- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Fényképen a Poco F7
- De mennyi az annyi?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Majd megnézem őket...
Egyébként milyen sűrűn van ilyesmi update? Féléves, vagy éves, esetleg sűrűbben, csak nem fogtam fel?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BogyóBP
addikt
Ismerem az ayit al van a legtöbb játszott időm, az gyakorlatilag majdnem ugyanez csak modernebb, nagyobb fordulásnál le is szakadhat a szárny. Én azért nem szeretem mert a többi géphez képest (saját tierjében )nincs utánégetője és lassú is.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ledgeri
nagyúr
Meg a mögöttes logika, meg felesleges matek: low-rank tank winter camo unlock: X/37
De az X minden egyes ölés után 5-tel növekszik. Így is, úgy is 8-at kell ölni, de akkor meg minek ezt az 5-ös szorzót beiktatni??? Ha meg magasabb tier akko meg már 160-200 vagy több, de ugyanúgy egy kill öt pont...Egyszer csak ránéztem, ott volt hogy 120/140. na mondom gagyi a tank, és ki is van húzva teljesen nem megyek vele 20 csatát... aztán kb 2 hónap után olvastam el a magyarázatot.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Az, hogy mit ír szavakkal a wiki az egy dolog... az hogy ezt hogyan jeleníti meg a játék grafikonokon az egy másik... (nem is az volt ak érdés, hogy nekem mit kell csinálni, hanem hogy a képen mi mi...)
Egyébként csak annyit kellene módosítani, hogy konzisztensen a squadron activity-sáv-állás jelzőkéje felülről bökött, míg az én aktivitásom alulról bökött, és a szürkét onnan kivenni ahol van, és esetleg az díjjazást legalulra rakni:
-ők mit csináltak (egyváltozós grafikon)
-én mit csináltam (egyváltozós grafiokon)
-kettőből jön, hogy mi limite által mennyit kapok. (Kétváltozós grafikon)A mostani:
mennyiből mennyin állsz (szám/szám)
Squad mennyiből mennyit (grafikon)
Jutalmad (kéváltozós grafikon)
Mennyiből mennyin álsz és ehhez képest a squad része mennyire számit (kétféle grafikon egymáson)
picit sokszor sokféleképpen mutatja ugyanazt.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Az a mig27 abba a tierbe takarit rendesen. De 13.7 ben már a sok amraam harcos ellen nem sok mindent lehet tenni. Ha már látod a rakétát hogy jön esélytelen hogy kikerüld ha pedig pittyeg már messziről és nem fordítasz neki hátat akkor el is talál. Én meg semmit se tudok kb lelőni lehet persze n00b vagyok. Mondjuk nekem az F15 baz meshupar van. Állitólag ott valami bug van.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Kotomicuki
senior tag
Köszönöm!
Akkor mégiscsak volt bent régen ilyen jószág is.
(A német fámba, jobb oldalon, ott vannak a hajdani olasz vadász- és bombázógépek, sajnos max. csak rank 2 és egyik sem prémium.)A konteó konteóhoz:
Anno nagyon nagy balhé volt a wot háza táján, amikor kiderültek, hogy vannak belső változók: mindenkit kitiltottak, a fórum is bezárt egy időre...
Ezek után az volt a gondja sok "embernek" a wot-tal, hogy nem tudnak eredményeket elérni, így normális klánba sem kerülhettek be, pedig az ego adott volt hozzá. Ezen "tarthatatlan állapoton" kezdett el "javítani", egyre nagyobb csapásokkal a hajdani vezetőség és ez vezetett a nagy wot-elhagyáshoz, amikor majd minden értelmes egyén otthagyta őket, mert pénzért kezdték árulni a sikerélményt - sajnos, én későn kapcsoltam és bíztam a már soha vissza nem térő idők eljövetelében... (addig "ződ" voltam, aztán az egyre inkább vörösödni kezdő sárgánál már nekem is leesett...)
Azóta is él és virul a wot, "csak" most már "kötelezően" fizetős felállásban, ami, mint az ábra mutatja, sokakat nem zavar.Mivel uaz a szisztéma és ma már szinte nyíltan nyomják a pénzért bármit mantrát, így kötve hinném, hogy itt másként lenne.
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Kotomicuki
senior tag
Ez egészen addig szép és jó elképzelés, amíg nem te vagy a csapatod első helyezettje..., 2 kill-el, vagy az utolsó, nullával, mert az ellenfél éppen - má' megin' - "buff-ot kapott" és már csak attól elszáll a tornyod, ha feléd fordul, míg neked nem talál, pattan, nem okoz komolyabb sérülést a lövésed, amiből nagyon vigyáz rá a gém, hogy ne lehessen sok/elegendő.
Ölj x tankot y-nal..., az első még 10 darab volt, aztán 20 lett és a végén már 30 darabos szériákat sem szégyenkezik bedobni, ami a fent vázolt, ilyenkor "megszokott" és általános állapotok közt több heti elfoglaltság is lehetne..., tehát ezeket is váltod/váltani fogod.
...és a F2P-nek a legtöbb az az ilyen, teljesíthetetlen kategóriába fog esni.Most a dobj ki 12 bázist van bent - anno 6-tal kezdtük... - , de ma még csak 1, az az: egy olyan csata volt, amiben szerepelt kidobható bázis és akkor is tele volt az ég teteje vadásszal..., sz'al, nulla lett az eredmény - viszont lett 2 kill-em a (NEM prémium!) B7A2-vel, amivel kitörölhetem..., de legalább most ezt megengedte, mer' máskor még ezt sem szokta...
Amennyiben a fent belinkelt csatámban tapasztalt körülményeket általánosnak mondhatnám, akkor én sem izgulnék, de az a havi/fél évi egy darab volt, amit nagyon be kell osztanom..., a "játék" szerint, mert olyat nem mostanában fogok megint "kapni".
Van több jármű, de pl. a 4.0-ás B-25-ön csak rank 2-es, tehát: alkalmatlan a BP-ra..., amíg a friss, szintén 4.0-ás, de már rank 3-as PBJ még szűz, tehát ez meg emiatt alkalmatlan a BP-ra... (vhogy rapülőt sokkal nehezebb/tovább tart kihúzni, mint tankokat, azonos BR-ban - AB&F2P)
és szerintem a játékban szereplő gépek - legalább - fele nem a neki megfelelő BR-ban/rank-ban van, vagy "csak" a fentiek miatt érzem így
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
7Sony7
addikt
Vagy ott a másik opció: Mivel nem tudok védekezni a repcsik ellen, legyen egy gyorsgomb, amivel átváltok játék közben légvédelemre, és akkor fel tudom venni a harcot a repülőkkel. Na, ehhez mit szólnak a repülősök? (Persze tudom, hogy ez nem lehetséges, mert mi van akkor a bent maradt tankkal?) De enélkül én vagyok a hernyó, a repülő meg a veréb.
Laskr99: este megnézem. Nekem olyan hiba van, hogy T+8 -ra köszönöm helyett sorry-t mond.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Nem, valóban nem tetszik a válasz, mert így kacsavadászat az egész. Megyek az M109-el, vagy a Nashorn-al, lecsap egy sima vadász gépfegyverrel és végem. Még bomba se kell. És nem tudom leszedni, mert okosak ezek már, nagy magasságból zuhanva jön, nem tudom odafordítani a géppuskát.
És pont én nem kempelek, nem sarkozok, megyek a célra. Az más tészta, hogy sokszor egyedül vagyok, franc tudja hova tűnnek a többiek. És nem jövök be légvédelmivel, ugyanis nem arról szól a játék. Tankos, nem repcsi lelövős.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
csongi
veterán
Nem vettem személyesre, csak válaszoltam:
Erről is írtam korábban.
Semmit nem derít ki egy szerver replay. Nem ugyan azt látja a kliens mint amit a szerver rögzít.
Így nem meghatározható melyik a hiteles. Nekik az, de a játékos nem a szerver kép alapján játszik. Hiába látod a szerverképen a pusztában álló kárművet ha a saját monitoron nem jelenik meg. lehet bármitől, sosem derül ki.A kismillió játékmechanika ami a legtöbb problémát okozza.
Erről is írtam korábban. Erre kellene költeni, nem teleszórni járművekkel. Persze kell a pénz, megértem.
A törött pajzs azt jelöli, aki spawnvédelmes játékost lő:
Köszönöm! Eddig csak a levegőből láttam , de onnan minden helyen feltűnik. A spotolás is, képes a map szélén megjelenni a holt zónába.
A sptolt játékos spotja a földi jármű távcsövében a második megjelenés után eltűnik.
Állandóan váltogatni kell a nézetet, hogy nem veszítsem szem elől. Másnál is így van?
Lehet csak nálam léteznek ezek az anomáliák, lehet én értem félre.#16472wednesday
Ezt számtalanszor le teszteltük. Ugyan az a jármű egyforma állapotba, képzettebb legénységgel, lassabban haladt, de több km-t mutatott egymás mögött haladva.
De lehet a hátul haladó gyorsabb a szélárnyékba
Lehet a talaj eltérésére hivatkozni, de felesleges
Mikor az aszfalton belesüllyed a tank, vagy a gumikerekes jármű.. -
csongi
veterán
Volt mar Asz legenysegem nem egy. Akkor sem tudtam oltott mukodeskeptelen motorral loveget hasznalni. 5mp alatt motort javitani.
Lehet a brit agnak tobb idore van szuksege?
Tisztaban vagyok vele, hpgy az adott elem javitasa kozben nem tudok azon ujabb hibat ejteni.Pont semmi kedvem videokkal kinlodni, nem penz kereset ez szamomra.
Ha fejlesztoket nem erdekli minek szenvedjek vele? Nem akarok semmit bizonyitani nem birosag ez.
Egy szemelyt nem neveztem meg. A termekrol irtam, a tapasztalatom meg az enyem.Supportnak jeleztem tobb pancelelemzesi bugot, konkretan le se xartak. Minek videozzak? Leirom itt es ennyi.
Lerakom a szennyest . Lehet ignoralni.Ha jol tudom a torott pajzs a jarmu tetejen a vedettseget jeloli.
Ez a levegobol lathato a belepesi pontra belepo jarmu felett.Kedves lvl 13 szintu jatekos 3 ora aktivitassal a mi pontuk mellett all, 8 kill egy helyrol, minden leszuleto lovi, semmit nem er, en a levegobol es megjelenik a vedettseg jele.
Nem erdekel, hogy csal vagy bug. Az adott kor eldolt ott.De lehet csak az en szamitogeppemmel van a gond, vagy az internet kiszolgalas szivat folyamatosan.
Keves az eszkoz, es a mod a felderitesre. -
Kotomicuki
senior tag
Megvan az oka, hogy miért maradt meg az alacsonyabb szinteken, ezt is elmondta az egyik videójában - akkor teljes méretékben eltudtam fogadni azt (most már nem tudom, mi volt az, hazudni meg nem akarok).
Nekem a statjai irrelevánsak, amíg olyan videókat tud prezentálni, tucatszám, amilyen csatákat én legfeljebb fél-egy évente "tudok" összehozni, de leginkább sohasem.
Nagyon tudom becsülni azt a kitartó lelkesedését, amivel tovább tud SIKERESEN küzdeni olyan helyzetekben is, ahol én már kiléptem volna... (mondjuk, a 150-es legénységet sem a szél fújja össze)
Szerintem értékesebb anyagokat rakott össze, mint amennyit a megtekintések/feliratkozások tükröznek és mindig tudok meríteni belőlük, hogy megmaradhasson a játék a háttértáron..., tehát, számomra mindenképp egy kiemelkedő játékos és yt-ber marad.A javítási idők (és költségek) miatt én is úgy látom, hogy 6.0 fölé nem nagyon kell majd merészkednem, ha pozitívban szeretném tudni a ezüstkészletet - az én képességeim és az aktuális script mellett.
-
Kolbi_30
őstag
Nem az a lenyeg hogy mekkora tierben játszik.
A játék minősége a lenyeg. Nem vagyok Top játékos, es nem is leszek. De amikor berak mar egy eleve bukó meccsbe...értsd mar tőlünk 5 játékos kilepett, 3 pont az ellenfele es a csikunk fele mar nincs meg, az ellenfél meg fullos..es a tobbi. A stat sem rajtad all, van hogy mindent is tulelsz, es keresztbe hosszában keresztul hugyozol mindenkit, es van az amikor kb semmit nem tudsz csinálni mert spawn utan 8 másodperccel mar ülsz bele az uj tankba mert a hullám alján vagy..You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
KROK640
nagyúr
Belenéztem én is. Ilyenkor sajnálom, hogy nem kezdtem el streamelni/videókat feltölteni mikor
kezdtemlegalább pár éve. Egyrészt eléggé sokat játszok naponta, (csak hát mindig hallgatok alatta valami podcastet vagy ilyesmit) másrészt talán a Gajin is kegyesebb lenne velem. jah és én azért 6.0 felett is játszottam, pláne mióta a BP 54-es szint megvan (már 64/6) azóta leginkább azokat a preseteket húzom amiket kell, vagy egyszerűen 2.0 alatt játszokInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Kotomicuki
senior tag
és KROK640:
80. szint...
...már ehhez 25+5 közepes nehézségű feladat +6 BP-kihívás teljesítése kellett és itt sikerült minden nap játszani is vmennyit.
2500 dögkeselyűből meg már célirányosan is jobban jöhetek ki egy 50%-os leárazásnál...
Tehát, fizetés nélkül nincs előreiramodás... - nem t'om m'ér reménykedtem benne egy ennyire pénztárca-hiéna "játéknál"...Abból indultam ki, ha sikerül a következőben is elverekedni magam az 57. szintig, akkor azzal keresek már annyit, hogy a kötvényboltból kivehessek már értelmesnek tűnő dolgot is: T2-es prémjárgány és rank IV talizmán vmelyike.
A mostani 57. szinttel kapott +850 kötvény a már meglevők mellett elégséges az extra feladatok megvételére, míg az 57. szintig eljutás hoz annyit a konyhára, hogy abból kikerüljön a fenti, két lehetőség egyike - ha nem költök tartalékjármű-kártyákra (sem).Szerencsére, még nincs olyan sok, rank IV-es járgányom, de az biztos, hogy nem örülnék neki, ha egy "hasznavehetetlen" és/vagy mellé sort kirakni lehetetlen járgány kapná meg az esetleges talizmánt - amiért előtte még nem keveset dolgozni is kéne...
---
Az IL-8-hoz még annyit, hogy AB-ben 2, alig használható vadászt tudtam csak mellérakni, amivel keresni nem nagyon fogok/tudok.
Ill. annyit azért ér, hogy a +1.0-ás csaták aránya kevesebb vele, mint nélküle a többi sorral -> má' ezér' megérte![ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
"Ez azzal magyarázható hogy a fehér kör mindig a legközelebbi tereptárgyakra ugrik amit látsz, a sárgát pedig oda fogja irányítani"
Akkor azért van az a jelenség, hogy pl. lévédelemmel egy városi pályán, mondjuk Berlin...ha alacsonyan repül egy gép és te a lerombolt emeletek közötti réseken (TPS nézetből), ablak maradványokon keresztül akarod szitává lőni, akkor az épület egyszerűen "vonza" a lövéseket? -
Francia91
veterán
Jópár TURMST-V T-72-est szedtem ki, nem lenne feladta, ha normálisan detektálná a találatot . Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel
Lehet izmozni, hogy milyen profi vagy, de mikor egy szaros BMP-2-esről vagy Object 906-osról is pattansz normális lőszerrel, ott azért nem user error van... Hanem találat detektálás, csakhát nem a hibákat javítják, hanem a prémium cuccokat pakolgatják a játékba"(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt )"
Igazad van, a prém fiókos, csak prémium járművel meccsező YouTube-erek videóiban azért megy 99%-ban állandó -1.0-ában, mert nem számít.... Én meg azért megyek kizárólag +1.0-ában vagy ötödik éve, még saját BR-t sem láttam évek óta, downtierről meg álmodni sem merek. 7.0.ával only 8.0 ellen, 7.7-tel full 8.7 ellen, és így tovább....
Nem konkrétan azt mondom, hogy a játékmechanikát módosítja, de biztosan van előnye annak, ha egy talicska pénzt odatol a készítőnek....
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BerserkGuts
őstag
windows aktiválós logom mindig ott van mint védjegy
de a magyar nyelv is elég ritka meg amennyi mennyiségben feltöltöttem már az is érdekes lenne ha más oldalról lopnám meg ugye az időpont is egyezikAmúgy mi a problémád?
Még mindig nem értem németek tölteléknek vannak ott és unbalance az egész rendszer minden téren de pénzügyileg is ordít hogy 100.000 felett könnyen jön egy orosz prémnek és ez gáz.
Prémmel egyetértek nincs ingyen semmi sem ott is dolgoznak emberek akik fizetésért csinálják nem ingyen.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Nyomi vagy hülyének nézel nem jött össze törődj bele
Személyeskedő ovodát máshol éljed ki itt nem divat.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Urna
tag
ÁÁ mivel 2 fórum van ott volt nyilván a másikban egy kép, a feltöltött képek közt láttam de nem ide volt feltéve
HSz
Ilyennel rendelkezem, bár nem hiszem hogy ez meg tud-e győzni, majd lesz más cope. De ha leírod hogy neked mi meggyőző, akkor lehet tudom teljesíteni és akkor majd más dolgon fogsz rugózniS10 + Galaxy Watch 3
-
BerserkGuts
őstag
Ja ugye nem gondolod hogy a netről lopott képpel beérjük bro
Ez az uranvárosásza ja hogy te vagy az álnéven ugye12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
András12345
aktív tag
Szép körök!
Kár az energiát olyan emberekre pazarolni, akik olyan szinten vannak, hogy mindenhol összeesküvés elméleteket gyártanak, a saját tudásbéli hiányosságai pótlására. Ha ez egy ilyen játék kapcsán történik meg, az csak extra szánalmas
Read only vagyok általában, sajnos csak nevetni tudok a legtöbb bejegyzésen itt... -
Francia91
veterán
Jaa, downtier nem fenyeget vagy 4 éve kb, állandó +1.0-ába rak
Foglalni ritkán foglalok, 10-ből 9x egyenlő az instant öngyilkossággal. Kivétel, ha megfelelő pályán vagyok, és akkor Radkampfwagen 90-essel szaladok pontra[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BerserkGuts
őstag
perszepersze
Tőled semmit nem láttam csak 2.nd accot meg a nagy pofát mondtam annyira megy lehet pénzt keresni vele.
Konkrétan semmit nem csináltál idáig szerintem tankod sincs de akkor minek pofázol???
Csak félre vezeted azt a pár embert aki egyáltalán nekiülne.Itt lehet keresni másik oldalt easy módba ez bizonyíték és addig is várom leo-val a 100.000-es köröket de nem 1-et mert nem veszem be hülyék tudod a túloldalon.
Mert 2hét alatt kinyögsz egy jó meccset kb annyira megy ha véletlen mégis van leo a garázsodban.Én meg ezt oroszal most most mentem azt adja rendesen de a németnél semmit ez itt a probléma csak nem fogod fel.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
2nd acc
Mondom menj aztán csinálj egy csatornát ha annyira megy hogy 100.000-es körök is jönnek ha meg nem akkor meg nem kéne beleszólni mert nem kétfilléres körökről volt szó hanem grindelésről az meg nem ugyan az.
-
Francia91
veterán
A gazdasági változtatások viszont nagyon jót tettek a játéknak, végre még vesztes meccs esetén is megéri 7.0 felett tankozni, legalábbis némettel biztosan. 9.7-ben tankoztam elég sokat némettel, de nyertes meccs esetén jöttem ki jó esetben nullára vagy pici pluszba, vesztes meccs esetén pedig átlagban -15 ezer Lion volt... Sokkal használhatóbb a jelenlegi gazdasági modell, nem vagy ellehetetlenítve, mostmár a vesztes meccs sem vág annyira haza, hogy hanyagoljam a játékot, hanem a tankok kifejlesztése miatt így is tudok az RP mellett Lion-t is csipegetni össze
-
szabferi
tag
Na hé, az előző kérdésem tán nem volt értelmes?
Hát, járműismeretre úgy látom nincs nagy szükség, itt még nem nagyon jött szembe olyan tank amit ne lehetett volna bármilyen szögből átütni. Néha esetleg szemből a KV1 vagy a Sherman, főleg ha esetleg beforgatja az ember, meg persze a torony szemből szinte sehol se nyerő...
Amit még nem vágok, az a légicsata.... van amikor be tudok szállni, mert van a hotbaron egy repülős gombom, de van amikor nem. Az mitől függ? Kell legénység akikhez repülőt rakok be? Meg hogy lehet légicsatát kezdeményezni ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Ott írtam nem hiszed járj utána mindenkinek nyitva a gyakorló .
Csak akkor már tégy egy szívességet APBC próbáld ki mennyit sebez.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Pakmara
őstag
Oh köszi, ez király lista. Nekiugrok párnak. Mentem pár karikát. Hat hogy is mondjam: ellenség a kapuknál efekt. Kb Zajcev voltam csak skill nélkül. Egy marék lőszerrel, puska nélkül. 🙂 Alapvetően tankos rész érdekel. A célzás nagyon szokatlan AB-ban is. Az oké hogy iranyozni kell, de olyan kicsik a célok h nem is latom mit lövök (vagy csak a szemem rossz ehhez..)
-
laskr99
addikt
Csak az egyszerűség kedvéért írtam BR-t
Most cca 4.0-5.3-ig vannak meg a gépek amit még árkádban húztam eddig.
Nincs prém, csak a repcsivel csinálom, a repcsivel a végeredmény ami ténylegesen fejlesztésre megy az 6-7k-tól 14k körülig terjed. A meccsben lévőnek írtam az 1-2k Xp-t amit a játékos listán láttam. -
frame>24
addikt
Tudom, hogy nem népszerű, és nem is akartam ezzel bántani senkit, csak mivel eddig sose volt (komolyabb)repülős játék, ami 2-3. gen. jet fightereket engedi repülni, ezért örültem, hogy legalább a WT-ben lett, mikor jött a mig-21 és tsai.
(DCS-t ne! játszani akarok, nem otthoni pilóta-kiképző műhelyt építeni százezrekért + cockpit vizsgázni minden gépen kallantyúnként).A legendás P-47, P-51 és hasonlók miatt amúgy érthető, amit kértek, nektek egyszerűen Enduring Confrontation kéne RB nehézségi szinten. Volt is erre emlékeim szerint teszt-futás (event), és ha jól rémlik, népszerű volt, egyéb okok miatt én is nyüstöltem, amíg tartott, de mégsem lett belőle semmi.
Ez miért van? - tippem, hogy tovább növelné a várakozási időt csaták előtt (mert felosztaná az air RB játékosállományt)
Mégis be kéne vezetni rank 7.x alatt, elvileg többen vannak ott összességében.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Alg
veterán
Dehogy a te véleményed a kisebbség, csak a többiek (én is) mér rég elengedte, 2-3 ember panaszkodik itt folyamatosan, és mondhatsz nekik bármit, ők meg vannak győzve róla hogy csak azért megy nekik szarul a játék mert nem fizetnek... más téma úgysem nagyon van a topicban, szóval hagy nyalogassák egymás sebeit, ha ettől lesz jobb nekik...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
KROK640
nagyúr
Hm... műfajonként 1-1 meccs. És megint gyűjtögetős event van??? Jah nem, csak annyira régen sikerült jó meccs nagy boosterrel, hogy eddig kellett visszamenni?
No offenese, de én meg be tudok tenni (nagyon)sok olyan képet amikor gyatrán (bőven átlag alatti) sikerült, bár az enyémek jóval újabbak lennének mint a (talán nem is legutóbbi) gyűjtögetős event.nekem vannak sokkal frissebbek :
200% LB
300% LB
500% LB
Na most a folytatáshoz nagyon fontos, hogy aki olvassa megérte a különbségeket a majdnem és a teljesen között, értse a szinte és a körülbelül szó pontos jelentését.
Amikor azt írom, hogy majdnem mindig szar meccset megy az ember, akkor az nem egyelő azzal h pl sosem volt nagy boosterrel jó meccsem. 10-20 esetből egyszer ugyanis még velem is előfordul.Szinte az egész klánom aki aktívan (kb 20 ember) játszik panaszkodik arról, hogy különös módon a nagy boosteres meccsek valahogy mindig gyengén sikerülnek. van aki nem is aktiválja már őket. De sok random csapattárs is panaszkodik!
Hogy miért jó ez a Gajinnak? Mert elérheti, hogy a játékos kb minden meccsben (kábé, azaz körülbelül, nyilván teljesen nem lehet ezt megoldani és akadnak kilengések) egyformán, vagy néha gyengébben teljesítsen.
Ezért van az, hogy (igen, van amikor nyerünk és első vagyok, vagy loss és utolsó) de majdnem mindig igaz az, hogy ha nyerünk a mezőny felétől lefelé, va vesztünk a mezőny közepétől felfelé, gyakran az első 3 helyen szerepel a nevem. így lesznek körülbelül ugyanannyit hozó meccsei a playernek. Hogy miért érdekes ez? lásd lentebb.
Na most van két kivétel a velem egy véleményen lévő klántársak között, az egyikük egy teszter, bár már ő is számolt be 1-1 fura véleményről, már megállapítottuk a klántársakkal, hogy ő egy másabb WTvel játszik. A másikuk pedig egy olyan arc, aki saját bevallása szerint évente forintban hat számjegyű összeget locsol el a játékra.Na most alapvetően három dologgal fizethetsz a játékért :
1. Repülőgép modellezés, pályatervezés, fordítás, teszter stb. - ez a mi szempontunkból most nem érdekes, mert a playerek elenyésző része
2. Pénzeddel - hülye lenne nem kiskirályt csinálni belőled a fejlesztő ha szépen fizetsz...
3. az időddel. Ilyenkor te tartalom vagy a játékban, ha nicns szerencséd könnyen lehetsz free frag (pl mikor a 60+-os szintű pilótádat első lövésre kilövik, hátulról - true story)SZVSZ amennyiben nem fizetsz a játékért egy bizonyos nagyságrendű összeget (erről hallottam pletyka szinten ennyit is meg annyit is, a lényeg, hogy van sokak szerint egy határ ami ftban már hat számjegyű éves(!) szinten) akkor a játék úgy osztályoz téged, hogy te az időddel fizetsz.
Vagyis a játéknak innentől az a célja, hogy te minél többet ülj mellette, mire egy bizonyos feladatot elvégzel, elvégre addig is tartalom vagy.Ezért van az, hogy mikor 10 win kéne akkor 38 meccsből jön össze, ezért van, hogy amikor 68 földit kell kiszedni attackerrel, akkor meccsenként fura mód csak pár megy, ezért van, hogy szedj ki 15 bázisnál, valahogy mindig kidobják alólad pont bázist, ha 100 kill kell állandóan csak az assist jön stb. ert ilyenkor az időddel fizetsz.
Szép dolog a prém is, de amióta nem pénzből veszem, hanem eventekből kilegozok annyi GJC-t ami kell hozzá, azóta valahogy a prém "ereje" is megfogyatkozott, egészen biztos vagyok benne, hogy valahol fel van jegyezve és látható egy algoiritmus számára, hogy te mennyi tényleges pénzt költöttél a játékra, és mennyi GJC-t (tehát nekik ténylegesen nem bevételt) használtál fel a javaidhoz.[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
Ha ez így lenne akkor nem vásárolnának prémiumot, egy Pay to win rendszerbe .
Ezek számomra nem hit kérdései. Egyszerűen algoritmusok. Amit a saját bőrömön tapasztalok. Mikor volt kedvem fizetni, a moslék Brit ág eszközeit, fele idő alatt tudtam megszerezni és kifejleszteni. Ordított, egy +25-30% növekedés. A Boosterek is értelem szerűen jobban termeltek. Nem lettem jobb játékos!
Egyszerűen nagyobb kiszolgálás lett érezhető. Ellenfelek hamarabb lettek láthatóak, a lövések ereje megnőtt. És sorolhatnám még, milyen részletek lettek jobbak, amivel máris játszhatóbb lett a játék. És ez földön és levegőben is érezhető lett.
Csak előfizetési ciklusokban sikerült átlagnak megfelelő eredményeket elérni.Nem véletlen a legtöbb prémium eszköz a Német ágban van, ott van a legtöbb fizetős.
Üzlet van a háttérben, semmi más. A véletleneknek egy számítógépes szoftver esetében talán 1% ban ha létezik.
Nincs véletlenszerű, csak annak nevezett. A véletlen is egy kódsorozat. És mivel ember írja, olyan véletlent alkot amilyet akar.Mindezt megerősíti a játék pénzügyi oldala és módja. Csak halkan 17miliárd bevétel 2020ban.
Nem célja a Free játékos párhuzamos előre haladása a fizetőssel szemben.
Ha így lenne akkor ki a franc fizetne?
Ők lehetőséget adnak ingyenes játékmódra, de a mögöttes tartalmat nem fejtik ki.
A játék gazdasági oldalán látható, hogy mindenből kevesebb oszt ki.
A többi állítás pedig nem bizonyítható. Tapasztalható, de ez édes kevés az bizonyításhoz.
Olyan ez mint e Fekete lyuk elmélete. Tudta minden tudós, hogy ott van az, de addig nem volt egyértelmű elfogadás amíg be nem lett bizonyítva.
A játékot nem fogja Béta verzióból kiléptetni ezzel a motorral, és fizetési rendszerrel.
Az felérne egy jogi öngyilkossággal.Nincs benne semmilyen összeesküvés vagy babona és efféle elmélet.
Tisztán anyagi oldalról kell megközelíteni.
Itt nem az történik amit a játékos elképzel, hanem amit a Gajin elképzel, és aki ezzel játszik az részt vesz az ő elképzelésükben valamilyen módon.
Az a nagy tévhit, hogy itt egyenlő feltételekkel zajlanak a játékok.
A nagy Ló..szt.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
"Örülök hogy letettél a belső célzásról, tényleg jobb az ha többet látsz."
Az túlzás, hogy letettem, a "távcsöves" gépeknél még működik is, de a többinél tényleg nem érdemes belső nézetezni. (ez egyébként azt jelenti h akkor adott esetben szimozni meg megint lehet újra tanulni).
A valóságban a gép saját fesztávjának és fegyverösszetartásának (na meg a heveder tipusának) eredményeképp jött össze ugyebár. Elvileg ugye ebből a z első gépenként fix, a másik kettő változó, de ha a valóságban be volt állítva a célkereszt, akkor a játék is igazán "beállíthatná".
-
KROK640
nagyúr
Na igen, a podcast kifejezés talán a címben erős (hiszen az sokkal szervezetebb kibeszélést igényelne más színvonalon) de hirtelen nem tudtam mit adjak neki címnek.
Sajnos amióta a UPC-ből Vodafon lett azóta sajnos eléggé sokat romlott a netem Váltásra pedig lenne lehetőségem, de csak elméletileg, ugyanis még egy hónapja sincs, hogy felhívtak és mindenáron rámlőcsöltek egy év hűséget (akartak gyorsabb netet is adni, de mondtam h még a mostani elméleti sebességének is csak a 2/3-a jön a szarrá terhelt rendszerükön, erre az ügyintéző a garantált minimummal jött, ami persze megvan és hogy innentől akkor nem tehetnek semmit). Na erre 1 héttel kiderült h a T hozott ide gigabites optikát és akár 2Gbites netem is lehetne. Mivel érdekelt a dolog utána jártam, és a hűség felbontása esetén kemény pénzeket kéne fizetnem, vagy egyszerre kt netet, szóval maradjunk annyiba, hogy köv januárig a váltás csupán elméleti lehetőség...De a gondod szerintem nem csak (is annynira) a LAG hanem a volumetrikus lőszer is okozhatja.
Egy bniztos : régen RBbe belső nézetből ha belement valaki a célkeresztembe lelőttem. Most meg ugye nem így működik. Na most értem én, hogy lőjjek sokat, minden géphez külön lőszer dinamika esés stb tartozik. Ez így szép, de azt nehezen hiszem, hogy felküldtek volna gépeket olyan célkereszttel aminek köze sincs a valósághoz. A belső nézetes RB nem kényelmes, nem könnyű, de lövés szempontból legalább minden gépnél ugyanúgy és megbízhatóan működött.
Most már én sem javaslom senkinek a belső nézetes RB-tAzt. hogy RBbe több géppel lehetett bemenni és sem tudom mikor volt, az RB-t jobbadára én is csak 2-3 éve kezdtem el jobban tolni.
-
Francia91
veterán
"Repcsi RB-t kb 2.5-3 éve tolom aktívan,nem tudom mikor lehetett több géppel bemenni (ha egyáltalán volt ilyen), de nekem az rémlik hogy az RB Squadron csatákba is 1 géppel mentek az emberek amikor még nem voltak tankok (én akkor csak AB CW-t toltam emiatt nem 100%)."
Repülő RB-t a kezdetek óta (2013. február) nyomom, sose lehetett bemenni 1-nél több géppel. Csak szimulátorban volt erre lehetőséged, ha elég pontot szereztél.
2015-ben Reál CW-ztem rendszeresen, csak 1 repcsit lehetett ott is behozni. Arcade CW-t nem nyomtam, a Reálos csapatban voltam a fő repülős"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
THN-es volnék, ha kell infó, válaszolok privátban
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Ritka igen, de pl. a frontline missziókat szeretem, jól tejelnek, meg jól el lehet húzni, főleg nagyobb tierben, ahol már sok a Heavy tank, meg a Heavy pillbox, azokat meg nem dobja ki akármi.
De sima pályán is előfordult, hogy elhúzódott a meccs, sőt domination-ban sem volt ritka. Ki kell fogni, hogy hasonlóan jó csapat legyen mind2, menjen az adok-kapok.
Mostanában az Me-410 A2 és B2-vel szórakozok, a fejlesztett lőszer (HVAP-T) az 50mm-es ágyúban nagyon jó, szedem a heavy tankokat vele. Ha nincs szerencsém, és az ellen konvojában orosz IS-ek vannak, na ott már érződik a russian bias, nyelik az 50mm-est, érdekes módon a tigriseket azonnal pukkasztom.
De bunkert is romboltam már vele, csak be kell lőni a résen. Ahhoz mondjuk egy 23mm-es robbanó is elég ha bemegy.csongi:
Néha csinálom, hogy vadásszal felmászok a bombereinkhez, és support-ot adok, aki jött feléjük, végeztem vele. Néha olyan jól sikerül, hogy közben van vagy 3-4 killem is. De igazából az lenne a jó ha tényleg kötelékben mennének, több esélyük lenne. Csak sokan ugye zuhanóbombáznak, mert kell a kill, meg nem akarják magukat szétlövetni a magasban, lassan repülve."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
pc360
addikt
A japánokat a forudlékonyságuk miatt lehet szeretni, de ott is, mint a Yak nagytesóknál, a nagyobb kaliber az igazán hatásos (Ki-102 Otsu: 57 mm!), és rendkívül mókás, azon kívül csak a németek stealth-je az, amit valódi fegyvernek érez az ember. Persze, ott sem árt, ha minnél több van belőle, a Ju 87D-5 is azért tartott ki ennyi ideig nálam (6x20 !!). Azóta a Do 335 A-0-val gyakorlatozok, baromi érdekes gép végre a többi után. Alig várom, hogy kimaxoljam.
Csapongás off.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest