- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
" de mikor kapsz egyet, ami nem csak az ötéves kéznélküli kisfiúknak kihívás megcsinálni, az már rögtön unalmas játékmetódus...."
Ezt arra a tippre írtam, hogy elbújni a meccs legelején a kör közepén és várni, hogy benne legyek a top 10ben gulag nélkül, az baromi unalmas, mert nem ez a játékstílusomIgen, nem nekem valók, én alapvetően a tavalyi évet végig "dmz-ztem", mert az extraction shooter mint játékmód engem végre valahogy megfogott, előtte évekig nem is játszottam már semmilyen multi fps-el, BF V volt az utolsó, de már azt is untam, aztán mivel már nem jött a dmz-hez új tartalom "ráfanyalodtam" a br/resura, de számomra nagyon hamar unalmassá vált, szerintem ez nagyon kevés így 2023-2024-ben, hogy lövöldözök, szűkűl a kör és csak a win a cél, mert azon kívűl semmi értelme a játékmódnak, ja és mindehez van 2-3 map, de inkább csak egy ha br-t vesszük.
Nevetséges. (nyilván minden meccs máshogy alakul, nincs két ugyanolyan, ezt nem vitatom, de ez szintén alap egy multiplayer játékban azt gondolom)
2010 előtt és az azutáni pár évben még elég volt ez, épp elég órát öltem bele az összes akkori BF részbe, hogy mára ez a szint kevés legyen nekem mint játékélmény.
Bevallom én ezt a játékot már csak a challenge-ek és questek erejéig játszom, illetve új fegyók kimaxolása nyilván, amint megvannak ezek, számomra teljesen céltalanná válik a játék.
Nem azt mondtam, hogy ezek hű de nagyon izgalmas vagy nehéz feladatok,(dmz-ben sokkal jobbak voltak) de legalább van mint csinálni a lövöldözésen és helyezkedésen kívűl egy meccs alatt.
Ja, azt még hozzá tenném, hogy én lényegében csak solozok, haverokkal biztos más élmény, de a körülményeim nam adottak ehhez manapság egyáltalán (a baráti és kollegiális társaságomban korábban sem voltak "gamerek", azóta meg még lett 3 gyerekem is, játszani is csak este van időm legtöbbször, amikor már alszanak), én megszoktam ezt, hogy egyedül játszom, így nem is annyira az én világom ez a headsetes hülyülés, kurva anyazás meg csapatban okoskodás. -
kisselandras
senior tag
Hát nem is neked szántam !
lényeg az egészben az az hogy ,remélem az ilyen ugrálós foss talicskák akit 2 ember lő s törik a páncélja s szemtől szembe vannak egyszer csak gondol s ugrik egyet s kill cam ből vissza nézve meg se emeli a gépfegyvert csak szimplán rád lő s ki vagytok végezve
utána mikor vissza jön a levegőből lövöd törik a páncélja de ő a 3 dik épület tetején ki lő egy teljes 3 as armort s egyből halál remélem benne nem a következő ban hullámban ő is -
kisselandras
senior tag
Ne keverj magaddal
milyen tapasztalat majd ha meg lesz az összes cod sorozat s battlefield sorozat akkor írj hülyeséget
Ember 6 embert egy ember leszed s lővik mint állat te se hiszed el magadról ezt hogy 6 player 1 embert nem szed ki viccnek is rossz
ezt a kd dolgot enged el mert ezt gyerekek szokták nyomni nem attól vagy te valaki mert magas a kd arányod ha nem tudod mi a dmz nincs mit magyarázni neked -
Glaz-dozfhut
őstag
Ha olyan fasza, akkor miért kellett megcsonkolni a warzone 1-et? Nem értem mai napig, miért lenne baj, ha két platformról jönne a bevétel. A servernek mindegy mit futtat. Amennyit meg foglalkoznak most is az első résszel, nem egy nagy programozói fizetés kell hozzá. Lőjjék le,ha majd érdektelenségbe fullad.
-
kill_switch
senior tag
Szerintem nyugodtan engedd el Te is, amint látod nem tapasztalatra alapoznak, hiszen az nincs, close fight-ra állításról van szó, youtube videókat linkelnek és kaszinó sztrímerek szavait isszák.
Csak azt nem értem, hogy a linkelt "nagy sztrímer" videójában mi is történt 3:50-nél? Telibe előtte volt az ember és felé futott egy irányba, semmilyen oldalirányú mozgást nem csinált, ott kellett volna csak igazán működjön az assist nem? Vagy ott pont nem ért rá célozni helyette?
Azt meg már meg sem merem említeni, ha azt a mennyiségű/méretű lekövetést amit NÉHA az assist hajlandó csinálni, egy számára megfelelő érzékenységre beállított egérrel nem tudja egy PC-s megcsinálni, akkor igazából miről is van szó?
Ki nem próbálják mert az milyen már, megnézik a youtube-on és bólogatnak arra amit a vidinyós skacok mondanak.
Az ő véleményük így nem fog érdemben változni, meddő vita. -
nsrking
senior tag
Te nem vagy képben sajnos. Akár magyarok, akár külföldi nagyok közül nézz pár streamet/videót. Jó páran elmondták a véleményüket a témában...Amiket írtál szinte mind hatalmas tudatlanságot sugall. Egy kontrollerrel fogsz hamarabb kegyetlen moveokat nyomni és forgolódni ,ott nem fogy el az egérpad mint egérnél..Hiába mész el akármeddig aim assist témában, ebben "sajnos" nincs és nem is lesz igazad. Ha gondolod linkelhetek pár videót ami a mi véleményünket alátámasztja és a tiédet magasan cáfolja... (tudatlanul ne oszd az észt!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hyundai, Kia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest