- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csákány.
aktív tag
válasz
berke89 #3923 üzenetére
A játék tökéletes működéséhez szükség van lapozófájlra, és szerintem nem érdemes limitálni! Régebben, amikor még én is próbálkoztam ezzel, beállítottam pl. 2-4-6GB-ot, ha sokat játszottam, egy idő után az is elfogyott, aztán összeomlott a game! Amióta hagyom, hogy az oprendszer döntse el azóta nincs gondom soha!
#3922 juliensorel: egyetértek...
-
ULPIUS
őstag
válasz
berke89 #3875 üzenetére
2k-rol nem tudom nyilatkozni de 1080p -ben nalam nagyon szepen teljesit az rtx 3060ti egy r7 5800x mellett, 110-130fps. Miota osszel megujult a jatek nekem semmi lagg nem szokott lenni hardver miatt csak ha neha egy-egy szerver szar, de mostanaban olyan is csak tobb naponta akad egy, azokrol rogton lelepek. Tavaly mikor meg dmz-t jatszottam foleg al mazrah-an egyfolytaban voltak mikrolaggok, neha jobb volt de sokszor nagyon zavaro.
Nekem a teljesitmenyre tenyleg nincs panaszom mar honapok ota. -
shotika
őstag
válasz
berke89 #3875 üzenetére
Nem sok mindent tehetsz. Ha kifogsz egy jó szervert, akkor stabilan fut, de ha valami kokány szeróra dob be, akkor lehetnek mikrolaggok, amik darabossá teszik a gameplayt. Maga az engine sem a legalkalmasabb egy ekkora terület megjelenítésére.
Mondjuk a 3060Ti nem minden játéknál a tuti 2k felbontásra, de nem hiszem, hogy az okozná az akadásokat - maximum kevesebb az fps.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
berke89 #3690 üzenetére
Próbáld meg a videókarit terhelni mert ha full low-on játszol a cpu fog többet dolgozni az meg gyengee:
Az 1080p-s Basic vagyis low-on történik az hogy a gyengébb videokártya többet produkál mert jobb proci van alatta xd (régen 720p volt a cpu teszteléshez ajánlott felbontás de változnak az idők)
A gpu csak malmozik a cpu ereje lett a döntő vicces nem minden játékra igaz de a codra igen szóval adj neki munkát
A 1440p vagy 4k az munka igényes akármilyen low isott vissza is áll a sorrend de nálad a medium vagy inkább high textúra lesz a nyerő van bőven ram nem? 12GB??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest