Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Megvan az oka, hogy miért maradt meg az alacsonyabb szinteken, ezt is elmondta az egyik videójában - akkor teljes méretékben eltudtam fogadni azt (most már nem tudom, mi volt az, hazudni meg nem akarok).
Nekem a statjai irrelevánsak, amíg olyan videókat tud prezentálni, tucatszám, amilyen csatákat én legfeljebb fél-egy évente "tudok" összehozni, de leginkább sohasem.
Nagyon tudom becsülni azt a kitartó lelkesedését, amivel tovább tud SIKERESEN küzdeni olyan helyzetekben is, ahol én már kiléptem volna... (mondjuk, a 150-es legénységet sem a szél fújja össze)
Szerintem értékesebb anyagokat rakott össze, mint amennyit a megtekintések/feliratkozások tükröznek és mindig tudok meríteni belőlük, hogy megmaradhasson a játék a háttértáron..., tehát, számomra mindenképp egy kiemelkedő játékos és yt-ber marad.A javítási idők (és költségek) miatt én is úgy látom, hogy 6.0 fölé nem nagyon kell majd merészkednem, ha pozitívban szeretném tudni a ezüstkészletet - az én képességeim és az aktuális script mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest