Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz
laskr99 #17135 üzenetére
Mindenfele booster nelkul, ha top 4ben vagyok br 12 ben az naggyabol 40k silver, es akkor a presetet vegig jatszottam. Ha nem lonek ki mert elofordul neha...1 tank vagy puma akkor kicsit tobb..ha nem tudok csinalni semmit mert 2 perc alatt az ellenfel letarol mindent es lecampeli a spawnt akkor nullas a vege vagy max -3/4k..
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17106 üzenetére
Na, így már érthetőbb.
Nekem is van egy csomó repcsi ami beváltva sincs, de eladva se, régebben az apróságokból, meg tanok, hajók eladogatásával szereztem valamennyi GJC-t, azokból javarészt skinek lettek, meg volt amikor prém is.
Szinte biztos, hogy most is tudnék prémet intézni ha eladnék valamit. -
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17099 üzenetére
Ha assist kell és "okosan" lövök (mondjuk critet kap, de az ma már nagyon ritka) vagy csak rálövök, akkor utána leütközik, lezuhan valami történik, hogy ne legyen assist. De legtöbbször mikor rálövök azonnal döglik. Pedig van 12.7mm-ssel assitoló presetem direkt.
Ha leszedték és pörög 1 sorozat bele és kiugrik a pilóta gépből, meg leütközöm a roncsát meg hasonlók szoktak nálam történni. Persze csak ha assist kell.
Ha nem, akkor simán kilövöm belőle a pilótát mikor bordó a neve és zuhan, csak akkor meg nincs jelentősége. Egyébként innen tudom, hogy nem én játszok szarul. Na meg onnan, hogy 2-3 (szintén WT-s) haveromnak is adtam már át olykor a pilótaüléást nálam, és náluk is ez volt, fórumokon és a klánomban mások is panaszkodnak ilyen fura egybeesésekre. Érdekes, hogy nem mindenki.
Azt már nem is említem, hogy félév kihagyástól eltekintve szinte napi szinten játszok 10,5 éve, szóval van benne pár órám. -
csongi
veterán
válasz
laskr99 #17099 üzenetére
Kork640
En sem veszek evek ota. 3 Accontot toroltem es epitettem fel a brit agat 10.3-ig.
laskr99
Okosan lehet sok mindent ebben a jatekban. En is probalok mindent kihasznalni.Csak azzal nem tudok mit kezdeni, hogy Barhonnan barmilyen szogbol egy loves egy Chalanger 2.
Kb 10fokos szogbe erkezik az orosz lovedek, a vezezo feletti pancelra. Ebben a szogben vastagsagban nem lehet atloni a pancelt. No problem, nekik sikerul.
Orosz tankoknal loszer tarolot loni keptelenseg. Oldalrol is keves a sikeres alkalom 4-5 loves is kell neha. APDFS britt loszer A 30 mm ApDFSa Fox-al 2 loves a toronyba es kritikal, oldalrol 2 lovesbol kjon egy t55 alkalomadtan.
Szoval a jatek motorikus oldalan ado szenvedest nehez kompenzalni okosan
Tegnap leszakadt a szarny vege a gepemnek. Leszallaskor a hianyzo darabnal szikrazott a beton.
Amikor elhaladok a fa mellett 50 cm-el es kidontom a fat, mar tudom, hogy barhonnan eszre fognak venni.
Amikor nincs ez a jelenseg, akkor viselheto az eszrevetelem. Ugyanazzal a tankkal napszakonkent kepes valtozni, ugyan azokon a mapokon.
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17069 üzenetére
Elsőre azt mondanám, amilyen élményeim vannak mostanában RB-ben, ez nem baj ...
Viszont ami fontos : nekem ki van kapcsolva és simán tudok RB-zni, legalábbis repülni biztosan.
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17056 üzenetére
Ha már alt+tab :
Nekem időnként olyat csinál, hogy alt+tabnál elkezd sárgán villogni a tálcán (mint amikor game-t talál ... nekem sajnos olyan sokáig keres már (mindig az egész rendszer legvállalhatatlanabb játékát kell megtalálja és ez sok időbe telik) hogy simán le ALT+TABolok közben, de villog mikor megvan a game). Ha ilyenkor visszamegyek a játékba akkor egy pillanatra kiír valami "hung videodriver" szöveget a balfelső sarokba egy pillanatra, és :
A riva tuner megszűnik, így nem látom az eszközeim kihasználtságát (enyhén bosszantó), sem a hőmérsékletét, elszáll a screenshoot és a videóshoot, az egész gameing layer (közepesen bosszantó), és az egész játék átmegy ULQ-ba, vagyis mind a textúrák mind a poligonok a lehető leg minimumabb grafikát kapják (nagyon bosszantó). Az options-ban állíthatok bármit azt nem hajtja végre ezekután. Ilyenkor csak a játék teljes újraindítása tud segíteni.
Ez különösen akkor aranyos, ha épp játékba dob be, mert akkor választhatok, hogy így játszok, vagy kilépek, és jön a bünti ... (Amúgy a crewlockjaim kb 4/5-ét abszolút a Gajiin hibájából kapom) -
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #16977 üzenetére
Én már olyan szinten esélytelen vagyok, hogy az eventet nem is csinálom ...
A battlepassal próbálkozok, de újabban már a T3-as is lehozhatatlan. Ma is ... nyerjek 6 meccset. Aha, 12 meccsből kettőt sikerült. Nincs többre türelmem, így jártak.
Neked viszont gratula, vagy egy másik WTvel játszol, vagy nagyon ügyes/szerencsés vagy
-
ledgeri
nagyúr
válasz
laskr99 #16890 üzenetére
5mil 6-700k körül áltam, láttam, hogy van, mondom nyitok 10-et.
Jott a repcsi, meg pár pénzes meg egyebek, lett kb 5mill300k. Na mondom lenyitom a 300k-t róla legyen kere 5milla.
Jött egy milliós nyitás telibe, meg egyebek.
Próbálkoztam még, meg vettem is belőle (új ág helije kinyilt így azt), meg a pilótaképzések é most 4.5-ön állok....De egyébként sajnos ez a játék is "gyanús-random". Ha akarok valamit, akkor minden más, csak az nem jön össze:
-5 milliós achi előtt nyomtam a pénzes bónuszt, hogy legyen meg, mert már közel voltam (4.9+), persze akkor támadott mindenki csak engem vagy voltam beledobva olyan meccsekbe amikben kb addigra lehalt a csapat mikorra én odaértem valamit csinálni és mindenki engem lőtt... Rákövetkező belépéses, vagy napiküldi ládából 2 napra rá jött a milla.
-Ha olyan küldit szerzek, hogy Win&X, tuti, hogy top háromban vagyunk de veszítünk.
-Ha olyan küldit szerzek, hogy Kill X, akkor tuti, hogy millió kill assistom lesz, minimális killel.
-Ha kill assist kell, akkor meg vagy szétpattogok mindenkiről sebzés nélkül vagy olyanokat is tutira megölök akiket nem is szoktam tudni. -
-
wednesday
őstag
válasz
laskr99 #16595 üzenetére
Én még messze vagyok 11.3-tól.
10.3-ban vergődök, az lett az igazi halál vagy a 10.0 orosz (pedig mikor a 9.3-at húztam, de vágytam ide, hogy na majd ott...
)
És ilyenkor event alatt rá sem szabad nézni. Pláne úgy, hogy tök kényelmesen kihúzom alacsony br.ben is.
KROK640: A mostani battlepass szerencsére gondoskodott róla, hogy ne is érdekeljen, úgyhogy nem is csinálom a napi küldiket. Ha összejön az a véletlen tudatlanság okozza.. És kb úgy haladsz vele, mintha direkt ráfeszülnél. Szóval el kell engedni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #16522 üzenetére
Nekem ilyen Neked milyen?
-
KROK640
nagyúr
-
7Sony7
addikt
válasz
laskr99 #15622 üzenetére
Nem szeretem. A Fiú gépén az van, de áááá. Az elejétől kezdtem, de leragadtam a 7 - esnél.
Krok: vagy nem játszom.
Majd meglátom.
Amúgy nem is vettem, de a gépeim között van egy B-29. Ez hogy? Meg
Egyszer csak volt egy atomrobbanás, és nyertünk. Ezmiez?
Amúgy ha ledobta valaki az atomot, az kurv@ra nem győzelem. -
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #15029 üzenetére
Menj be tesztbe az adott repülővel, RB-re állítva a játékmódot, és gyakorolgass, van a tesztpályán legalább 2 földi célpont (tank és légvédelem). Nem tudok mást. Általában magasra kell emelkedni, oly szinten, hogy zuhanva tudd ledobni a bombát (persze itt is ismerve a repülőgépet, hogy mikor és hogyan tudod még biztonságban felhúzni, hogy ne b*szd bele a földbe), úgy a legkönnyebb célozni, de gyakorlás kérdése, és menni fog. F8F-essel szoktam javarészt bombázni amcsi 7.0 tankban, nagyon jól ki lehet ismerni, aztán könnyű vele bombázni Reál Tankban
-
Urna
tag
válasz
laskr99 #15012 üzenetére
Persze hogy lehet, de ne Br-t, hanem rankot nézz a fejlesztésnél, abban van meghatározva az effektivitása. Ha nem unod magad ketté .. kb 100-150 meccsből szerintem ki lehet húzni igazából tier V -el bezárólag mindent.
MIvel prém ezért reserve-től tudod húzni, akkor a (most éppen) 8.3-mas Sabre-k, Phantherekig a dolgokat. Én a Pacific campagnie-es zeroal húztam kia japánokat szintén tier V-ig bezárólag, bár én kicsit keveslem a meccsenként 1-2k xp-t, lehet nincs mellé prém accountod. Nekem amellé volt 127 meccs, ami után már nem maradt semmi rank V alatt amit húzhattam volna.Valószínüleg akkor neked hosszabb lesz prém idő nélkül.
A többiek meg szépen írják a dolgokat amihez nem értenekmondjuk Krokon nem lepődtem meg .. nem csak lefelé hanem felfelé is van bünti fejlesztési effektivitásban..
[link] Itt olvashatnak ők is róla. -
csongi
veterán
válasz
laskr99 #14980 üzenetére
Most komolyan.
Mit nem lehet erteni azon amit irok?
Tolem lehet 1 ev 10 ev a regisztracios ido ota.
A netto jatekban eltoltott ido a mervado.
Amit leirtal nemzeti fejlesztseg fele sem annak amit Malibutomi elert, az allitolagos free modba.Ami nem igaz, vissza kell nezni a hsz-it a posztolt kepeket..
Hiaba lesz 1 miliod egy jarmure. Keves.
Annak a parametereit csak azzal tudod fejleszteni.Amit azzal a stockos cuccal kell elkezdened, es ujabb 1 milla mire meglesz. A javitasi koltsegekrol nem is beszelek.
A legenyseghez rendeles 9.0 kornyeketol mar megint szazezres tetel.
A javitas meg brutal draga.
Azert kell vissza menni copni kis br-be, hogy legyen piiiz. Csak azert, hogy magas br-re legyen penz. Mikozben a jatekido jelentos resze alacsony br-be tortenik, de legalabb van 10 tankja.
Mert a magasabb br deficites, a br-ben levo eszkozzel nem lehet finanszirozni. A hangarba javitas talan a legolcsobb, de a legenysegre elotte kolteni kell, es napok mennek el, a javitassal, es mire ujra jatszana az adott eszkozzel kiesik az pici rutin is.Vannak kivetelek, de nem ez a mervado.
A vilagon vannak akik 10mp korul futjak a 100metert, de ez nem lesz altalanos.
Kevesek kivaltsaga.
Ugyan ez van a jatekba. Free modba 60% plusz kell tolni az atlag felett, hogy ne kelljen visszamenni alacsony br-be farmolni. Ez is kevesek kivaltsaga, jol mutat, statsztika javito.
Ennyivel tobb jut premiummal. . A premium jarmu meg duplajat farmol, nekem is volt. Megsem adok csoda megvalto tanacsokat, hogy tud fejlodni, meg mit nezzen milyen videot.
De a premium csilingelo fiat valutaba kerul. Az adott tartomanyba lehet vele erenyesulni es kasztolni a techfat, es meg azon kivul is tobbet er, mint ami az agba van az esetek tobbsegeben.A SP nyert gepek, jelentos resze megvasarolt, a megjelenes elejen sok van, aztan elkopnak. Nerfelik oket szepen lassan.
Techfat premiummal huznak a leghatasosabban. Ez a leg gazdasagosabb az idot is figyelembe veve.
-
7Sony7
addikt
válasz
laskr99 #14898 üzenetére
Jaaa. Akkor félreértettem valamit. Egy videóban láttam, vagy olvastam valahol, már nem tudom. Azt írta/mondta hogy ha nem kell annyi lőszer, vegyem ki az oldal rekeszekből, így kevésbé hamar gyújtanak ki ha találatot kapok. Azt gondoltam van valami vizuális felület, mint a modifikáció nézet, ahol ki-be lehet pakolni a lőszereket.
-
-
sith7
félisten
válasz
laskr99 #14674 üzenetére
A rudlika, az nem tudom mit takar ... 5 .sor ?
És mind az 5 oszlopban le kell menni az 5. győzelemig ?27/80 a superweapon jelenleg, akkor ha 80/80 lesz, és megvan mindenhol az 5 sor, akkor tudom használni ?
És akkor lesz 1 pont és lehet előről kezdeni ?
Hát ez így tényleg lifetime jellegű ... -
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #14616 üzenetére
Sajnos nem segített
csak Vsync off/adaptív -nál azt értem el, hogy a két szétcsúszott, összetöredezett a hirtelen mozdulatoknál.
ON-nál ez a hiba nincs, csak a korábban bemutatott szaggatás.A legfurább, hogy alig tekeri a VGA-t a prociból meg kihajt minden szuszt, tökre olyan mintha procilimites lenne
Lehet, hogy (ismét!) kénytelen leszek lejjebb venni a grafikai beállításokból, bár ha tényleg proci limit van, akkor vajmi keveset fog segíteni)
(és csak ezzel a játékkal, és csak a patch óta van gondom)
-
Alg
veterán
válasz
laskr99 #14570 üzenetére
Általában azok a jó mecseim amikor kimaradok a fő csatából (nem szoktam direkt az ellenség irányába mászni, csak ha biztos vagyok benne hogy jóval felettük leszek), és a valaki mással elfoglalt elleneket tudom kilőni. Egyébként az 1-2 killes meccsek az átlagosak szerintem szinte mindenkinek.
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #14570 üzenetére
Az a baj, hogy ha lent maradsz, ingyen célpont vagy a fent lévőknek. Ha meg felmászol, ami nem kis idő, géptől függően, sok idő eltelik, és van rá esély, hogy az ellenséges csapatból nem sokan másztak.
Én reál repülőt vagy jól mászó vadásszal játszok (P-38G, Spitfire LF Mk. IX, Tempest Mk. V), vagy jó védelemmel rendelkező bombázóval (Me 264, B-17). Ha nem jól mászó géped van, a feletted lévők könnyen levadásznak. Egy jól mászó géppel viszont a bombázók elcsíphetőek, és van rá esélyed, hogy feletted kevesen, vagy egyáltalán nem lesznek -
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #14570 üzenetére
Esetleg nézegesd meg. Mind Realistic meccs, csak azt játszok
Spitfire LF Mk. IX gyors 3 kill
Picit később majd leírom a gondolataimat a kérdésedre
-
csongi
veterán
válasz
laskr99 #14568 üzenetére
Sajnos Arkados lett a real, a jatek ido miatt.Mire fel emelsz, addigra lent lezajlott a csata fele-3/4. En kozepmagassgon kb 3-4 ezerig emelek oldalra, majd onnan tamadok. Keresem azokat a csatakat, ahol van helyzeti elony. Ha nem alakul ki akkor go home.
Onnan a tobbi kb az ellensegen mulik.
Par ellenseges gep ellen meg lehet akar gyozni is, ha marad eleg ido.Volt, hogy egy vs nyolc ellen is nyertem igy. :). Nem azt csinaltak amit kellett volna.
Szoval pontokra megy.Osszessegeben nincs mar jo taktika. Az ido szukossege kenyszerit a gyors csatara.
Es most jobban ervenyesul a gepek tipusa. Gyors reagalas volt a fejlesztoktol, hogy jopar nemet, orosz gep fordulo kepessegen javitottak. -
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #12318 üzenetére
Kipróbáltam lazán beleférsz az 1km-be, ha gyorsan reagálsz, és teszed amit kell, akkor még kevesebb is elég...
Gáz: MAX
Q and E: Forgásiránynak ellentétesen!
Orr lefelé!!!és kijössz...
Most megint megpróbáltam Spitfire Mk LA 2.7 amit tudok próbálni, mert ott több repcsi nincs
Vadul pörög, de lazán kijöttem belőle 1km magasságból úgy 300m még maradt...
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #12313 üzenetére
Butaságot csináltál a videón, simán ebből még ki lehetett volna húzni!
Itt NE FELFELÉ PRÓBÁLD HÚZNI, hanem lefelé told az orrát, had nyerjen energiát a gép és sebességet...
"Reduce power" - Nettó hülyeség, ellenkezőleg, ilyenkor full throttle kell, hogy kigyere a stall-ból azaz 100%, 110% vagy WEP, ami van csumagáz neki...
-
Urna
tag
válasz
laskr99 #12313 üzenetére
Hű 1200 m -ről szépen lecsorgott
De én is az ellenkező irányú oldalkormány + orr lefelé nyomásával próbálkoznék, esetleg kis lassítással. Onnan meg felemelni a gépet. De nem hiszem hogy ez kifér 1 km alatt, elsőre. Talán ha tesztrepülésben 3-4 km -ből indítod a figurát.. -
Alg
veterán
válasz
laskr99 #12313 üzenetére
Ha lelassul és a föld felé fordul az jó, onnan már ki lehet hozni ha van elég magasság hozzá. Ha nincs és túl közel a föld, akkor így jártál sajnos - el kell kerülni a stall-t (nem tudom a magyar megfelelőjét, átfordulás talán?)
Szerk: valószínű akkor 1 km magasság kevés hozzá
Videót otthonról tudom majd megnézni
-
Alg
veterán
válasz
laskr99 #12311 üzenetére
Gondolom flat spinre gondolsz (vízszintesen pörög a gép, ezért nincs emelőerő a szárnyakon és nem nagyon reagál semmire), ebben az esetben:
Reduce power, If you use the ailerons to pick up the lower wing, it makes it worse. Apply opposite rudder to the spin direction, as right spin, left rudder; left spin, right rudder. As the spin slows down, push the stick a little to put the plane in a dive, from which we hope it should recover. It is just called then: soiled pants!
The ailerons won't help because one wing lost lift.
The recovery also depends of the type of plane and accordingly the altitude. Some planes might recover faster than others, then pilot's expertise.
-
csongi
veterán
válasz
laskr99 #12176 üzenetére
Nem ez nem lehet valós!
Lerobban egy FW2000 szárnya éppen nem szakítja be a pilóta fülke ablakát és nem hallatszik?
150 méterre egy BF nem hallatszik el? Nem tudom elhinni
Tompa élvezhetetlen lett.
Ez volt régen.
Ez meg most.De lehet ilyennek kell lenni valóban. nehéz lesz megszoknom az már biztos .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest