- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
s@nyiii
tag
válasz
coopeer #7177 üzenetére
A 2-5 ms válaszidő az nekem már több, mint bőven jó, 3 éve egy 19" LG L1915S-t használok, ami 12 ms és én már ezen se veszek észre különösebb utánhúzást, pedig használom filmre, játékra egyaránt, nem is keveset...
A monitort helyben szándékozom megvenni (Hajdú-Bihar), de még nem döntöttem el, hogy pontosan hol.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
coopeer #7177 üzenetére
A válaszidő között nincs nagy kölömbség az az 2-5 ms között észrevehetetlen...Vagyis én nem vettem észre...A panellel meg ne foglalkozz csak parasztvakítás az egész mind1-ik paneles jó, mikor vettem én is elötte átnéztem egy csomót.Annyi a panelok közti kölömbség hogy az egyikbe több a kék a másikba nem stb...kalibrálható ugyhogy mind1 az enyém pl cmo-paneles volt, és nagyon szép képe volt...
-
aginor
veterán
válasz
coopeer #7113 üzenetére
Szerintem 19 vagy 20" tök mindegy, ha már nagyobb kell akkor 22" min, azoknak meg már 1680*1050 vagy 1920*1200 a felbontásuk, oda meg már kell videókártya is rendesen, előbbihez egy 8800gt, míg a másodikhoz min egy 8800gts, míg egy 19"-oshoz képjavítók nélkül elégy egy 3850, képjavítókkal egy 9600gt is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged