- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3921 üzenetére
Az a baj en is tul regota jatszok fps multikkal mar es egyszeruen nem tudom elhinni, hogy tisztan jatszanak az ilyenek, annak ellenere, hogy tisztaban vagyok vele, hogy igenis lehet jobban es taktikusabban jatszani mint ahogy en vagy az atlag player tud, egy hangszeren is akkor leszel jo ha rengeteget gyakorlosz, de azert van egy szint ami mar nem hiheto. Arrol nem is beszelve, hogy en ezekben a videokban csak azt latom, hogy ilyen lobbykban meg ilyen “jovobe latassal” en is tudnek tobb killt szerezni, nem pedig azt, hogy ez a csavo valami ostehetseg.
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3782 üzenetére
Sajnos hatalmas változást hozott a többség pro szinten játszik a csalásnak köszönhetően így meg nem sok esély maradt.
Bár azt hozzá teszem a codMWIII most legalább nem olyan nehezen kezelhető fegyvereket adott pl: horizontális recoil elég soknál minimális 8 körülire le hozható meg a normál recoil is ez jó.
Viszont bevezették a konzolon a vertikális assistot így már teljesen aimbot-ként működik ami miatt az anticheat nem tud szűrni
szóval ezzel a lépéssel meg a kevesebb recoil miatt óngólt rúgtak a csalással szemben.
Egyedül a full headshot-ot tudja szűrni ha kb 10x egymás után betalál valaki és mellé még sokat öl akkor shadowbannolja instant a játékból.
De ugye az okosak center mass-ra állítják vagyis has környékére ahova az assist is be van állítva így észre vehetetlen marad :/
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3613 üzenetére
Igen, call of shame is tett ki erről videót.
Amúgy most, hogy lassan egy éve játszom folyamtosan a játékkal (tavaly februárban tölöttem le a wz-t aztán később az multit is megvettem, életem első cod-ja) ,2-3 kérdés jár a fejemben minden meccs után.
(Mivel továbbra is húzom az új fegyvereket inkább lockdown-t játszom, meg néha resu)
1. Ha bent van a ghost perkem és folyamatosan mozgok, hogy a francba találják meg tűpontosan a helyzetemet spottolás nélkül, főleg pl egy több emeletes házban?!
2. Miért van az, hogy ugyanaz a fegyver engem pár találat után azonnal down-ol, míg ha én lövök valakit akkor hiába kapom végig a fehér hitmarkert (tehát nem lövök mellé) csomó idő mire downolja az enemy-t?! (Nyilván nem olyan helyzetre gondolok amikor mellélövök, azt szoktam látni és olyankor nyilván érthető, hogy miért fekszek előbb)
Pl van most ez a meta wsp swarm, látom a killcamen, hogy ugyanazt használja a gyerek, a szokásos a builddel / L4R flash hider, long barrel, 100as tár stb./ párat belém lő és már fekszem, hiába a 3as plate, bezzeg mikor én használom ezt a fegyvert rohadtul nem ezt tapasztalom...
3. Miért van az, hogy a killcam alatt sokkal jobban hallani a lépéseket, zörejeket, a sajátomat és az ellenfelét is?! Ide tartozik az is, hogy pl egy lépcsőházban számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy a lépések amiket hallok azok fentről vagy alulról jönnek, más persze tökéletesen tudja ezt is és még véletlenül sem másik irányból vár. Sokszor semmit nem hallok az enemy mozgásából, nemhogy azt, hogy honnan jön, killcam alatt pedig kristálytisztán, ha ugyanúgy hallanám játék közben simán tudnék rá reagálni. Ez régen is így volt még mielőtt lett ez az új perk amitől elvileg jobban hallani.
4. További hasonló finomságok...Természtesen ezekre a kérdéskre nem várok választ, mert tulajdonképpen tudom az okát, csak azért b@ssza az ember csőrét állandóan
Egyébként ez a lockdown egy full idióta játékmód, persze xp-t farmolni meg kezdőknek ismerekedni az egésszel arra jó, saját loadout, lőszer/pajzs van dögivel, konstans megy az UAV stb10-20 közötti kill még nekem is meg van általában, persze nem amikor a kispisztolyt húztam meg a borzasztó lasssú marksmanokat...távoli fegyverekre plunder jobb volt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Nagyjából ugyanígy vélekedek erről én is.
Továbbá a mindenféle elérhető csalás (nevezhetjük iparágnak) még sokszor akkor is kedvez a kiadónak ha egy idő után lebukik és BAN-t kap egy játékos, ugyanis a legtöbben annyira függők és olyan hiányérzetük keletkezik egy BAN után, hogy újra megveszik a játékot majd pedig újra költenek benne, hogy megpróbálják pótólni az elvesztett acc hiányát és újraépíteni egy hasonló szintű profilt mint amit tiltottak. Tudom, hogy a WZ pl alapvetően ingyenes de nem feltétlen erre a játékra gondolok csak (persze tele van ez is fizetős tartalommal), hanem az összes hasonló multiplayerre. Anno mikor még pörögött a BF3 , BF4 hány ilyet olvastam, láttam...tele volt olyan alacsony szintű játékosokkal akiken meccs közben látszódótt, hogy nem ez az első accountjuk. Wz-ben is felismerem ezeket, de szerintem bárki más is aki tisztán és régóta játszik fps multikkal. -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Vicc az egész tegnapi nap folyamán is fent volt a heli a levegőben menekültünk erre 1200 m ről 17 szintű uj profilos sima sniper fegyverrel ki szedd signal50 es alappal
vondelen nem tudom mi lehet ez az új fajta cheat egyik pillanatban elöted van 2 m re utána hátad mögött secc perc sokan panaszkodnak már fórumokon is hogy brutális ami megy ennyi csaló nem volt -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3578 üzenetére
Ne is mond shotit nálam is ugyan az a helyzet bár nálam ez a china kínai embereknél fordul elő csak amit le írtál tiktokon láttam róla videót hogy shoti maxos volt a csávó nak tudta méről jön a az enemyt erre shotival alappal le szedi a csávót bár a kanalas game tiktok videóban is ugyan az valami recon dront vagy mit dobot wz3 ban a enemyre erre simán be megy s le szedi közben lövik 2 en az enemyt szóval ez valami új fajta cheat lehet
-
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3510 üzenetére
Az a baj hogy a cronus már legális lett ugyan úgy mint az aim szoftver
ezt a cronust iróniának szántam nem is használnák de azért tegyük már hozzá az ember nem azé veszi meg a kibaszott játékot hogy más elrontsa a kedvét a játéktólszeretnék leülni s néha egy fárasztó nap után kicsit gamelni a pajtikkal plusz mikor bejött a bf5 ott alig voltak az elején ott érdekes mód dice ha videó alapján valakit elkapsz hogy csal s be küldöd azonnal kapja a bant s el ismerik nem igazán jó az anthicheat de köszönik s továbbra is ha van video szivesen várják
a játékosok nagy része azok vigan alszanak mert nem érdekli az hogy te tisztán játszol#3514juliensorel hát épp ez az már az 1es szintű is úgy lő mintha az anyja hasában tanulta volna fel se emeli a kezével a fegyvert s úgy darált le 4 ember wz3 ba plunderben
hát mondom a valóvilágban nincs ilyen#3511nggabi még horkol is mellette mert jó napja volt s fárasztó
#3512BerserkGuts hát én vidi alapján szoktam beállítani van amikor darálsz vele vagy semm
de minden nap kihívás az egész
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3513 üzenetére
Amikor egyértelművé válik, hogy a cod és annak fejlesztői megérettek a pusztulásra.
[link]
Röviden: ez a tenyérbemászó, irritáló görény úgy indítja el életében először az új warzone-t, hogy minden fegyver max levelen van és lvl 55 a karakter szintje, közben meg kapja az oktató tippeket a játéktól mint mindenki más aki először elindította. Annak ellenére, hogy az mw3 multi részével direkt nem játszott korábban, nehogy lebukjon sok más streamerhez hasonlóan, ugyanis azonnal kiderült volna, hogy közelében nincs a tudása egy új "tiszta" játékban, ahhoz mint amit hackerként előadott eddig. Ezek az arcok cheat nélkül 1 killt nem képesek összehozni kb, célozni nem tudnak, a különböző fegyverek valódi viselkedését nem ismerik, taktikázni, helyezkedni szintén nem tudnak ugyanis sosem volt rá szükségük a wallhack miatt stb stb.
És az ilyen szarháziak emellett milliómosok a streamelésnek köszönhetően.
Csak annyit kérdeznék, hogy azok akik ilyen streamereket néznek és isszák a szavaikat, azok tényleg ennyire hülyék?! Lehet csak én vagyok naiv de azt gondolnám, hogy még a vak is látja, hogy ezek mind csalnak és a nézőik képébe hazudnak mindegy egyes képkockával.
Idiocracy."Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését"
Így van, Callofshame is ugyanezt mondja pont ebben a videóban. Átlagos, legitim játékosok esetében valahol értelmetlen ilyen ponotsan finomrahangolt metákat kijelenteni, ugyanis mindenkinek más áll kézre, más stílusban játszik, más távokon és más fegyver classban jobb vagy rosszabb stb. Az ami jól pörög valakinél simán lehet, hogy másnál nem. Én is pont ezért szoktam visszatérni az általam kedvelt feygverekhez miután kipróbálom az aktuális metát, mert valahogy azokkal amiket én kitapasztaltam, beállítgattam, azokkal jobban megy.
Egy egyszerű személyes példa: a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva, hogy gyorsabb legyen az ADS speed, na most én pl nem tudok jól célózni a legtöbb iron sight-al, mert egyszerűen nem látom jól, hogy hova lövök, nekem kell egy kis red dot, ahhoz hogy pontosan tudjak célozni. Inkább legyen picit lassabb az egész célzás de érjen több golyó célba, valszeg még mindig jobban jövök ki így a helyzetből. Én ezért mindig minden fegyóra teszek egy Slimline pro-t, mert számomra az tökéletes. De ezer más ilyen apró különbség van ami miatt marhaság készpénznek venni a metákat. -
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3510 üzenetére
én neki futok mindig hogy adok egy esélyt de mindig felbasznak sajnos
+lehet sbmm is elvan qva meg hamar szinteztem ki a fegyvert de arra meg végképp nincs időm hogy csalók mellett még szar fegyóval is szenvedjek mert jó fegyverrel meg legit beállításokkal is kihívás megölni őket
Majd tervezem hogy megint beérem lista legaljával és egy idő után normál playereket is dob néha de 10/1 meccs tiszta.
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3465 üzenetére
Ugyanez. Én lényegében végig DMZ-ztem az évet de mostanra meguntam, így kb egy hónapja elkezdtem Resu. quadot/triot játszani inkább.
Kb 1100 küröl van a szintem (ami főleg a dmzben gyűjthető rengeteg xp miatt tart itt), 1-es a KD-m resuban, ehhez képest egyáltalán nem érzem azt, hogy hozzám hasonló esti hobbi játékosok lennének a lobbykban. Arról már nem is beszélve, hogy tele van minden meccs kb lvl200-400 közötti arcokkal is akik úgy tolják mintha napi 10 órában ezt csinálnák, csak éppen a számszerűsítet szintjük nem ezt igazolja, akkor mégis hogy van ez? Őstehetségek biztos.
Pontosan emiatt kipróbáltam már egy vpn szoftvert is (Sweatvpn), 4,5 usd volt egy 7 napos kulcs, gondoltam egy próbát megér. Hát elmondanám, hogy kb semmi különbséget nem tapasztaltam, hiába választottam akármilyen régiót, akármilyen napszakot, sőt a vicc az volt, hogy sokkal több magyar játékos (és európai) volt a lobbykban mint amúgy, rendszeresen dobált be mellém magyar, német, francia stb randomokat és a proxy chat is folyamatosan ezt igazolta. Számomra csak az derült ki ebből, hogy kb mindenki vpn-ezik, de köszönöm nekem elég volt az a 7 nap, hogy lássam én nem fogok ezért fizetni újra, mert semmi előnyét nem éreztem.
Nekem amúgy a halloweeni éjszakai massive resu pl sokkal jobban adta nagy pályán, vondelen úgy érzem túl tömény ennyi játékos, túl sok a tető, emelet, ablak stb és sokszor nincs sikerélmény emiatt se. -
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3465 üzenetére
vicces mert a shadowbannolva voltam akkor kevesebben csaltak
most szinte bármit játszok mindig 100% hogy az első kettő csal fullba és a többi is tolja a wallhacket pedig úgy szeretném kikapcsolni
de felbasznak agyilag amikor azt látom hogy mindegyik a mentalistát játssza
jobbról egyből balra néz 2 embert kiszed mert megérezte pedig hallótávon nincsenek aztán vissza rámfordul mert pont megérzi mikor bújok ki kicsit a fedezékből gondolván hogy most végre már nem ide figyel és igen mindezt szempillantás alatt mert nem hibázik 3ból 3 kill de ezt csak azokkal tudja eljátszani aki próbál nem csalni mert nekünk nyilván a k/d 0.2 lesz így ilyenekkel szembende egymással alig bírnak mert megy a verseny
-
Laby
őstag
válasz
csákány. #3465 üzenetére
Nekem 1,5 éve csak esportolókat dobál be. Ez az egyetlen dolog amit gyűlölök a játékba, ez a fostalicska SBMM…
Olyan jó volt 3 napig rankedezni, amikor elkezdtük barátokkal. Nem teljesen fogalmatlanok ellen mentünk, de voltak bénábbak is, meg ügyesek is, tök vegyes volt. Ilyenre vágynék, és boldog lennék. Mint régi Cod2-4-5 amikor felmentünk egy pub szerverre játszani. Ott nem volt ilyen SBMM meg ilyenek.
Ehelyett 10-ből 9 szerveren egyszerre 3 esport józsi ugrik ránk pedig mi csak hobbizni mennénk be barátokkal… Pont olyan K/D ratingem van, hogy feldob az elitbe ahova kevesek vagyunk, de az átlaghoz meg már nem dob le. Szóval ezt én is gyűlölöm, élhetetlen, nem az a könnyed munka utáni közös szórakozás heti 1-2 alkalommal. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
csákány. #3390 üzenetére
Az első résznél éreztem, hogy ezzel játszanom kell. A másodiknál nem érzem, mert hidegen hagy. Mintha a grafikán butítottak volna. Kevéssé látom az ellenfelet. Nekem egyszerűbb volt az első a loadout szempontjából is, meg a fejlődés.
A második rész azzal kezdődött, hogy a kontroller használók kaptak egy jó adag buff-ot. Legalább is ezt pletykálták. A streamer is azzal kezdett gyakorolni. Én nem vagyok reprezentatív példa, de nem követem az új részt, csak ezen a fórumon keresztül. A legnagyobb ellenérzés, mint mondtam több ízben, hogy le akarják nyomni a torkunkon. Ha úgy bíztak a fejlesztésben és az újdonságban, miért kellett lelőni az első nap a régi részt? Ha látnánk némi statisztikát, az beszédesebb lenne és nem csak a mi két véleményünk lenne az ellenérv. -
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3372 üzenetére
Nekem hónapok óta az M13B a nagy kedvencem, talán azóta, hogy a hemlockot nerfelték mert előtte az is nagyon adta, bár én csak a dmz-t nyomom ( br-re biztos sokkal jobb választások vannak) ezzel is van a legtöbb killem dmz-ben. Összeraktam a mostani CODmunity szerinti metat, de nekem ez a buildem és jobban adja, bár biztos azért mert megszoktam.
És a szerény kis dmz statom, én kb mindig is ilyen stabilan 1kd-s játékos voltam bf-ben is
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3369 üzenetére
hát a mennyiség az olyan sok hogy nincs annyi emberük
viszont a visszajelzések mondjuk mint egy híres streamer esetében ahol azért sokaknak feltűnik és nem csak reportolja mégis védik sőt reklámozzák mint ezt a tcTek nevű szemetethttps://www.wzranked.com/wz2/meta/loadouts/m13b [link] megnéztem a loadoutját hát egyáltalán nem recoil mentes mint a videókban nyilván norecoil-os hackel máris jó lesz meg mindenki ezt a fatacrippert ajánlja amikor van jobb is érdekes
piros a no recoil
narancs amit ajánlana balra hord jobban mint más kiegészítővel
a kék az én stupom ami picit jobb -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3365 üzenetére
Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban.... -
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3365 üzenetére
látod neki 466ezer követője van xD neki lehet csalni
[link] gépizélzását sok helyen észre venni csak úgy leköveti mindig hiba nélkül az ellenség mozgását pfffezt érdemes megnézni még egy pro se tud letartani egy szar fegyvert: [link]
https://youtu.be/_rzsWM-ucr4?si=lDVkrDZ2MKZvIcA5&t=134Egy profinál sincs ilyen 100%-os célzás mindent lekövet meg mindig mindent eltalál ez bullshit
ezek full gagyi botok csak annyi a hülye ember hogy hisznek neki mint a mesében de ugye olyan küldi a pénzt aki nem játszik csak retardált aztán nézi a youtubon azt hiszi ilyen a profina meg itt is nem minden megy be meg ugye jönnek meglepetések nem tudja minden ellenségről hol van de bezzeg a retardált csaló mindig jól időzít a wallhackje miatt: [link] https://youtu.be/zdzaGT-NiIA?si=irob5Oy8O4yBc2CA&t=1205
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3130 üzenetére
Mondok akkor egy JELENLEG (ki tudja meddig) minden DMZ-t játszó számára elérhető "csalást"
Ha belépsz a koschei bunkerbe és amikor megjelenik a töltőképernyő nyomsz egy alt+F4-et (konzolokon nem tudom, hogyan működik), majd újraindítod a játékot, akkor minden loot ami nálad volt az megmarad a táskádban, lehet az akár large backpack is, úgy viselkedik mintha secure táska lenne, így a következő körben akár minden jósággal teli táskával fogsz indulni...
(nem saját kép, de a lényeg átjön gondolom, én fullra pakolt táskával próbáltam és minden megmaradt benne) -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3052 üzenetére
Plunderben én kb még nem kaptam lvl100 feletti társakat. Az én szintem kb lvl 520, de hozzá kell tenni, hogy én alapvetően csak dmz-t játszok, és csak néha levezetésnek vagy nagy mapra való fegyver buildet próbálgatni járok oda, ugyanis ennek a módnak semmi tétje nincs számomra. Így tehát mióta van plunder jó ha játszottam 20-25 meccset, és lehet az ottani skillemhez igazítja a társakat?
-
geckowize
őstag
válasz
csákány. #3031 üzenetére
Nem. Battle.net-en a Play gomb melletti fogaskerék, show in explorer. Mappa fel, aztán ezt az egészet kell. Megadás ugyancsak fogaskerék és Game Settings -> install location.
És a másik topicban írtad hogy az oprendszer csere miatt jobb lenne újra letölteni, én nem látom semmi előnyét, ugyanazok a fájlok fognak letöltődni, max updateli utána.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
csákány. #2462 üzenetére
Nekem nem engedi. Ha contraband fegyók vannak nálam,és cserélni akarom,mindig törölnöm kell,hogy ki tudjam tenni. Ellenben ha 10/10 fegyver van,és küldetésből kapok fegyvert akkor azt hozzáteszi. De csak akkor ha már bent van a küldi. Ellenben ha 10/10 van,és új küldit akarok betenni,olyat amelyik fegyvert ad,akkor azt nem engedi betenni,csak ha törlök. Fájó kitörölgetni 4-5 attachmentes fegyókat,de ez van.
-
bepken
veterán
válasz
csákány. #2149 üzenetére
azt hiszem, akkor kaptam crasht többször is, amikor pl meccsekeresésre nyomva párhuzamosan rám írt valaki Steam-en (Steam átfedést kikapcsoltam, azóta nyilván ilyen nem volt)
illetve egyszer volt egy olyan crash is, hogy azt írta ki vagyok jelentkezve Steam-en...valami net hiba lehetett valóban, hiszen dc is jelzett, hogy újracsatlakoztam a szobába. na de akkor is....ezen crashel maga a játék?
más multikban ilyenkor legrosszabb esetben kivág főmenübe, ahonnan vissza tudsz csatlakozni (vagy normális esetben ki se dob csak mondjuk fél perc múlva)
mindegy én sem tartom ezt annyira veszélyesnek azért.... nyilván szebben nézett volna ki, ha egyből hibák nélkül jött volna ki, de ez van.
-
válasz
csákány. #2015 üzenetére
Ilyeneket nem állítgatok.
Simán csak nem volt időm kimenni az utolsó kimenekítő helivel se, majd valami bumm és down-olódtam, de volt self revive-om. felszedtem magam, majd váltás, valami távlati kép hamuesővel, majd játékon belüli hibaüzenetek, és aztán nem tudta betölteni a DMZ menüt (lobbyt), se mást, ki kellett lépni... -
-
geckowize
őstag
válasz
csákány. #1098 üzenetére
Szia,
Azért csináltam csak új win usert is, hogy ne kelljen állandóan logout-loginelni, amihez még lehet authenticator is kell (ha nem jegyezteted meg a gépet vele?).
Simán fog működni úgy is, hogy logout-login, haverom is egyszer megkért mikor nem ért rá, hogy húzzam ki a BP-jét, mert nekem meg volt időm. Semmi rossz nem történt az accommal.
-
geckowize
őstag
válasz
csákány. #707 üzenetére
Tegnap nekem és még 3 haveromnak (mind PC) gondjai voltak az indítással, és ez fixálta meg:
If you are getting scan & repair issue after the update...
Röviden: A ModernWarfare.exe-t, ModernWarfare Launcher.exe-t, valamint a Battle.net.exe-t és a Battle.net Launcher.exe-t be kell állítani, hogy rendszergazdaként legyen futtatva... -
Xaels
félisten
válasz
csákány. #121 üzenetére
Engem a lag meg a lagkomp idegel konzolon. Ráadásul az elmúlt napokban olyan bugokba futottunk. Egyik körben beszorultam a Prison oldalában ejtőernyővel és ott fulladtam... a másikban a scavenger láda bent volt a hídban downtown és stadion között, aztán a bounty-nkat mutatta teljesen máshol mint ahol volt és egy vicc, hogy szezonok óta van pl. olyan bugom, hogy egy csomó contract-ot nem látok a térképen csak ha bejelöli valaki a csapatból. Ezeket rögzítettem és fel fogom tenni videóban.
-
Dewo
Topikgazda
Igen végig hallgattam. Feri gyerek párszor maga ellen beszél.
Mikor kérdik tőle hogy mennyit keres vele akkor először azt mondja hogy Season 1-től season 4-ig csak mondok valamit nem volt semmi. Season 6 pedig tudta eladni az accokat.
Van igazság abban amiket el mond,de nem hiszem el minden szavát. Saját vélemény.
hackerek mindig is lesznek amíg nagy pénz van benne.,...sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest