- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
skylaner #8991 üzenetére
Huuu nagyon faja egy oldal.
Kár hogy nincs 2253bw a hasonlitos listában.
Amugy Furky: "After the 2253BW which was released in 2007, here is 2008’s 2243BW. "
Ez tényleg igaz?
Amugy 5ms miatt lebeszélt az oldal a 2243bw-röl. Meg valszeg tényleg irodai inkább mint játékra tervezett azért is lehet benne a pivot, meg indokolná az árát is. Asszem 2253bw lesz.
-
.mf
veterán
válasz
skylaner #8771 üzenetére
Valahol én is itt tartok - bár már szűkíteni tudtam a kört, a 226BW, 2232BW, 2253BW (22"-osak) és a 2253LW (21,6") között vacilálok. Kár, hogy a 2253-asokról nem találni tesztet -- esetleg itt látott valaki róluk egy-két fórumhozzászólásnál bővebb infót?
Mostanában a review oldalak mintha kissé le lennének maradva... -
BioNiCMaN
addikt
válasz
skylaner #8776 üzenetére
Ezt találtam:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
De szvsz inkább itt tedd fel a kérdéseidet a témában.
-
Furky
őstag
válasz
skylaner #8753 üzenetére
Igen, én is így hallottam, vagyis olvastam, de azt is olvastam, hogy Brekk 95ért garantáltan pixelhibamenteset is árul. Mindenesetre aki ilyent szeretne venni, az jobb, ha elolvassa a topicját eleétől a végéig, és csak azután dönt, hogy kell-e neki 95ért egy pixelhibamentes, vagy 90ért lutri (pixelhibás, vagy mentes).
Na de ilyen volt a 223bw is anno, abból is sok volt a pixelhibás, vagyis mi sokról tudtunk, mert írtak ide, mégis csomó ember vett, és vesz azóta is, és kap pixelhibamenteset. -
Furky
őstag
válasz
skylaner #8671 üzenetére
80-120cm között nézem én a 22est, átlátom, nincs torzulás a színekben a betekintési szög miatt. Van amikor messzebbről nézek filmet, aztán ennyi, nem tudom mi itt a probléma, tök egyértelmű, hogy ha nagyon közelről nézed, akkor mindenhol mást fogsz látni a monitoron, mert jó sz@r a betekintési szöge a TN paneleknek. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
skylaner #8589 üzenetére
A monitort jelöltem elsődlegesnek, szóval natívban ment, be is állítottam, szép képe volt, de valami szörnyű beállításokkal, most meg csak nézek, mert nem tudok semmit sem beállítani
Pl. a csíkozódásra valakinek valamilyen ötlete? Dynamic Contrast lehetséges? Bár azt sem tudom be van e kapcsolva, mert nem tudom beállítani, ráadásul folyamatosan csinálja, nem csak hirtelen képváltásnál
-
goom
senior tag
válasz
skylaner #6645 üzenetére
Ha nem tudsz dönteni, kérdezd meg a barátnődet/feleségedet!
Nekem bevált: én a 226-ost akartam megvenni, de megmutattam neki mindkettőt. Nah, neki a 2232 tetszett, meg hogy újabb, stb. És szent a béke, mert nekem meg oly' mindegy a kasztni... a képe meg mindkettőnek gyönyörű.
És hogy Murphy-t is idézzem: "Soha ne verd a fejedet a falba. Verd az övékét!" -
Furky
őstag
válasz
skylaner #6647 üzenetére
70, vagy 75... ekkora összegnél az az 5 majdnemhogy jelentéktelen
Najó, nem teljesen, de hát majdnem... Az a baj, hogy egyik sem a legjobb
A 226bw nem tud kevesebbet 5000rel olcsóbbanÉs alig tudnak többet, mint a 10-15tel olcsóbb 223bw. Amúgy a 226bw, és a 2232bw egy áron van már
Ez is mutatja, hogy a 2232bw csak azért volt drágább, mert újdonság volt, nem azért, mert többet tudna
depo.hu-n néztem az árakat. 2232bw a legolcsóbb helyen 68.124 Ft
A legolcsóbb 226bw meg 68.952 Ft
Még olcsóbban is meg lehet kapni a kistévét, mint a 226bw-t
-
Furky
őstag
válasz
skylaner #6591 üzenetére
Samsung a legjobb, de nem kapni
Illetve az eladók előszeretettel fogják rá, hogy az, mert szerintük az
De nem az. Szerintem csak CMO-sat kapsz, de ez sem rossz, csak vannak látható különbségek, illetve az a baj, hogy nincs normális icc profil. Be kellene kalibráltatni, de az csomó pénz. 14000
Akkor inkább állítgatok valamit én és szemre lövöm be.
A bevilágítás meg mindegyiknél van, az nem mindegy, hogy mekkora. Megszokható, vagyis inkább el kell fogadni, és kész.
Ilyen jelenséggel még nem találkotam, hogy a kör ne kör lett volna
Ovális max akkor lenne, ha teszem fel nem 1680x1050ben használnád, hanem mondjuk 1024x768-ban, és kinyújtva teljesképernyőre, na akkor elképzelhetőek ilyen torzulások.
A film messziről még nézhető
De ezek már crt-n sem valami szépek
Legalább 2cd-s az, ami normálisabban néz ki. De a HD anyagok tényleg durvák
-
Furky
őstag
válasz
skylaner #6589 üzenetére
Én kifizettem a plusz 10-et érte, mert csak
Nem elégedtem meg azzal, hogy a 223bw 21,6"-os pl, valamint akkoriban túl sok rosszhírt olvastam a 223bw-ről, ami a mai napokra már átment normális szintreMeg hát abban nincs plusz elektronika, amivel 5ms-esből 2ms-est csinál. (RTA)
Weblapok valóban mindenhol mást írnak, lehet, hogy ez attól is függ, hogy melyik panellal van szerelve, auo-val, vagy cmo-val, vagy samsunggal. Az enyém CMO-s, és 1000:1-es a kontrasztaránya. Úgy gondolom, hogy ez a panel lehet az enyémben is.Itt pedig 1000:1-et írnak!
Az AUO-soknak meg gondolom ez vagy ez
Még jó, hogy ismerjük már a beszállítóit a Samsungnak, és utána tudunk járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged