Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• old_artist

addikt

válasz Zollee #9065 üzenetére

Üdv!

Nem írtad, hogy mennyit szánsz rá anyagilag, de...
    Háááát igen, egy monitort "csak egyszer kell megvenni" (?), de "jót" és "kiválót", különös tekintettel a grafikai tervezésre és a színhűségre!

szvsz EIZO vagy NEC (horrorisztikus az ára), de az árkimélő levovo is szóba kerülhet!
    EIZO-ból ajánlanám a 22'-os FlexScan S2231W (6ms g2g válaszidővel és 22"WS Samsung S-PVA (LTM220M3) panellal rendelkezik), belépő színtű professzionális monitort, ami már 136e alatt van az ára (lépj kapcsolatba esetleg HEXAA-val, most akciósok az EIZO-k nála, nagyon megbízható, korrekt viszonteladói kerskedő), vagy a levovo L220x FullHD "best buy" monitorát ajánlanám - én is, mint skylaner.
    Az EIZO-ról csak jókat írhatok (előtte írom a hozzászólásomat), fantasztikus és frenetikus a kontraszt, fényerő és színhelyesség szempontjából, sőt a szürke árnyalati struktúrája is kiváló, és az 1 milliárd színből való 16,7 millió színre való lebontásában is!. A feketéje az fekete!
    Jelenleg én is ezen dtp-zek és színbontok, képfeldolgozok és kiadványt szerkesztek, ha bekalibrálod hardveresen, akkor tökéletes megoldás lesz - és mint egy élettárs, ha EasyUp álvánnyal veszed, "bárhova" állíthatod!

A Lenovo ThinkVision L220xWS: 6ms g2g válaszidejű és 22'-os WS Samsung S-PVA (LTM220CS01) panelos! Mivel rendelkezem ilyennel is, itt a PH-n Brekk-től vettem (nagyon megbízható, korrekt eladó, csak ajánlani tudom!), Ő pixel/al-pixel hibára tesztelve (egyedüliként az országban!!!) árusítja. Nagyon jó vétel, a maga 22'-os kategóriájában.

• skylaner

senior tag

válasz Zollee #9065 üzenetére

Hello!

Mivel grafikai tervezésre is használnád így TN-s nem nagyon jöhet szóba.
    Van egy nagyon jó ár/értékű monitor amely 22"-s de 1920x1200-s felbontású így full HD-s felbontás nem gond valamint S-PVA panelos és nagyon jó árba van ~90ezer Ft.
    Ez a Lenovo L220X !!

Itt van egy teszt róla logout-ról. Nagyon érdemes elolvasni.
    Itt van a fóruma: [link]
    Brekk-től tudsz ilyent venni ha még árulja(nagyon jó feltételekkel ) [link]

Új hozzászólás Aktív témák