Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz csákány. #3365 üzenetére
Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest