Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
tboy72
üzenetére
m41qn ezt kell beírnod, hogyha belépsz.
Igazából türelemjáték, a nagyoknál én mindig melóba menet szoktam játszani és úgy szépen megvan.
Ha droidod van a régi appjukat is át tudom küldeni, az kicsit bugos már újabb droidon(pl a napi láda nyitása után nem tudsz visszalépni, be kell zárni az appot)
-
laskr99
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Olyan mint a freecash és társai. Tapjoyon keresztül le kell töltened appokat játszani/x szintig eljutni és akkor megkapod érte a GE-t.
Én alapból az ilyen KOA és társai játékokra megyek rá, mert pl 25ös szintért ad 1200 GE-t, 30ért megint, előtte meg kb 900 a kissebb szinteken. Nekem el van mentve a régi app is, úgy 2 appban tudom csinálni, a régi appban 18000GE amit szereztem, az új appban eddig 2500 körül.Ha esetleg kipróbálnád(az új play storeban fent van) akkor szólj, mert adok egy kódot, mert ha valaki beírja, akkor ha szerez x GE-t annak ha jól emlékszem 10%-át én is megkapom.
-
laskr99
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Mivel megvan a p59a, az előző repcsis(nem az f5a) event alatt 4.0->9.0 lett a vége úgy, hogy még a lenyithato cuccok is ki vannak fejlesztve, megvéve, de azokból kimaxolva csak az f9f lenyithato alja, f86-ok, f3h, f104 van kihúzva maxra, meg ugye topnak az f4c.
Ha lesz F4S akció akkor az eventes gjn-ből megveszem azt, meg még a free GE app miatt van 3k GE-m szóval R13-as Mig21 is jönni fog. De lehet addigra mire az akciós lesz meglesz 2 csomagra a gjn.
-
laskr99
addikt
Én ilyeneket tolok mostanság:
-
laskr99
addikt
Na a Free GE appból eddig sikerült 18000GE-t a másikon meg 2500 GE-t összeszedni
Első az már jó ideje használom, az utódja meg már fél hónap alatt összejött a 2500GE.
-
laskr99
addikt
Nekem ma egymás után adta az agyhalott 10 éveseket a játék. 2 match is volt egymás után, ahol direkt a felszálláskor már a földbe akartak nyomni, csak a másodiknál már résen voltam, hogy az idióta ne tudjon belökni, erre lelőtt
Mindkettőnek ment a report, és megírtam nekik nem szép stílusban, hogy remélem a szarházi fejüket permabannolják majd és mehetnek a rohadvány szüleiknek sírni
-
laskr99
addikt
Én a p59A-val megcsináltam a mostani repcsis cuccot. Kb 8 millát szedtem össze vele, a teljes US tree 9.0-ig ki van fejlesztve
Remélem olyan 30GJN-be el tudom adni, és akkor kijönne leárazáskor egy F4s pakk és egy MIG21 prém. -
laskr99
addikt
300% SL booster jól elköltve
Mikor mindenki azt mondta felesleges az elefant, hát egy brutál cucc.
-
laskr99
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Annyi a lényeg, hogy a te aktivitásod több legyen mint a squadroné(felső csík) nekem ha abban a 3 napban míg számolja 10-24 játszom se megy 30-40% fölé, de nem is kell, mert ha a squadron 34% és az enyém felette van, akkor már megvan a 20k pont középen. Ahogy észrevettem, ha kevés a squadron aktivitása akkor kevesebb lesz a max pont is, de ilyen 30-50% közt már kimaxolja.
-
laskr99
addikt
85-95 fok hotspot, 65-75 fok edge, 7900XT.
-
laskr99
addikt
válasz
csongi
üzenetére
A videó minden megvan. Replay kell, de mivel helit nem nagyon használok, vagy ha használom is 99,9%-ban úgy kapok találatot hogy nem kapok lángra, vagy full k.o.
Emiatt 1 célzott custom match alatt le lehet rendezni.
Szóval nincs kedvem elbaszni 2 hónapot míg kapok egy olyan matchet ahol használom is és el tudom oltani úgy, hogy ne földbecsapódjak hanem röpképes maradjon. -
laskr99
addikt
Holnap este valaki tudna majd segíteni bugreporthoz replayt csinálni?
Tüzet kéne generálni a helikopteren amit el lehet oltani, mert jelenleg van egy bug, hogyha valami ég/folyik és ezt kiváltó okot megszünteti az ember utána a hang animáció még mindig játszódik.
-
laskr99
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
F2p player vagyok, azokat amik fent vannak mind kiharcoltam magamnak. Event alatt 2 11.0-s tank(hstvl+m1128) lett kifejlesztve míg húztam magamnak a TOGII-t.
-
laskr99
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Pedig tenyleg könnyű. Alapból jó presetet választva tök jól boldogulni vele, legrosszabbkor is 2. Match és megvan.
Nekem ezzel a 3 presettel szokott megoldva lenni:
105mm tiger 2+tiger2+panther2+coelian+elefant(ez baromi jó pénzfarmolo gép)
T72m2 moderna+t80um2+bmp2m
Merkava mk3b+m1a1 aim+merkava mk2d+merkava mk1+m247 -
laskr99
addikt
jó kis sim -
laskr99
addikt
Mostanság nekem ilyenek buknak.
-
laskr99
addikt
válasz
csongi
üzenetére
HDD/SSD? Sztem ha 2x láttam ilyet, akkor előbbin volt a játék, utóbbin szebb.
Engem az zavart régebben (nem tudom van e most, mert 7.7-et húzom izraelből) hogy ha drónból rakétázok, az éppen menő tank besüllyed a föld alá félig/teljesen, én meg nézek mint a moziban, hogy mizu
-
laskr99
addikt
Ha esetleg nektek is rossz, kérek egy +1-et.
[link] -
laskr99
addikt
Na azért ez a nem fer, ők nyernek pontokkal, mikor csak 1 kib. emberük maradt és sokkal jobbak voltunk.
-
laskr99
addikt
Mostanság én pl izraelt kezdtem el, tetszenek a merkavák. M51-nél tartok, érdekes tank, de lehet vele haladni, 50k-ról(bevásároltam) lett 250k elég gyorsan

A bajom vele, hogy nagyon bólit ha megállsz.
-
laskr99
addikt
[link]
Lenni what?
-
laskr99
addikt
Na végre van rendes repcsi is GRB-be. De hogy kell célozni a bombát? Réges rég volt célkereszt, de azt ugye elvették, eddig talán 1 pattintós siker volt
-
laskr99
addikt
Csak az egyszerűség kedvéért írtam BR-t
Most cca 4.0-5.3-ig vannak meg a gépek amit még árkádban húztam eddig.
Nincs prém, csak a repcsivel csinálom, a repcsivel a végeredmény ami ténylegesen fejlesztésre megy az 6-7k-tól 14k körülig terjed. A meccsben lévőnek írtam az 1-2k Xp-t amit a játékos listán láttam. -
laskr99
addikt
Lehet értelme 1 géppel BR8.3-ig kihúzni az amcsi repcsi ágat?
Van egy P59A-m és csatárként átlag 1-2k rp-t kapok ami 6-14000 gepfejlesztésre megy.
Gondoltam fel kéne húzni a repcsiket addig amíg ezzel lehet, most br4-5.3 közt vannak.
Amit eddig észrevettem a géppel kapcsolatban,hogy mindent is túlforful. Yak3 kb félúton már rajta volt a kereszt, mikor ő még próbált kanyarodni.
+A crewet felhúztam, így 7-8g körül már nem kezd el állóképességet veszteni, de a 10g volt eddig a max

-
laskr99
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Vagy csak ésszerűen kell játszani.
Minden 11.0 tankra amit eddig vettem volt pénzem, most jelenleg 30-100k közt stagnálok, mert fejlesztek. De amúgy ha nagyon pénzt akarok farmolni, akkor 5.3-6.7 német ág és nap végére 1m megvan.
2014 óta össze vissza játszom, US ág 11.0 event cuccokkal. Német 7.7, angol 6.7, RU 7.0(10.0 event cuccok). Repcsi US-GER 4.7 angol 7.3 körül van.
De nem mindennap és nem 0/24 játszom.
-
laskr99
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Hagyjuk már ezeket.
Mindkét felet játszom, kb azonos minden. top tierben az oroszoknál frontot bármi átviszi, instant halál, mert ammo rack. Amcsinál inkább legénység van több találatból kiszedve.
Jó helyre kell lőni, ez a titka a dolgoknak, ha az ember tudja mi hol van
T34-IS 1 lövés mindig, kivéve apcr. T44 ha frontról lövöm 50/50, de ez mindennél van ami nem sherman
Ma ez tetszett a legjobban. KWK tigris, a mantletet lőttem meg, félig se ment be, és bumm
-
laskr99
addikt
Kinek mi. Merkava MK3D-Merkava MK2-M1 Abrams-M247-AGS-Mk1 merkava kombóval. Ruszki tankokat darálni lehet, ha tudod hova kell lőni. Ruszkikkal meg pont emiatt szívok, vagy alsó lemez és torony ledob, vagy a front kellős közepén basznak át leok, abramsek és társai..
T80UM2 és T72M2 Moderna amivel folyton kikapok
-
laskr99
addikt
Mivel, hogy szoktátok beállítani az irányítást hogy tűrhető legyen?
Ezek a dupla gombos nyomkodások nem tetszenek pl rakéta ügyben.
-
laskr99
addikt
Valamit változtattak a Teamkill rendszeren?
Leszedtem a játékot, gondoltam simben tolom picit. x-edik csatában benéztem egy kínai csodát egy Leo/abramsnek távolról mert egy pillanatig láttam csak, majd bokor mögé ment. Rálőttem, motor sérült, majd megint, akkor felrobbant, én is és kidobott csapattárs megölése miatt.
Eddig ilyen sose történt, talán 1x mikor lebombáztam a csapattárs repülőjét levegőben, akkor -10k SL volt a díjam de ilyen nem, más szépen meg tud engem ölni és csatában marad.
-
laskr99
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Régebben a szaggatás, majd az,hogy a bombázók random szar textúrával jelentek meg, 2-3 csata után lett ez. Majd corsairnél a motor hűtő lapok vibrálva mozogtak. M901 ha ellövöd az első lövedéket akkor visszateleportál a helyére és ha eltalálnak felrobbansz, ilyen random dolgok
-
laskr99
addikt
Elvileg fixálták a reportom. Alt+F4 után ha voltam matchben omlott a játék.
Ha nem volt match egy darab se indítás után, simán bezárta.
-
laskr99
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nálam a cigány kutyák kikerülik a fél pályát,hogy a spawnunk felett vadásszanak le, spawnolsz, el se tudod kapni.......... Kihagy csak ezért fél matchet..
-
laskr99
addikt
Most felhúzni a gépeket egyszerűbb itt, mint fentebb írtam, 1 gép fejlesztésre elég az rb, ott most volt egy trükkös meccs. 1 embert sikerült P36-al elkapni(ritkafos). Majd 2 ember maradt tőlünk, tőlük. 2 P36 az egyik én, egy P39 talán orosz mert valami prém volt, meg egy Spitfire. Mivel nem voltak meg, lövöldöztem az ellen célpontokat, légvédelem, tüzérség IL2 AI repcsik, majd megjelent a 2 jómadár. Én kicsit ki voltam fogyva, iszkiri vissza a bázisra, a spiti elkapta a másik srácot, mert ő belement a harcba, a P39 meg jött értem. Szépen bebújtam a bázishoz, ott köröztem, visszafordult, tudtam,hogy ahogy landolok elindul. 2mpnél volt 1500 méterre tőlem, mázli, kiszedte a légvédelem(ez volt a célom) majd jött a spiti ami felszálláskor 1 kilóméterre volt és gondoltam hátha sikerül annyit billenteni,hogy kiszedjem, de a légvédelem megtette, én meg hassal a földben voltam, de nyertünk
-
laskr99
addikt
Repcsikre van valami taktikátok túlélésre? A front-front móka kerülésén kívül.
1-2 killt tudok összeszedni, régen fix jobban ment, de a GF béta óta nem repcsiztem kb.
Amcsiknál a P59-en kívül más nincs meg, csak BR 4 amit most oldogatok a P59-el. 4000tp/meccs összejön reálban minden másodiknak.
Angolok BR7.3-ig vannak meg, németek 4.7 körülig+10,3 F4 megvan még

Tank ofc nagyon tud menni, de a repcsik
Mostani taktikám próbálok minél magasabbra menni és onnan rázuhanni megölni és vissza/ha messze vannak akkor a lenti célpontokat szedegetni.Meg fejlődni árkádban próbálom oldogatni a repcsi modifikációkat

Rá kéne feküdni az amcsi ágra, 10.3-ig vannak tankjaim, és persze repcsi semmi. Egy F4 phantomig el szeretnék ott jutni
-
laskr99
addikt
Valaki esetleg ma tankozni?
-
laskr99
addikt
Valakinek kell Free GE app?
Attól,hogy nincs már fent G playen még mindig megy, és veszi a GE-t ha kész vannak a feladatok/reklamok, ingyen
Eddig kb 8000GE van nekem ebből. -
laskr99
addikt
Van valaki akinek van kedve fogadásokat csinálni? Van 7-8db legjobb osztag fogadásom, el kéne lőni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Első az már jó ideje használom, az utódja meg már fél hónap alatt összejött a 2500GE.
Mindkettőnek ment a report, és megírtam nekik nem szép stílusban, hogy remélem a szarházi fejüket permabannolják majd és mehetnek a rohadvány szüleiknek sírni
Remélem olyan 30GJN-be el tudom adni, és akkor kijönne leárazáskor egy F4s pakk és egy MIG21 prém.
jó kis sim