- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
Elvileg a windows nincs kibékülve a BT fülesekkel.
Én ezeket a megoldásokat találtam amikor magamnak kerestem:
- ha nem használod a mikit akkor letiltod winen belül
- külön mikrofont használsz
- kábelen használod, akkor hiba nélkül működik a miki meg a hang is egyszerre
- vagy fejbeszélőként használod ami gyenge hangminőséggel jár..
Ha valaki tud más megoldást ne tartsa magában.
Hogy on is legyen:
Próbálom erőltetni a WZ - t a tegnapi csalódottságom ellenére mert Verdanskot imádtam annó.. egyszerűen a mozgás nekem megszokhatatlannak tűnik több óra játék után.
Meg lehet ezt szokni vagy inkább csak megbékélni lehet vele? -
csibe1
addikt
Hmm, szerintem neked van igazad.
Nem érdemes szenvedni az állítgatással, mert ha egyszer jól belőtted a dolgokat utána csak rosszabb lesz.
A vacak szervereken meg szenvedjen aki akar.
Amúgy meg vicc, hogy bérelt szerver nincs, a kiadó meg nem biztosít normális szervereket. -
shotika
őstag
DMZ-t én is sajnálom, hogy megölték. Izgi volt mindig újabb és újabb, egyre nehezedő küldiket csinálni - kedvenceim azok voltak, ahol mondjuk egy spéci itemmel pályáról pályára kellett haladni, és lehetőleg nem meghalni.
Ehelyett kaptunk egy fizetős zombis DMZ-t ahol még arra sem vették a fáradtságot, hogy új itemeket rakjanak bele. Bugos, laggol, és legalább szar. -
H14
csendes tag
ne máár
hány wined van Br, vagy akár resurgence? minden partydat megnyered?
egy játék vagy izgalmas/változatos, vagy nem! ezek a questek pont semmit nem adnak hozzá, ha neked ládanyitásért kapott akármilyen jutalom izgalmas, akkor benned van a hiba
engem a halálba idegesít a Bp animációja, ahogy a prestige xp szintlépés is! játszani, lőni, nyerni ülök le, nem pedig bugyuta semmiresemjó dolgokat megcsinálni, kiikszelgetni...
a kedvencem a hozzászólásodban az az ellentmondás, hogy a játék uncsi neked, a questek izgivé teszik a játékot! de mikor kapsz egyet, ami nem csak az ötéves kéznélküli kisfiúknak kihívás megcsinálni, az már rögtön unalmas játékmetódus....semmi személyes, no offense!
mindig mosolygok az xp/Bp/quest/challenge témájú hozzászólásokon, valahogy rosszul vagytok belötve, ha nektek ez nullánál jobban számít! vagy pedig, és ez sanszosabb, a Br/resurgence/6vs6multi nem a ti játékotok
-
H14
csendes tag
+ ha véletlen nem laggol éppen, olyan finomságokkal is lehet találkozni, H a killstreakek használhatatlanok pl! se Uav, se PA, semmit nem lehet ellőni.. természetesen vannak szerencsések, akik le tudnak rakni egy clusterminet, csakhogy beleszaladva még ezen is felcsesszem magam! H bezzeg neki ez működik valamiért
de tény, H szinte senkinek se megy, fura is, H nincs állandó hangzavar a clusterstrikekoktól meg a PA-któl! fogalmam sincs, mi volt ez az Xboxon majdnem 5 gigás frissítés, mire kellett, de baromi jól sikerült...
-
kisselandras
senior tag
Cronus s recoil csodákra képes de ritka az olyan aki semmit nem használ
Nekem senki ne magyarázza meg azt a tényt hogy egy mécs alatt le hoz 45 killt s közben semmit nem használ ha el veszem a fegyverét valahogy sose tudom lent tartani vagy egyenesen mindig van mozgás vele de kill cam vissza nézve ő pontosan lő semmi elmozdulas vagy ilyesmi
Van egy angol. Csóka aki pont ezekről szól cronus s recoilt használnak s nem tagadja -
csibe1
addikt
Szerintem; meg a videók szerint sem, elvileg vannak csak ezek az amatőrök közé dobáló megoldások.
Így könnyű "überpró"-nak lenni.
A sok birka meg lelkesen élteti az ilyen gyökereket.
Aztán amikor a kiadó által szervezett meccsek vannak adott helyszínen; akkor meg megy a mosdatás, hogy hát nem otthon, a megszokott dolgaival játszott, azért volt olyan vacak az eredménye.
Szóval érdekes....Aztán a sok sutyerák meg influenszer akar lenni, meg cölöb.
Lennének inkább egy dunai gátban a cölöp. -
csibe1
addikt
"Kérdésem, hogyha ez a fazon a világ egyik legjobb warzone játékosa, tököm tudja mekkora KD-val, akkor hogy lehet az, hogy csak és kizárólag olyan lobbykban játszik ahol konkrétan 10ből 8szor vissza se lőnek rá?! Egyhelyben ácsorgó, csiga lassú enemykkel találkozik sorra, ilyen se hall se lát dömötörökkel. Ilyenkor hol az sbmm? "
Lehet, hogy olyan jó csítje van ami mindig gyenge K/D arányúakhoz dobja be, és neki így lett veszett magas a K/D.
Valamelyik CoD-os topikban lett emlegetve, hogy ezek a nagyon pro játékosok valahogy tudják manipulálni a dolgokat, hogy melyik szerverre kerüljenek.
-
csákány.
aktív tag
"csak és kizárólag olyan lobbykban játszik ahol konkrétan 10ből 8szor vissza se lőnek rá?! Egyhelyben ácsorgó, csiga lassú enemykkel találkozik sorra" - mivel az SBMM "tökéletes", és téged is és engem is ennél csak erősebb lobbykba dob be, tehát ebből az derül ki, hogy mi jobb játékosok vagyunk mint Metaphor!
Viccet félretéve...kb. pontos diagnózist adtál róla! 100% hogy van wh + vpn vagy más módon botlobby + aimbot okosan beállítva + még mint ha recoil is kisebb lenne(tudom-tudom, mi nem tudjuk letartani, ők meg igen)! És ami még feltűnt, hogy soha sem pingel meg egy enemyt sem, igaz minek, hiszen ezzel a csalás csomaggal senkinek sincs esélye ellene, max ő tudja elrontani! Szerintem is csaló, csakúgy mint az összes többi menő cod streamer! És ezt nem az irigység mondatja velem, hanem a tapasztalat! -
csákány.
aktív tag
Szerintem a KATT-ot lehet úgy is finomhangolni, hogy relative gyors és pontos legyen! Én perpillanat így használom:
Nyilván létezik ennél gyorsabb(közelebbi célpontra való), és ennél pontosabb(távolabbi célpontra való) setup!Ui.: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mintha jobban futna a játék (mikrolag-mentes) - legalábbis tegnap este még az volt!
És mintha jóval kevesebb "überpro"-val találkoztam volna, de lehet csak szerencsém volt!
-
csibe1
addikt
Mondasz valamit.
Sajna ez az egész Warzone már lassan csak a farmolásról szól, mint egy RPG játék.
Lövöldözős Warcraft FPS verzióban, és ez szomorú.
A másik, hogy költsd a pénzed, mert úgy előrébb leszel; a farmolásban.
Mellette meg megölik-feláldozták a játékélményt a farmolás-pénz-SBMM oltárán, és a csítprogramok bevételén.
Neszeneked új codnak mondott valami, mert az mindig tök jó.
A részvényeseknek biztos, mert mindig megvan a bevétel, de az élményt-skillt már megette a fene; sajnos nem a tudás számít.
Éljen az új generációs cod (bár ezt már jó ideje nem igazán lehet CoD-nak nevezni, szerintem). Már akinek...Lehet tényleg vissza kellene ballagni BF4-re, az még tényleg jó volt.
-
kisselandras
senior tag
Esély? Ezek ellen csak a frontin segít ellenük
Egy küldetést nem tudok meg csinálni eszement hülye 850 m ről lő vagy le követ aim assist al néha van jó pár mécs de tény germany s china Kína rengeteget csal friss regisztrációs akiket gondolom a rendszer nem véletlenül bannolt.
Bele nevet a proxi cheat-be s mondja yeee yeee örül hogy csalással ölt meg -
Enton
addikt
Godzilla idején jöttem wz.ni én is 38 vagyok pörög a élet kicsit kevés idő jut rá, de akkor is néha már inkább bf4-et tolom HC-n ott vannak jó opciók navy meccsre is meg minden másra is, itt meg kimerül pár hajócskában pár csatornán és egy két viziponton kívül(halovín ufo site az pl nagyon bejött pl, azt jól elkapták hangulatra ott végzödött a anomáliában a körök zöme).
Majd keresnék embereket akikel lehetne tolni, de most még a racing vonalat is be akarom újra izzítani aztán ahogy akad idő rá jönnék quad trio egyéb mecsekre, új pályát egyszer ha elindítottam.
-
nggabi
félisten
a wsp swarm nálam se adja úgy mint a videókban. vajon miért?
költői kérdés volt. használtam a strikert sokáig, de mostanában nagyon elgyengült. átálltam AR-re optika nélkül. ram-7 nem rossz de nekem a favorit a bas-b smg-ként overpressed golyóval
mondják még az M4-et smgnek, de még nem próbáltam.
töltényből melyiket érdemes választani?
-
csákány.
aktív tag
Mertem remélni, hogy van még aki hasonlóan (jól - konzervatívan) gondolkodik ebben a témakörben mint én!
ÁÁÁ, nagyon durva ez a videó
"a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva" - az smg-ket én is iron sight-al tolom (nem mondom, hogy mindent tökéletesen látok 40+-osan), meg amúgy is kell az összes slot másra! Viszont a fegyver beállításnál a "gyorsaság-pontosság-bullet velocity" felsorolásból kihagytam az egyéni preferenciákat - mert hát tényleg nem vagyunk egyformák!
#3516 kisselandras:
"a cronust iróniának szántam" - amúgy szerintem mindenkinek megfordul a fejében, de attól még nem kötelező "átállni a sötét oldalra"
És hogy, milyen a sors - a tegnapi kommentem után plunderben ismét találkoztam ilyen "kedves" (roh@djanakmeg) csaló "nyomorékokkal"! -
kisselandras
senior tag
Sajnos ez a játék meg érett a pusztulásra
nem rég nyomtunk egy dmz-T hát brutális volt az hagyján hogy hogy a francba tudták hogy mi hol s mikor jövünk miközben ők a pálya közepén voltak helivel s csak azt láttad hogy irtják a népetde azé hogy engem meg a másikat is leszednek oké de a 3 dik társunk úszót a vizben majd nem 800 m fel se jött levegőjéé majd fel jött be ment egy házba s jöttek le szedték tudták hol van nem volt semmijük amivel tudták volna hol van vicc kategória
-
kisselandras
senior tag
Az a baj hiába bannolja a rendszer őket csinál másikat.
ezzel sokra nem mennek ezek a idióta fejlesztők Fizikai cim alapján kéne ezeket tiltani
Bf4 ben vannak olyan szerverek amik védetek itt is azt kéne csinálni
ez már csak rosszabb lesz
szerintem ha belekezdnének egy kis tisztogatásba 70% ki esne
dmz ben ritka de nagyon ritka aki nem csal
ami még az agyamra megy az az hogy játék közben át kéri magát a másik csapathoz menetközben ezt be tiltanám azt is hogy 4 squad legyen
azt is észre vettem hogy magas pingel dob össze ezt se sikerült nekik ki küszöbölni
egy valamit nem értek még előttem van 2 m re de közeledve már 6m re utána 30m ez valami perk ? -
csákány.
aktív tag
Én a warzone kezdete óta java részt plundereztem, meg amióta van a dmz, azóta azt is nyomom, a hagyományos BR egyáltalán nem érdekel. Én is csak egy pár hete kaptam rá a Lockdown Quads-ra, mert rájöttem, hogy milyen könnyen lehet szintezni a fegyókat (rengeteg fegyvert kiaranyoztam), és nem mellékesen elég intenzív is
Soha, semmilyen csalást nem használtam, még az enyhébbeket sem (bár lehet, hogy most titokban sokan felnevetnek - hogy nézd a hülyét...)!
Nekem amúgy kb. 1,3 K/D-m van plunderben, az egyéb játékmódokban kb. 0,9-1, de nem szégyenlem, mert így 40+-osan már nem olyanok a reflexeimViszont, most hogy beraktam egy automata sotit primary-nek, most az egyhén 1 alatti K/D-m az utolsó 10 meccs alatt felugrott 1,21-re Vondelen - így kicsit könnyebben elbírok a sok pro-val
És nem tudom, hogy ti hogy látjátok ezt, de szerintem ilyen 3+-os K/D-ket nem lehet elérni tiszta eszközökkel(főleg nem multiban, vagy ahhoz hasonló játékmódokban), max ha az emberünk körbebetonozza magát és csak egy akkora lőrést hagy, amin ki tudja dugni a fegyvere csövét, és ott kempeli végig az életét enemyre várvaSzóval a felett kb. mindenki csal valamilyen módon, csak valakiről már kiderült, valakiről meg még nem - ez látszik a folyamatos streamer-lebukásokból is!
"tele van minden meccs kb lvl200-400 közötti arcokkal is akik úgy tolják mintha napi 10 órában ezt csinálnák, csak éppen a számszerűsítet szintjük nem ezt igazolja" - ezt én is így látom! Nálam az utóbbi időszakban egyértelműen látszik, hogy komolyabb lobbykba kerülök, de azzal még nem is lenne baj - mert legalább fejlődök és amúgy tudok veszíteni is, csak az egyértelműen aimbotos, wallhackes, norecoilos k@cs@g@ket nem tudom elviselni -
csákány.
aktív tag
Régebben én is majdnem minden AR-re ráraktam a legnagyobb barrel-t és tárat, egy VLK 4.0 optic-ot, pl. Harbinger D20 muzzle-t és egy FTAC Ripper 56 underbarrel-t. Ez szép és jó igazán távolra, ahol van időd elővenni és nyugodtan használni, de közelebb lévő enemy-nél nem nagyon lesz időd használni(oké, arra tudom, hogy smg kell), és még a mozgás is lassabb vele.
Manapság inkább a sniper support jellegű fegyvereket favorizálom, amik közelre és távolra is jók valamilyen szinten. Próbálom úgy összeállítani a fegyvereket, hogy úgy növeljem a bullet velocity-t és a ranget, hogy közben a mozgást érdemben ne lassítsam, és még pontos is legyen! Az optic-nál fontos nálam, hogy azért valamit nagyítson is, és ne takarjon ki sokat a látótérből! Szóval mindezen szempontok figyelembevételével nem egyszerű összeállítani egy fegyvert, de törekszem rá!Amúgy meg mindenkinek más a játékstílusa és ezzel együtt a szempontjai is.
Mostanában ezt az M13B-t próbálgatom:#3374Glaz-dozfhut: én is kíváncsi lennék rá, hogy ki volt az!
#3375BerserkGuts: próbáld ki a fenti setupomat - egész pontosnak mondanám, viszont inkább középtávra van. Ja, és ha esetleg az optic-ot lecseréled egy AIM OP-V4-re, akkor még pontosabbnak tűnik a kisebb visual recoil miatt.
-
csákány.
aktív tag
Az általam linkelt csávó nem nagyon gyanús, hanem tuti csaló, ráadásul a butábbik fajtából, mert nála az aimbot érzékenysége fel van nyomva rendesen, és így egyértelműen látszik, hogy csal, és még wallhacket is használ!
Az általad linkelt figura is csal szerintem, bár nála az aimbot nincs olyan érzékenyre állítva mint az előzőnél, de wallhacket ő is használ, mert érdekes, hogy mindig azonnal tudja hogy hol az enemy, legtöbbször jó fele fordul, jó fele megy.
És akkor még meg sem említettem a fegyver recoilt, mert az valahogy ezeknél a "streamereknél" mindig sokkal kissebb. Persze megmagyarázzák, hogy ők jobban le tudják tartani, persze ebben még lehet is valami - a sok óra játék után, de akkor sem lenne akkora a különbség! AR-el 50+m-re sokszor úgy lőnek mint ha lézerfegyverük lenne, és ha olyankor még mellé megnézed a fegyverösszeállítást is, akkor rájössz, hogy csalnak, mert ha te ugyanúgy összeállítod a fegyvert, neked totál másképp fog viselkedni. Persze most már rá lehet fogni a weapon tuningra is, mert annak az értékei nem látszanak, ha a sima fegyverösszeállítást megmutatják!
Szóval nehéz helyzetben vannak a tisztán játszó COD-osok!#3368BerserkGuts: "nem tudják már szűrni se" - ez valamilyen szinten érthető. Én azt nem értem, hogy a ricochet mellett nincs egy team, aki keres youtubon, streamekben, statokban csalókat, egyértelműen kiugró eredményeket, és azonnal tiltja?
Tudom, hogy a kiadó sajnos nem érdekelt a csalók leleplezésében, mert ők is pénzt hoznak, ezért vannak sokszor csak látszatintézkedések!
-
-
BerserkGuts
addikt
aha de így ha lelőnek valakit az akkor ott marad nem esik ki a játékból
idáig kiejthettél másokat hogy nem húztad fel és visszaküldted a picsába de most akkor ott fog maradni kuncsorogni
aztán ha szerencséje van vagy mennyire látni? úgy mint rég a pálya túloldaláról mutatatta hogy ott valaki kéreget?
Meg kijavították már a hibákat dmz-ben? Játszható?
-
csibe1
addikt
Akkor jó ha te érted.
Szerintem ez egy elbaszott, összevissza variált katyvasz."Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. "
Jájj, erre inkább nem is mondok semmit.Kínjukba nem tudnak már mit kitalálni, mint az ellenség élesztését?
Egyre szánalmasabb ez az agyonbonyolított akármi...
Ez már nagyon izzadtságszagú.Ahogy most kinéz a adolog, következő MW-nek nevezett akármi is kimarad inkább; mert ez már csak lejjebb megy ahogy látom...
-
Dewo
Topikgazda
juliensorel
Bíztam benne hogy csak elírtál valamit! -
szinesz.bob
senior tag
Még warzone 1 ben, 2X is volt hogy nem talált szervert sok napig.
Lefuttattam és ott volt a zöld pipa.
A másodiknál majdnem 2 hetet vártam hogy tudjak játszani.
Ja és nem tudtam fellebbezni sem, mert nem voltam bannolva.
Idegesítő dolog. A suport válaszra sem méltatott.
Ha jól emlékszem 8 körüli killem volt. A következő meccsen pedig már nem lobbyztatott be minket. Próba solo és kiderült miattam.
1 es K/D val , nem hiszem hogy csalnék. -
csákány.
aktív tag
Eddig én annyira nem figyelgettem a társaim szintjét, de tegnap este azt nem lehetett nem észrevenni, hogy rajtam kívül mindenki egyes szintű - és nem is egyszer fordult elő!
Eddig én is DMZ-ztem(már egészen megkedveltem ezt a játékmódot), de mivel "ősPlunderes" vagyok - kezdettől inkább azt nyomom, mint a BR-t - ezért most hogy újra van, inkább azzal játszom!
Én perpill' 531-en vagyok, és a plunder K/D-em is 1,07(volt több is, csak, csak néha elvisz a vérem) - szóval nem vagyok igazán jó játékos, de persze azért kezdő sem!
Szóval ezért volt furcsa a tegnapi matchmaking. -
kill_switch
senior tag
Ja... Bezzeg mikor én ott tartottam, lenyomtam vagy 40 meccset, napokig nem adta be azt a rohadt blowtorch-ot... Aztán mire nagy kegyesen beadta, fülig érő szájjal rohantam a kukához, ahol rá kellett jönnöm, hogy olajból is még csak egyet adtam le és kettő kell... Na onnantól az olajat nem adta be napokig.
Szerintem 1 hét simán lement mire meglett a küldetés, olyan napi ~2-3 óra játékkal.
-
kill_switch
senior tag
Szerintem így is túl volt tolva, a rev gun nélkül is el lehetett volna boldogulni csak a selfekkel. Leginkább solo barátabb lett szerintem így. Több karaktert tudsz párhuzamosan csinálni, szóval ha meghalsz sem feltétlen kell nulláról indulni, ha már egy másikkal van nyert köröd, van olyan táska ami megtartja az itemeket meccs végén nem váltja xp-re, ez pl elég nagy segítség, ha olyan küldetéseket csinálsz amihez gyűjtögetni kell. Self rev gyorsító mellény, etc... Ami inkább probléma, az az, hogy kezdődik a pay to win, mert már van olyan bundle ami előnyhöz juttat és az adathalászok találtak olyan adatokat, amik még rosszabb bundle-ökre utalnak (pl olyan karakter, akihez alapból jár 1 self minden kezdésnél, vagy 2-es mellény az alap, vagy minden kört UAV-val tud kezdeni meg ilyenek.).
Ha ezek beindulnak, akkor lesz csak igazán hőbörgés. -
kiszpista900
aktív tag
Hali, lenne egy kérdésem, volt már valakinek olyan érzése mintha a többi ellenfél egymást nem látná? Olyan mintha ha csak engem lát mindenki
ma sikerült is soloban sreenshotot csinálni kár hogy nem videót de mindketten engem lőttek egy házban aztán killkamban láttam egymást mellet futnak kb mintha egymást nem látnák [kép]
bocs nem neked akartam válaszolni
-
BerserkGuts
addikt
Na igen főként ez a baj a játékkal valami nagyon nincs rendbe ha ez lenne a minimum gépigény simán működne a játék jobb konfigokkal is.
Szerintem lehet szerverükkel nincs rendbe minden és leterheli a gépeinket.
Lehet a játékosokat használják szervernek ők meg csak minimálisan vesznek részt benne pl: az xp, hitreg stb... kisebb adatforgalomért felelősek de mi szívjuk meg a nagyobb részét.
Na meg biztosan 100%-osan a bankkártyás fizetésekkel foglalkoznak azok az adatok nem veszhetnek el.
-
konci79
őstag
-
wolfhgb
aktív tag
Igen, ilyesmire en is gondoltam. idokozben probalkoztam, nagyon sokara egyszer csak beenged mindenhova. A 28 as profilom kb 50ms os pingig jut a match keresesnel barmelyik modban es talal servert kapcsolodik es megy. Az uj profilra, amit idokozben 9 es szintre toltam, ashikan dmz ben hasonloan 60ms korul talal servert, de a mazrah palyat valasztva dmz ben, v battle royal modban percekig match makel, sokszor 200ms os pingig keresgel, mire vegre nekiall konnektalni valamihez. mindket gep kabelen van, gyors is, verzioszam ugyanaz, regio europa, mindketton battlenet. szoval nem ertem a dolgot. ha a magasabb szintuvel bent vagyok a menuben, az alacsonyabb szintu profillal a socialban nem tudok hozza joinnolni, lakat van az ikonjan es azt irja, h nem lehet hozza kapcsolodni, mert a menuben van az amelyikhez kapcsolodnek, nincs partiban. ugyanigy forditott helyzetben az uj profil menuben, a magasabb profilt siman engedi joinnolni hozza, nem problemazik rajta, h a menuben van csak, nincs lakat a join fulon, szoval vicces dolgokat muvel.
-
shotika
őstag
Na, örülök, hogy faszán fut (én voltam az egyik aki írta, hogy szintén proci csere segített).
" Illetve kétféle nvidia driverrel próbálkoztam az elmúlt időben, egy régebbivel amit a hivatalos activision oldalon ajánlanak, és persze a legfrissebbel. Ennek kapcsán nem igazán láttam változást."
- Én soha nem rakosgatok vissza régi drivereket, általában mindig a legfrissebb van fenn. Ha valami kisebb probléma is volt, azt általában hamar kijavították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest