :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest