Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
anytime #12881 üzenetére
3 évvel ezelőtt még egy jól játszható játék volt, de az userek értelmi szintje az elviselhetőnél sokkal jobban felhígult, már percek után egyedül szopok a másik csapat ellen, mert az enyém 3-4 perc alatt megöleti magát mindenféle hülyeséggel.
Szerettem repülni, bombázókkal is jó meccseket lehetett menni, most meg annyira lenerfelték azokat, hogy ingyen kill vagy az ellenfélnek, persze a javításukat meg felcseszték a csillagos egekbe (B-29 - 50k javítás...)
Ahelyett, hogy javítanák a játékban lévő temérdek hibát, csak tolják talicskaszámra az új járműveket befele, mintha ettől lenne jobb a játék... De az hogy a lőszerem szellemként átmegy a másikon, vagy csak addig van 800-as ping és ugráló tank, amíg a másik tankra húzom rá a célkeresztemet, és miután ebből adódóan engem basztak ki, visszaáll a ping 60-ra, az nem probléma. De gondolom aki odaadja a vagyonát a Gaijin-nak, annak nincs ilyen problémája. A prémiumos YouTuber-ek a gameplayeken mindig -1.0-ban tankoznak és repülnek.... Én 2 éve nem kaptam egy kib*szott downtiert, kizárólag +1.0, hogy sok esélyem legyen...
Megszerzek egy járművet, full stockosan fullos +1.0-val nagyobb járművek ellen megyek be szopni, esélyem sincs fejleszteni
A tankos résznél (is) a kronológiába magasról bele van szarva, a Tiger II-es mindenféle hidegháborús fostalicska ellen megy, amik csak 30 évvel a II. VH után voltak... Nulla eséllyel megyek be adni az ellenfélnek az ingyen killeket, mert olyan vagyok a Tiger II-essel, mintha BT-5-össel rohangálnék
Repülős résznél a B-17-es és B-29-es mikor találkozott R2Y2-essel? Mert ott meg az van, hogy bespawnolsz bomber spawnról, és 1 perc után a szintén bomber spawnról induló R2Y2-es leszed egy sorozattal a 30 mm-es ágyúival.
Yak-okról a mai napig szikrázok, egy tár gyújtó lőszert is kaphat, füstölve hazarepülRepültünk együtt sok meccsen, láttad, hogy nem játszottam annyira szarul. Mostmeg a lövészeimet szedik ki a legelső találattól egy attacker vagy bombázó gépből, hogy 0 esélyem legyen védekezni, pedig a lövészekkel való védekezés volt az egyik erősségem.
Tovább nem sorolom, a lényeg az, hogy a tengernyi új szar helyett az évek óta meglévő hibákat kéne javítani, és nem ennyire látványosan elhúzni a prémium felhasználók felé, hogy csak Őket ne szopassuk, a többi orrba-szájba...
-
pc360
addikt
válasz
anytime #12881 üzenetére
Nincs benne normális játékmód, ilyen egyszerű a téma. Nincs az, hogy a két csapat összeválogatja a gépfajtákat a meccs kezdetekor egymás ellen, hanem összedobja a legváltozatosabb és legidiótább team-eket még akkor is, ha az egyik oldal háromnegyede bomber, vagy épp attacker. Ha jó az összetétel, akkor az idióta bomberek úgyis rush-olnak, nem várják meg a védelmet, úgyhogy no comment. A jet-eket meg összeereszti a propelleresekkel, úgyhogy semmi értelme az egésznek. Random katyvasz, és még jele sincs, hogy ez ellen tenni akarnának.
-
Francia91
veterán
válasz
anytime #10420 üzenetére
Muszáj
A klánban én vagyok a Realistic repülősök vezetője
A PBJ meg a második kedvenc gépem letf az A-20G után. Az ellenségtől egy player, akit az A4-es Fókájával lőttem ki, értetlenkedett chaten, hogy hogyan szedtem ki a lövésszel 1 km távolságból
Írtam neki, hogy "Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás..." -
Francia91
veterán
válasz
anytime #10122 üzenetére
A 7,7 mm-es Browning MG iszonyat erős lett az 1.49-es frissítéssel, RG4L kollégával mentünk pár kört a Spitfire Mk. 1a-val, hát pár lövéssel szakítottuk a szárnyakat...
De csak nézd meg ezt a meccsemet, csak 7,7 mm-es MG-vel sima 6 kill...
Ezelőtt a 7,7 mm-esből egy tárnyi lőszer kellett 1 gépre, most meg.... -
Francia91
veterán
válasz
anytime #9677 üzenetére
A napokban mentem Spitfire Mk Ia-val es Mk Vb trop-pal, persze mindket alkalommal a Hokkaido mapot adta be... Hemzsegtek az A-20-asok. Na gondoltam, ramegyek egyre, hat ahogy kozel kerultem hozza, a gunner lekapta a szarnyamat...
. Az IL-2-essel merek A-20 ellen menni, meg Yak-9T-vel/K-val, de azokkal is veszelyes
-
Francia91
veterán
válasz
anytime #9675 üzenetére
Első helyen 477 lelőtt repülő, a második helyen 120 lelőtt gép... Apró különbség
A földi célpontok már nem is érdekesek, ugyanis egy attackernek ez volna a dolgaAz én lövészeim sem állnak rosszul, de jobb szeretem magam irtani a népet
Na meg én rendszeresen egyedül maradok, mert a csapatot ledarálják, mert hülyéket kapok. Itt a fórumból munnergep-pel és anytime-mal sokat repültünk együtt, és rengetegszer maradtunk egyedül, mert percek alatt oda lett a csapat. Olyankor pedig már nem számíthatsz rá, hogy megvédenek
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anytime #9651 üzenetére
Mig jobb , kezesebb , de ha aratni akarsz akkor F2 , hamar eldarálj a tárakat , de a legerősebb jet talán , ha a 15bis-t nem engeded emelkedni , akkor meg is murdelt. jobban gyorsul , és gyorsabb a többinél
csk rögös az oda vezető út.
szrk.: nem csak 1-szer volt eventes az I-301 , lehet még lesz is.
-
Francia91
veterán
válasz
anytime #9541 üzenetére
Hányszor és hányszor egyedül maradok... Összehozok 4-5 killt egy meccsen, de egyedül maradok, egyszerre 4-5 ellen pedig nem bírok el....
Mint például itt (elkezdtem felvenni pár Gameplay-t, majd szépen töltögetem fel YouTube-ra)Itt is ledarálták percek alatt a csapatot, én meg vártam, hogy mikor találnak rám...
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #8039 üzenetére
Elméletileg csak annyit kell megcserélni, hogy ami a default beállítással page down, az a W, ami a page up az az S.
Ezzel a beállítással pl. úgy tudsz balra fordulni, hogy először az A-t kezded el nyomni, majd mikor már balra billent a gép, nyomod a W-t. Így időben megpróbáltam rászokni, de nem sikerült, meccs felénél muszáj voltam visszatenni az eredeti beállításokat. -
RG4L
őstag
válasz
anytime #7811 üzenetére
Ha azt mondják nekem, hogy menjek nyomatni az amcsi tankokat, mert a japán fegyverek szarok, akkor ja. Lőttem én eleget már az ellenséges gépek szárnyát, valahogy egyik se nagyon akart felgyulladni.
Azért van itt sok olyan kis idegesítő dolog, ami összegyűlik. Én nem haragszok a játékra, se a fejlesztőkre, mert próbálkoznak eleget tenni mindenkinek, ez rendben is van. De amikor tisztán látszik, hogy az F6F egy szinten van teljesítményben az N1K2-vel és van köztük 3.3 BR különbség, vagy amikor a J7W1 farmotorja akkor sérül, ha a gép orrát lövik és nem pedig akkor, ha tényleg a motort, meg blablabla... Látszik, hogy könnyebb lenne, ha amerikai gépekkel játszanék, de nem lehet csak azért ennyit szívni, mert az ember a japán gépekért van oda. De, mégis. Én egyre inkább úgy érzem, hogy ha eredménytelen meccseket zárok egy japán géppel, akkor az nem azért van, mert elcsesztem valami, hanem azért, mert japánnal repülök.Lehet mostantól én is elkezdek F7F-el és F8F-el repülni nonstop, az fílinges. Kifejlesztem a Bansheet és megyek N1K-kat vadászni vele.
Ha Micsurin azt érezte, hogy nagyon leugattam, akkor tőle elnézést kérek.
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #7745 üzenetére
Sose mertem nagy sebességnél fordulni vele, szerintem biztos töri a szárnyát. Ahogy mondtam, nagyon jó kivitelezhetőek vele a vertikális manőverek, úgy sebességet tudsz veszteni majd fordulni, akár immelma, akár hammerhead, szinte mindegy. Typhoonok is rendszeresen leállnak fordulózni ezzel a géppel, nem tudom mit gondolnak. Most mentem egy 4 killes kört vele és így mostmár teljesen ki van fejlesztve az összes lehetséges fejlesztés hozzá, 16-ból 12 meccset nyert a csapat, volt 1-2, amin tényleg megvertek minket, 1-2 pedig el lett bénázva... a Zérók anyahajóról nem tudtak felszállni, meg teamkillelték egymást, blabla.
Meg hát... hogy is nézne ki, ha 16 meccs alatt 100%-os győzelmi aránnyal fejezném be ezt a gépet.
Ha az elődjei tetszettek és ráéreztél, akkor ezt egyenesen imádni fogod. Viszont a jó manőverezhetősége és jó emelkedése miatt nem szabad elbíznod magad! Tipikus japó mintára szinte minden gép gyorsabb nálad, viszont tipikus amcsi mintára az összes leáll veled fordulózni.Éppen most fogok megírni egy bugreportot ezzel a Ki-43-assal kapcsolatban, tök olyan, mintha akármilyen, egyetlenegy darab lőszertől felgyulladna a gép, majd másfél-két másodperc múlva véged van, míg sok másik gépnél simán kialszik a tűz és vagy hazaér vagy nem. Na itt ilyen nincsen.
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #6811 üzenetére
500 rubel, ha az orosz oldalról veszed, 15 euró pedig ha az európairól.
-
RG4L
őstag
-
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #6471 üzenetére
Nem tudom mennyire szeretnéd, hogy kifejtsem ezt.
A lényeg az, hogy csak egy egyező modellű gépre tudod átteni a skint. Példa: letöltöttél egy skint, ami a P-26-os trió első gépéhez van (nem vagyok ingame, ezért nem tudok pontos verziószámot). Ez a skin nagy valószínűséggel jó lesz a másik kettő P-26-oshoz is.Ugyanígy, van félmillió fajta I-16, feltételezem, hogy amelyik cannon nélküli (3 kül. fajta), azokra jó ugyanaz a skin. Egy He-51-hez csinált skint nem tudsz átteni semmilyen más gépre, sajnos.
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #6466 üzenetére
A live.warthunder.com keresője a '#' karakterrel működik csak. Ez azt jelenti, hogy ha I-16 skint keresel, akkor #I-16 vagy #I16 kulcsszavakat próbálod.
Ha találtál egy csinosat ami tetszik, akkor letöltöd az összecsomagolt fájlt, ez maga a skin, majd a kicsomagolod és a tartalmát berakod egy mappába pakolva ide:
c:\Program Files (x86)\WarThunder\UserSkins\ -
RG4L
őstag
válasz
anytime #6380 üzenetére
A legjobb talán az lenne, hogy ha egyszer van időd, akkor töltsd le a HD packot (ezt úgy tudod megtenni, hogy egyszerűen bepipálod a HD client-et) és akkor már nem kell majd később szenvedni vele, főleg ha a patch kiadása környékén le lesznek terhelve a szerverek. Én nem igazán vettem észre fps-beli változást, HD ide vagy oda.
Hogy milyen videókártya szükséges a 3 monitorhoz meg high grafhoz, na azt meg nem tudom. Egyébként fura a játék grafikai szempontból, mert millió meg megy egy felesleges beállítási lehetőség van, ami simán elhagyható és még minidg gyönyörű lesz a játék. Itt arra gondolok, hogy én pl. kikapcsoltam minden ilyen hülyeséget, hogy water reflections, motion blur, shadows, grass, bla bla bla, és még mindig nagyon szép a játék és nem eszi meg a videókártyát.
-
Colos1
őstag
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #6341 üzenetére
Az egyes gépek fegyverzetén nem tudsz állítani, úgy értem pl. az I-16-os nagyon szórja a lőszereket, gondolom ilyen volt a valóságban is. Nekem van olyan gombom az egeremen, amit ha megnyomok, olyan mintha 3 rövidet kattintottam volna. Pl. Yak 9T-vel így gyorsan kilő 3 lőszert, de többet nem.
szerk: csak hozzávetőlegesen a ShKAS tüzelési sebessége 1800 RPM, míg egy amerikai 12.7mm-esnek 750-850RPM (M2) és max 1200 RPM (M3)
-
Colos1
őstag
válasz
anytime #6306 üzenetére
Én tegnap úgy berágtam, hogy egyelőre nem leszek hajlandó oroszok ellen játszani. Az orosz gépeknek vastag volt a szárnyuk, ezért egyrészt nagyon nagy volt az átesési sebességük (alacsony sebességen nem tudott fordulni), másrészt nagyon vesztették a sebességüket fordulás közben. Tegnap mögém jött egy Jak. Én forduláskor visszalassultam, ő nem. Nekem 220 -nál szitált a gép - pedig orrsegédszárnyam is van - , ő meg simán fordult. Nekem már rég felforrt a motorom, ő meg még mindig wep -el jön utánam.
Ezt a múltkor találtam:
MG151 a valóságban, és a War Thunderben
SHVAK a valóságban és a War Thunderben
-
Colos1
őstag
válasz
anytime #6299 üzenetére
Én a másik oldalon játszom, annyit tudok mondani, hogy mindkettő UFO, de a Typhoon -t Bf109 F4 -el combat flaps-el ki lehet fordulni, ezért nem szabad leállni fordulózni, hanem el kell húzni, mert a Typhoon sokkal gyorsabb. Jobban is emelkedik, de az emelkedése jelenleg OP. A Spitfire nehezebb célpont, főleg azért, mert egyrészt kisebb, másrészt kerámiabevonattal készült, ezért míg a Typhoon -nál sok esetben 1-2 találattól leszakad a szárny, addig a sz@rfirén az eleve villogós német lőszer csak mégjobban villog. Természetesen nem mindegy, hogy milyen sz@rfiréről vagyon szó, az MK I és II esetében csak le kell nyomni a Messer orrát, és már előnyben is vagyok, mert azokon a vackokon karburátor van
Az MK V valami borzasztóan repül, de az MK Vc -n OP a gépágyú. Az MK XIV nehezen repülhető le F4 -el, de általában 1 perc légiharc után mindig átejtik, és földbe verik
Összességében az MK XIV -től és az efölöttiektől tartok, ez alatt, meg a Typhoon -ok könnyű célpontok, de a nagyobb méret miatt és a sérülékenyebb mivolta miatt a Typhoon - ha nem hozzáértő vezeti -, csak gyakorló céltábla.
Tehát ha SB -re adnád a fejed, és ellenem jössz, akkor Typhoon -al vagy max. MK V -ös sz@rfirével gyere
Gyanítom, hogy RB -ben is hasonlóak az erőviszonyok.
-
Volfram42
senior tag
válasz
anytime #6237 üzenetére
Nincs elottem kontkretan a menu, de ha kell akkor ha melobol hazaerek este nyolc korul akkor szivesen segitek beallitani. Ts is van. De ugy is van itt sok segitokesz ember.
Donmacko: A loveszek elosztott pontjai ugyan azok minden jatekmodban. Pont ezert megy a jogos siras az SB modban. Ott ugyan azok a loveszek es az egeres celzas is. Ami nagyon nem jo, mert RB-n a vadasszal ellovod akar egy kilometerrol is. SB-n viszont 200-300 meterre is meg kell kozeliteni sokszor. Es ott ha kapsz egy lovest nem rozsaszin lesz a szarny hanem jobb esetben iranyithatatlan. A B szeria valoban iszonyu, de a tobbit se szabad lebecsulni.
Elvileg rajta vannak az ügyön soon.:-) -
PAtr0n
addikt
válasz
anytime #6185 üzenetére
Te csak 1 hónapja nem? Én már lassan 3
Hiába no, nyár vót vagy mi, mégha elég szeszélyes is volt, ami kis időm volt gépre azt is a CS-be öltem, szigorúan gyors meccsekre. Hiába, egyszerűen kedvem sem volt a WT felé szagolni. De majd remélhetőleg ebben a borongós őszi időkben majd visszatér a kedv... -
Volfram42
senior tag
válasz
anytime #6043 üzenetére
Kicsit megkéstem, de válaszoltak is helyettem és jól. Hiába emelkedsz ha nem látod azt aki alattad van.
Vannak gépek amik nagy magasságban jók, azokkal törekedni is kell rá, de hiába, ha az ellen nem megy fel hozzád, mert neki az alacsonyabb a jobb.Ez fel is vet egy problémát, hogy akkor a nagy magassági elfogók és kísérőknek mi a haszna. Elvileg a bombázók a válasz, amik jelenleg nem jól vannak implementálva a játékba, mert általában alacsonyan verekednek a vadászokkal vagy a tankokat próbálják kiszedni ami azért egy stratégiai bombázónak nem igazán a feladata. Ezt, ha minden igaz akkor meg fogja oldani az új fajta csata amit már tesztelnek. Illetve, hogy a következő kis patch már jelentős DM változást hoz magával. Remélhetőleg megoldva a lelőhetetlen bombázók problémáját. Illetve ígérték a lövészek kordában tartására is valami megoldást.Végre volt szó a lőszerkészlet végessé tételéről is. Szóval ha jóval sebezhetőbbek lesznek és rászorulnak a vadászfedezetre akkor nekik is érdekük, hogy olyan magasságban legyenek ahol a védőik a legjobban teljesítenek. Ekkor már lesz emelkedés, de ez nem lesz verseny, mert a tervek szerint egyszerre három esemény lesz aktív a csatában és ez csak az egyik, aki nem akar az nem megy bombázóvadászatra. Persze ehhez kellenek normális célok is. Ezeket is megígérték. Ha nem cseszik el akkor egy remek módot fognak létrehozni. Már csak fülke kéne minden gépbe.
Illetve aki most örül a B-17, B-25, PBJ és A20G-nek. Az készüljön, hogy lényegesen sebezhetőbb lesz a gépe.
Végre rendbe teszik a nagy kalibereket, ha minden igaz. A DM az közös az összes módban. Szóval AB, RB is érintett lesz ebben szerintem. -
Atlantis
veterán
válasz
anytime #6035 üzenetére
Egyszerűen unalmas kissé, RB-hez balfasz vagyok, nincs benne sikerélmény és mivel mazochista nem vagyok, nem is erőltetem, az AB meg idegesítő, folyamatosan Domination, ami agyhalottakkal esélytelen. A többi csatát meg a bombázók szétkúrják teljesen, az győz, akinek jobbak/szerencsésebbek a bombázói és el tudnak jutni a bázisokig, én meg nem bombázókra akarok vadászni egész csata alatt.
-
Colos1
őstag
válasz
anytime #5796 üzenetére
Azt, hogy SB -ben miért fogynak az emberek, azt konkrétan tudom:
1. FM nélküli, UFO gépek - senkinek nincs kedve ilyenek ellen játszani, aki meg ilyennel játszik, az takarodjon árkádozni vagy realisztikozni, ne a szimulátor módba játsszon vele, az ilyen az nem SB játékos, semmi keresnivalója ott.
2. FM -el rendelkező, de nem reális gépek - rontják a játékélményt, és nevetségessé teszik a játékot. Pl. aTyphoon nem fighter volt, de úgy repül, mint egy fighter, de a beaufighter is érdekes, hogy G2 -vel lefordul...
3. Gyengített Német nemzet - Kevesen mennek vele, ezért a másik oldalon hosszú a várakozási idő. Senki sem szeret várakozni
4. Unfair, pilótafülke nélküli gépek teljes látószöggel, OP csíter lézerpuskás gunnerekkel és/vagy UFO flightmodellel (Ezeket mostanában jelentgetem fel ABUSE címszó alatt) - Ugyan az vonatkozik, mint az 1. -es pontnál
5. Olyan gépek, amelyek a háborúban sosem repültek - Pl. XP-50, amely a tesztrepülések során már lezuhant, de az Fw109D-13 vagy a 12 is ilyen (pontosan nem tudom melyik, a prémium változat), amelyből a sorozatgyártás megkezdése után nem sokkal az összes elkészült darabot lebombázták még a gyárban. Az 1. pont ide is érvényes
6. Unfair matchmaking - amely az eleve gyengített németeket még nehezebb ellenfelekkel teszi össze, emiatt még kevesebben játszanak némettel, így még jobban nő a másik oldalon a várakozási idő
7. A fejlesztők hozzáállása: - nagyon sokan leírták már nekik az általam is ecsetelt dolgokat - és még sok mást is - , de nagy ívben lesz@rják. -
Szőrös
veterán
válasz
anytime #5796 üzenetére
Nem hiszem hogy a wotnak ehhez sok köze lenne. Sőt kb semmi mert aki csak repül azt nem érdekli se a wot se a wowp .
Egyszerűen csak a fejlesztés nem úgy megy ahogy kéne , szerintem kicsit túlvállalták magukat vagy csak szimplán nem tudja a menedzsment hogy mit és hogyan kéne csinálni.
Mondjuk látszik hogy próbálkoznak de ki tudja mikor lesz ebből vmi.Én pl 2 hete be se léptem. Igaz "csak" SB-t toltam de besokalltam attól ami ott van.
Plusz még az is rátett egy jó nagy lapáttal hogy kipróbáltam Clod-ot , repültem egy kört Emil-el aztán csak mosolyogtam hogy ehhez képest mi van WT-ben. -
RG4L
őstag
válasz
anytime #5678 üzenetére
A fejlesztői naplóban nem rég megjelent a Join in Progress 2.0, ami röviden annyit jelent, hogy egy már "mások által" elkezdett csatába is be tudsz csatlakozni egy bizonyos időlimiten belül:
Aircraft – AB, RB – 90 seconds.
Aircraft – SB – 4 minutes
Tank – SB – 3 minutes
All the other modes – 2 minutesEz azt jelenti, hogy szépen kiválasztod a repülődet, megnyomod a gombot, hogy To Battle, és lehet egy olyan csatába kerülsz (RB), ahol a csapattársaid/ellenségeid már egy percet eltöltöttek emelkedéssel, ugyanakkor lehet, hogy te a meccs legelején kerülsz be és idővel új és új csapattársak/ellenségek kerülnek a játékba, kiváltva ezzel a botokat. Ez a rendszer megpróbálja kiküszöbölni a sok 5v5 csatát, ahol tele vannak botokkal a csapatok és sűrűbben fogod 10v10, 12v12 stb. csatákban találni magad.
Amit linkeltem pedig ezzel van összefüggésben. Kitaláltak egy olyat, hogy bővített/hosszabbított küldetések, ami ezzel a join in progress rendszerrel fog működni, különböző küldetések lesznek a csata közben, a csapattársak és ellenségek, egyszóval a játékosok folyamatosan fognak csatlakozni a csatába. Az ilyenfajta meccsek lehet hogy egy óra hosszán keresztül fognak tartani, mindkét csapat kapja a küldetéseket (nem feltétlen ugyanazt mindkét oldal). Tehát ez azt jelenti, hogy ha megjelenik egy ellenséges megfigyelő repülőgép, akkor pl. a te csapatodnak a célja, hogy megsemmítsd azt, az ellenség pedig nyílván védeni fogja.
Egyelőre nehéz elképzelni az egészet, hogy miként fog működni, a ticket rendszer hogy lesz, kötelezően dobni fog-e be a csapatokba olyan játékosokat, akik bombázókat választottak, nagyobb lesz-e a térkép, létszám stb.
Mindenesetre elég ígéretes. -
RG4L
őstag
válasz
anytime #5667 üzenetére
Hogyha arra gondolsz, hogy azt fordítsam ami a videóban van, akkor mondok jobbat.
Csinálsz egy custom gamet, választasz valami jenki gépet, amin 12.7-es MG van, belenyomsz ground targets ammot és megkeresed a gyengepontjait. A videóban kb. vázolva van, de jobb gyakorolni is. -
Francia91
veterán
válasz
anytime #5556 üzenetére
Lattam, hogy repulsz felenk, mondom oke, akkor szemtol szembe
Sok ellenseg nem fogja fel, hogy milyen ereje van 6x12,7 mm-es M2-esnek. Amikor F6F-fel es A-20G-vel repulok, az FW-190-esek is jonnek velem szembe, aztan meg szetdaralom oket. Sok RB alatt rajon az ember, hogy a cannon nem minden. Nekem pl sokkal jobban bejon a 12,7-es MG, megfelelo banasmoddal gyilkos.
-
Atlantis
veterán
válasz
anytime #5431 üzenetére
Öööö, rám hiába írsz, mert ha nem villog az arcomba, mint a WoT-ban, akkor nem veszem észre.
A UI eléggé szerencsétlen ebben a játékban, az elmulasztott meghívók, üzenetek nem túl feltűnőek. Egyébként Allplan néven rontom a levegőt...Én mondjuk rendszerint délután 6-9 között vagyok online, változó intenzitással, néha csak belépve maradok, de mást csinálok közben. TS-re én is felnéztem, de nem volt megint senki.
Más: tényleg neki kell ugranom a japán madaraknak, annyira dicséritek őket. Pedig milyen megfontolt akartam lenni az elején, oszt lassan eljutok oda, hogy minden nemzetet fejlesztek.
-
-
Francia91
veterán
válasz
anytime #5408 üzenetére
Két A-20G-s és egy PBJ-s meccs volt. Átváltottam Ground Targets befűzésre a 12,7 mm-eseket, pusztítottam a Light Pillbox-okat, a gunnerek meg azokat, akik mögém jöttek
Colos1: Én csak fordulásnál szoktam kinyitni "Combat" állásra, de csak akkor ha nem túl nagy sebességgel teszem azt, mert jártam már úgy, hogy leszakadt mindkettő (P51-nél)
-
Colos1
őstag
-
Atlantis
veterán
válasz
anytime #5404 üzenetére
Nem tudom, a profik hogy használják, én fordulóharcban szoktam Combat állásba tenni (elvileg így kisebb sugarú körben tud fordulni a gép), már ha el nem felejtem, illetve fel-és leszállásnál használom a megfelelő pozíciót (ami ugye elvileg arra jó, hogy alacsonyabb sebességnél is megfelelő felhajtóerő keletkezzen). Azért írom, hogy elvileg, mert nem tudom, a játékban ezeknek a hatása modellezve van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest