- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
kipróbáltam úgy, ahogy írtad, de visszadobta a kártyámat elsőre. Megnézem még egyszer mindjárt, hátha én rontottam el valamit.
Amerikai bankból származik a kártya, ez lehet gond?
Amcsi kártya, Magyarországról, orosz oldalon keresztül... lehet, hogy ezt már nem bírja a rendszer
-
PAtr0n
addikt
Így van! RBK-val megy, de nem értem miért irányított tegnap többször is a yandex-re. Ja meg tegnap az RBK-n is pofázott, ha véletlenül oda irányított.
Nem mind1, hogy ~4200Ft, vagy ~2900Ft 2500 sasocska.#5211:
Akkor ezek szerint ez a megoldás, hogy vissza nyíl, és amíg nem mutat RBK-t, addig próbálni. -
Atlantis
veterán
Erről. Látja az ember, egy adott jármű hol van sorban, mit mennyiért lehet fejleszteni, elérni, megvannak a paraméterek, stb. Ehhez nem kell 50 sor szöveget elolvasni, hanem áttekinthető formában megvan minden. Javaslatok vannak, hogy célszerű használni, előnyök-hátrányok, stb.
Ehhez képest, amit a Gaijin Wiki-nek nevez, az egy talicska híg libafos. Nincs egy aktuális Tech tree sem, most pl.: megpróbáltam utánanézni az IL-2 Avenger gépnek, ami szerepel valamelyik minicsomagjukban és nincs róla sehol semmi. Miben különbözik a simától, milyen szintű gép, fegyverzet, stb. egyáltalán megéri megvenni? -
Colos1
őstag
Mind egy csíter sz@r
Lézerpuska van rajtuk, uránmagvas lőszerrel, mert a közelébe lévő gépet azonnal eltalálja, ami rögtön le is zuhan
Meg helyből megfordul.
És leemelkedi azokat a hordozórakétákat, amelyekkel az űrsiklókat lövik ki a földrőlAbból is elegem van már, hogy a német gépeket állandóan 2-4 évvel későbbi angol, amerikai és orosz gépekkel rakja össze. (Hát igen, ennyire le voltak maradva technikailag a németek mögött, hogy több évvel későbbi fejlesztésű gépekkel kell összeraknia.)
Jó példa volt a múltkori Siege of Malta event, ott azokkal tesz össze, amelyek valójában is találkoztak. Csúnya darálást végeztünk a szarfirék és hurrikánok között, még úgy is, hogy előtte változtatták a Bf-109 repülési modelljét, és mindenki szerencsétlenkedett vele, mert újra meg kellett szokni. -
PAtr0n
addikt
Hé, te vakegér, mondom goldot!
Csak mert eddig simán ment, de most lejárt a prémem, és akarok megint. Eddig ment a dolog, de most már valamiért nem fogadja el az orosz oldal a kártya adatok megadása után. Két kártyával is próbáltam, azokkal amikkel eddig ment
Szerk: Na látod
.
-
-
anytime
őstag
Mha jol emlekszem, a forduloharcot kedveled. Ha az orosz I-15R-t viszed, keszulj fel, vele nehez lesz, alacsony magassagon szinte mindig le akar esni.
Azonban helyette nagyon ajanlom az Ishak Type24-et, szerintem vele elmeny lesz vadaszni RB-ben es bizony, nagyon jo a foldi celpontok ellrn is. Szerintem meg a premes Zsuk-nal is jobb.
Egyebkent pedig magamra ismerek az irasod alapjan, atmentem ezeken a fazisokon en is, de hidd el, minel elobb valtadz es hagyod vegre az AB-t, annal jobb lesz
-
superecneB
őstag
-
Francia91
veterán
Az F4U-1c tényleg marha jó gép
924 db 20mm-es cannon a világ végéig elég majdnem. Sosem fogytam még ki belőle egy RB meccs alatt sem. Ráadásul ha mind a 4 betalál egy vadászba, akkor annak 90%, hogy annyi
B-25-höz hozzászólva: Jó gép, ha a lövészek is ki vannak fejlesztve, akkor erős a védelme is. Csak arra kell figyelni, hogy a hasa felől ne támadjanak, ott védtelen (oroszokkal be szoktam játszani
). Ha szemből jönnek, akkor az 5 vagy 6 db 12,7-es M2-es mindent visz
. Sokat használtam a B-25-öst, meg voltam vele elégedve. Most visszatértem az A-20G-hez, arra lehet tenni rakétát, a védelme meg 2 lövésszel is elég erős
-
PAtr0n
addikt
Jajj de imádom én ezt a japó csodát, tudom hogy AB nevetséges, de legutóbb Wake Island-on 7 kill gond nélkül zsinórban. Sok idióta, jön szemből, kitérek lazán, és pár mp múlva a picsájában vagyok. Ráadásul sikerült egy jó skuló kombót kitapasztalni hozzá, szakítok vele. Az tetszik még, hogy nézem a tabellát játék közben, kábé én vagyok az egyedüli japán, és vezetek
Matchmakingnél is mindig nézem, hogy japó játékos alig várakozik. Minden esetre jó velük alázgatni.
Viszont szerintem van egy bugom:
Ki-102 otsu. Viszem minden meccsre, de amikor ki akarom választani halál után köv. gépnek, mindig pofázik, hogy 12.7mm-es sukólól 0 van betöltve, így nem játszhatok vele. Holott az auto refill ammo be van pipálva. Elég alap még szegény, szóval arra a puskára nincs is fejlesztés még. Szóval ezt rohadtul nem értem, így hogy a picsába játszak vele? -
Szőrös
veterán
A P-47 egy tehén aki azzal leáll fordulózni...nem fogok finomkodni : egy barom. Nem is használták nagyon klasszikus légi harca , a nagy tűzerő és teherbíró képesség miatt földi célok ellen vált be inkább.
Szóval azokat el lehet vele kapni bár a 47es elég gyors szóval meg kell lepni."A BnZ nem ugyanaz, mint az energia harc."
Nem , de ha elolvastad mit írtam nem is kevertem. Kezdő géppel amin nincs fejlesztés BnZ .
Ettől függetlenül irl a gép energiaharcra lett tervezve.
-
Szőrös
veterán
Akkor RB..végül is tök8 ilyen szempontból ott is ugyan úgy az instructor tart levegőben szóval de "normális".
A nélkül igen sokszor pottyannának az emberek lefele.Colos1 : mik vannak
nem tudom milyen lesz a mostani mixed sb battle de azért megpróbálok itt kitartani. most 4-en szoktuk squadban tolni és baromi jó köröket lehet így menni. -
Atlantis
veterán
Lehet, de ott lassabb is a fejlődés, nem? Pl.: egy 2x szorzó csak arra gépre érvényes, amivel repültél és egy nap csak egy gépet tudsz csak leszorzózni nemzetenként, vagy rosszul gondolom?
Mindemellé a sikerélmény is kevesebb talán. Magamfajta "kocavadászok" jobb, ha AB-ben szerencsétlenkednek, nem zavrajuk legalább a nagyok köreit.
-
-
Atlantis
veterán
És ez a talizmán örökre szól az adott géphez? Egyébként ez nem az igazi, mert nem haladni akarok gyorsabban, hanem több tőkét. Előbb-utóbb eljutok oda, hogy nem tudom megvenni, amiket kifejlesztek.
Szerk: németekkel pont nem játszom, nem is nagyon vonz.
Tudom, csak a baj van velem...
-
RockHaRD
addikt
ha tök véletlenül összemész a társaddal, és beadja Tk-nak, azt aztán nagyon szép dolog jelenteni. Vagy ha valaki lő egy ellenfelet, te pedig berepülsz a kettő közé egy amúgyis sérült géppel, és véletlenül lelő a csapattárs, azt is jelented? (Nem mondom, hogy ilyeneket csinálsz, csak példákat hozok fel, ami miatt lehet tk... )
-
Revolit
senior tag
A gép irányította tankokat nem számolja bele :/ Pedig én igazából azt se tudom gép vagy ember akit lövök... beleszámolhatná azt is, ugyan úgy ki tudnak lőni ők is, és ugyan úgy jól kell eltalálnom őket is hogy kilőjem
szerk.: egyáltalán miért rak AB reserve tankos csatába (ahol maxon vagyunk) AI-t ?!?! És valahogy állandóan azokat lövöm ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest