- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
A token bevátásnál nálam is kifagy(PC).
Volt beállítva FPS limitem, és hiába állítom át unlimitedre, akkor is csak a limit szerinti maximummal megy.
Hiába van feloldva és rátéve az xm4-re a hosszú csõ a gunsmith-ben, a game-ben nincs rajt.
A TTK meg nagyon soknak érződik - a lőtéren a 10m-re lévő bábunál egy már nem alap, de nem is fullos xm4-el 8 fejes kell a killhez, sniperrel meg 2 - ez szerintem abszurdLehet később változni fog, de ez így nagyon megnehezíti a dolgot az elején!
-
Bubaaa
aktív tag
Én is csíptem,sokat tanultam tőle,és sok jó beállítást mutatott. Kár hogy kikezdték,de nem tudom mi lehet az igazság. Azért az furcsa,hogy ha ártatlan,miért nem ment bele egy pc checkbe... Egy válasz videója volt,aztán azóta nem játszik...
Kartalibot szoktam még nézni,meg Damát. -
Glaz-dozfhut
őstag
-
BerserkGuts
addikt
ki kickelt aztán shadowbannolt egyből aztán még be is szólt milyen ügyes be se tudna szólni mivel ki van kapcsolva csak ugye neki felhatalmazása van hozzá
eleve furcsa volt hogy bejön egy ablak üzenet valami trevor hopkins névvel ez valami kódnév aztán már csak azért is megjelenik az üzenete
érted felülírta a rendszert nekem senki nem tud üzenetet küldeni ki van kapcsolva, tiltva vana képen meg az látszik hogy akkor én meg megpróbálom őt feljelenteni leírtam mindent a support-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest