- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2639 üzenetére
Márpedig ő is csal, csak finoman - pont annyira csak, hogy mindig egy kicsivel ő legyen jobb! Rakd már össze azt a setupot és lőjél vele és meglátod! Az M4 setupjában a barrel ad neki recoil control-t a rear grip pedig aiming stability-t és ennyi, de ennek ellenére a fegyvere mégsem ugrál véletlenszerűen horizontálisan - mert azt nem nagyon lehet megfogni, mint a vertikális recoilt!
Ha rárakod az összes létező recoilt jó irányba befolyásoló attachmentet a fegyverre, még akkor is véletlenszerűen elugrik horizontálisan, namármost az övé meg nem, szóval...
És akkor még nem beszéltünk az egyéb csalásokról.A menő streamerek nagy része valószínűleg csal, csak finoman és okosan!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2642 üzenetére
Nincs meg a multi, de ennek ellenére, ki van húzva az összes AR, összes SMG(még a VEL 46 is), 2 BR, 2 LMG, 3 MR és 4 SR. Szóval azért egy kicsit képben vagyok.
Nem tudom min játszol, én pc-n. Konzolon, ha jól sejtem van minimális recoil control is(javítsatok ki, ha tévedek).
De látom nem volt meg a a mondandóm lényege. A vertikális recoilt kis gyakorlással könnyű megfogni, mert lövés közben kicsit húzod le az egeret és kész. De véletlenszerű horizontálisat hogy fogod meg???[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2646 üzenetére
Ha érted mire gondolok a horizontális recoillal kapcsolatban, és megnézed az iménti videót, akkor rájössz, hogy csal, hiszen az övé 1 recoilt befolyásoló attachmenttel sem ugyanúgy viselkedik mint a tiéd - nem ugrál, jobbra vagy balra. Márpedig azt senki sem tudja előre, hogy hányadik golyó után ugrik egyet a fegyver jobbra vagy balra! Ha gondolod szúrj be ide egy képet VEL 46 setupodról és egy videót, hogy milyen recoilod van.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz Polllen #2708 üzenetére
Nem magyarázd félre kérlek amit írtam, tegyünk már különbséget spawnkill és normális keretek között kialakult tűzharc között. A squad hunt-ot mint opció írtam arra, ha valaki minél előbb találkozni akar valódi playerekkel és levadászni őket a dmz-n belül. Erre az egy remek lehetőség. Korábban pedig ezt írtam:
"Az lenne a lényeg, hogy eleinte mindenki lootol egy kicsit, megcsinál egy-két melót és aztán (ezek közben) valahol úgyis összeakadsz valódi játékosokkal és úgyis kiderül ki az ügyesebb." -
juliensorel
senior tag
válasz Polllen #2716 üzenetére
Ebben igazad van, ezt nem vitatom, nem klasszikus ertelemben vett spawnkillek ezek. De pl lent delen a hajoroncsoknal nagyon keveset kell lepni ahhoz, hogy egy scope-al ráláss a part masik szakaszan kezdo jatekosokra. A police station kornyeke is nagyon hamar elerheto, meg van fent eszakon egy benzinkut, ott tapasztaltam meg rendszeresen ezt.
-
BITBOYS
addikt
válasz Polllen #2829 üzenetére
Inkább kerülöm őket és tiplit veszek amint jön a következő brigád.
kisselandras
Most viszont már menekülni se volt időnk, küzdöttünk egy másik csapattal, erre ezek is a nyakunkba szakadtak. Basszus.. rengeteg mani, minden felszerelés pillanatok alatt odalett
Tsebacsi
Sajnos nincs meg a multi, de annyian szarozzák azt is, hogy lehet nem is érdemes pénzt költenem rá. Pedig jó lenne, csak mostanában teljesen másra kell a pénz, nem játékra -
juliensorel
senior tag
válasz Polllen #2987 üzenetére
Igen nasgyon gáz, de amíg nem javítják az a szerencséd, hogy most már legalább könnyen találni tac. camerát midenféle sima ládában, ahogy kill_switch is írta. Gun oil is van egy csomó mindenfele meg blow torch is, ami már csak $200-t ér Akik most tartanak majd ezeknél a gyűjtögetős küldiknél azok jól jártak most a frissítéssel.
-
BITBOYS
addikt
válasz Polllen #3064 üzenetére
Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm aki nem tud veszteni.. egyik pillanatban még visítva röhög mert lelőtt valakit, de amint ő kapja a rudit már fröcsögve ordít. Velük nem is játszok, sajnos a való életben is ennyire borulékonyak.
20-as éveim elején, és ezt kijelenthetem a haverokra/barátokra is nem volt jellemző ez a stílus.. a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban -
steewcv65
őstag
válasz Polllen #3168 üzenetére
Ram az tutira keves, de igazabol sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy minden is keves neki..
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
juliensorel
senior tag
válasz Polllen #3221 üzenetére
Igen, magyarán alig lesz (már most alig van) túlerőben lévő 5-6 fős squad, mert ez a kockázatot kevesen vállalják egy randommal szemben. Ennyi. Hacsak nem invite-al állnak össze.
Egyébként egy 3 fős squad, ha okosan éleszt, akkor simán visszaveri 30mp után a toxikus árulót, ha úgy alakulna. Érted, nem kell mellé állni 1 méterre 3an és nézni, hogy mi lesz a kövi 30mp-ben, 2 elbújík, kivár. Persze, ha közelben még élnek az ő társai is, akkor az szopó lehet, de az, hogy valaki pleading állapotban van, nem azt jelenti feltétlen, hogy a közelben még vannak társai, simán lehet egy solo vagy egy olyan valaki akit rég ott hagytak, csak ő tesz egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Polllen #3224 üzenetére
aha az jó akkor játszható már
a csökkenés az lehet maradandó lesz mert mindig emelik a gépigényét valamiért ami érthetetlen mert szebb nem lett a játék már régóta
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
gjung44
tag
válasz Polllen #3246 üzenetére
Na jo de a gond szerintem nem a szerver miatt van. Ha egy 165hz-es monitoron játszol és bezuhan az fps 90 környékére az okozhat olyan érzést hogy szaggat a játék, a késleltetés is hatalmasat ugrik a megszokotthoz képest. Közvetlenül a frissités után gyakorlaitag 60fps környékén játszottam, ahoz képest javult de ez barátom, még mindig nem fut szépen
-
BerserkGuts
őstag
válasz Polllen #3269 üzenetére
ja elbasszák a pinget faccé nem mennek haza xD ezek is migránskodnak
azt az bírom kiírni se tudja rendesen a nevüket ilyen ???????????? kérdőjelekkel van
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
juliensorel
senior tag
válasz Polllen #3269 üzenetére
Amikor szabadnapokon délelőtt/napközben is le tudok ülni játszani néhány kör dmz-t, konkrétan a játékosok kb 80%-a szerintem vpn-es kínai/ázsia, akik nem mellesleg nagyon szemét módón játszanak, angolul egy szót nem tud egyik se proxy chaten stb...
Este/késő este nem nagyon szoktam találkozni velük. (de csak dmz-ben van tapasztalatom)[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Polllen #3287 üzenetére
Nekem marad a menekülés, solo-ba szoktam nyomni, max akkor kerülök csapatba, ha összekaparnak a földről.
De külön jó, hogy ráadásul még missziót is raktak ahhoz a szörnyhöz, és ráadásul rögtön az első küldetések között van, úgyhogy egy jódarabig biztos használatban lesz.
Ha a frakció vége felé lenne hozzá kötve küldetés még azt mondanám oké, de így... -
kill_switch
senior tag
válasz Polllen #3289 üzenetére
Ja, elég sűrűn van olyan, hogy rád rohan valaki, aztán ha ő húzza a rövidebbet, akkor meg jön a "pls bro... pls bro...". Ha nem szeded fel, akkor meg durrantja az átkokat és kiderül, hogy még anyádat is elég közelről ismeri...
De hát basic cod community, az ilyen már meg sem birizgálja az ingerküszöböt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest