- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
De miért nem nézed meg a linket amit küldtem? Abból rögtön kiderül, hogy van e shadowban-od vagy sem.
Ha nincs ban ilyen: [kép] shadowban pedig ilyen: [kép]
A shadowbant nem azért kapod feltétlen mert csaltál, hanem mert több rosszindulatú/rosszhiszemű játékos jelentette a fiókodat valamiért. Arra pedig a jelenlegi rendszer így reagál. Ezek a kivizsgálási folyamatok (ami kvázi maga a shadowban) kb 3-14 napig tarthatnak, ha valóban találnak valamit akkor permanens bant kapsz, ha nem, akkor visszaáll minden a régibe. Ezalatt semmit nem tehetsz ellene, várni kell és néha csekkolni ezt a linket, hogy mi a helyzet.BerserkGuts
A link amit küldtem tökéletesen kimutatja, hogy mi a tényállás éppen.
Ha az anticheat felfedezi a csalást játék közben, akkor rögtön permanens bant kap az illető és többet be sem tud lépni a profiljába. Ha csak más játékosok reportolgatnak, akkor shadowbant kapsz és megfigyelik a profilt adott ideig, de azalatt ugyanúgy lehet játszani, viszont kifejezetten olyan lobbykba dob be, ahol mindenki shadowbannolt, ezért is talál lassabban meccset olyankor a játék.
Én kb egy hónapja, másfél héten belül (!) kaptam két alkalommal 3 nap shadow-t, akkor olvastam utána, hogy mi a szar ez az egész és hogyan működik. Sajnos mai napig nem értem miért kaptam, de mindegy is, nem igazán volt mitől tartanom, nekem tiszta volt a lelkiismeretem, de persze szívás volt a várakozás. Ettől függetlenül igazából ugyanúgy tudtam játszani minden este, 2-4 perc alatt mindig talált meccset csak magasabb pinggel, laggosabb szervereket, de pl egyszerűbb dmz missionöket ott is meg tudtam csinálni. -
ULPIUS
őstag
Akkor ez lehet inkább shadowban lesz. Server disconnected után az szokott jönni....
Itt bejelentkezel és aztán tudod csekkolni, hogy mi a helyzet a fiókoddal: [link]Nekem hamar talál meccset mindig, dmz és multi is. De ettől függetlenül laggolnak még mindig a szerverek, full kamu volt, hogy megoldják a problémát. Tegnap 5 dmz meccsből 3 játszhatatlan volt kb, amint lehetett menekültem hostage contractal ki a pályáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest