- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17146 üzenetére
Az sem kellemes. Egy időszak nekem is volt, mikor villogtak/hiányoztak a földről a textúrák, szerencséreaz most nincs.
most van helyette ez, hogy alt+tab akkor a hardware monitor eltűnik, se screenshoot se videó rögzítés, cserébe full low a grafika. Ez különösen jó ha meccs közben következik be... -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17143 üzenetére
Nekem most az a sztár, ha ALT+TABolok, akkor pár percen belül a játék elkezd villogni a tálcán mint az őrült. Ha ilyenkor rákattintok, akkor visszadobva a játékba valami "hung videocard driver" üzenetet találok a bal felső sarokban egy villanásnyira, elszáll a hardver állapot kijelző, a screenshoot és videó felvevő lehetőség, és minden is ultra low qualitybe áll át. Vissza sem lehet állítani, és csak a játék teljes újraindítása javítja meg.
MÁShoz : Ez egy az egyben így van ám légicsatában is! Én már évek óta "felfelé" játszok mindig. A kívánt BR-t csak akkor tudom előcsalni, ha 1-1.3 BRel lentebbi presettel indulok.
De múltkor olyan történt 4.3-ban ami a 10 éves pályafutásom 23500 csatája alatt ötször sem : ledobott. 4.3-al voltam és tele volt a játék 3.7-es ellenfelekkel.
Részben innen tudom, hogy történhet ilyen is, bár fehér hollót találni négylevelű lóherével a csőrében némileg esélyesebb lehet. Részben pedig onnan, hogy van egy csomó ellenfelem aki minden csatában le van dobva. Újabban rendszeresen 6.7-7.3-as gépeket kapok 6.0-ában ellenfélként és társként is -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17086 üzenetére
Mostanában ha nyerni akarok (mondjuk nyerjek X meccset a feladat), akkor én is így szoktam lehozni a meccseket, hogy földizek. Így 60%-ban is tudok nyerni, de csak ha megfelelő pályát kapok. 60% elsőre nem hangzik soknak, de enélkül olyan 20%-os lenne a win rate-em.
Van pár spéci gépem erre pl a svéd T18, de a DO217-ből is van nagyon jó erre. -
Francia91
veterán
válasz
wednesday #17086 üzenetére
Anno PBJ-1H-val én is ezt csináltam, egyedül lehoztam csak ezzel a meccseket. Aztán nerfelték a lövészeket, és vége lett a jó életnek.
Do-335-ösön nem lepődök meg, Mk108-as gépágyúval HVAP-T befűzéssel lazán lehet vele vinni a nehéztankokat is, Reál tank meccsben simán kivágom az IS-2-eseket és T29-eseket vele -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17082 üzenetére
és #17081 Kotomicuki :
Ilyen már nekem is volt.
Nekem pl akkor szeretik nem meg adni a rewardot, vagy kill-t assist helyett, ha a kötvényfeladatomhoz kellene éppen. Mert akkor ott lehet tartani még 1-2 meccset. Pl mikor X db assist a feladat, akkor meg egyetlen találatra is rögtön kill-t kapok.Ahogy rengetegszer az is előfordul, hogy mindenkit épp leütköznek/lelőnek előttem, mikor harci aktivitás vagy helyezés, esetleg pont kellene az adott feladathoz. Mondjuk néha amúgyis. És még én kapok crew lockot, amikor a második 0 pontos repülő után kilépek a csatából úgy, hogy még van 2-3 gépem, de már pontosan tudom, hogy netto önsz0patás és időhúzás lenne végigjátszani azt a csatát, ahol el van döntve, hogy semmiféle babér nem terem nekem. Kipróbáltam már sokszor, sosem éri meg.
-
kigyi_23
addikt
válasz
wednesday #17053 üzenetére
Én AMD-n vagyok nem akadt a játék most már DX12-n, de nálam pl. nem volt jó a hang. Nem akadt, nem torzított csupán csak nem volt pontos. Eltűnt a tankok hangja néha 1-1 hát mögött. Többször jártam úgy, hogy valaki mögém jött és nem hallottam.
Visszaálltam DX11-re és lássatok csodát minden pontos hallom az összes tankot azok irányát.... Nagyjából a távolságukat is meg tudom becsülni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17077 üzenetére
Aha, már értem.
Nekem akkor csinálja, ha le ALT+TABolom. Magától még nem küldött le a tálcára.
Sok esetben az van, hogy a frissebb driver nem feltétlenül jobb. Ezért se értem azt, hogy állandóan forceolja a driver, hogy frissítsem, meg vannak ezek a freshy guyok, akiknek mindig mindenből a legfrissebb verzió kell. Nem feltétlenül jó. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17075 üzenetére
Ott nálad valami nagyon el van romolva.
A tálcára dobálás alatt azt érted, hogy ledobja tálcára a progit és rákattintva vissza a játékba, vagy kivág asztalra?
Nekem ahogy írtam narancssárgán villogni kezd, aztán minden megyen low-ra és visszaállítani sem lehet, csak restartolnom kell a játékot (a beállításokhoz ha nem nyúlok akkor rendben van minden) -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17053 üzenetére
A tiédhez képest (Asrock B650E Steel Legend Wifi, AMD Ryzen 7 7800X3D, Alpenföhn Dolomit Premium, 32GB 6000MHz DDR5 RAM Corsair VENGEANCE, ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Dual OC Edition, 1TB Kingston SSD M.2 Fury Renegade, 500GB Samsung 860 EVO SSD, 2TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII, Cooler Master 650W MWE Gold 650 V2, Thermaltake Core V31, Asus ROG Strix XG27ACDNG, Edifier R1280Ts 2.0) nekem gagyibb gépem van (Asrock B560M Pro4; Intel Core I5-10400F (2900MHZ, 6C/12T, 12MB cache); 32GB GSkill AEGIS DDR4 3200MHZ RAM; EVGA RTX 3060 XC BLACK GAMING 12GB GDDR6; Samsung 980 Pro 1TB M2, ADATA SU650 480GB SSD; 4TB TOSHIBA P300 5400rpm 128MB SATA; LG HL-DT-ST GH24NSB0 DVD RAM meghajtó; Corsair CX550F RGB 550W) de nekem nem droppol.
Szerintem neked azért droppol, mert még béta ám a DX12 mode. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17050 üzenetére
"Az oroszok csak addig erősek még nem velük tolod a játékot." - anygon sokszor konkrét repülővel járok így
Csak addig hihetetlenül erős, még én nem azzal kezdem tolni a játékot. pl a Twinmustang kiváló példa erre. Mindig mindenki lealáz vele, de ha én vagyok vele, akkor rájövök, hogy egy lassú nehezen forduló nehézkes szardarab, ami egyetlen lövéstől ezer darabra esik. De ugyanez az F84, és még folytathatnám ...
Egyébként AB-ben a Privateer és klónjai, szép lassan 6.0-ából lekerültek 4.7-be, ami trendet tekintve tök jó, de szólni kéne a Gajinnak, hogy még azért úgy 3.0-át vegyen el belőle, és akokr talán már majdnem a helyén lesz. Olyan lassú mint a kétfedelesek, nagyobba forduló köre mint a jeteknek, a bombaterhe nem egy nagy szám, cserébe egy bazi nagy repülő erőd ami marconán néz ki, de egyetlen lövéstől hullik szanaszéjjel. Hónapok óta húzom a kínai változatot, de igazából egy sehová sem haladó szélmalom harc. De magyarázat arra, hogy miért nem látom ezt a gépet soha, sehol, senkinél.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17041 üzenetére
Igen, kizárólag repülök. AB-RB vegyesen, de olyan 80-90% AB mostmár, egyre inkább visszacsábulok oda. Ha csak repülsz célszerűbb az AB.
Egyébként a légi AB 2.3 alatt elképesztően szórakoztató és jó, mai napig a kedvencem :?) De amúgy 6.0 is elég jó. A felett már nem
Nem véletlen, hogy az utóbbi években szinte megálltam a fejlődésben, van ahol 9.0 is van presetben de nem nagyon repülök vele, és nem is nagyon érdekel.
"Ilyenkor fejlődik az ember a legjobban." - ugyamár ... majd mikor 28 földi célpont kell csatarepülővel, de 25-mél kilépek mert nem figyelem, meg nem érdekel, akkor a pontot sem kapom meg. De majd elválik, a legutóbbi ilyennél sem jutottam messzire. Mondjuk kevesebb időt kellett a játékra szánni, mert ugyebár nagy szokása, hogyha detektálja, hogy csinálod a BP feladatot, akkor elkezdi húzni a répát az orrod előtt.
pl kell 30 kill. Akkor az első két meccsben 6-7 is lesz, hogy rállj. Aztán már csak 3-4, utána már csak kettő, aztán 1 kill perc meccs, vagy egy sem, közben persze jönnek az assistok tucatkával, aztán mikor 28-29 killed van, akkor jön megint egy 7-8 killes meccs. De földivel is meg mindennel ezt csinálja. Gyönyörű íve van a feladatnak, ahogy az elején könnyű, majd egyre nehezebb és nehezebb lesz, a végén egy utolsóért még egy meccset kell menj, és akkor hirtelen megint könnyű. Velem legalábbis évek óta ezt csinálja
meg ha valamire vadászol azért sem az van :
példa 1 : kell 18 assist. 7-8 killes meccseket fogsz menni, eleinte 2-3 assital utána 1-el, meg párat egyel sem.
példa 2 : bombázz ki 6db bázist. A következő 10 meccsből minimum 8 reptérbirtoklás lesz, ahol nincs is kibombázandó bázis. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17037 üzenetére
Jah, hát ez AB repcsiben is így van.
Meg persze akkor is, ha aza feladat, hogy bmberrel dobjak ki egy bázist, erre nincs is bázis a pályán és én épp ezért kilépek, mert játszhatnék egy meccset ahol esélyem sincs lehozni a kötvény feladatot (lévén eleve lehetetlen a pálya adottságokból kifolyóan), és persze próbálhatnék bomberrel vadászokra vadászni ... Na azért ennél értékesebb az időm! Ilyenkor kilépek, és jön a 8 perces crewlock.
A játék azért büntet meg, mert alkalmatlan pályát adott, és nem kívántam 32768-adjára is húzni az időmet egy ilyen meccsbe.Egyébént legszebb, hogyha spawncaperek lelőnek AB-ban akkor az adott gép szintén crewlockot kap, szóval nem csak a meccsed keseríti meg egy ilyen, de még te kapsz büntit.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17026 üzenetére
Persze, hogy nem tud. Azt tudom elképzelni, hogy beletolt egy vagon pénzt a játékba*, és olyan csapatokat kap, amik lehozzák neki a gamet, csak hát ahhoz meg túl sok a kill-je meccsenként.
Engem pl a rendszer 25%-ra tol folyamatosan, bár az utóbbi időben a sima AB légicsapásra lett egy taktikám, amivel ha ilyen pályát kapok (1-2 kivétellel pl oszlopok) akkor 60-70% eséllyel le tudom hozni a csapatnak a győzelmet. De ez még mindig a játékoknak csak egy kis része, mert a nyomorult légi hódítást nagyon imádja preferálni a gép, a reptér birtoklással megint semmit sem tudok kezdeni, a légi fölénnyel meg pláne nem.
Ezenefelül vannak "örökvesztes" pályák, ilyen a Ladoga tó és a Dánia reptérbirtoklás, ahol valamiért 10 meccsből 8-at tutira elveszítek.Emellé megy a "hullámzás", ha sok Wint takarítok be, akkor jön a "büntetés" és egy csomó vereség vár rám, ha fejreállok akkor is. Tegnap pl 7 meccsből kettőt nyertem meg mindössze.
* Ilyenkor van az, hogy ahogy fogalmazni szoktam, hogy "egy teljesen másik WT-vel játszik". Volt olyan klántársam aki saját bevallása szerint havi 25-30 ezer ft-ot tolt a játékba (nem most, 7-8 évvel ezelőtt), és furcsa módon folyamatosan olyan meccseket, csapattársakat, killeket kapott, hogy csak néztem. Mintha egy teljesen másik WT-vel játszott volna.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16990 üzenetére
Igen, ebben az esetben ő, bár pokoli nehéz volt megfogni a gépet, hogy ne essek le.
Ugyanebben a meccsben egy másik hátulról alulról jött belém szándékosan, ott sajnos nekem is tört a hajtómű, akkor léptem ki. Csak azt már nem volt kedvem kivárni a replayben még odaérünk.
De sajnos mostanában rengeteg ilyen van. ABben szerencsére egymást hiába lövitek nem sérültök (egy újabb pont amiért ABzek, ugyanis amiket írtál azzal RBben én is találkoztam!) de amint látom a sok kreatív majom akkor is megoldja.
Már leírtam 2017-ben, de azóta is tartom : ez a játék megtanít arra, hogy a csapattársaidat jobban gyűlöld mint az ellenfelet.De látom, akkor groundon se sokkal jobb a helyzet.
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16963 üzenetére
Sok killt nem kaptam meg, egyszerűen nem írta be. felderítési assistből még többet.
A kedvencem, mikor pilótát lövöm ki, és utána oldja bombát.Azt a távcsőben végig nézem.
A másik, mikor a gép szerkezete sérül, a gép irányt vált, de gond nélkül precízen bedobja a célterületre.
Sosem tudtam ilyet csinálni. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16914 üzenetére
A platós fosoknak nincs törése modellezve.
Egy Prémium jármű egy stock technikához képest 2+br előnye van.
Az orosz 2s38 DB4 és egyéb prémek brutálisan vannak ferdítve.
Ezeket képtelenség kilőni. Oldalba kap rakétát lövést, fekete az egész beltér nulla legénység, elfordul füstgránát, ismét találatot kap egy harmadik féltől, és csak megrongálva lesz a felderített célpont.
8,3 felett brutálisan torzul a játék, az új prémekkel és újy csít rendszerrel még szarabb lett mint volt.
A Su repülőgépekről ne is beszéljünk. Desert warriror szeg lepattan a gépről. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16897 üzenetére
Jaja, csak duhongtem
Es most az orosz agat jegyeztem meg.
Tok mindegy volt hol ki volt ossze sorsolva.
Az enemy teli volt premium szazad jarmuvekkel.
5perces csata.
Az elso bazisig nem jutottam el, mar a spawnt kempeltek. Plusz stock vassal egy br el feljebb sorsol 10bol 8x . Csak a szokasos. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16897 üzenetére
"Itt volt egyszer 22 vereségem győzelem nélkül"
Nem csak tankoknál van ez. Van ez szerintem már mindenhol. Volt, hogy 40 játszmából négyet sikerült megnyerni.Azt meg nagyon szeretik, hogyha megvan egy jármű akkor előbb megkapja a kifejlesztő nemzet, majd 1-2 patch múlva kiosztják minden alkalmazónak is. Hiszen akkor egy járművet többször ki lehet grindoltatni az emberekkel, netán többször lehet eladni ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16743 üzenetére
A stockos gépek sokszor nagyon látványosan szarabbak
Ez is egy példa rá.
Mostanában rájöttem, hogy ABben backupal húzni a stock gépet sokkal jobb.
ha egyedül viszed ki (ahogy RBben), akkor -0.3BR, a backup miatt két esélyed van vele, és nem a meccs első 5 perce szól arról, hogy a csata felé repülsz, csak az első három. Ha boosterezel is nagyobb esélyed van jobbat húzniRáadásul forduláskor nem esik könnyedén szanaszét a rossz test meg gyullad ki a rossz hűtő miatt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16741 üzenetére
így van. És amikor régebben felvettem, hogy lehetne dinamikus BR-t csinálni, hogy a jármű fejlettsége is befolyásolná a BR-t, akkor már a magyar fórumon a javaslatok között le voltam hurrogva, hogy hülyeség, meg jó az ahogy van. Pedig már 2017-2018-ban felvetettem.
#16740 csongi : velem tök ugyanez szokott történni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16679 üzenetére
Volna benne logika, de nem tapasztalatam. Legalábbis tavaly volt egy időszak, mikor 5 hétig bejelentkezni sem tudtam, és amikor visszatértem, egyrészt a jutalom sem volt nagyobb, másrészt előzőleg ápp egy los széria közepén hagytam ott, és pontosan ugyanonnan folytatódott.
Szóval ha van is benne igazság, 5 hét nem elég. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16677 üzenetére
Nekem a több mint 9 év alatt majdnem mindennap be kellett lépnem ahhoz, hogy ezt lássam, szóval most ott tartok, hogy kb 10 évente egyszer lehet 100GE-t nyitni
Ilyen ládás izékre meg hamar rájöttem, hogy pénzpocsékolás.#16676 kigyi_23 : Én sem igazán, 2-3 évente 1-1Milla SL, a többi semmi értelmes, engem is meglepett ez most.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
wednesday #16615 üzenetére
Igen, a(z értelmes) lineup hiánya az további, zavaró tényező a képletben a T14-nél...
Nekem nem a fejlesztéshez kellene, első sorban - a nagyobb BR az nagyobb szenvedés AB&F2P-ként - , hanem inkább a minél potensebb és kisebb BR-ú, rank III-as sorok előállításához, amikkel rentábilisabban tudnék kínlódni a napi feladatok teljesítésében.
...és erre tényleg nem a legjobb választás a T14.
Látni én is látok T14-eket, 3.7-4.0-ásként, mint (leküzdhetetlen) ellenfél, de gyanítom, ha én kukucskálnék ki a periszkópjain, akkor 5.7 jönne szembe, szinte folyamatosan.
Ilyen felállásban meg a nagyobb átütéssel rendelkező lövegű prémiumok jobban teljesítenének - és azokhoz lenne épkézláb sor is az orosz, vagy angol oldalon. -
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16536 üzenetére
"Bár igaz csak EU szerver van belőve, hátha kevesebb kínai lép be a csatába, de igazából nem segít."
Ne is mondd.... Nálam is only EU szerver van beállítva, de 7.0 USA és 10.0 némettel is az ellenséges csapat több mint fele kínai, kizárólag prémium járművekkel, percek alatt kipucolják a csapatomat.....
-
kigyi_23
addikt
válasz
wednesday #16531 üzenetére
Gyakorlatilag a gomb megnyomása után már vált is betöltő képernyőre a csatákba olyan gyorsan bedob. Igen van nekem is nagyon ritkán olyan, hogy vár 2 percet, de 3-6 perc az nem fordult elő. EU és CIS között érdemes váltani, ha nem megfelelő a szerver keresési idő. Nagyon örültem volna tegnap, ha ilyen meccseket kapok ahol bombázhatok, de szinte mindenhol voltak többen is erre a célra így letettem róla. Nem rendelkezek olyan gyors géppel amivel időben érnék oda így csak akkor van lehetőségem bázist bombázni, ha a többiek nem akarnak
Realisztikus módban tolom lehetséges, hogy ezért talál rögtön csatát? -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16531 üzenetére
Én is nekiláttam, de miután az első után még a úgy volta mivel, legfeljebb megveszem GE-ből. Aztán fordult a kocka : Nem lett meg a második taskban sem a 35K pont, csak 20K, szóval a Yak 3e-t elengedtem. 1150GE-t már pláne nem tudok összekapálni, ráadásul ahogy a mellékelt ábra mutatja, még ha rámegyek sem feltétlenül van meg a 35 ezer pont. (egyébként a pontozással is b*sztak valamit, újabban szinte lehetetlen 2000 pont feletti meccset menni).
"normális, hogy 3-6 perceket vársz egy csatára? Ráadásul úgy, hogy repülő event van és kiírja, hogy 40 várakozó...és akkor is vársz." - teljesen. Feljebb panaszkodtam, hogy velem is ezt csinálja, ráadásul utána egy olyan csatába dob be, ami szemmel láthatóan hosszú percek óta megy. A tabella elején már 1000+ pontos játékosok vannak, te meg csak akkor kerülsz be a csatatérre. Aztán lehet lesni, hogy semmi érdemelegesen nem csináltál és vége a meccsnek. Különösen nagyobb boostereknél szereti ezt.
Pénteken kikapcsoltam a JIP-et, és este nyolckor (érted, péntek este 8 amikor azt gondolnád, hogy van játékos, meg 40-en várnak játékra) simán felment a várakozási idő 7-10 percre. Aztán a játék is rájött, hogy ez nem jó, mertszombaton mikor elindítottam, vissza volt kapcsolva a JIP magától.
Már most nem is fórumpostba hanem videóba kezdek gondolkodni, amiben összeszedem a játék égető hibáit (AB repülős szemmel legalábbis), hátha javításra kerülnének, mert kezdek oda eljutni, hogy ez játszhatatlanabb mint az 1.45 "Steel generals"-nál mikor csatlakoztam. Márpedig az egy 10 éves update.
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16495 üzenetére
Ezek a pro, skiles jatekosok.
.
Nem csalnak hanem nagyon ugyesek.
Allandoan 1 Br-el feljebb dob. Uj jarmuvet keztem, ez a teljesen normalis..
Minden korbe van 1-2 gamer akik 10+ killt daralnak.
A tobbiek toltelekek.De ettol fuggetlenul az oruletbe kerdet az allando kipifogo durrogas. A jetektol a foldi jarmuvekig mindig van ez a hang. Lefutattam a vizsgalatot semmit nem talalt. Valami beallitas lehet esetleg?
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16452 üzenetére
Persze, a boosterek nagy hazugságok, minél nagyobb a booster annál szarabb meccsed lesz, és annál valószínűbb, hogy veszíteni is fogsz.
Azt kell megérteni, hogy a game mindig ugyanoda tol, vagyis minden meccsnek kb ugyanannyi LB-t és SL-t kell hoznia közép és hosszútávon, lehet ugyan 1-1 kiugró meccsed de akkor a következőkben megfizetsz érte és gyenge körök jönnek. vagy ha van egy boostered, akkor meg kell akadályozni a kiugróan jó meccset, és ezért fogsz az utolsó helyen veszíteni, vagy ha véletlenül még sem, akkor az utána következő meccsekben kegyetlen megtorlásra számíthatsz a játéktól.
Ebben nincs semmi új nekem, a screenshoot csak a sokadik igazolása az állításomnak.
Ez is belekerülhet tulajdonképp a "miért barátságtalan ez a játék?" című körbe, amiből lassan lassan már egy videó ötlete körvonalazódik.
(melyben ugye arról is érdemes lesz megemlékezni, hogy miért van az, hogy ami a feladatod olyan mecset rak be ahol nem tudod végrehajtani, vagy épp miért kell bázisbirtoklást adni full bomber presetre?) -
kigyi_23
addikt
válasz
wednesday #16452 üzenetére
Ha kapok egy nagy boostert vagy többet és nem használom fel akkor olyan köröket megyek, hogy te jó ég eszembe is jut milyen jó lett volna, ha most menne a booster. Aztán berakom nincs para nem görcsölök rá csak bekapcsolom aztán minden mindegy alapon megyek egy kört. Hát kapaszkodnom kell, hogy ne legyek tök utolsó. Természetesen a 3. tank után már szentségelek, hogy erre megy el a booster, mert ott már tudatosul, hogy ez is megy a levesbe.
És nem feltétlenül vesztes csatákkal megy el, sőt mostanában még csak nem is úgy, hogy tényleg kell a 3. tank, mert vagy az elsővel megyek végig és senkit sem látok, vagy látok, de hiába lövöm nem tudom belőni valamiért pont abban a körben. Vannak körök ilyenkor, hogy első tankkal megyek végig és mindenkit kilőnek a csapattársak én meg tolom neki a W-t folyamatosan és senki. Spawn-ra nem szívesen állok be nekem az undorító inkább a 0-s meccsek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16419 üzenetére
Tudom, a JIP opciónál.
Egyrészt kb minden frissítésnél visszakapcsolja automatikusan, másrészt már ígyis 5 perces search time-jaim vannak
De nem is az a bajom, hogy folyik a meccs, hanem, hogy 5 percet várok arra, hogy egy 5 perce meglévő meccsbe dobjon be.
pl a képen amit beraktam is, látszik már, hogy elég régen kezdték, és az is, hogy már eleve nem sok vizet fogok zavarni.
5-600 pont előnyben egyes játékosok, meg 3 kill előny stb. Bizonyos feladatokat már meg se kell próbálni ...Miért kell hosszú percekig kint malmoznom a hangárban, hogy aztán egy olyan meccset kaphassak, amiben jókora hátránnyal indulok mindenki mással szemben?
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16358 üzenetére
10.0 németezek, a meccsek 60-70%-a bukta, ahogy írod, 2 perc alatt ledarálva a csapat. Ketten, jó esetben hárman maradunk egy komplett csapat ellen 2 perc után.
Ozelot korlátozottan használható, de ott nagyon jól. Igen, sok esetben előfordul, hogy simán látom a helikoptert,. de nem lockol rá, miközben Ő már abból a távolságból röhögve kiszed.... Nem egy ruszki Strela-102-es, tény -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16253 üzenetére
Elvileg nagyon egyszerűen lősz critet : ellövöd a fékszárnyát, futóművét, motorját (bomber esetén valamelyik lövészét) vagy a farokvezérlését. Pilótát nem, mert csoda módon az egy ideje nem számít critnek. ne kérdezd miért... tudom hatalmas hülyeség.
Azt nem mondom, hogy amelyiket akarod, mert szerintem aki azt állítja hogy azt lő el egy gépen amit akar hazudik, vagy nem ezzel a játékkal játszik.Itt inkább az az érdekes, hogy valamit csináltak azzal a feladattal, hogy 36 crit. Régen a kedvencem volt, adták az AI gépek is, plusz egy repülőn ha ügyes voltál 2-3 critet is lehetett csinálni, az annyit jelentett, hogy egy 5 killes meccsben 5-10 de akár 15 crit is meglehetett, pláne has megzörgettél mellé pár AI gépet is.
Manapság nem tudom mi van, de ha ezt feladatot kapom akkor ilyen csodák keletkeznek :
3 kill, 1 assist, mindössze 2 crit :2 kill, 3 assist, mindössze egyetlen crit :
3 kill, 1 assist, mindössze NULLA crit :
2 kill, 3 assist, mindössze 1 crit :
Megjegyzem csak az utolsó meccsben négy critet számoltam, a végén mégis egyet írt ki, és egyet rakott hozzá a kötvény feladathoz.
Elgondolkodtam, hogy írok egy bugreportot a Gajinnak, hogy minimum is érdekes, hogy amikor ez a feladatom ez történik, de aztán rájöttem, a franc sem fog hatalmas wall of textet írni, screenshootokkal meg videókkal alátámasztani egy postot, amit jó eséllyel csak pont az illetékesek nem fognak elolvasni... Jah és azt is eltudom képzelni, hogy direkt van így.Nincs gond, akkor mostmár nem csak az eventekre érdemes szarni, hanem a BP-re is, elvégre minek szenvedjek valamivel, amire sokkal kevesebb esélyem van mint rendesen lenne?
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16264 üzenetére
Én úgyszoktam lerakni ezeket a gépeket, hogy ki se nyitom a futókat, akkor úgy nagyon hamar megáll.
Nagyobb gépeknél Q és E-vel lehet óvatosan játszani, de óvatosan mert simán keresztberakhatod/törheted a gépet, ha nem körültekintően teszed.
Persze nyilván előtte érdemes a fékszárnnyakkal játszani, meg elkoptatni a sebességet leszállás előtt egy kis sinus hullámzással. -
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16266 üzenetére
Én 450-400 km/h-tól nyitom a szárnyakat combat állásba, majd 300-tól landing állásba, ez sokat segít lassulni. Ezek azok a sebességek, amik alatt nem szakad a szárny. Combat állásba általában 450 km/h a határ, landing állálban 320-300 km/h az a határ, aminél nyithatod az adott állásokba a szárnyat.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16264 üzenetére
Nincs légfékjük, sem ernyőjük
Messer 262-est 300 alatt óvatosan nyugodtan leteheted behúzott futóművel a két hajtóműre, nem esik szét a gép, és nagyon szépen lassul(én így szoktam)
Mig 9-nél és a többinél ezt nem tudom megtenni, ott 300 alatt leteszem futóművel, majd mikor a 100-as tempót elérem, Q-val vagy E-vel elkezdek fordulni a géppel (közben féket nyomva), 100 alatt már nem törik ki a futómű a művelettől -
BerserkGuts
addikt
válasz
wednesday #16246 üzenetére
igen az a kis szúnyog és kb 2000méterre nem igen enged a játék repcsiseket sebezni
hát közelebb meg nem jönnek csak ritkán akkor le lehet szedni.
(fedezékbe kéne húzódni de nem igen van általában és belövi még híd alá is)A zsu-57-nek nagyobb lőtávot adtak azzal néha sikerül eltalálni olyan messziről de a kisebb kalibereket burtálisan le nerfelték nehogy már leszedje a légvédelem szegényeket.
Most orosszal örülök ha max 4killt kiszenvedek pedig még pár hete könnyen jöttek a jó körök amiket posztoltam is furcsa egy játék ez.
-
wednesday
őstag
válasz
wednesday #16243 üzenetére
Na megtört a jég végre. Volt egy kiegyensúlyozott vereség és egy gyors győzelem ruszkikkal.
Egyébként így top tier felé közelítve nekem a játékmenet az arcade érzést hozza vissza, sebességben, kapkodásban és kaotikusságban (ez a járműveknek is köszönhető). Azt látom, hogy a játékosok többsége vér agresszív, rohamozó lemming. Lehet, hogy ez a játékmenet a kifizetődő nagy átlagban, hogy vagy elsőnek szednek le vagy akár nagyot is gurulhatsz (ha kilőttek irány a köv meccs, minek tovább szenvedni felfogás...). És az esetek többségében pár perc alatt borul a pálya.
Ha véletlen nagyjából 4-5 játékos egyenlően marad meg a két oldal között, na akkor onnantól él a taktikázós, vadászós, sunyulós izgalmasabb játékmenet.
-
ToMy_
tag
válasz
wednesday #16232 üzenetére
Célirányosan az irányított rakétára menj rá a fejlesztésnél, csak azt húzd ki, ami ahhoz muszály.
A többi ráér utána.
Képzeld el ezt a folyamatot a német kávédarálóval, 7.62-es gunpod meg pár irányítatlan tüzijáték rakéta, ami kb. semmit nem üt át. Na ezzel kezdjen valamit az ember... -
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16210 üzenetére
Az elmúlt évek "fejlesztései" alapján nem várok többet a Gaijin-tól. Igazából majdnem mindent leszedáltak, kezdve a pályáktól, majd ez a heli légvédelem, stb....
Azon csodálkozok, hogy a gazdasági rendszeren valamit alakítottak pozitív irányban, és hogy már a prémium Ka-50-es heli nem jöhet állig felfegyverkezve 8 km-ről hatásos irányított rakétákkal, az első pár percben szerezve 6-7 killt is.... Mostmár nem irányított rakétákkal kezdhet maximum, ahhoz meg közel kell merészkednie -
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16207 üzenetére
Igen, eleinte volt, ha a repülővel már picit közeledtem felé véletlen (jet-tel nem nehéz ott lenni pár pillanat alatt, mikor a tankokat rakétázod), akkor darabokra szaggatott. Aztán ezt szépen kivették.
Szerintem hasonló okokból, mint ahogy a dombos pályákon részeket alakítanak át és tiltanak le (ezáltal totál kinyírva a kurvajó pályákat): a prémium, minden pénzt odatalicskázó síró usereknek nem tetszik, hogy ezt meg azt lehet, vagy épp nem lehetKarélia, és jópár másik pálya olyan szépen ki lett nyírva, azáltal, hogy a fél pályát pirossal látták el, nagyobb dombra, pálya széli lesihelyekre nem lehet felmenni...
Undorító, amiket az elmúlt 1-2 évben művelnek a pályákkal, és ezzel a heli reptérrel is.... Jártam már így én is helivel, ott campelt a prémium Ka-50-es, és szedett ki vagy 4-5 felszálló csapattársat.... -
Francia91
veterán
-
7Sony7
addikt
válasz
wednesday #16178 üzenetére
Úgy látszik erre figyelni kell. Csak hát a legrosszabkor tesz át a másikra. A csata hevében meg csak azt figyelem, hogy gyorsan vissza.
Csongi: Ja, hogy felderül, azért? Akkor se értem. Én tudom honnan lőtt ki, mutatja a killcam. Azért, hogy nehogy kilőjem, mert tudom hol van? És akkor a repülők? Ők mindenkit láthatnak, az nem baj?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
wednesday #16169 üzenetére
Nekem csak egy bajom van ezzel is nem várja meg a végét a meccsnek mert nincs vége
még az a 4 ember fordíthatna ha van még "élete" vagy járműve csak 4x 5x jöhettek vissza pedig szerintem volt ott még nekik nekem is minek 6-7 jármű ha sose használom ki.De ugye lejárt a számláló vagy a csík nem értem ezt a módot sem de mi meg fogytunk elfele pont végére 5-en maradtunk szóval épp izgalmas lenne a vége a meccsnek de lelövik :/
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #16157 üzenetére
Repülőnél már régen azt teszem. Eventnél RANK III, minél alacsonyabb BR-en*. Esetleg olyan rank 4 mint a AXIS II-m, amin 75-ös ÁSZ pilóta minden crew, és a preset összes gépével 2000+ meccsem van. Úgy 5.7-ig okés rank IV-ben.
* a legjobb az volt, amíg régen elég volt egyetlen RANK III-as gép az eventhez a presetbe, csak azzal kellett befejezni a meccset és akkor mindent elszámolt. A PE2 RANK III volt, a maga 2.3-asával, és teletehettem a prestetet 1.7-2.0-ás gépekkel, és akkor 2.3-ban lehetett eventezni... régi szép idők. (Akkoriban még a P47-esek is 3.3-asok voltak, így a full rank III is megodható volt 3.3-on). Ma már sajnos csak a RANK III vagy afeletto gépek telejsítményéát nézi a meccs végén, amit nem azzal csinálsz azt sorrendtől függetlenül nemes egyszerűséggel NEM számolja fel.
Ma már ismét hozta a játék formáját, a 10 crit hites T2-es kötvényfeladatnak 4 meccs kellett, a T3-asnak meg 7, a kalapost meg ebből a 11-ből sem tudtam előrébb léptetni...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
wednesday #16104 üzenetére
Lehet amúgy ez effektek miatt is van meg a sok fölösleges új fejlesztés csicsa a játékban pl:fák mozgása meg sok dolgon változtattak amik új hibákat csinálhatnak.
Mondjuk nekem nincs ilyen bajom de én kikapcsoltam szinte minden fölösleges effektet hogy minél távolabb lehessen lehetőleg tisztán látni
DLSS is elég homályosít mozgásnál azért van kikapcsolva sokkal jobb a SSAA
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday #16081 üzenetére
Nem muszáj, de így dob össze. EU szerver van beállítva nekem évek óta, de nem sokart ér szerintem, ha free user vagyok
Érdekes módon tank reál meccsben az esetek 90%-ában kínai betűvel megnevezett játékosok aratnak, 1-2 perc alatt 2 emberke ledarálja a csapatot, a lőszer meg átmegy rajta, vagy lepattan olyan helyről, ahol pukkantania kéne....
2 perc alatt 2-3 ilyen emberke kiirtja a csapatunkat. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16059 üzenetére
8.0 ba elegge tolnak.
8.7 Tam-okkal nem birok. Kilohetetlen. 3-5 loves. A premium meg ahh.
400-as atutessel Hefes. Pancel elemzesnel kb mindenutt bemegy, es kill.
T72 ellen mar csak a sajat br tankokkal lehet operalni.
Rettenetesen le vannak huzva a jatekba a brit lovedekek.
Pedig pont az orosz pancelok inspiraltak ezeket. Igy a jatekba ertheto miert gyengek..
30 as legvedelemmel nagyobb pusztitast vegzek, mint barmely tankkal.
De Apdfs loszer elegge korlatozott.. 40 db loszer
A gepardba nem tudom mennyi a javadalom? -
csongi
veterán
válasz
wednesday #15977 üzenetére
Rettenet volt volt tegnap a rendszer. Ping PL anomaliak.
8 loszer rekesz talaltbol egyes adott be. Geppuskat eltalalta a tornyom tetejen es annyi. A bahatolasi modellezes rossz. Keptelenseg ennyi fele verziot vegyes csatakra lemodelelzni. Barmi amit jo elkepzelesnek gondolnak, hibas.
7lovesbol nem tudtam kiszedni a StRv103 at szembol 60 meterrol. Szita volt a haspancel, minden loves kritikal. Besegitett egy T32 es ,de nem. valahogy tulelte a 3 kigyuladat is.Egy repulo bombba vegzett vele.
Neked allt a zaszlo. Orbitalis Bughalmaz.
8bol 7 vesztes csata. 5. percben a spawnt toltak. 7 perces csata volt. Szep eset volt. -
7Sony7
addikt
válasz
wednesday #15977 üzenetére
Örülj neki, tök jók az ilyenek. Néha nekem is van ilyen, szerintem hiba. Pár hete pl 3 tankot lőttem ki egymás után légvédelmi franctudjamivel. Nem is értem. Megsoroztam, puff. Jött a másik, azt is, meg a harmadikat is. Csak néztem, hogy mi van. Bár mostanában nem ez a jellemző, hanem az, hogy nem tudom átlőni az ellent.
Az M 109-el háromszor találom el, és nincs baja, visszalő. A tigris legerősebb lőszere nem tesz benne kárt, stb. Viszont lőttem már ki IS-2 t is Sdkfz 234-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest