- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
BerserkGuts #3823 üzenetére
1440p, minden sallang kikapcsolva, 115 fps, VGA kb. 70-80%-on viszi.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3814 üzenetére
Ma reggel jött az e-mail hogy a 2 embert ki bannoltak mert fel ismerhető a csalás a wallhack
most röhögjon
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3814 üzenetére
mi meg tegnap 5+1+1+1 killel elsők
sz@r az élet
-
csákány.
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3780 üzenetére
A te általad linkelt, és az ilyen és ilyen videókat látva, és persze a játékban tapasztaltak miatt is már kezd hányingerem lenni az egésztől! Az egész warzone egy csalásra épülő f@shalmaz, amit a kiadó is támogat, és némán megtűr! Már komolyan fontolgatom, hogy abbahagyom, mert nincs kedvem ilyen puhap@csű, gerinctelen, aljadékokkal találkozni a game-ben, akiknek semmi sem szent, és folyamatosam elrontják a tisztán játszó játékosok játékát! Persze mondhatjátok, hogy vegyek én is csítet, de az nem én vagyok, és akkor is találkoznék másik csíterrel(lassan már csak azzal), akinek erősebbre van beállítva, és akkor is én maradnék alul! Szóval nem akarok az ilyen jellemtelen, gerinctelen emberek miatt idegbeteg lenni!
Ui.: Pedig a játék maga nagyon jó lenne, csíterek nélkül!
Agyérgörcsöt elkerülendő, ismét "kacsintgatok" az autós játékok felé -
Scale
őstag
válasz
BerserkGuts #3780 üzenetére
Ilyenkor esetleg valamit írhatnál mellé hogy mik ezek mielőtt ranyom az ember random youtube linkekre
-
berke89
junior tag
válasz
BerserkGuts #3735 üzenetére
Rendeltem egy 2k -ás monitort.
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3737 üzenetére
azért mert az a jak bfb nem az ami eredetileg jó volt. próbáld ki ezt: VT7, XRK COREMARK 40, HVS 3.4 PAD, RETORT 91 GRIP, 60 DRUM.
-
dudu5130
őstag
válasz
BerserkGuts #3737 üzenetére
Metaphort szoktam nézni ő úgy lő vele mint egy lézer scope nélkül.
-
tupacamaru
veterán
válasz
BerserkGuts #3719 üzenetére
Hát nekem most valahogy egyik fegyver se adja.
-
dudu5130
őstag
válasz
BerserkGuts #3719 üzenetére
PUBG-ben egy ilyen spraynél a combomig húztam az egeret
lehet állogatni sok mindent de konkrétan nem is mozdult az egér, tuti nem tiszta.
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3706 üzenetére
"a mester tudja kezelni" szóval aimozik
megvan ám az aimosok ellen a csodaszer. tegnap 47 killem volt összesen estig. máskor 1 hét alatt nem jön ennyi össze
a kulcs a zsebkés
miskolcosan odamész, nem kérdezel, nyissz nyissz már fekszik is
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3707 üzenetére
Ja, nagyon insane, óriási skill kell botokat lövöldözni, ráadásul még azt is csalással. X'Đ
Szerintem aznap este nem is aludt a pali, csak nézte magát a tükörben és csodálta magát...
btw, ennek amúgy mi köze a warzone-hoz? -
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3699 üzenetére
akkor nyilván ami bent maradt nem akkora nagy szám
valahogy nem adja ez az új hrm9, még mindig a wsp a király
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3643 üzenetére
én is erre jutottam. az új taq hurkatöltő milyen? sajna nem tudom feloldani kb lehetetlenek a küldik
az új smg viszont elég ütős
igaz csak földről felkaptam de adta rendesen.
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3545 üzenetére
hurkatöltő
-
Laby
őstag
válasz
BerserkGuts #3538 üzenetére
Azt hol olvassátok hogy mikor milyen fegyvert nerfelnek vagy buffolnak?
-
csákány.
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3512 üzenetére
Hidd el engem is fel tudnak b@szni a csalók, de nálam megvan az elengedni tudás képessége is - nem agyalok rajta sokat és akár hanyagolom egy ideig(órák vagy 1-2 nap) a játékot is.
Az sbmm tényleg el van qrva, és úgy manipulálja a játékot, hogy "egyszer fent és egyszer lent legyél" bárhogy is játszol éppen - mocskos egy dolog ez!
És mindezek tetejében még a csalók kiirtását sem veszi véresen komolyan az Activision! De tudod, "megszoksz vagy megszöksz"!
"kihívás megölni őket" - azért nem lehetetlen, de kell hozzá pályaismeret, jó movement, és általában az éppen aktuális meta fegyver jól beállítva - nyilván ez csak gyakorlással érhető el! Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését, mert a csít szinte bármilyen loadoutot jóvá tesz! Tesztelni kell, és a gyorsaság-pontosság-bullet velocity arany középútját kell megtalálni! Nyilván hogy ebben jó legyen valaki, ahhoz ezzel foglalkozni kell, ha meg nem akar vele foglalkozni annyit, és csak hétvégi játékos, akkor meg csíthez nyúl, és utána kiv@rheti hogy milyen jó!
Amúgy az egész csalás dolgot nem nagyon értem, mert sokan úgy akarnak top kategóriás játékosok lenni - és ezzel állandó sikerélményre szert tenni, hogy alig akarnak az egészbe energiát fektetni, vagy még azt a minimálisat se, ami ahhoz kell, hogy azért élvezhető legyen a játék! És aki "át is áll a sötét oldalra", az is találkozni fog hasonló cheaterekkel, akik ugyanúgy megsz@pathatják, szóval ott sem lenne teljesen felhőtlen az élmény!
De mindenkinek saját döntése, hogy melyik oldalt választja! -
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3508 üzenetére
Azt látom xboxon tolja de közben használja a komponenst
egér bill
láttam egy 2 csalást nála 3 an lővik s vígan csúszkál folyamat az egész pályán .
hát én ne tudom hogy a faszba lőnek ilyen jól de veszek már én is egy cronust mint mindenki más mert tuti azt használ mellette -
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3469 üzenetére
ó igen végre helyére rakta a symfunnyt is máris nem megy a game ha más is csal
de hivatalosan csak ő is pró gémerek ellen játszik persze mint veterán [link]
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
BerserkGuts #3444 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3436 üzenetére
szét kell bombázni s vissza vinni a hajóra
-
Scale
őstag
válasz
BerserkGuts #3426 üzenetére
Holnap felrakom én is aztán megnézem mit tud igazából, le kellett volna merném 2060al is kíváncsiságból.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3402 üzenetére
ja tényleg a vanguard kimaradt azt bétával letudtam tesztelni és nem tetszett túl rajzos színes volt.
Meg már lehúzták a bőrt a WWII-ben megint hasonló fegyverek kissé unalmas. -
shotika
őstag
válasz
BerserkGuts #3402 üzenetére
Mondjuk pont ilyen (amit linkeltek kép) fos kinézetű textúrák már a sorozat indulása után jelen vannak (a grafikus motort 2019-ben sem cserélték le teljesen), de összességében szerintem pofásan tud festeni a Warzone.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3380 üzenetére
Na valaki segítsen már valaki hogy tudom meg melyik fegyvernek a legkisebb a horizontális recoilja?
Gun kick horizontal recoil: 0.1valami ilyesmit jó lenne kihozni
de a legjobb amit össze tudtam rakni 0,57 csak és annyira nem könnyű vele mint régen a gru volt xD -
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3377 üzenetére
https://www.truegamedata.com/#/view_comparison/2Li2VA [link] vagy távoli snipernek ez
-
csákány.
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3371 üzenetére
Nem rossz az FTAC Ripper, de eléggé lassítja a mozgást - mostanában ritkán használom. Jó az a setup, ha távolra lövöldözöl(bár oda sniper való) és van időd elővenni, de ha esetleg kicsit közelebb van az enemy, akkor akkor ilyen ads-el és sprint to fire értékekkel nem lesz esélyed.
Ha nem titkos, megmutatnád a te bevált M13B setupod?
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3358 üzenetére
Az ingyenes DMZ-t? Persze, bármikor.
-
Mr X
veterán
válasz
BerserkGuts #3350 üzenetére
Ahogy írta a topictárs, itt csak központi szerverek vannak. Nincs olyan, hogy Jóskapista kibannol, mert lelőtted. Max jelenteni tud, aztán ha túl sok jelentést kapsz egyszerre, megy a kick.
A berakott képed sem ír semmiféle bant, account visszaállítás folyamatban a témája.
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3348 üzenetére
Itt nincsenek szerver adminok, akik random playerek és kidobálhatnak bárkit.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #3341 üzenetére
Pont nekem is az utolsó szabi, délben meg mennék el...
De a 2042 működik. Kellemes csalódás, pedig 1 éve vettem meg, előhúztam a sok csaló miatt most, nagyokat lehetett darálni. Ha már ezen a hétvégén se volt dupla xp codban... de ezt nem is értem. Csaló meg mint a fene megint -
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #3339 üzenetére
Hirtelen semmi infót nem találtam, de nem enged belépni se...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3336 üzenetére
Két év alatt még egyszer nem jutott eszembe,hogy bárkit is reportoljak. De remélem aki repoltolgat,azt is bannolják a sok jogosulatlan report miatt.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3334 üzenetére
Köszi. Valóban felülvizsgálat alatt állok. Nem gondoltam hogy plunderben is repoltolgatnak,ahol tétje sincs a játéknak. Legalábbis 2év alatt nem tapasztaltam.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3329 üzenetére
Ugyan ez van plunderben is
-
csibe1
addikt
válasz
BerserkGuts #3325 üzenetére
Az "új generáció tehetsége" nyilvánul meg?
Na ezért kellene a bérelt szerver (ami nem érdeke a kiadónak), nem kellene az ilyen kis sutyerák gyökerekkel kínlódni.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3325 üzenetére
Ne is mond tiktokon van a csávó linkel együtt aim Hack
Et nyomja -
steewcv65
őstag
válasz
BerserkGuts #3313 üzenetére
-
steewcv65
őstag
válasz
BerserkGuts #3311 üzenetére
Gyere es probald ki
-
csibe1
addikt
válasz
BerserkGuts #3307 üzenetére
Tudod, csóriság van, kell a della előre...
Nem lényeg, hogy milyen lett; nem számít, új CoD, meg kell venni, mert különben nem vagy menő vagy mifene van. -
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3305 üzenetére
Novemberbe jön.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3299 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3282 üzenetére
Hát plunderben elég gáz nah meg dmz ben semmi változást nem vettem észre ahhoz képest
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3280 üzenetére
Lassan ase lesz elég
-
shotika
őstag
válasz
BerserkGuts #3253 üzenetére
Biztos, hogy nem reális, legalábbis tuti nem a 3070 a ludas. Én a procira tippelnék, saját tapasztalat alapján az fogja meg leginkább a videokari teljesítményét ebben a játékban.
-
shotika
őstag
válasz
BerserkGuts #3226 üzenetére
Nekem a legutóbbi updatek óta Mazrán a 115-140fps-ről visszaesett 80-100-ra, majd pár óra után már a 80-at is köhögve éri el. De még, amikor rendben lenne az fps, akkor is érezni pl az egérrel való nézelődés közben, hogy a játék darabos.
Annak idején, amikor már bejelentették a WZ2.0-át, a csapat azt mondta, hogy az okozta a legtöbb problémát, hogy amikor belenyúltak a programba egy update-tel és megvariáltak valamit, az hibát okozott. Azzal védekeztek, hogy szorosak a határidők, és az engine még nem volt kész arra, hogy ekkora területet probléma mentesen megjelenítsen.
Azt ígérték, hogy a második részre már optimalizálják az engine-t, hogy ezeket elkerüljék.Na, ebből végül nem lett semmi. Nemcsak hogy visszatértek a régi hibák, de rengeteg új is lett. A küldetések kijelzése a megjelenés óta bugos. Fél év alatt képtelenek voltak arra, hogy ezt az alap dolgot is kijavítsák.
Szintén megjelenés óta folyamatosak a teljesítmény problémák. Azok, akiknek erős gépük volt, eddig nem igazán tapasztalhatták, de ahogy a linkelt cikk is mutatja, már odajutottunk, hogy a csúcsgépes tulajokat is elérték ezek a hibák. -
Polllen
félisten
válasz
Ez valami durva mellékhatás. Amúgy azt néztük tegnap, hogy DMZ Vondel-n mindegy mennyi fps-d van, a szerver lagol. A helikopterek darabosan repülnek... Súrolja a játszhatatlan szintet.
-
Chrys_
addikt
válasz
Nagyon sajnálom őket, még így is biztos marad csillió fps belőle
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3223 üzenetére
Eddig igy volt s a pálya túloldalán is látni a kéregetőket
#3224Polllen
Hát nálam nincs dropp csak fps kevesebb lett#3220csibe1 ez ez nagyon de nagyon elbaszott dmz lett nem kicsit bottal harcolás több energiát vesz vesz mint egy players
#3217juliensorel az a baj ezzel hogy ő meg simán le lőhet ez igy nem fer ezt rendesen elbaszták nem kicsit redditen ahogy olvastam mindenki ki van akadva
Mai nap toltuk pár kört eginer retek szar aim hacket tolja egyedül ki nyirta a Pátyán az összes embert egy maga kocsival járta a pályát vicc kategória
-
Bohus84
tag
válasz
Még mindíg tart ez? Nekem ócska gépen van de eddig tudtam játszani, egész eredményesen is néha, de most sajna teljesen játszhatatlan. Van erre esély, hogy még alakul?
-
Polllen
félisten
válasz
BerserkGuts #3223 üzenetére
Tegnap 750 méterről mutatta nekünk, h valaki meghalt.
Új patch nincs. Kb 30%-kal van kevesebb fps-m így, de nem lagol. Stabilan áll.
-
enginev3.0
félisten
válasz
BerserkGuts #3203 üzenetére
Ráadásul elindulok duoban és mindig egyedül vagyok
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3190 üzenetére
Elég baj ez brutális ami megy mostanában most is kínai 6 embert le szedd egy maga
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3180 üzenetére
Tényleg már az ember vissza megy bf4 be ott legalább védve van az ember 😁
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3163 üzenetére
Hát jó meg emelték a teljesítményt lassan oda jutok hogy hagyom a faxxba
-
steewcv65
őstag
válasz
BerserkGuts #3163 üzenetére
Dehogy dmz...
Br jatek ez, de a multiplayer viselkedes az nem jo egy br meccsre.
Na mindegy, viszont az uj gepek is megerzik amugy az updateket.
Viszont igertek egy optimalizacios updatet is.Viszont arrol nekem semmi konkret infom nincs. -
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3151 üzenetére
ja, calderán is hagyhattak volna legalább egy resurgence kis körös módot mint régebben volt.
-
csibe1
addikt
válasz
BerserkGuts #3142 üzenetére
"Ezek a dlss baromságok nem jönnek be nem látni az ellenséget távolról nem is veszed észre mert elmossa a grafikát "
Ez csak azért van, mert a játék nagyon élethű.
Érzékeli, hogy merre nézel, és tudja, hogy a valóságban nem is látnál el akkora távolságra.
Emiatt nem látod a játékban sem, hogy mi van ott.
Innováció, realisztikus távolságfüggő ábrázolás; mi kell még?
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3127 üzenetére
A cronus beépített recordere a legjobb
-
Dewo
Topikgazda
válasz
BerserkGuts #3122 üzenetére
BerserkGuts
Ha a videómba láttot m4-re gondolsz az ground loot volt.
Controller le tudom tartani képzeld el. De ha szeretnéd látni élőben akkor írjál adok címet és eljöhetsz. 30 évesen hidd el nem fogok csalni. Interneten keresztül imádom mikor vádaskodik az ember de nincs képbe a dolgokkal. -
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3111 üzenetére
az egy kisegítő lehetőség egy plusz fizetős programban
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
BerserkGuts #3096 üzenetére
Igaz! A shadowt nem mutatja.
-
BITBOYS
addikt
válasz
BerserkGuts #3039 üzenetére
400 FOV azmiaz
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3025 üzenetére
köszi. a kettő együtt nem megy
4k-ban ennyit tud a 4060 Calderán.
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
BerserkGuts #2975 üzenetére
Nem ,ez pont az elején
ide ugrottam repülőből
Egyik nap láttam olyat hogy srác spectateba máshogy mutatta ...specbe látta az enemyt aki játszott az nem -
válasz
BerserkGuts #2965 üzenetére
Uhh, akkor itt komolyan rá kell gépesíteni...
Van 16 GB RAM a gépben, meg egy i7-3770, ennek elégnek kellene lennie, nem?
A kártya tekintetében egy 1050Ti esetleg megoldaná?Én kb a CoD2-nél leragadtam, csak próbálok segíteni a srácnak. :)
Szerinted lehetséges, hogy egy frissítés valamikor kisebb gépigényre teszi?
Köszi a gyors választ!
-
Mr X
veterán
válasz
BerserkGuts #2902 üzenetére
Most, 16-20 között.
-
válasz
BerserkGuts #2889 üzenetére
Ezt nem nevezném releváns listának a 1060 nálam jobban teljesített.
-
ULPIUS
őstag
válasz
BerserkGuts #2878 üzenetére
Íme a setting: [link]
Már magam se tudom hány videó meg cikk összevetése alapján ollóztam össze, de nagy általánosságban nyilván elmondható, hogy a többség ugyanúgy állítja be ha a több fps a cél.
Ami új volt, hogy valahol írták, hogy a weapon motion blur-t pl érdemes bekapcsolni mert ha offon van, akkor okozhat stutteringet.
A másik a "video memory scale", azt levettem a legkisebbre, "50"-re, mert állítólag ilyen rtx 3060ti kategóriában magasabbra véve szintén okozhat stutteringet, de pl sok másik videóban meg felteszik 90-re is akár...
Aztán van még ez az "async compute" beállítás a cst fájlban, azt "false" -ra érdemes átírni.
Nvidia control panelban pedig egy olyan dolgot találtam amit nálam nagyon máshogy volt, az árnyékoló-gyorsítótár mérete 100gb-on volt, át kell állítani korlátlanra.
Úgy vagyok ezekkel amúgy, hogy próbálgatom, aztán ha valami nem jó, akkor max átállítom.
Nekem így most jónak tűnik, nem azt modnom, hogy bizonyos helyzetekben nem vágynék jobb graf minőségre, de így még mindig jobban tudok játszani mint az r5 3600 idejében. -
ULPIUS
őstag
válasz
BerserkGuts #2807 üzenetére
Na szóval. Azóta futottam egy két kört upgrade kapcsán. Még egyszer köszönöm mindenkinek az itteni segítséget.
Először a ramokat lecseréltem Corsair 16GB 3600MHz CL16 Vengeance LPX-re, illetve vettem egy új ssd-t is (WD Black SN770 NVMe 500gb) mert azt már amúgy is akartam, az R5 3600-ra pedig beállítottam egy 4.2GHz-es OC-t.
Ez kb +15-20 fps-t hozott de nem szűnt meg a lag és a stuttering (mikor éppen mi). Rámentem tehát a bottleneck témára, és valóban igazatok volt, egyértelműen kevés volt a cpu ehhez a játékhoz a 3060ti mellett.
Ezek alapján végül vettem egy R7 5800X-et, amit auto OC-vel használok most, és tulajdonképpen megoldódott a problémámFps-ben mérve brutál változást hozott, sokszor 140 fölött van, persze töményebb akció közben inkább 110-120, de 100 alá esni még nem láttam. Eddig max 80-90 körül futott ugyebár. Továbbá a grafikai beállításokhoz is átnyálaztam néhány friss videót, és pár dolgott még átállítottam. Illetve kétféle nvidia driverrel próbálkoztam az elmúlt időben, egy régebbivel amit a hivatalos activision oldalon ajánlanak, és persze a legfrissebbel. Ennek kapcsán nem igazán láttam változást.
Szerver lagok még mindig vannak néha, de ugye most már ezt is tudom, hogy az széles körben probléma a warzone-ban.
Néhány játékon belüli becnhmark: (ami amúgy szerintem annyira azért nem mérvadó, mert elég sokat lefutattam változtatás nélkül is és néha nagyon más méréseket dobált, de a lényeget megmutatja)
R5 3600 alap órajel, de már 3600MHz corsair ram, amd fsr ultra quality:
R5 3600 4.2GHz OC:
R7 5800X 4750MHz OC:
Upscaling kapcsán úgy érzem az amd fsr-el a legjobb, maradtam annál, de a fidelityfx cas se rossz. Az egyelőre végleges beállítás amd fsr - quality lett, azzal pedig ilyen:
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
BerserkGuts #2821 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=j_htU8ix75Y&t=30s
probald itt -
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #2817 üzenetére
Nem igazán 1 perc s talál
-
válasz
BerserkGuts #2817 üzenetére
Nemigazán.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Köszi a kimerítő választ (válaszokat mindenkinek)! Akkor pl egy r5 5600x + gyorsabb memória sokkal értelmesebb választás lenne, mint a gpu csere?
shotika, neked is írom, csak az az érdekes, hogy anno én direkt úgy választottam, hogy az r5 3600 tökéletes párosítás a 3060ti-vel 1080p-hez. Kihajtani biztos, hogy kihajtja a kártyát mert stabilan tartja annak boost órajelét. Ettől függetlenül itt akkor gondolom az van, hogy ez a konkrét játék cpu igényesebb.
Találtgyerek megnéztem ezóta és igen 99% megy a vga végig. Ramból mik az ajánlott modellek most úgy általában? -
Találtgyerek
veterán
válasz
BerserkGuts #2810 üzenetére
Szerintem a memóriát is megérne cserélni.
2666MHz elég sovány most már. 3600MHz-es memória sokat dobna a minimum fps-en meg az átlagon is. -
shotika
őstag
válasz
Látom megelőztél a témában, csak nem frissítettem az oldalt
-
Xaels
félisten
válasz
BerserkGuts #2777 üzenetére
Érdekes, hogy WZ1-ben senkinek nem volt vele baja, hogy fejbe egyből down volt. Nem az kell, hogy testre elég legyen 1, de ha homlokon csattintom Victus-szal akkor ne rohanjon tovább mintha mi sem történt volna, vagy daraljon zavartalanul a kis RPK-jával 300m-ről...
-
Acheron
őstag
válasz
BerserkGuts #2726 üzenetére
2K -hoz messze nem kell 4090.
Még az öreg 1080 -al is gyakran szalad 100Hz fölött multiban, nyilván nem full grafikával.
A 4k az más kérdés, ott már kell a kraft.
A 34" teljesen élhető, egy baj van vele, ha megszokod, már nem tudsz / akarsz visszamenni 27 vagy urambocsá 24" -ra. -
craftsman01
senior tag
válasz
BerserkGuts #2635 üzenetére
Sose csaltam nem is fogok,és remélem hogy akik ige nagyon szendvedni fognak amikor meghalnak. Ha baleset akkor szenvedjenek vagy 1 órát ha betegség akkor meg remélém rákban halnak meg hónapok alatt a nyomorultak.
-
válasz
BerserkGuts #2628 üzenetére
Nagyon sok küldi van a vége felé ahol playereket kell gyilkolászni megadott helyeken vagy fegyvertípusokkal. Szóval nem csak arra mennek hogy megöljenek. Remélem
-
válasz
BerserkGuts #2610 üzenetére
Nem ez rémlik a leírásból, a DMZ-nél lesz contraband és küldetés reset ha jól olvastam, az eddig feloldott fegyverek nem tűnnek el, és a loadout sem, de ha mégis, azt nem nehéz pótolni szvsz. Bár nekem sosem rémlett a korábbi verzióknál sem, hogy egy frissítés után a loadout elveszett volna.
-
Xaels
félisten
válasz
BerserkGuts #2610 üzenetére
Nem. A DMZ-t ami eddig Béta állapotban volt fogják resetelni, de a BR-t nem.
-
Lmh
őstag
válasz
BerserkGuts #2514 üzenetére
Kiválóan fut. Menüben megvan a 120 fps. Játék közben 25-50 között simán tudja xD
1920x1080-ban tolom most. Másik alternatíva az igazi natív 2460x1080. Ezen a monitoron nem opció az x1440, ez gagyibb annál. Sima fullHD...
Igen, i5 6600 az 4 magos. -
Lmh
őstag
válasz
BerserkGuts #2479 üzenetére
Jah, egyetlen egyszer találkoztam normális németekkel. De az elég kevés.
Azt is benyaltuk, hárman ültünk a gépben amikor uccso masodpercben beugrott vki es lehentelt minket. ilyenkor buktunk mindent gondolom. -
Lmh
őstag
válasz
BerserkGuts #2472 üzenetére
A milyen "olyan" helyeket?
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
BerserkGuts #2472 üzenetére
Így van,proci igényes sajnos, nem a legjobb az biztos de én arra értettem hogy jó FPS vannak és nem akad,laggol össze vissza, folyamatosan megy
nyilván kell hozzá gép
-
Lmh
őstag
válasz
BerserkGuts #2469 üzenetére
Addig így nem fogok eljutni, mert elfogy a lelkesedésem, hogy érdekel a játék. Multit nem solózok, úgy nem fun.
-
Mentolka
senior tag
válasz
BerserkGuts #2461 üzenetére
Nálam rendszeresen fordul elő, mindenféle érdekes szín (nVidia RTX3060Ti, utolsó előtti driver). Színes kis kockák a textúrák helyén, de volt már ilyen is: [link]
-
Találtgyerek
veterán
válasz
BerserkGuts #2461 üzenetére
Én még nem vettem észre ilyet. Lehet valami beállítás vagy driver hiba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest