- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
tupacamaru #4165 üzenetére
Amennyi mindent elszartak, inkább frissítsen három naponta, mint hogy így maradjon.
-
Mr X
veterán
Bakker, ps-en olyan bugok jöttek elő, amiket két éve nem láttam. Kinyithatatlan ládák, nem megjelenő contract célpontok, battle pass token beváltásnál beleragad a bp menübe, csak restart segít.
A hangról ne is beszéljünk, egy förtelem. Ellenséget sokszor nem hallani, a ládákat csak 5 méterről. -
Mr X
veterán
válasz
h1ght3chzor #4016 üzenetére
Nekem nem tűnt fel fps probléma, hozta a 60-at mindkét konzolon.
-
Mr X
veterán
válasz
h1ght3chzor #4013 üzenetére
Nekem boxon random eldobálta a vezetéknélküli egeret, PS-en nem volt ilyen gondom. Működni mindkettőn működött.
-
Mr X
veterán
válasz
kisselandras #3700 üzenetére
Pár hónapja volt egy ilyen balhéja. Most megint, vagy ez még ugyanaz az eset?
-
Mr X
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #3382 üzenetére
Én nem tudom, mi az igazság, de az tuti, hogy hirtelen mindennel játszott, csak WZ-vel nem, pedig előtte soha nem láttam mással játszani stream-ben
-
Mr X
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #3374 üzenetére
Bocs, most vagyok cssk netközelben.
Gentflex-nek volt balhéja mostanság.
-
Mr X
veterán
válasz
BerserkGuts #3350 üzenetére
Ahogy írta a topictárs, itt csak központi szerverek vannak. Nincs olyan, hogy Jóskapista kibannol, mert lelőtted. Max jelenteni tud, aztán ha túl sok jelentést kapsz egyszerre, megy a kick.
A berakott képed sem ír semmiféle bant, account visszaállítás folyamatban a témája.
-
Mr X
veterán
válasz
BerserkGuts #2902 üzenetére
Most, 16-20 között.
-
Mr X
veterán
válasz
Ergo_Proxy #2704 üzenetére
Mondjuk én tudnék díjazni egy PvE DMZ módot.
-
Mr X
veterán
Ezek szerint akkor csak én vagyok béna WZ-ben. A sima multi egész jól megy kontrollerrel, de a Warzone-ban nagyjából akárki jön, meglátom-meghalok. Olyan távolságokról szednek ki, ahonnan még csak nem is látom. Emellé jön még a kontroller miatti fordulási lassúság. Ha nem előttem van, még csak reagálni sincs esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest