- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
válasz
konci79 #3061 üzenetére
A csúszkálást (cancel slide) itt mw2 már nem lehetséges.Persze tudni kell jól mozogni ettől függetlenül. Skinek meg ezek semmit nem adnak pluszba szóval ez nem opció.
Én 30 éves vagyok engem annyira nem tud érdekelni ha egy csaló öl, amit tegyek hozzá 20 meccsből ha 1x találkozok. Ha van akkor kilépünk és új meccset indítunk.
Meg ugye sbmm rendszer elvileg működik, úgy hogy a képességeid szerint dobál be enemy,igen persze ez nem mindig sikerül a rendszernek! -
BITBOYS
addikt
válasz
konci79 #3061 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, már csak azért is mert kb azonos korúak vagyunk.
Sajnos a szórakoztató játék ebben a formában totál megváltozott, itt kiégetik magukat a fiatalok és totál remegnek a győzelemért, killekért(tiszteletakivételnek).
KáDé, KáDé, KáDé... ez megy.
Magyar sztrímerek többsége sír ha lelövik őket a játékban, teljesen idegbe kerülnek.. mint a megbolondult hiénák úgy tudnak viselkedni.
De nem szeretnék most ebbe nagyon belemenni.. lényegében ez a játék/stílus már nem a mi korosztályunkat képviseli, ez egyre jobban degenerálódik, eltorzul. -
Dewo
Topikgazda
válasz
konci79 #3057 üzenetére
Igazából nem értem amit írsz hogy nem indult el a játék neked vagy másoknak. Ilyenről nem tudok, de persze ha ezt állítod akkor lehet.
Én Xbox Series X-en játszom a codot, a kezdtek óta soha nem volt olyan gondom hogy nem tudok belépni a játékba. Ettől függetlenül amire panaszkodni tudok azok random szerver laggok, ami miatt bizony már sokszor meggyűlt a bajom.
Mostani frissítés szerintem jót tett a játéknak, szerintem próbáld ki.
TTK csökkentették, gyorsabb lett a movement és vissza hozták a kidobható shoppot is ami sokszor jól jött volna még az elején.
Igazából sokan panaszkodnak sok mindenre, Facebookon a Call of Duty Warzone Hungary moderátora vagyok 40 000 tag, és ott látom csak azt igazán hogy senkinek nem tetszik semmi de ugyan úgy játszanak vele mert többnyire az emberek csapatban játszanak és az egyik húzza a másikat.
A lényeg a lényeg akinek nem tetszik a cod az ne játsszon vele..kész. -
ULPIUS
őstag
válasz
konci79 #2950 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy TE ezt csinálnád, hanem én úgy emlékszem olvastam ilyet anno, hogy többek közt az ilyen esetek elkerülése végett változtattak a játékon ezen a téren.
A második mondatoddal pedig teljesen egyet értek, én is szoktam ezt tapasztalni, bár mondom én főleg csak DMZ-t játszom, amin szintén regeteget kéne dolgoznia a fejlesztőknek, mert kezd nagyon elvérezni. Sorra dobják ki az újabb fizetős színes-szagos, ám teljesen haszontalan tartalmakat, hogy fizessen nekik a nép, miközben a dmz-be kb semmi érdemi újdonság nem jött season 2-vel. Se egy új boss, se mondjuk 7 új megszerezhető weapon case, az ígért AI balance pedig csak még roszabb lett, a solo mód már kvázi játszhatatlan, rengeteg mission teljesítehetlenül nehéz, nyögve-nyelősen végezhető és bugyuta, vagy simán óriási szerencse kell hozzá, hogy kivitelezze az ember, stb stb...Polllen : ja hoppá, na ezt nem tudtam, még nem tartok ott valszeg, csak emlékszem, hogy s1-ben nem így volt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
konci79 #2941 üzenetére
Ez gondolom BR, mert DMZ-ben nincs ilyen. Egyébként nekem rémlik, hogy ez úgy működik, hogy a gázon kívűl nem halmozhatsz fel maszkokat, de amikor már gázon belül vagy akkor eltehetsz többet, halott enemy hátizsákokból pl. Ennek kb az a célja, hogy ne tudjanak elbújni egy sarokban shielddel meg maszkkal teli hátizsákkal várván az utolsó kört meg azt, hogy a többi játékos kinyírja egymást (esetleg a gáz őket).
DMZ-ben egyébként azt vettem észre újabban, mint bug(?), hogy hiába durable maszkkal fejezek be sikeresen egy menetet, a következő meccsben sima maszkkal indulok.... -
válasz
konci79 #2266 üzenetére
A zsákot nekem ma sikerült kipakolni többször is másból, de a vagonos bug itt is megvolt, mindig bezárta a ládákat amiket megnyitottam.
A lelőtt operátortól a nagyobb táskát nem lehet elvenni? Ma vagy 4 operátort lőttem le de egyiktől sem tudtam nagyobb (medium vagy large) táskát elvenni. Nem emlékszem, hogy ez normális, vagy szintén bug?! -
zo-lee
aktív tag
válasz
konci79 #1979 üzenetére
Hogy miért ?!
Amiért a területfoglalós, fogoly szabadítós multi játékmódokban is a killekre fókuszálnak a népek, és nem arra, hogy az elsődleges feladatot csináld, védd a foglyot, esetleg foglald a következő területet. Csak tudnám, hogy az ilyenek miért nem tdm-et mennek ... -
-
Khaosz55
addikt
válasz
konci79 #1875 üzenetére
Egyszer a sugárzás belepte mind a három kimenekítési pontot. Nyugtáztuk, hogy itt a vég, de egyszer csak bejelentették, hogy nyílt egy utolsó esély menekítési pont. Azon jutottunk ki. Jó tudni hogy van, illetve, hogy ebbe csak egy helyi jön és a legvélsőkig vár aztán elhúz. Tehát ilyen esetben még bele lehet botlani humán ellenfelekbe.
-
konci79
őstag
válasz
konci79 #1874 üzenetére
Azért a gépi ellenfelek is kib.ott durvák...
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre bukta -
Khaosz55
addikt
válasz
konci79 #1740 üzenetére
Hasonlít a tarkovra, bár azzal nem játszottam. Vannak küldik azt kiválasztod. Akkor teljesül ha ki tudsz jutni. Ha magaddal vitted a loadout fegyvereket és mehallsz akkor egy ideig nem kapod vissza, ez visszaszámláló. Amikor lejár vissza kapod a fegyvereket és hátizsákot illetve a kulcsokat, mellény.
Én egy fegyvert rakok be és a pályán fel veszek egy másik fegyvert. A hátizsákba is szoktam rakni és haza viszem. Akkor jó ha nem tudtam kijönni és zárolva van a fő fegyverem.
Ha olyan fegyvert viszel ki ami nincs unlockolva akkor automatikusan unlockolodik warzone-ba is és lehet fejleszteni.
Nekem tetszik DMZ, kis kalandjáték, küldik 66 ellenfél van pályán ami nem AI. -
-
válasz
konci79 #1347 üzenetére
Jó megint elbaszták a warm up-ban a loadout-ot, és mindig a kedvenc van elsőnek a kezedben, nem tudsz változtatni csak ha meghaltál (és előtte másikat jelöltél be) Ez egy olyan visszatérő hiba, amit nem is tudok hova tenni, és egyből előjön, nem veszik észre a teszten?
-
ThodEE
őstag
válasz
konci79 #1266 üzenetére
#1265laragirl83
Köszi kipróbálom#1266konci79
Lehet lőni a szörnyet, ad páncélt, loadoutot, maszkot, bombázást
a térképen látod éppen hová támad, a kör a majom oda szikla esik, a csík a gyík ott utólag is fagyasztás hatás marad érvényben még ilyen kékes a föld addig kerülendő a terület -
H14
csendes tag
elnézést, normális "segítő" írásnak szántam, sokan nincsenek tisztában ezekkel! a bugokat nem kell bemutatni nekem sem, remélem javul a helyzet majd nálad!
( nekem célkereszt-bugom volt Xboxon hetekig, fegyverfelvétel után egy-másfél percig nem láttam semmit, se a fegyvert, se az aimet, csak egy fehér pötty a képernyő közepén! az volt a célzókám..egy játék újratelepítés után ez megszűnt)
-
H14
csendes tag
csütörtökig Vanguard Plunder van! se Mw-s, se CW-s fegyverek nem játszanak! hiába van saját loadoutod, default vanguard fegyókat kapsz! nincs heartbeat, se semtex, szóval semmi modern! ez kivételesen nem bug, hanem egy játékmódváltoztatás a plunderben! eddig csak a duo-trió-négyest változtatták, most már az új Cod fegyverei is egy ilyen játékmódfajta lett! csinálj szerintem egy loadoutot erre, 10 helyed van, az egyiket áldozd be! ha megnézed, az összes loadoutod felkiáltójeles! hát ezért :)
-
D013
aktív tag
Pont ezt érzem csak a normál br-el. Bemegyek lehet ez elején valaki leszed ha sűrű helyre megyek utàna gulag, azt ha ott is vesztek akkor annyi. Ha meg messze ugrom ki akkor lootolgatok 10 percet és utàna nagy eséllyel valaki messziről sniperrel....a Rebirthben meg van hogy az elején 3szor kiszednek utàna pont jól érkezem és én csinálok double killt. Vannak persze ott is 0 killes meccsek de ritka. Àtlagban 4-7, de volt 14 killes meccsem is ami szàmomra nagy szó mivel nem vagyok ezekben a játékokban annyira jó. Sajnos én is főleg randomokkal ugrom, mert az ismerősi körből a legtöbben elpàrtoltak már a játéktól. Persze cheaterekre fogják, de hiába magyarázom hogy akik leszednek minket 95%-ban csak simán sokkal jobb jàtékosok mint mi....
-
csibe1
addikt
A Raal az erős, de lassú. Párszor mentem vele, de annyira nem jött be.
A Finn az pontos, de gyengébb valamivel, viszont messzebbre is jó.
A Holger az nekem olyannak tűnt, mint a Kilo nagy tárral, hosszabb csővel.
A Stoner az jó cucc, kaptam rá bluprintet, Glade Ripper néven, dobtam rá egy 4x-es távcsövet, meg pár cuccot azzal bőven jó messzebbre is.
Azt nem írtad, hogy hol használnád. MW2019 multiba se rosszak, de ott inkább a tűzgyorsaság dönt, főleg Shipmenten.
A PKM se rossz, no stock meg egyéb módosításokkal, de az lmg-knél jobban kell figyelni, hogy te kezdj előbb tüzelni. Ki kell tapasztalni, hogy mit érdemes változtatni.
Most az MG34-est is fejlesztgetem, tűzgyorsaságra nem rossz. -
Hát a legjobb a Stoner és az MG82 most, a Stonerre adott anno egy kvázi tökéletes blueprintet valamelyik season végén a játék, talán a Forsaken Threaty volt az...
MG82 dettó, ahhoz is van egy elég jó blueprint, és baromi jó a tűzgyorsasága.
A Finn elég pontos, nem rossz, a Holger nekem ki van maxolva, az se volt rossz...
Raal nagyon alacsonyan van még, de nem érzem a csíziót benne...De pl. AR-ból a Fara megint kicsit meta lett, Gru+Liberator+Specnaz Grip+Specnaz 60+Axial3x és pontlövő, vagy a QBZ Agency+TaskForce+60as tár+FieldAgent underbarrel és Axial3x.
És ezek jóval jobb ADS-el bírnak, mint egy LMG, a töltési és mozgási sebességről nem is beszélve. -
cseze
csendes tag
De lehet
,ha te érkezel elsőként az oldalán van egy piros gomb(a két támasztókar között) és te aktiválhatod a tornyot.Ha már zöld a torony, akkor a környéken sétálva is vannak olyan helyek ahol ha áthaladsz megkapod a jutalmat(plusz az idegesítő zajt a füledre meg a számokat a képernyőre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest