Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14332 üzenetére
Látom élvezed hogy volt mibe kapaszkodni. (de dardo-s pl a héten született nyiván az is csak egy darab, szóóval nem számít mint a laposföldeseknek az érvek). Egyébként írtam miért szoktam le az ilyen meccseim mentéséről de odáig nem kell olvasni.
De megint csak azt tudom mondani hogy akkor erre nincs erőm mert a falnak beszélek. A játéktudásod is azzal határos.
Nem akartam ilyet írni mert feleslegesnek tartottam de gondolj bele hogy elrontani mennyivel egyszerűbb egy boosteres meccset mint megcsinálni. Agyatlan bombergameplay- ami a skill-t leginkább kerüli (szerintem) simán fél perc alatt hoz hangárt még a jobb játékosoknak is. Te meg a Camberrával a pont fölé nem értél el 3 scrrenből 2 esetében és panaszkodsz hogy booster meg prém acc meg miegymás.
Nem tudom mit lehet még hozzátenni, nem akarlak se téged se csongit, se az FFW foteleseket meggyőzni. Mert látom nem megy. Az zavar egyedül ha valaki "jöttment" benéz a fórumra akkor a homorúfejű sírást olvassa meg a fóliasapka elméleteket. Emiatt gondoltam hogy legyen itt ellenpélda is.
Csak azért mert az én véleményem itt a kisebbség, még nem fogom megkérdőjelezni, mert ti hangosabbak vagyok.
Remélem másról lehet itt beszélgetni még, mert ezzel ahogy látom nem jutunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest