- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
Na hé, az előző kérdésem tán nem volt értelmes?
Hát, járműismeretre úgy látom nincs nagy szükség, itt még nem nagyon jött szembe olyan tank amit ne lehetett volna bármilyen szögből átütni. Néha esetleg szemből a KV1 vagy a Sherman, főleg ha esetleg beforgatja az ember, meg persze a torony szemből szinte sehol se nyerő...
Amit még nem vágok, az a légicsata.... van amikor be tudok szállni, mert van a hotbaron egy repülős gombom, de van amikor nem. Az mitől függ? Kell legénység akikhez repülőt rakok be? Meg hogy lehet légicsatát kezdeményezni ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
szabferi
tag
Valaki aki mondjuk rendszeresen el tud érni mondjuk 5 tank killt arcadeban Br4.0 körül, el tudná árulni hogy mi a titok?
-
szabferi
tag
Nem akarok én realizmust, csak jó játékélményt. Akar a rossebb 2 km-re lévő pilincka légypiszkokra lövöldözni, random lerohadó motorokkal szenvedni, utánpótlási nehézségek miatt hiányzó lőszerkészlettel harcolni, elakadni a sárban stb stb.
Nekem momentán pont az a najom húgy túlságosan életszagú az hogy az ember bekap egylövést azt vége is a dalnak. Többet autókázom a játékban mint harcolok -
szabferi
tag
válasz wednesday #15752 üzenetére
Köszi,
Közben olvasgatam kicsit, úgy tűnik abban a tierben ahol vagyok, kb mindenki ezt a vegyesen AP és HE kombinációjú lőszereket lövi, mert ott elég egyetlen átütő sebzés azt kalap kabát a személyzetnek (egy meccsen egy T-34 1942-vel sikeresen kinyírtam egymás után 5 vagy 6 tankot.
Sokkal átgondoltabban, megfontoltabban kell játszani mint a másik tankos játékot még árkádban is, nagyon gyakori az egylövéses halál.
A legénység túlélési esélyeit lehet bármivel növelni? Vmi skill növelés, vagy bármi más...? -
szabferi
tag
Sziasztok,
10 év után kipróbáltam ismét a játékot (leginkább azért mert a 10es lista youtube csatijánál volt némi ingyenség, mondom nézzük meg hol a játék, ezt itt találjátok: https://playwt.link/tizeslista )
Arcadeban tolom, PZ IVH magasságában. Amit nem teljesen vágok, hogy gyakorlatilag minden alkalommal, akármi is jön szembe, kb instant oneshotol. A visszajátszáson azt látom, hogy kb az egész történet annyi, hogy bejön a skuló a tankba, középen szétrobban és a repeszek mindenkit kinyírnak (10 találatból 9x).
Természetesen visszafelé a történet nem igy szól...
Szóval ez vmi prémium lőszer mint a wotban vagy mi a pék?
B kérdés: amikor a célkereszt és a kör "nincs egymáson" akkor a lövedék hova csapódik be? Ahova a kör mutat vagy ahova a célkereszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- The Game Awards 2024 - Íme a nyertesek!
- Saab, Volvo topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest