- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kiszpista900 #2974 üzenetére
ez a vége fele volt mi xD mert olyankor szoktak jó fiút játszani akkor kikapcsolják a csalást xD
Mondjuk én is nyertem úgy simán mert végére magaslatot védtem és könnyen észrevettem bárkit de folyamatosan mozogtam minden oldalt védjek az szép győzelem volt wh nélkül végre
-
Találtgyerek
veterán
válasz
kiszpista900 #2917 üzenetére
Szebbnek nem szebb, mert 27'-ról 34'-ra váltottam. Így a nagyobb felbontás nem észrevehető.
Tartani fogja, ha 2560-ban ennyi fps-ed van. -
Találtgyerek
veterán
válasz
kiszpista900 #2905 üzenetére
Fejből nem tudom, de közepes grafikán. 2560x1440p-ről váltottam. Jóval erősebb kártya kell a 3440-hez azonos beállításokkal, de nekem megérte a szimulátorozás miatt.
-
válasz
kiszpista900 #2881 üzenetére
Tehát leveszi a render resolutiont csak hogy több fps legyen és utána upscale-eli FHD-ra?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kiszpista900 #2820 üzenetére
Az a beállítás engem is érdekelne
Hogy lehet megkérdezni? Mármint a működőt mert a yt verziós beállítását már próbáltam nem adja a +fps-t meg elég maszatos a képminősége én natívon szoktam meg kristály tisztán de fps-ért feláldoznám, ha lenne+ -
ULPIUS
őstag
válasz
kiszpista900 #2804 üzenetére
A tápom az kifejezetten jó jelenleg is, azt gondolom, de épp kevés lenne.
Seasonic Focus+ SSR-650FX 650W 80+ Gold -
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2702 üzenetére
igen
-
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2692 üzenetére
165Hz V-sync et hasznalom,mert neha fele menne akkor. G-sync megy
De nem tudom miert, ugy laggol,vagy hasonlit ra. -
kisselandras
senior tag
válasz
kiszpista900 #2676 üzenetére
Hát ez a kartabil se piskóta gyerek néztem tiktokon pár mecsét hát ....
-
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2676 üzenetére
Jol tetted, WZ1 ben jobban lehetett latni hogy csal. Kijott a gulagbol, tudod azzal a nagy allat LMG vel,ami 10 m-re sem lott egyenesen, o pedig 150m-re nyil pontosan lotte a playert vele.
-
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2666 üzenetére
Damascus, le tabolt, es latni hogy inditotta az aimbot nevezetu programot, ha visszanezed az elozo felvett adast, egybol az elejen latni.
[link] -
nggabi
félisten
válasz
kiszpista900 #2523 üzenetére
az inkább egy 3080 szintje, sztem nyélre húzva 100 fps a minimum.
-
Lmh
őstag
válasz
kiszpista900 #2511 üzenetére
Volt a gépemben már minden, váltogatták egymást az oldalak, szóval nem vagyok semmilyen hívő, de most maradnék Nvidia vonalon, már megszoktam és más játékoknál - amivel tutira játszom még évekig - erre vannak belőve a beállítások, szóval ez nem kuszálná össze a konfigot. (A wz csak most egy kis érdeklődés, ki tudja lesz-e belőle nekem hosszú távon is játék)
-
Találtgyerek
veterán
válasz
kiszpista900 #2507 üzenetére
3200-as 4000-en.
Próbáltam XMP-n úgy is hibát dobott. Lehet a rendszert kellene újraraknom, mert már 3-4 generációt megélt oprendszer.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kiszpista900 #2471 üzenetére
Hát azért kell állítgatni nem volt fix az fps
bár még az elején a repülőben leesik még mindig erősen és laggol de normál játék közben tartja az 50-et szerencsére mondjuk ehhez a mutatványhoz proci csere is kellett.#2470 Lmh
A tier 1-2 még elég könnyű de persze én is csak videók vagy leírás alapján találtam meg az olyan helyeket. -
Grave_444
nagyúr
válasz
kiszpista900 #2427 üzenetére
Nvidia Image Scaling -> Native -> 50 sharpness lett a megoldás.
100-on már túl éles, kockás a kép.DLSS / DLAA is jó lenne, mert minőségben éles, de csak ha egy helyre fókuszálsz.
Mozgás közben ami nem pár méteren belül van nagyon elmosódik.Most ott tartok a 3060-al tudok talán annyi FPS-t, mint a 1660S-el, mert annál a FidelityFX Cas elérhető volt, ami kisebb erőforrással ugyanolyan képet produkált.
Ez nem feltétlen a játék hibája, inkább a kiforratlan technológiáé. Vagy a FHD monitor, de nagyobb felbontás se változtatna csak a rosszabb szem. -
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2325 üzenetére
Igen,miert?
-
Khaosz55
addikt
válasz
kiszpista900 #2314 üzenetére
Szia,
érdemes ezt a videót megnézni és beállítani, nekem hozott rengeteg FPS úgy hogy a kép minőségén semmi különöset nem vettem észre. Próbáld ki. A srác nagyon alaposan kivesézi és képekkel, számokkal is mutatja a különbségeket.
[link]
A másik videójában felsálázási lehetőségeket elemzi ki. Ezt is érdemes megnézni.
[link]
Én az Nvidia Image scalinget használom Ultra beállításon így megvan a 100FPS stabilan a fenti beállításokkal 3440X1440-es monitoron 2080Super VGA-val.
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA. -
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900 #2314 üzenetére
[link] 1440p Low hoz trekerj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest