- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Mákos7észta #8909 üzenetére
Ez valami más probléma lesz, nem a DVI hibája, vagy a monitor rossz, vagy le van zárva a beállítási lehetőség, asszem van ilyen biztonsági funkció, hogy ne állítgassák el mások, de erről semmit nem tudok... OSD-ben a Setupban sem tudsz semmit sem állítani? Konkrétan a reset-ekre gondolok, hátha... Van valami Kensington-zár például.... De azt hiszem az csak arra jó, hogy "lekötözd" a monitort egy kábellel valahova, hogy ne tudják csak úgy felkapni...
-
Khaal
őstag
válasz
Mákos7észta #8909 üzenetére
Nekem Fujitsu-Siemensem van, ezen csak a digitális csatlakozásnál amúgy se számító dolgok vannak letiltva (auto adjust, kép méret és elhelyezkedés..stb) fényerő, kontraszt, színek továbbra is állíthatóak, lehet a Samsungokon ez máshogyan van (van olyan Samsung is, amin egyáltalán nincs OSD, csak driverből lehet állítani).
-
skylaner
senior tag
válasz
Mákos7észta #8588 üzenetére
Amit B-L-A-C-K ír az is igaz
Én arra godnoltam h ha pl. D-Subon kötöd rá akkor nem tudod azt beállítani h nem natív felbontáson a képet ne húzza szét. Meg még van egy-két beállítás amit D-Subon nem lehet megcsinálni..
-
skylaner
senior tag
válasz
Mákos7észta #8585 üzenetére
DVI-al kösdd össze a monitort és a VGA-t és akkor elérhető lesz az OSD-ben minden beállítás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mákos7észta #8585 üzenetére
(Not Available) ez azért van mert dvi csatin keresztül csatlakoztatod és ezt magának állitja be nézd meg ha d-subra kötöd ugy menni fog...
A csikok azt nem tudom miért vannak miylen videókarid van?
-
J.R.Ewing
tag
válasz
Mákos7észta #8204 üzenetére
nem csak te, hanem mindenki, aki a Gianninál lévő akciós 22" LG L 226WTQ-ra apellált 49990-ért. azt hiszemezt az árat pedig el lehet felejteni, mert amúgy ez 65-70 bruttó
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
Mákos7észta #8204 üzenetére
5ms vs 2 ms ^^,
-
J.R.Ewing
tag
válasz
Mákos7észta #8199 üzenetére
ne higgy nekik..
az az akciós WTQ 49990ért gianninál ritka alkalom volt. megvettem volna én is, ha már nem adta volna el...
az a WTQ a 226bw-vel egy kategória. amúgy 68bruttó újonan, tehát 50ért ilyen akikapjamarja volt...sajna lemaradtam róla.
-
Furky
őstag
válasz
Mákos7észta #8199 üzenetére
Én egyiket sem venném, ezért vettem 226BW-t. Amúgy igen, nekem nem szimpatikus az LG valamiért... Amikor akartam venni monitort (2 eset), mindig azt láttam sok helyen, hogy jó-jó, de a Samsung jobb. Amúgy az, hogy 5ms-es, vagy 2ms-es a monitor, az mindegy, mert az a 2ms-es is 5ms-es, csak elektronika javítja fel 2ms-re, a betekintési szög amúgy is vicces TN panelnél, és a dinamikus kontraszt úgyszintén
Ha választani kellene a kettő közül, egyiket sem választanám, spórolnék 10ezret, és vennék egy 226BW-t. Ezt nem azért mondom, mert nekem olyan van, hanem azért, mert nekem ez az észzerű választás, és hangsúlyozom, hogy ez az én hozzáállásom csak
-
Furky
őstag
válasz
Mákos7észta #8196 üzenetére
Az igaz, de LG
A 223BW-ben meg samsung panel van elvileg. Amikor még CRT-t vettem, akkor 2 típus közül választottam, az áruk ugyanaz, csak a Samsung 1024x768ban tudta 105Hz-et, az LG meg 85öt. Samsung tudta az 1600x1200at, az LG meg 1280x1024nél tovább nem bírta. Amikor tft-t vettem rengetegen szídták az LG-ket a színei miatt, hogy hiába van TN panel a samsungban is, mégis jobbak a szinei. Ezért ismét a samsungot választottam. Pedig próbálok mindig több gyártóra koncentrálni. (Pl. eddig ati kártyám volt, most nvidia. A következő majd kiderül mi lesz, majd ami akkor a legésszerűbb választás).
-
tommyx
tag
válasz
Mákos7észta #8185 üzenetére
Es mi az, ami az LG oldalara forditja a merleg nyelvet?
-
Furky
őstag
válasz
eizo pixel tester, dead pixel tester, nokia pixel tester.
Fehér-fekete képen azt lehet észrevenni, hogy van-e pixelhiba, a színes képeken pedig azt, hogy subpixelhiba (alpixelhiba) van-e.Ezekre a programokra keress rá, és szedd le őket, vagy elég csak az egyiket is, mindhárom ugyanazt nyújtja, és mindegyik ingyenes. Itt a fórumban is linkeltük már 5-10x kb.
mod: de lehet, hogy eizo monitor tester, és nokia monitor tester a programok neve. a dead pixel tester neve tuti jó... a másik kettő vagy-vagy...
-
alien_
őstag
válasz
Full fekete, majd full fehér háttéren keresd, ha szabad szemmel nem látsz, akkor jó =) Monitoron is vagy "elhalni", vagy kéken világítani szoktak a hibás pixelek, nem?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Mákos7észta #8136 üzenetére
LG, de mindenképpen kérjed az LG-s garancialevelet!!
-
Nescafé
őstag
válasz
Mákos7észta #8136 üzenetére
Sztem ezt vedd meg szvsz LG L226WT-Q.
Én is most akarok venni egy Samsung 2232BW-t a jöv héten. -
L@co
aktív tag
válasz
Mákos7észta #955 üzenetére
Az ASUS VW192S nem DVI-s, de azon kívül nagyon jó. Inkább DVI-s monitort érdemes venni, ennyi pénzért Samsung 940BW és LG 194WT van. A Samsung-nál 500:1 a kontraszt és 4ms, az LG-nél 2000:1 a kontraszt és 5ms, a többi paraméter szinte ugyanaz. LG-nél f-engine Samsungnál Magicbright.
A képet szokni kell egy kicsit, de szerintem szebbek, élénkebbek a színek mint CRT-n. Az 5ms-ot gyorsan megszokod, nekem 1-2órába teltÉn csak 3 napja vagyok LG 194WT tulajdonos, és előtte nekem is 17'' CRT-m volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged