Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Én tudom miért jár a bünti. Összetört gép, mintha szándékosan csináltam volna.
Ha összetöröd a géped (leginkább földhöz vágod), az egyenértékű azzal, mint ha kilépsz a csatából. Akkor jön az 5-8 perces downclock a legénységen, hogy addig nem indulhat következő körre.
Csak az volt az idegesítő benne, hogy belém rohan hátulról és még ezek után, én kapom a legénységi zárolást.
-
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem kell velem egyetérteni.. de sok nem ment át abból amit irtam, Wr-ről pl nem is beszéltem. Fejlődésről inkább szólt szerintem amit megfogalmaztam.
Mondom, játsz azzal amivel szeretnél, amivel csak élvezed a játékot.
De ezzel a hozzáállással szerintem sehova nem fogsz fejlődni. Nem a járművek tekintetében, mert ott valameddig ez is elvisz, képességben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem az a bajom, hogy bomberrel keresni kéne a fightert, vagy bármi más hasonló baromság. Egyszerűen az a bajom, hogy lő egyet a fighter és a bomber szanaszét robban vagy egyből kihal a pilóta, miután a golyó hátulról bement, 2-5 fő személyzeten átment, meg repült bent 10 métert. Hogy 1-2 találat olyan mintha az önmegsemmisítőt megnyomná a pilóta.
Régen ez úgy működött, hogy a gépek azért bírták a szitává lövést, és pl a B17, B24 vonalon ezt konkrétan tudom, hogy a realitás is volt.
A játékban betoltam egyes gépeket (pl DO217E2) egy 2-3-4-es fighter raj közé, 1-2 leesett mire kilőttek."Az megint más dolog, hogy miért is jó, hogy van ticket rendszer, ÉS time-limit, ÉS egyből-vége-működés, ha a mások oldalon elfogy az ellen." - na ez azon ritka része a játéknak, amivel szerintem a világon semmi baj nincs.
Sőt, aki kilőtt arra a koponya kirakása is jó, hiszen így könnyebb a szemet-szemért achit lehozni. -
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Én nem akarok ebbe belemenni sokkal jobban mert láthatóan itt már "ízésről vitatkozunk".
Pár dologra válaszolok, meg szeretnék rávilágítani pár másikra, mert nekem úgy tünt, segítséget kértél.
Rb-ben van spotting, mindig volt és mindig lesz is (még ha .. nos nem is a legjobb maradjunk ennyiben).
Ugyaníg vannak objective-ek, feladatok amivel az adott meccset lehet eldönteni, ebből van PvP és PvE is egyaránt. Playerek, AI földik, bázisok, vagy ha olyan van akkor foglaló zónák. Ezek védelme/támadása/foglalása nyeri meg, vagy veszti el a meccset minden játékmódban (bónusz a nuke ha tankozol).
Egyetértek azzal hogy hasznos megtudnod a géped adottságait bármilyen gép is legyen, sőt! Erre viszont van külön dedikálva egy homokozó, a tesztrepülés. Külön magasságú airspawn-t is meg tudsz választani mostmár, de ha nem lenne elég akkor a külön localhostos kliens is van ezeknek a további babrálására:
ZoltanSultan videójaA többi már off topic szerintem.
A az hogy te mit játszol az szíved joga, de szeritnem aki nem azt csinálja ami a "cél" egy meccsben az nem hasznos nekem mint csapattárs és rabolja az időmet mint ellenség. Nem harcol senkivel, semmivel, nem haland semelyik cél felé.. erre ott a custom mission / testdrive. Emiatt szerintem a lenti replayben te mivel semmi hasznosat nem csináltál, te voltál csak, aki az időt húztad, ők leszálltak, rearmoltak és mentek utánnad, ha a földiket lőtték volna az is egy feladatuk lehetett volna, meg az is ha bázist bombáznak.
Nekem sem a következő meccs a fontos egyből, de ha nem tudok hasznosat csinálni, ha nem tudom megnyerni a meccset (bár ez elég szubjektív hogy ki melyik meccsen érzi, hogy még meg tudja nyerni), akkor nem rabolom senki idejét. Vagy hasznosan veszek részt egy meccsen vagy sehogy. Ha funolni szeretnénk a barátaimmal arra ott a Custom, ha egyedül akkor a UserMission fül.
Szerintem az alapvető PvE vs PvP játékosbázis különbségek is jól jelzik hogy az összes bomber, de különösen azok, amik nem rendelkeznek offenzív fegyverekkel azok nem életképesek egyik játékmódban sem. Régen túl OP-k voltak (mind az AI gunner mind a túlélés szempontjából) most meg átestek a túloldalára és senki se játsza őket, mert le lettek nerfelve. Nincs helye a PvP lobbiban, leginkább egy heli pve szerű gamemód illene nekik szerintemPróbálok segíteni de .. szerintem ezt a bomberes témát nem lehet "jobban csinálni" , vagy fejlődni benne/ tőle. Maxium effektívebben lehet, mint ahogy legutóbb tetted, de érdemben nem lesz jobb szerintem semmi.

-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Az RB nagyon ellett cseszve, nem véletlen, hogy egy ideje visszatértem 90+ %-ban az AB-ra, mert ott legalább arra számítok amit kapok. Az RB meg ... 5 percig repülök, hogy 3mp alatt vége legyen. Full time waste lett.
"Vicces egyébként az a szemlélet is, hogy ha valaki az egyik adott, választható dolog szerint játszik akkor az a másik idejét vesztegeti, míg a másik aki ugyanúgy cselekszik az nem... emellett meg, egy beépített kb-cheat használata az skill..." ---- ezt baromi jó lenne ha kifejtenéd sokkal alaposabban.
-
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Azért kaptak volna ki simán (ha van eszük
)
- mert a B-17 szétesik a 2. svak vagy mg 151 találattól
- igen árkádosan feljelöl 35km-en belül az a két order
Így: [Swarci videója]Ha a jövőben még magasabbra mennél esetleg a tubrók fokozata és a befecskendezett üzemanyag mennyiség is segíthet HA állítható az adott gépen.
Én nem építenék erre amúgy hogy sok meccsen bejön, rutinosabb Air rb játékosok amint kellően felemelkedtek nyomják rád majd a fenti két ordert, de persze lehet próbálkozni.A végét nem igazán értem .. magadtól nem rabolod persze ..de mi értelme bent lenni egy ilyen meccsben ha hasznosan nem töltöd az időd? Vesztésre álltok, nincs több bombád, nincs melletted vadász (vagy igazából bárki) aki segítene a többi gép ellen. Akik elől amúgy futsz és bujkálsz.

Számomra ennek nem lenne értelme .. én vagy harcolni szoktam vagy hazamegyek és akkor J a reptéren, go next. -
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Megnéztem .. nem tudom én kiugrottam volna a bombák eldobálása után (ha vissza a bázisra nem mész ) ez így a tök felesleges időrablás definíciója szerintem, mindkét fél idejét rabolod, vesztésre álltok és nem az objective amire mész.
Fighterek amúgy simán lekaptak volna ha benyomnak egy Blind hunt vagy avenger ordert, de 15p után ha egyedüli enemy vagy, akkor a map is jelöli hogy melyik cellában tartózkodsz.
Szeretnék konstruktívat, de nem jut eszembe semmi se a sokásos dolgokon kívül (bombereknek semmmi helye a játékban, minek játszanak bombert az emberek, mit lehet ezen "jól" csinálni ha full pwe.. )
MEC-et beállíthatod sokat tud dobni a teljesítményen rb-ben de itt nem látom mit tudott volna változtatni.Nem akarok nagyon negatív lenni, csak pont a választ nem hiszem hogy meg lehet adni a kérdésedre itt.

-
Urna
tag
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Na, most szembesültél azzal a problémával amivel anno én.
A megoldás AB-ben az, hogy diveolsz (nem ész nélkül, csak két pont között a legrövidebb egyenes elven, becélzod a bázist és WEPelsz), és imádkozol, hogy te oldj elsőre, ami nem is feltétlenül szükséges, mert AB-ben csak nagyon kevés bomber képes egy oldásból kiszedni egy bázist, így valamennyit akkor is szerzel ha nem te oldasz először. Még annyit szoktam variálni, hogy az ilyen rázuhanó versenybe magam elé engedek vagy hagyok egy gyorsabbat, mert sok esetben az ellenséges vadászok egyből rábuknak akár 3-4-en is, és vele vannak elfoglalva addig tudok oldani. Illetve ha mindegy mit szedsz ki, akkor lehet a map félreeső részén emelkedni is (unalmas, és sokszor úgyis lesz egy vadász akinek megéri felküzdenie magát oda ahol te vagy, és úgyis elér, olyan nincs, hogy nem) és ha hatalmas szerencséd van, akkor a repteret meglehet szórni pár körrel, de előre szólok ez csak 100 meccsből egyszer fog összejönni.
Most elmondom miért nem működik ez RB-ben : ha nem is esel szét a rárepüléstől (ezt azért ki lehet bekkelni, ha két pont között a legrövidebb az egyenes módon süllyedsz, ahogy AB-ben is kell) számos más probléma akad : A bázisok lényegesen gyengébbek mint AB-ben, egy repülőgép akár négy bázist is ki tud bombázni egyetlen bombateherrel, így elméletileg akár egyetlen bomber is kiszedheti az összes célpontot. Sőt, olyan vadászrepcsik is mint pl a AU-1 Corsair, ami lentebbről és előrébbről kezd, ráadásul gyorsabb is, bombaterhe révén pedig akár két bázist is ki tud kapni. De ilyen a wyvern is, ha ezekből 2-3-nál több van egy meccsben, akkor nyugodtan ki is léphetsz, babér nem fog teremni.
Mindemellett RBben megfigyeléseim szerint sokkal több bomber szokott lenni mint egy AB meccsben, szóval sokkal kevesebb célpont HP-re sokkal több bomber van. Bár sokáig tartotta magát az, hogy RBben magasabb az átlag intelligencia, mostanság sűrűn találkoztam olyannal is, hogyha a másik látja, hogy hamarabb szeded ki a bázist vagy kiszedted előtte akkor egyszerűen a lövészeivel lelő vagy megpróbál leütközni, igen, a saját társad! No meg ha oldottál nem töltődik újra a bomba, ezért haza kell repülni, ami megint 10 perc semmit tevés, de az esetek 50%-ban hazaút 75%-ánál úgyis elkap valaki, tehát fölöslegesen töltöttél a játékban még hosszú perceket. Ha mégis sikerül az utántöltés és nem kapnak le felszállás közben, akkor megint hosszas semmit tevés következik ...Véleményem szerint úgy lehetne ezt az egészet jobbá tenni, hogy :
1. Kidolgozni valamilyen bonus rendszert ami miatt 1-2-3 vadásznak megérné a bombereket kísérni, és bevállalni a "semmit tevést". Gondolok itt olyasmikre mint pl ha egy bomber szövetséges X méteres körzetében lősz le egy támadó gépet akkor tripla jutalom jár érte vagy valami ...
2. Erősebbé tenni a bombereket HP (hit point) ügyileg
3. Különösen RB-be erősebbé tenni a célpontokat, hogy többen is oldhassanak, vagy ami még jobb lenne, ha sokkal több célpont lenne. Mondjuk nem 4 bázis, hanem 12db.
És ezeket a játékbeli változtatásokat nem vagy-vagy alapon tenni, hanem mindet kombinálva, egyszerre. -
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Warbondshopból én a mi24P-t vettem ki amikor még volt heli PvP, ott szerettem volna vele skippelni az ágat legalább a Bo-105-ökig.. nos egy stabil 3 órás testdrive-ra adott pont annyit mint egy TT-s.
Emellett amikor a BP-s jutalmat lehet tesztvezetni akkor az se adott bónuszt (legutóbb a Churchill Crock).
Illetve, amikor CC-knek adnak tesztre prémium járműveket akkor azok se adnak annyi xp-t és sl-t.
Ettől még a Murmansk effektív fejleszt, csak nem prém bónusszal, hanem úgy mintha egy TT-s járműnyi szorzója lenne. -
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
A tesztvezetések nem adnak bele abba a számlálóba amire neked kell, az csak birtokolt járműveket számol.
Emellett megjegyzem hogy nem ad prémium bónuszt sem meg, tehát sl és rp szorzókat nem kapod meg a meccs végén, olyan eredményeket kapsz mintha egy techtrees géppel mentél volna.
Neked meg kell venni legyen az akár techtree, akár goldos / pakkos prém, akár squadron jármű, ahhoz hogy az adott rakban lévő számlálót növeld. Ez nem mindig az összes tierben lévő jármű egyébként, csak a kisebb TT-kben szokott ilyen rossz arány lenni. -
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Évi 5 van ha jól számolom őket:
[Gszabi99 táblázata]BogyóBP :
Ayit-ot most kezdtem modizni de abban nagyobb a motor jóval és jobb a2a a fegyverzete (a2g is ), de a br is ehhez van igazítva. Szerintem az E early korrekt a saját br-jében, nem kiemelkedő hanem átlagosan közepes kb mindenben.
-
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Német- svájci Hunter kérdés nélkül a legjobb jármű jelenleg a zöldek közül, utána szorosan a Japán / Thai F-5E.
Brit trióra amit említettél igazából a Harrier ami nem ground rb-ve való, de a Superhind meg a Bishma nagyon jónak tűnnek.
Igazából amit kerülj el nagyobb ívben, az a Su-22M3, F-117.
BogyóBP :
Mi a baj a Skayhawkkal ? Óvatosan kell bánni a fordulás közben vele mert delta, de ground rb-ve van RWR, CM, és egész jó fegyerzete. Air rb-be elég a 9B és a booster amit kap. -
BogyóBP
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Az az USA jet egy rakás … nekem is megvan már ha az a4 korai ra gondolsz. Szerintem a squadron járgányok közül kb egyik se jó. Nekem csak az ausztrál m1a1 van meg asszem így írjak de azt se használom. Inkább a premium repülők arat vinnék lejjebb. 25.000ft egy normálisabb farmolo repülő:/
-
kigyi_23
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot:
A Vsync: Egy olyan beállítás ami a monitor beállított képfrissítési frekvenciájához igazítja a max FPS számot és nem engedi, hogy fölé menjen az FPS. Lényegében amit a monitor képes megjeleníteni csak annyi FPS-t számol ki a gép. Ennek hátránya az, ha a géped gyengébb és nem képes a beállított frekvenciának megfelelő FPS számot tartani folyamatosan akkor úgy érezheted, hogy akadozhat a kép.Adaptive-sync: A fenti beállítás megfűszerezve egy kicsit. Ha a monitorod támogatja akkor egy olyan beállítás ami a monitor max beállított frekvenciájához igazítja az fps számot (ez eddig ugyanaz mint a másik), vagy ha elfogy a géped ereje és nem tudja tartani ezt az értéket akkor automatikusan állítja a monitor képfrissítési frekvenciáját ahhoz amit a géped ki tud számolni. Így megszűnik a képtörés és nem érzed azt, hogy a géped már nem bírja tartani a kívánt képkocka számot. Ez egy bizonyos értéken belül szokott működni. A monitorod leírásában találod meg, hogy tudja-e ezt és, hogy milyen intervallumon belül képes erre. Általában 28-75Hz között képesek az olcsóbb monitorok vagy a 144Hz-es monitorok kb 40-144Hz között és így tovább, de ez a monitor leírásában szerepel.
Mindkettőnek van hátránya, ha képes a géped tartani a monitor frekijének megfelelő FPS-t akkor én a Vsync-et ajánlom.
Gyakorlatilag mindkettő arra való, hogy neked felhasználónak a legsimább érzést adja miközben játszol.
-
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
[Wiki]
For every 200 research points earned, an "activity point" will be added to the squadron's collective pool.
Szóval te 3 naponta kell hogy elérd 200*360-rp-t, ami napi bontásban 24k rp fejlesztés. Ez nem kell hogy efektív rp legyen, ha jól olvasom, tehát pl mehetsz rank 2-3-ban is és lehet bepipálva a heli research.
Nincs köze a battle activity-hez közvetlenül, bár elég egyszerű: Ha több dolgot csinálsz -> több az activity (is) -> több RP -> több squadron pont. -
laskr99
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Annyi a lényeg, hogy a te aktivitásod több legyen mint a squadroné(felső csík) nekem ha abban a 3 napban míg számolja 10-24 játszom se megy 30-40% fölé, de nem is kell, mert ha a squadron 34% és az enyém felette van, akkor már megvan a 20k pont középen. Ahogy észrevettem, ha kevés a squadron aktivitása akkor kevesebb lesz a max pont is, de ilyen 30-50% közt már kimaxolja.
-
Máté94
addikt
-
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha szoftveresen szeretnél térhatás szerűséget sztem nagy szenvedés lesz.
A fülessel sem tudtam össze hozni. Win-be sikerült valamit össze tákolnom, de a játék már nem kezelte.
A játékban beállítások hang. ott válaszd ki azt a hangkártyát amire csatlakoztattad a monitor hangszórót. -
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Én Fülessel küzdöttem.
Nézd meg a játékban támogatott eszközöket, és ahhoz igazodj. Természetesen ezek a magasabb árfekvésű eszközök.
Ami nincs a listába azzal képtelenség érdembe összehozni.
Maradtam a Sztereónál.
De lehet bármilyen hangrendszer, ha nem kapsz hangot, akkor mindegy honnan jön.
Ha a szerver oldali kiszolgálás vagy a hálózat gyenge felesleges költeni erre.
Nálam mostanában, olyat csinál, ha a hátra haladás gombot nyomom akkor is előre megy a gép.
Van hang és látszik a por a lövéskor de a tank nem. Ott van előttem 2 méterre, átmegyek rajta. Majd 3 perc üldözés után a pálya másik pontján megjelenik a csapatattársam.A szerver választó csak irányadó, kétszer sem biztos, hogy EU-s szerveren vagyunk.
A játékosok 70%-a kínai vagy orosz. Fos ping és PL.
Ha éppen ezek jók, akkor is rengeteg az anomália.
Ez lehet hálózati gond is. -
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Soha nem értettem az értelmét.
Vagyis van értelme. Lehető legtöbb időt tölts el a játékkal, vagy fizethetsz érte.
Ha lehetne még tudnám bonyolítani. Valahol ott kezdeném, hogy el kell készíteni az első fakereket, lehetőleg 40* majd eljutni a jelenkorba, és közbe menedzselni az embereket, hogy életben maradjanak, és fejleszteni tudjanak.A jelenlegi már egyszerűsített valami. De tökéletesen alkalmas arra, hogy ezen eszközök 90% a valutáért kerül értékesítésre. Ez is egy bevételi forrás.
-
7Sony7
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
https://warthunder.com/en/tournament/replay/67267399835286740
Nem tudom, jó-e így.
Nem vádolok csalással senkit, de 14:50- től BeRTa nevű a sziklán keresztül követi Pencil-t, és persze ki is lövi. Kilőttek már számtalanszor, nem az a baj, csak... Hogy látott meg? A visszajátszásban ugye ott vannak az ellenség fölött a nevek, de játék közben nincs. Nem árkád, nem kéne hogy lásson.
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Én kb 2-3hónapja kezdtem és már megvan a leo 11.3-ból az egyyik A4-es de még nem mentem vele teljesen alap sajnos.
+Volt kis orosz félre siklás is kb 5.0-ig elvittem de rosszak nagyon szóval sokkal előbb is meglett volna a német 11.3 de 3hónap alatt szerintem simán összehozható lesz egy BR 11-es harckocsi csak azt fejlesztem
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem tudok ilyenről, de messzebb megyek, akárhogy nekiülsz az sem lesz valós eredmény!
Ugyanis : függ a csatád eredményességétől, harci aktivitástól, a boosterektől, és attól is, hogy nyersz-e éppen vagy sem.
Szerintem maximum is egy legjobb és legrosszabb esetet tudsz felvezetni (amik között rohadt nagy eltérés lesz), de ezek között kb képtelenség megjósolni a dolgokat.
Ma pl az volt a T2-es feladatom, hogy csináljak 7 kill-t. Ehhez 9(!) meccs kellett, ami alatt amúgy lazán bezsákoltam 20 assistot (van olyan T3-as feladat h csinálj 18 assistot). Mert ma ilyen kedve volt a játéknak (máskor egy meccs alatt megjön a 7 kill, ráadásul csupa olyan presettel voltam amikkel csatánként 6-8-10 killem szokott lenni, de ma látványosan megbundázott meccseken kellett átessek).
Az ilyenekkel nem lehet számolni, pláne amikor olyan preseteket viszel ki, ami stock. Ugyanis a stock járművek a csatáik első 50%-ában (fullhoz képest) kb csak kilőni jók, látványosan semmit sem hoznak (különösen ha booster is megy melléjük), majd esetleg a végefelé a kevésbé szerény tervezetet is túlteljesíthetik. És még függ nagyon komolyan a személyzet képzettségétől is (ami leginkább csak adott szituban mutatkozik meg - itt már olyanok is számítanak mint egy meccsben a találatok, fordulások, újratöltések mennyisége). Szóval ezt kiszámolni kb lehetetlen, de szerintem még egy AI-nak is (rengeteg adat után is) nagyon komoly munka lenne megbecsülni.
Nekem lassan 9 év alatt nem sikerült ilyen képletet összelőni, pedig hidd el érdekelne!Úgyhogy szerintem szövögesd az álmod egy Ferrariról és egy topmodell barátnőről, az sokkal elérhetőbb

-
7Sony7
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Srácok, hogy lehet szólni annak a csapattársnak, aki engem lövöldöz, hogy szakadjon le rólam? Repülősnél két nap alatt kétszer jártam úgy, hogy szándékosan támadott a csapattárs, mikor meg véletlenül valamelyiket megsoroztam, mert berepült a képbe, nekem bezzeg kiírta, hogy ha a csapattársat támadom, visszadob a főképernyőre.
Ja bocs, nem válasz akart lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
rá kell menni aztán majd kiderül
Én a HE177-et teszt vezettem, és azért kezdtem el az egészet. Hajóért nem csináltam volna, mert nem hajózok egyáltalán.