- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #6014 üzenetére
Mindig változik. Volt amikor fél évig az volt, mindenki várta, hogy végre más legyen erre jöttek ezek a szörnyek.
Most váltott erre. Gondolom azért is,mert egy rakat játékos önbíráskodásba kezdett és alapított egy Sky Police nevű csoportot. Ők minden bombázót amit jelenleg az árkádból szabadult emberek farmolásra használtak lerammolnak. Mindegy, hogy ellenfél vagy saját. -
Francia91
veterán
válasz
RockHaRD #6011 üzenetére
Csak a B-17G-vel van azonos BR-je, de nem kerdezd, hogy miert. B-24-et nem is nagyon szeretem, a B-17-es konnyebben mozog, raadasul a G-re 4x2000 lbs bombat tudok pakolni. A loveszekre tippelek, hogy azert lehet azonos a BR-juk. A B-17G-nek is eleg jo vedelme van, a B-24-nek is, vannak olyan pontok, ahova 3 lovesz lo egyszerre a B-24-nel. B-24-gyel szedtem mar ki jopar jetet is
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5931 üzenetére
Azt is tegyük hozzá hogy 3 német Tier IV-es gépet szereztem meg 11 meccs alatt.
Előző meccsen pedig szemtől szembe jött egy P-38, lekaszáltam, aztán pedig a B-25-ös is szembefordult velem, egyik sem talált el, én mindkettőt rommálőttem.
Ezzel a kettővel lett volt 4 killem, de az égő P-38-ast elcsórták. -
Atlantis
veterán
válasz
RockHaRD #5813 üzenetére
Nem értek egyet, én BR 3.0-3.7 körül is jól érzem magam, az itteni brit gépek nagyon jók és az amerikaiak is. A sokak által OP-nak tartott orosz madarak viszont nem tetszenek, azok az elején voltak jobbak. Németekkel 2.0 környékén vagyok, nem szeretem őket, ha 3.0 is ilyen vacak lesz, akkor nem viszem tovább a nemzetet. Természetesen AB, én RB-t elvétve játszom, egyedül sosem, mostanában meg a "klánélet" eléggé döglött. BreeZeR el van tűnve.
Az 1.0-s meccsek (nekem) unalmasak, mind ugyanarról szól, hogy földi célpontokat kellene szétszedni, én meg azt nem szeretem, folyton talajfúrót csinálok a gépeimből vagy megmetszem a fákat...
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5780 üzenetére
Ha jól tudom elég jó a roll rateje az Fw gépeknek, tehát rolling scissors, amúgy meg semmit.
szerk: valami ilyesmit
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5778 üzenetére
Minden gépet meg kell tanulni repülni illetve minden ellen meg kell tanulni repülni. Hiába tudod, hogy hogy kell játszani a P-51-el, ha nem tudod mire képesek az ellenséges gépek.
Én pl. most a Tempest Mk V-vel szenvedek a britekkel, nem tudom megszerezni azt a nyamvadt x5 bónuszt, mert mindenhol B-17-esek, Bearcatek és jetek. Hiába szedek le konstans 1-2 gépet, nem tudunk nyerni. Oroszok elleni meccsen egy Tu-2 tartotta a tempót a hibátlan állapotú Tempestemmel, sőt közeledett hozzám és fordulni is tudott velem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
RockHaRD #5701 üzenetére
Csak úgy mehetsz vegyesbe ha viszel tankot is. Egy tierben kell lenniük.
Annyira nem nagy élmény, a tankos részek körül van 15-20 AAA, szétkapnak pikkpakkHamár szóbakerült, az hogy van vajon megoldva illetve bug vagy feature hogy tankból nézve marha lassúak a repülök? Main gunnal kis szerencsével le lehet löni.
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #5669 üzenetére
Én sem szoktam ott várakozni, mert unalmas és tényleg szemétség. Ha csak egy két ellen van és nem találom sehol akkor szoktam ellátogatni oda, de SB-n szerencsére ritka. Van olyan, hogy valaki a afk a reptéren. Na az a szörnyű. SB-n az aaa nagyjából azonnal halál alacsonyan. Olyankor bár eddig nem sokszor volt, vittem bombát vadásszal és átcsapva ráhajítottam a kifutóra aztán menekülés. Volt, hogy nem tudtam bombát vinni akkor kettő afk gép volt a földön. Rárepültem és a térdük elé csúszott az égő roncsom epic volt. Ja és ők nyertek, mert én voltam az utolsó. Olyan szerencsére, hogy valahol repked az utolsó nagyon ritka, mert kell tartanod a joy-t és nem nagyon lehet afk repülni. Max ha nagyon jól betrimmeled a gépet, de azt nem mindegyikkel lehet. Illetve a felhőben repülés is igen nehéz így nem bújkálnak annyira.
Colos1: Nem tudom miben lesz nehezebb, de az egyik q&a-ban azt válaszolták, hogy jóval nehezebb lesz. Rendbe rakják a termodinamikát azt tudom. Én is örülnék naki, ha azokban a gépekben lehetne csak automata motorvezérlés amikben tényleg volt. Remélem ezt is megcsinálják.
-
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5644 üzenetére
Én sem akarlak megbántani, de fel lett téve a kérdés, hogy ki-mit javasol... és oké, emlékszem, hogy mondtál valamit, amit már máshol használnak, talán másik játékban ha jól emlékszem. Hogy [] vagy == vagy --, az meg olyan nagyon mindegy, és talán a két pont közé tétel a legjobb, szerintem legalábbis. Hogy miért nem lett FEAR? Azon nem gondolkodtál még, hogy talán foglalt már ez a név? Egyébként a létrehozás előtt vagy 5-ször sikerült olyan rövidítést beírni, ami már foglalt volt, szóval már a f*szom kivolt az egésszel, ezt remélem megérted. Az meg, hogy vicces vagy nem, mindenki döntse el.
Én ráköltöttem 2500 sast a létrehozásra (3-4 ezer forint), Benő haverom bérli a TS szervert, amit majd egyszer remélhetőleg bővíteni is kell (kb. 1000ft/hó), mindezt azért, hogy adott legyen a körülmény arra, hogy összeismerkejdenek az itteni tagok játékon belül is és legyen valamiféle közös kaland, mert lássuk be, egyedül SZAR. Sajnos nekem mostanában nagyon kevés szabadidőm van, ezért elnézést is kérek a tagoktól, és azért is, amiért nem tudok mindig TS-en lenni, amikor játszok, de remélem nektek sikerül valamennyire együttműködni és nekem csak pozitív élményem van azokkal kapcsolatban, akikkel eddig sikerült "találkoznom" TS-en vagy csak úgy játékon belül. Semmi ordibálás, idegeskedés ha valaki elront valamit, akkor sem csesztet senki senkit, ha nem úgy sikerül valami. Például én már ütköztem Atlantissal, BreeZeRr már nem egyszer égette fel a gépem és hasonló dolgok, és? Szerintem amikor van egy ilyen társaság, akikkel szívesen játszik együtt az ember, akkor a legkisebb gond az, hogy szar a név.
Nemrég találkoztam egy magyar csávóval a játékban, miközben Ki-84-essel repültem, azóta sokszor együtt játszogattunk. A squadron amiben van szintén egy teljesen magyar emberekből álló brigád, ezért nem is hagyta ott őket a hívásomra, de ettől függetlenül szoktam vele játszani. Egyszer meghívott egy közös meccsre, ahol még két társa volt, tehát így mentünk négyen. Az egyik idétlen gyerek meg megelégelt valamit a chaten, aztán bekáromkodott. Itt nem látsz ilyet.
Egyébként meg lehet változtatni a squadron nevét, de te is csak egyszerűen odalökted, hogy szar. Kösz.
-
erikke17
őstag
válasz
RockHaRD #5616 üzenetére
Te voltál ma velünk squadba BF109E3 gépekkel mentünk négyen?
Biza kevés az a 120 lövedék cannonba.. Mákdarálóból meg van 2000 lövedék de az csak szikrázik
Kellett is térnem egyszer, utána már csak egy ellenség volt de elmenekült bázisra AA végett inkább nem mentem oda, pedig kiiktattam egyik motorját...
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5591 üzenetére
Felejtsük már el ezt a Tier dolgot, mert semmit nem jelent. F4U-1a 3.3BR és F4U-1d is 3.3 BR, mégis van köztük tier különbség. P-63A-5 3.3-al csücsül Tier 3 végén, csak azért mert Kingcobra verzió. P-38 értékelése megegyezik a P-47-essel, mégis tierkülönbség van köztük... és sorolhatnám. Egy dolog számít a BR. Jelenleg ez rendszer nem pöpec, és szerintem hamarosan átalakításra is kerül.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
RockHaRD #5583 üzenetére
Squad átlag BR-t néz és ahhoz mérten kaphattok még max + 1.3 BR-es gépet.
El van baszva , nem kicsit. Én squadba nem is engednek 1 BRnél nagyobb eltérést sőt talán még ennyit se.
Pont az ilyen esetek miatt , eléggé elkeserítő mikor jóval erősebb gépekkel találja szembe magát az ember. -
PAtr0n
addikt
válasz
RockHaRD #5575 üzenetére
Hát.... én abszolút nem találom szaroknak a Bf109-es-eket a T2-ben. A híres yellow nose (E3), a 20mm-essel igen jól szakít, fordulni meg kell tanulni vele, de az egész BF109 széria energiaharcra való. Aztán ott a Colos által említett F2-es, ami tényleg kínlódás alap lőszerrel a 15mm-es cannon-al, mert még a papírsárkányokat is csak simogatja, de ha sikerül fullra fejleszteni, nagyon jó kis gépet kapsz. Mondjuk nekem az F1 barátságosabb volt, a 20mm-es cannon miatt. Azért az sem elhanyagolható, hogy mindegyikük igen jó kapaszkodik, és elég jó a sebességük is. Ami szintén meg lett említve, hogy a combat flaps, nagyon sokat dob a fordulékonyságukon, nekem már annyira beleégett a flaps toggle az ujjaimba, hogy semmilyen harcba nem megyek nélküle.
Ja, és az Airacobrákat reggelire eszem a Bf109-esekkel. -
Colos1
őstag
válasz
RockHaRD #5540 üzenetére
Az IAS az Indikált (Indicated) Air Speed, a TAS pedig a Valós (True) Air Speed. A tengerszinten - ha a légkör gáztechnikai normál állapotban van, azaz 101,325 KPa nyomáson, 15°C -on, és a páratartalom elhanyagolható, akkor a kettő megegyezik. Gyakorlatilag pici eltérés mindig van.
A kettő szükségességét egy példával próbálom szemléltetni.
Tengerszinten van egy kifutó, ahonnan felszállsz. A repülőnek mondjuk 200 Km/h -val kell mennie, hogy elemelkedjen. Mondjuk, hogy van egy másik kifutó is Tibetben, 6500 méter magasan. Itt hiába gyorsulsz fel 200 Km/h -ra, a ritkább levegő miatt nem fog elég felhajtóerő keletkezni, és kb. 350 -nél szállsz csak fel.
Ha a sebességet a levegőhöz képest mérjük (pl. a Prandl-Pitot csővel), akkor a levegő sűrűsége befolyásolja a mérési eredményt, pont úgy, mint ahogyan a szárnyakon a felhajtóerőt is. Tehát egy ilyen készülék a tengerszinten is, meg a 6500 méter magasan lévő kifutón is 200 Km/h -t fog a felszálláskor mutatni, annak ellenére, hogy kb. 350 -el repesztesz. Ez az IAS, amely azért fontos, mert ebből tudod, hogy a repülő hogyan viselkedik.
A TAS a földhöz képest mért sebesség, amennyivel a repülő valójában megy. Minél ritkább a levegő, azaz minél magasabban vagy, annál nagyobb az IAS -hoz képest a TAS.
Ezek után mindenki döntse el, hogy melyikre van szüksége légiharcban
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #5485 üzenetére
Elméletileg a repülés és a közös játék öröme kéne, hogy szolgáltassa az élvezetet nem a farm. Nekem is vannak tolósugaras gépeim mégis kis tierben repkedek, mert ott is élvezetes. Mondjuk AB/RB más ilyen szempontból ott annyira ez nem jön ki, meg mindenki be van keretezve. Mielőtt félreértés lenne más nem könnyebb. Mindegyiknek megvan a maga jó tulajdonsága. Az inkább a kérdés, hogy most mész a másikkal vagy majd ha itt minden maxon lesz. Csak a mikor változik. Kivéve persze ha addigra abbahagyod az egészet úgy ahogy van. Én ismerek olyat akinek meglett minden általa óhajtott gépe és többet nem is játszott, mert kipipálta amit akart jöhet a következő játék ahol lehet farmerkedni és így tovább. Van aki szereti ez én nem.
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5479 üzenetére
Hogyha úgy indítasz meccset, hogy te egy jetben ülsz, haverod meg a P-26-ost választotta, akkor igen, a P-26 jetek ellen fog menni, ez nem a MM hibája, hanem az embereké.
Az első P-63-as értékelése 3.3, a P-26-é 1.0, tehát 2.3 különbség van köztük, ami nem fér bele a szórásba.
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #5479 üzenetére
Ha egy squadban van valaki aki berak egy kisebb gépet akkor persze beteszi az a squadtag marhasága.
Ez a haver ezzel megy én azzal azért sántít, mert ha haver akkor nem hal bele ha néha megy mással is. Én USA gépekkel megyek míg a magyar lakosság nagyja a németet szereti. Torzonborz is némettel ment és a kedvemért jött amcsival, mint ahogy én is mentem némettel, nem hal bele az ember.
SB-n jó móka lenne. Azokat akik behoznak ilyen rabolt prémgépeket így is van, hogy lelövik a társai, mert azt látja, hogy ellenség.
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #5448 üzenetére
Azert van, mert itt a legenyseg a fix es a gepet csereled. Kepzeld azt, hogy van egy valag loveszed csak nem viszed oket. Arkadon kivul csak egy gepet vihetsz. Nekem egy pilotam van csak azzal repulok minden gepet. Ezert sokkal gyorsabban fejlodik, mint ha osszevissza lennenek. A tobbi legenyseg el van kuldve nyaralni.
-
Revolit
senior tag
válasz
RockHaRD #5278 üzenetére
Akkor kérdezd meg légy szíves azokat az emberkéket, hogy ugyan megkérdezték-e a lap házigazdáit, hogy használhatják-e a Prohardver nevet a klánnevükben? Van egy erős tippem a válaszra... mert mi anno megkérdeztük Bad Company 2 kapcsán, és nem. El is lett magyarázva miért nem. A PH név klánnévhez történő használatához nem járulnak hozzá. Ha valaki mégis kreál egy klánt egy játékban PH névvel, persze hogy nem lesz semmi, mivel minden bizonnyal nem is jut az illetékesek tudtára, ha mégis, gondolom nem éri meg vele foglalkozni.
Attól, hogy nem tudnak és/vagy nem lépnek ellene, nem járulnak hozzá.
De a legegyszerűbb és legkorrektebb ha megkérdezitek... -
Revolit
senior tag
válasz
RockHaRD #5273 üzenetére
A PH nevet nem lehet használni a lap engedélye nélkül, és klánnévhez nem fogják az engedélyüket adni.
Amúgy nekem mindegy a név mindaddig, amíg nem ilyen "Wild Killer MotherFu*ers" kaliberű
De ha már Fear Amongst Us ennyi embernek tetszik és úgy is én mondtam, akkor arra +1 -
Atlantis
veterán
válasz
RockHaRD #5104 üzenetére
Azért szar a játék, mert túl sokszor ad Domination-t és érzésem szerint ebben a játékmódban vagy leginkább a csapatra utalva. Ki írt olyat, hogy nem tudom játszani? Bár erősen függ a gépparktól is, mert ha tele vagyok lomha dögökkel, akkor azzal nem tudok igazán hatékony lenni.
RG4L: tudom, ezt kéne tenni, de nem tudom, melyik géppel álljak neki RB-t játszani úgy, hogy ne menjen el tőle a kedvem. Az eleje eléggé nehézkes lehet.
Egyébként a P-38 nekem se tetszett, nem volt türelmem kifullozni.
-
Volfram42
senior tag
válasz
RockHaRD #5113 üzenetére
Igen ki tudod rakni, régen én is használtam.
Jó az a p38. Stabil, fejlesztve már gyors is. Ilyen settenkedős gép, ha valami mögé beállsz akkor a koncentrált tűzerő elviszi mindenét. Csak SB-n repültem nem sokat, de ez a tapasztalatom vele.
superecneB: próbáld meg manuálisan kinyitni a hűtőt alacsony sebességnél és magasságnál akkor elvileg le kell mennie. Persze nem kell 100% tolóerő sem folyamatosan. Még a prop ptich-el is játszhatsz. Kicsit vissza veszed akkor nem terheli úgy a gépet, bár nem is húz majd annyira. Bár lehet spitiben nem engedi állítani erre nem emlékszem.
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5114 üzenetére
A P-38 nagyon-nagyon szar gép volt, kb. mint most az F-82... szegény kis twin mustang nem úgy teljesít, ahogy kéne neki. Akarom mondani, nem is teljesít.
Ezután a P-38-at rendbetették egy patchnél, akkor mindenki azzal játszott, és amikor azt hitted, hogy te egy jól mászó/emelkedő gépben ülsz, megjelent 1000-1500 méterrel felette vagy 4-5 P-38-as, és kb. halott voltál. Legjobb tudomásom szerint ezután megint kapott egy fixet, mostmár talán rendesen működik.De ez egy olyan dolog, hogy a Bf 110-essel sem fogsz tudni ráfordulni egy F2A-ra, ahogy egy Beaufighterrel sem próbálunk meg lefordulni egy Zérót.
(#5116) munnergep: Olvastam ma redditen hasonlóakat, hogy valakit kb. csak két perc után enged be a szerver, aki amerikai és US szerveren játszik túl nagy pinget kap. Ezután kiderült, hogy a US szerver IP címe Szentpétervárra (Oroszország) mutat, tehát valami gond van a szerverekkel, vagy csak karbantartás miatti átirányítás, amiről a Gazsi nem szeretett volna szólni.
(#5113) G^zC^mp€r: Harc közben nem tudom mi értelme lenne használni, viszont ha pl. repülsz az F6F-el és úgy érzed, hogy húúú, ez a gép gyenge és netalán rendelkezel a gép adatlapjával, akkor meg lehet nézni, hogy tényleg úgy teljesít-e, ahogy azt a valóságban is tette.
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #5096 üzenetére
Tudod, nagyon meg szokták nyomni a gépeket, ha jobb/több a fegyverzete, mint az előző modellnek. Ha jól tudom a játékbeli adatlapjaik szerint nincsen különbség az F4U-1a-1d-1c között, de mivel a C-s verzión 4 szájbavert erős cannon van, az kapott +1,7BR-et a többihez képest. (Lehet tévedek valamennyit, mert fejből mondom).
Viszont érdekes a szituáció BR tekintetében azA6M3 mod 22 és az A6M3 mod 22 ko között.
-
Francia91
veterán
válasz
RockHaRD #5083 üzenetére
Egyenlőre csak annyit tudok, hogy a T2-esen 5 x 12,7 mm, a T3-ason 6 x 12,7 mm M2-es van az orrban, amivel a pilóta tud lőni. Talán még lőszer mennyiség, de alaposabban nem tanulmányoztam még az adatlapját. Már elég régóta megvannak nekem, még mikor nem ez a rendszer volt.
-
Fel
addikt
válasz
RockHaRD #5074 üzenetére
Tartalékos gépek. BR 1.0, kezdő gépek, ingyenes javítással.
----------------------------------------------
Hazarepültem ezzel a kis szutyokkal ilyen állapotban: (megjegyzem, egész türhetően repült; nehezen, de lehetett irányítani)
Letettem, sikerült megállítani, és nem összetörni, erre:
Máskor meg a szányak nélküli, motor K.O. gépet is összerakják...
-
munnergep
senior tag
válasz
RockHaRD #5028 üzenetére
Ki-61-l hei. Még stock.
9 vesztes meccs senkit még meg sem karcoltam, nem tudok vele fordulni, de nagyjából semmitse. Tiszta szégyen. Az egyedüli repülő ami eddig kifogott rajtam. Ha valamivel nem tudok fordulni, marad az energy fight. De ezzel még lendületet se tudok venni, nem hogy megmaradjon bármilyen energia
Hogy kell ezt használni RB-ben? -
PAtr0n
addikt
válasz
RockHaRD #5022 üzenetére
Nem tudom mennyire vetted észre, de nem a hajók lőttek fossá, hanem valami köcsög vadász 20mm-ese. A videó végén látszik, hogy abból kapom az áldást. Akkor ami szintén látszik, hogy bőven 300km/h fölött engedtem ki a torpedót.
Múltkor azon a pályán ahol sok kis sziget meg szikla alagút van középen, hidden base asszem a neve, a szélső oldalon ezzel a torpedo bomberrel 4 destroyert intéztem el egyedül, és nemhogy nem lőttek fossá, még be is tudtam középre repülni segíteni. kb. 20000 liont kaptam értük. Alul értékeled a torpedózást, nagyon is. Gyakorold még.
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #4986 üzenetére
Igen, ott nincsen keresés. Próbálj itt nézelődni.
-
Revolit
senior tag
válasz
RockHaRD #4973 üzenetére
Ezzel én is így voltam mikor elkezdtem WT-zni. Nem nagyon játszottam még repülős játékkal korábban, párat kipróbáltam, egyszer régen még MS Flight Simulátorra is rászántam magam, addig jutottam, hogy egy kis géppel fel meg le tudtam szállni
Viszont tényleg elég tré magasabb tier, ráadásul összes tierre igaz, hogy teljesen elrugaszkodott a valóságtól az AB. Bombázók zuhanórepülésbe kezdenek, olyan manővereket hajtanak végre amibe egy vadász is belerokkanna, 2 km-el alattad van a vadász és lazán feljön a te magasságodra WEP-pel pillanatok alatt (egyébként lehet nincs is WEP abban a típusban...), túlmelegszik az olaj/víz? no para... csak kiírja pirossal, más bajod nem lesz. Nem tudod elveszíteni a kontrollt a gép felett, bármilyen manőverből kihúzod a gépet és bármekkora sebességgel zuhanó repülhetsz semmi baja nem lesz a gépnek. Alig van különbség a gépek között... És ez csak a fizika.
A folyamatos respawn miatt nem érzem hogy bármit is tettem volna ha lelövök egy ellenséget. Majd úgy is jön egy másik géppel.
És az emberi tényező... hányszor le TK-zott már csapattárs... na ez RB-ben egyszer fordult elő, pont a múltkor... néha oda is beszabadul pár idióta no (ja bocs végül nem TK-zott. Viccesnek találta ha A20-mat felszállás után elkezdi sorozni.... szerintem nem volt tisztában a hátrafelé néző dupla csövű 12.7mm toronnyal
)
Egyébként nem azt mondom én se hogy az AB rossz, hanem hogy tényleg egy más játékélmény. Én is megyek még AB-t is, attól függ mihez van kedvem. Eleje unalmas? Hát, lehet, én ilyenkor sokszor belső nézetben repülök, megpróbálom beleélni magam, elképzelem milyen lehetett tényleg egy ilyen géppel harcolni. Mikor pl felszállásnál a felfele néző orr miatt nem látom mi van előttem, vagy hogyan tudták ha alulról ellenség közeledett (gondolom sehogy, vagy szóltak nekik rádión vagy meghallotta, ami már sejtésem szerint késő volt. Illetve gondolom néha-néha bedöntötték gépet hogy megnézzék mizujs van. Illetve pár vadászon is láttam alul mini kukkoló réseket
).
Nézegetem műszereket is, elég jól lemodellezték pilótafülkét is.Viszont néha tényleg kicsit unalmas az elején az emelkedés, de ha pörögni akarok megyek AB-zni, a kettő nem zárja ki egymást
-
RG4L
őstag
válasz
RockHaRD #4973 üzenetére
RB-ben és SB-ben is csak 1-1 gépet használhatsz.
A bombázó nézet attól függ. A kis Zérókra is lehet tenni 2x60kg bombát, de nincsen "célkeresztje", mert nem bombázó. A B-17-esre is tehetsz csak 2 bombát, de van célkeresztje is és bombázó nézete is.
Ettől függetlenül nem értem, hogy miért lenne dögunalom az RB.Eleinte én is AB-t játszottam, és ahogy eljutottam a tier 4-es gépekig, azt vettem észre, hogy egyre jobban romlik a színvonal. AB-ben csak az számít, hogy hány cannonod van... német Fw-k és Bf-ek előnyben a 6x20mm-el illetve a 30mm-es cannonokkal, oroszok előnyben a 37-45, 3x20mm-el, angolok is bőven el vannak látva a játékban lévő szerintem leghatékonyabb Hispano cannonokkal, ellenben az amerikai gépek kemény hiányt szenvedvnek e téren, míg a japán cannonok a lőszereik lassú kezdősebességük miatt csak csikizik az ellenséget.
Fél óra mire ellenséget látsz... Igen, talán így van, ha nem ismered a gépeket. Ha amerikával/angliával vagy németek ellen tier 2-3-ban, akkor a Bf 109-eseket ne 500 méter magasan keresd, hanem mondjuk 5000 felett, ha van valamennyi esze is szegény német pilótának.
A két 100 fontos bombának amúgy sincsen értelme, még ha tudnád is, hogy hova fog becsapódni. RB-ben a vadászgép vadászásra van kitalálva, ergó bombát tenni rá szerintem felesleges, max. nagyobb hajókat lehet eltalálni vele, vagy zuhanásból tankot és reménykedsz, hogy nem csattansz szét te is a felszínen a bombáddal együtt.
Ha AB után RB-re szeretnél váltani, mert megunod, hogy a későbbi meccsek kb. 3 percig tartanak mert lebombázták a repteredet 10-ből 8-szor, akkor nagyon sok problémád lesz. Minél több géped van és ezek közül minél többet használtál AB-ben, annál nehezebb lesz mindegyiket külön-külön megtanulni kezelni RB-ben. Például a Bf 109-ek nagyon jó masinák, AB-ben is kapnak már elég korán cannont, ám RB-ben nem egy egyszerű dolog repülni vele az erős túlmelegedés és a nehéz célraállás miatt. A Spitfire és Zéró gépek oké, hogy jól fordulnak, de ahogy AB-ben kihasználtad a fordulékonyságát, úgy RB-ben csak el fogod törni a szárnyaikat, sorozatosan. A Yak gépek elég jól produkálnak AB-ben, ám RB-ben nagyon egyszerű lerázni őket, vagy belekényszeríteni őket egy nagy G erős fordulóba és annyi nekik. RB-ben nem fogsz szembemenni egy Fw-vel a Spitfire-öddel, mert tuti nem éled túl, ha bármit is konyít az illető a célzáshoz. Ha 20 percnyi üzemanyagot tankolsz, és az a célod, hogy 6-7 km magasra emelkedj a meccs első fázisában, hogy energiafölényt szerezz, lehet nem marad annyi a tankban, hogy effektíven használd a géped és lőszered, mert haza is kell jutni belőle, és még sorolhatnám a hátulütőit... Ami a legfontosabb és amit nem fogsz soha elsajátítani AB-ben, az a célpontválasztás.
Nem azt mondom, hogy ne játssz AB-t, csak vázolni szeretném, hogy tényleg, ha eljutsz a T3-T4-es gépekig, elkezdődik a heavy bomberek spammelése, akik 3 perc alatt szarráverik a 3 kis bázist és a reptereteket. Idegesítő, unalmas lesz a játékmenet, az, hogy campelik a bombázókat, hogy nem szarakodnak, és kilőnek téged is egy killért és, hogy nem látsz semmit a gépek "valós" teljesítményéból.
szerk: ja, és kimaradsz az ilyen szép dogfightokból (érdemes végignézni)
-
Szőrös
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest