-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
ridiculous #4196 üzenetére
Sztem semmi baj nincs a mozgással. Most egy picit lassítottak rajta, de alig észrevehetően. Mikor jönnek az ugribugri fejenpörgő fülön csúszkálók,és közben egy lövésből csipával 3 méterről fejbelövő ninják,akkor meg mindegy milyen a mozgás. Én most nagyon élvezem ezt a retro pályát. A régi hangok,a lebegő loot, a járművek.. Jaaj,imádom.
-
ULPIUS
őstag
válasz
ridiculous #4196 üzenetére
Köszi nagyon!
A Win-en belüli mikrofon letiltás megoldotta!
Azt a "fejbeszélő" hibát én is ismertem, tehát az az egy ki volt zárva. Van amúgy egy usb-s mikrofonom de én alapvetően solozok, elraktam anno és most erre a pár körre még nem vettem elő, semmi máshoz nem használom csak anno dmz pl, nem beszélek csak hallani akarom az enemyt. -
nggabi
félisten
válasz
ridiculous #4131 üzenetére
én szerencsére csak a calderás pontokból élek. ezeknek egy nyamvad vasat se. 20$ a hang mi meg a faxom az
-
BandiHUN
veterán
válasz
ridiculous #4131 üzenetére
A vault edition upgrade megérősebb, sokkal több cucc van benne így összességében szerintem. Én meg is vettem. A 20 skip se rossz dolog, főleg ha most még ugye működik, hogy warzone-ba átlépve fel lehet használni a megmaradt tokeneket BO6-ban is, nekem már fele pass kész így+ki tudja, meddig lesz ez a trükk...
-
Danecay
addikt
válasz
ridiculous #4123 üzenetére
Nos igen, én is azt kerestem volna, de ezeket találtam:
Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet 1:1-ben egy már létező nevet adni egy topiknak.#4122 szinesz.bob
Egyébként azért ide tettem fel a kérdésemet némi hezitálás után, mert ez olvasható a topikösszefoglalóban:
"A WARZONE és BLACK OPS 6-al kapcsolatos bármilyen kérdés jöhet!"
#4124 Enton
Ránézek, köszi! -
nggabi
félisten
válasz
ridiculous #4103 üzenetére
+1 ez maradjon csak warzone. bár ide nem nagyon járnak a népek.
-
Dewo
Topikgazda
válasz
ridiculous #4103 üzenetére
Én kértem legyen át nevezve. Nem is tudtam van BOA6.
Nem szerettem volna maradjon csak only Warzone ha már van BO6 is. Mert az úgy is keveredett volna. De nem tudom ez gond-e. -
Dewo
Topikgazda
válasz
ridiculous #4083 üzenetére
Akkor csak a YT-t tudom ajánlani neked is. Mw3 Season 6 fixing lagg.
Konzolra 2 lépés a megoldás az ilyen laggokra. -
Dewo
Topikgazda
válasz
ridiculous #4079 üzenetére
Konzol vagy PC?
-
Land
veterán
válasz
ridiculous #4079 üzenetére
Net szolgáltatód?
-
tupacamaru
veterán
válasz
ridiculous #4061 üzenetére
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
ridiculous #1844 üzenetére
Köszi,ezt jó tudni.
-
nggabi
félisten
válasz
ridiculous #1765 üzenetére
nem fizetek semmiért
vanguard multija is jó volt, de azt meg már kár lett volna megvenni így a vége felé.
Találtgyerek: nekem az se mindig segít h lerakom a tálcára. jó, mondjuk 2 kör dmzvel és 4 kör br-rel a hátam mögött nincs sok tapasztalat
egyszer hiába nyomkodtam a spacet nem ugrott ki a repülőből. de röhej h 3060on kb játszhatatlan bármilyen minimálra is állítom a graphics settingseket.
-
csibe1
addikt
válasz
ridiculous #1737 üzenetére
Jó is lenne, az új dzsungeles pályára be se léptem, egyáltalán nem tetszett.
Sajna már nincs dedikált-bérelhető szerver, mert akkor nem tudnának annyi lóvét beszedni. -
csibe1
addikt
válasz
ridiculous #143 üzenetére
Pontosan. Csinál új accot a Blizzardnál és az Activisionnál is, bekapcsolja a cuccot és csókolom volt a bannak.
Kismillióan vannak akiknek nem tétel megvenni a programot, és az új accot.Amíg meg veszik a cuccokat pl. Warzone-ban, addig az Activision se nagyon erőlködik.
Tavaly is majd 300 millát kerestek ezen, dollárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest