Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
szabferi #15787 üzenetére
Ja ott tényleg nem a kérdés volt ovis, hanem a válasz hogy az ec brakcetek hogy jönnek
(mert ott a válasz hogy legmagasabb jármű br-e +/- 1, átlagolni csak ab airbe fog és ott is kiírja neked az átlagod a To battle gomb felett)
Szögelt kv-1 (vagy a plusz páncélosok, 1E, Zis5 ) azért tudnak fejfájást okozni néha, T14, Excelsior szintén. Illetve a sok emberes 0 páncélos/ bármilyen open-top dolgokra már illik rátölteni abból a 3-5 HE-ből egyet amikor elolvasod a nevét hogy overpressure-el öld meg. Vagy pl hogy melyik shermanon van "doboz cs*cs" elöl, mert akkor ott beviszed (M4A4, Firefly-ok).
Ezekre gondoltam járműsimeret alatt.
Repcsi csatába "beszállni" akkor tudsz ha aki indítota még él, ha kilövik addigra mire lejár a visszaszámláló vagy hamarabb betelnek a helyek vadászoknak akkor nem. Emellett akkor tudsz indítani egy géppel, ha a megfelelő lighton megvan a modi hozzá (ez plusz egy gép a 3-hoz képest ami a levegőben lehet), vagy van killből és assistból származó pontod erre.(ha jól tudom ezeknek a pontoknak nincs más indikálása mint hogy lent látod hogy mit tudnál bevinni, illetve ha elhasználod őket atackerre vagy bomberre akkor levesz belőlük, de nem mostanában ab tankoztam)
Emellett pedig nuke is ezeknek a pontoknak a farmolásával hozható:During the battles, the player can collect "airstrike points" by scoring kills or assists to play as a random aircraft from three different classes: fighters (costing one point), strike aircraft (two points), or bombers (three points). Each aircraft can be controlled for only one minute. In a battle of BR 6.0 or higher, you can spawn as a nuclear bomb-equipped bomber for 15 airstrike points. The side who were able to drop the nuclear bomb will instantly win the round.
Wiki -
Urna
tag
válasz
szabferi #15785 üzenetére
Pálya és járműismeret leginkább.
Tudod hogy honnan tudsz várni embereket, tudatosan mész az adott helyekre és tudod hogy mit mivel hol lősz ki (ab-ban is törekedj arra hogy ne odavidd a +-jelet és keresgéld hogy hol zöld, mert azért az sok időt kivesz, nézz ilyen dolgokat meg a hangárban, prot. analisisben). 4.0-ban igazából nem sokat kell gondolkodni mert van kb 10-15 basic tank amit minden meccsben láthatsz, ezekhez sokat hozzáad ha nem "parkour"-özöl járművek nemzetek közt és lehetőleg tudod hogy a saját lineupod mire képes (nem irl, hanem a játékban).
Végre egy értelmes kérdés amúgy woww -
wednesday
őstag
válasz
szabferi #15760 üzenetére
Nem feltétlen könnyebb szerintem az arcade. Inkább COD jellege van. Az arcade-nak a nehézségét az adja, hogy ki akarsz nézni egy sarkon és már négyen várják, hogy kinézzél, hiszen világítasz a térképen, mint egy karácsonyfa.
Természetesen úgy játszol, ahogy neked jó. Én is acradeal kezdtem és mentem el jó sokáig. Aztán jött a realistic és már csak nagyon ritkán nézek vissza arcadera. Ha éppen úgy könnyebb egy feladatot teljesíteni, vagy fejlesztést húzni. Annyi, hogy azt is szokni kell az elején, mert ott a legtöbb játékos, ha rád céloz már 75%-ban el is talál elsőre, hiszen már megvan a rutinjuk. De szerintem a célzás rutint hamar össze lehet szedni. Viszont ott megvan a jó érzés, hogy sokáig észre sem vesznek, ha úgy hozza és valóban vadászat folyik egymás ellen. Ha tetszik a játék úgyis ki fogod próbálni.
Ha 3.7-es járművel mész, akkor legrosszabb esetben 4.7-ig kaphatsz ellenfeleket. Ha te vagy a szerencsés akkor meg 2.7 az alja. 1 BR szórás van a járművek között.
Igen lehetnek jelentős különbségek járművek között, de a csapaton múlik minden. Ha jó csapat játék, akkor "gyenge" tankokkal is felmossátok az ellenfelet (vagy inkább ők a mi csapatunkat
).
-
Alg
veterán
válasz
szabferi #15758 üzenetére
Menj Realistic-be, ott nem céllövölde az egész meccs, helyezkedni kell, ismerni a térképet, hallgatózni, figyelni a csapattársak mozgására, kit lőttek ki, stb. És a tankokat is ismerni kell, nincs átütés-jelző, tudni kell hova célozz, hogy helyezkedj.
Illetve ezt a topicot ajánlott fenntartásokkal kezelni, mert jellemzően nem tapasztalatcsere megy hanem konteózás meg nyavajgás (Csak azt nem értem aki folyton panaszkodik az minek szivatja magát és miért játszik még vele...)
-
csongi
veterán
válasz
szabferi #15753 üzenetére
Kepzettseggel.
De amint aktivalod a +3 szintet, sokkal tobb alkalmommal fog magsabb br-be sorsolni.Az orosznak A T72 ig nincs gyenge BR-e.
A kinai kb ugyan az.
Nemet-USA osztozik a kovetkezo helyert.
Aztan Olasz-franciaA swed, Izrael, felvatva egyes br-be vannak jo cuccaik.
A Brit valahol 9.7 kornyeken talal magara.
Egyben az egyik legdragabban fejlesztheto nemzet.Levegoben USA, Orosz, Nemet.
Brit propos 5.7-ig, aztan jo nagy ur, es ujra valahol 10. korul talal magara. A ketto kozott kb a freget adja.
A japan a zeroval ha br-en belul marad, brutalis.A tobbiek felvatva tudnak egy egy ertekleheto gepet prezentalni.
Tank realba, ha levegoben es foldon is akarsz jatszani.
Orosz, nemet, usa.
Ezek vegig kiegyensulyozottak. -
wednesday
őstag
válasz
szabferi #15753 üzenetére
Igen, mert itt HP nem létezik. Ha beütnek egy szerencsétlen helyen akkor vége. Van legénységi skill és ott van eltérő növelés. A tapasztalati pontokat lehet szétosztani, ahogy szerzed a skillt. Nyilván közvetlen találattól az sem ment meg ha 1000 fokon ég a berobbant lőszer
, de kicsit ellenállóbbak lesznek. Legalább nem sérül meg a legénység ha lecsúszol egy domboldalról.
Természetesen a legfontosabb legénységi skill az újratöltés és a célzás, arra kell gyúrni.
Amivel inkább növeled a túlélésedet, az, hogy ismered a tankodat és a páncélzatát. Forgasd ideálisabb szögben a tankot, tornyot stb. A tigrissel sem állunk teljesen szemben az ellenséggel, hanem a teste legyen elfogadva ("szögelve") az ellenség lövegéhez képest. Így már nem 0 fokon esik be, hanem 30 fok. Már nagyobb eséllyel pattan le a lövés.
Nézd meg a páncélzatat elemzőt a játékban, hogy mi hol megy be és mi pattanhat le.
-
wednesday
őstag
válasz
szabferi #15751 üzenetére
Nincs prémium lőszer. Persze fontos, hogy mivel lősz, vannak BR-ek, amik egyik másik nemzetnek kedvezőbbek, akár lőszerek tekintetében is. Van csak páncéltörő lőszer, az csak keresztül megy a tankon és ha épp eltalál valamit, akkor van sebzés. Van páncéltörő gránát, ami bejutva még robban is egyet.
A másik, hogy ne pakold tele lőszerrel a tankot. Úgysem fogsz tudni annyit lőni vele, de viszont nagyban növeled annak az esélyét, hogy berobban a tank és vége.
Aztán sokan tudják már hova kell lőni. Én is one shotolok egy Tigrist szemből, mert lövök neki egy ammo racket és elpukkan.
Aztán ha túl kaotikus az arcacde mod, akkor szerintem jobb a realistic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest