- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coopeer
csendes tag
Sziasztok!
tegnap megvettem a Samu 2232BW-t! Iszonyat brutálul néz ki nagyon szép a kép!
65e volt! -
coopeer
csendes tag
válasz
s@nyiii #7175 üzenetére
Én is ezen kettő között vacilálok, de nem forgathatóság és méret miatt hanem a válaszidő miatt!
Neked mi a véleményed erről? Érdemesebb a 2ms-osat venni?
Én a 223BE-t 56ért a 226 BW-t 66-ért láttam! Az hogy milyen paneles a jó azt nem tudom még nem kaptam rá választ. Valamint még az értdekelne hogy hol te hol veszed meg? -
coopeer
csendes tag
Land-ban érdemes megvenni a samut?
-
coopeer
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam minél többet elolvasni a fórumból és pont arra a Samu kategóriára panaszkodtok , amit én is kinéztem!
Samu 206BW (most 56e depo)
Először az volt a problémám vagyis a kérdés, hogy W(20") vagy sima(19") moncsit vegyek!
Első blikkre ugye a W-felé hajlottam egyértelműen! Aztán felvilágosítottak, hogy 1280*1024 es -amiben majd egy online (GTRII) játékot akarok majd játszani- felbontást nagyobb felületen fogom látani a képponttávolság miatt a sima 19"-oson. Gondolok itt arra, hogy DVI-vel összekötve a 206BWt is (fekete csíkkal) 1280*1024-ben nyomom majd. Tudja valaki hogy cm-re mennyivel lenne kisebb? SZóval ez volt itt az egyik probléma!Megjegyzem még így is a W-felé hajlok, úgy hogy filmeket is megnézek rajta!
Simában 961BF vagy 931BF jött szóba.És akkro jött a táp "hibája", amit itt olvastam. Nem tudom, hogy engem zavarna é , de elmegyek valhova és meghallgatom. Ez tényleg annyira szörnyű? Ajánlottatok DELL-t, de az már nekem nagyon drága egy monitorért! Megjegyzem iszonat jól néz ki! A 19"W-t elvetettem nekem az már nagyon keskeny vagyis a magassága nagyon kicsi!
Szóval a kérdésem az lenne:
- HOgy W vagy Sima?
- Samsung 206BW vagy esetleg más alternatíva ebben az árban hasonló parméterekkel?
- Ha Samsung 206BW akkor 206 BW vagy 226 BW (tényleg 10 e Ft a különbség)?
- Ha Samu akkor milyen táppal vagy milyen gyártói paraméterűt keressek?
- Ha más márka akkor milyen típus és ott mire kell figyelni?
- Mikor a fizetésre kerül a sor milyen ellenőrzést kell futtatni (gondolom pixelhibára, de hogyan) milyen gari a jó? (Kicsit kezdő vagyok
- További kérdés: MOst sima ASUS 6600 128M-om van! Ez valószínű kevés lesz. Valami vidkari ajánlás elérhető áron, ami ki tudja játékban hajtani az 1280*1024-et.Nagyon köszi aki ismert a témában és ír!
Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged