- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14332 üzenetére
Látom élvezed hogy volt mibe kapaszkodni. (de dardo-s pl a héten született nyiván az is csak egy darab, szóóval nem számít mint a laposföldeseknek az érvek). Egyébként írtam miért szoktam le az ilyen meccseim mentéséről de odáig nem kell olvasni.
De megint csak azt tudom mondani hogy akkor erre nincs erőm mert a falnak beszélek. A játéktudásod is azzal határos.
Nem akartam ilyet írni mert feleslegesnek tartottam de gondolj bele hogy elrontani mennyivel egyszerűbb egy boosteres meccset mint megcsinálni. Agyatlan bombergameplay- ami a skill-t leginkább kerüli (szerintem) simán fél perc alatt hoz hangárt még a jobb játékosoknak is. Te meg a Camberrával a pont fölé nem értél el 3 scrrenből 2 esetében és panaszkodsz hogy booster meg prém acc meg miegymás.
Nem tudom mit lehet még hozzátenni, nem akarlak se téged se csongit, se az FFW foteleseket meggyőzni. Mert látom nem megy. Az zavar egyedül ha valaki "jöttment" benéz a fórumra akkor a homorúfejű sírást olvassa meg a fóliasapka elméleteket. Emiatt gondoltam hogy legyen itt ellenpélda is.
Csak azért mert az én véleményem itt a kisebbség, még nem fogom megkérdőjelezni, mert ti hangosabbak vagyok.
Remélem másról lehet itt beszélgetni még, mert ezzel ahogy látom nem jutunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged