- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Én tavaly júniusban letettem a játékot mert marhára meguntam ezt az egészet.
Most kíváncsiságból én is felraktam megint, anno mwII idejében kezdtem al mazrah-ával szóval nekem ez a verdansk semmit nem jelent, kb olyan mint az urzikstan mind hangulatra mind pálya design-ra, de alapvetően a játék valahogy eléggé megváltozott, főleg a movement, meg az egész menü rendszer, fegyver statok stb, valszeg nem is lesz türelmem újra megszokni/megtanulni az egészet, meg lvl 1 ről elérni valami értelmesebb szintetEddig csak pár kört játszottam.
De ami a legfurább, hogy tavaly óta új BT fülesem lett és azt csinálja a játék, hogy ha be van kapcsolva a voice chat akkor elnémítja teljesen a fülest, ha kikapcsolom akkor meg jó
Ez mi a szar, valakinél volt hasonló, van rá megoldás?
Igaz az asztali mikrofon nem volt bedugva, lehet az a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged