Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• juliensorel

senior tag

válasz csákány. #3365 üzenetére

Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
    Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
    Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
    Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban....

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák