Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4885 üzenetére
Nem hittem volna, hogy ekkora témát sikerül csinálni egy ártalmatlan videóból.Amúgy ami nekem feltűnő volt... sok hülye Spitfire úgy röpködött körbe-körbe, mint légy a szar körül, a sok tahó 109-es meg volt olyan, hogy perceken keresztül csak leste őket... nagyon perfekt csapatmunka volt ennyire egy helyen tartani ilyen sok repülőgépet
Úgyértem... a csapatukban lett volna két Ju 88-as, a Bf-ek a látottak alapján ott tartották a Spiteket egy helyben kb, addigra a két Ju szarráverte volna a pályát
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4823 üzenetére
Illetve fizikai képtelenség amit csinálnak, akármilyen tankod van, belédmennek és eltolnak, mintha egy csomag tollpihe lennél. Nem foglalkoznak veled, akár az ellenséghez is betolnak, ha úgy gondolják, szóval elég retardáltak... mondjuk kilőni könnyű őket nyílván, és relatíve jó pontot adnak.
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4792 üzenetére
Redditen nagyon sok ember jelezte már, hogy vírusnak jelzi a játékot XY vírusírtó program, patchelési formától függetlenül. Nem kell törődni vele, én pl. évek óta nem használok semmilyen vírusírtót, pontosabban azóta, mióta a Nod32 kinyírta a gépem félig-meddig.
-
Atlantis
veterán
válasz
JackFeryll #4781 üzenetére
NVidia. Ok, ez lesz, kösz a tippet.
-
donmackó
addikt
válasz
JackFeryll #4775 üzenetére
Nagyon egyszerű. Én azt csinálom hogy oroszokkal csak tankot viszek RB/SB-re is. Ha meg recsizni támad kedvem akkor a németekkel megyek, ott meg csak repülők vannak.
-
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #4759 üzenetére
Jaa hogy te a "kevés lőszer"-t jelző piros ikonról beszélsz?
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4757 üzenetére
hö?
-
erikke17
őstag
válasz
JackFeryll #4738 üzenetére
User error..
Benéztem mert csak az első sort néztem a többit nem..
Azért köszi az infót mindkettőtöknek.. -
Atlantis
veterán
válasz
JackFeryll #4717 üzenetére
És tényleg, kösz. Eszembe nem jutott volna.
-
Máté94
addikt
válasz
JackFeryll #4599 üzenetére
T-26-ról is pattog néha... szemből lehetne vezető kukucskálójánál, de az még a Pz. III. L/M-nek is nehézkes néha.
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4588 üzenetére
Szintén nem helytálló, mert akkor előjön a konstans 5 B-17-es 5 Do 217 és 5 G8N1-es felállású csapat, és másfél perc alatt végeznek a 3 bázissal és a reptérrel is.
Csak annyit kéne megérteniük a játékosoknak, hogy a bombázás, főleg tankokra és pillboxokra, ha folyamatosan tudod csinálni egy csatában, kiváltja a killek által adott RP mennyiséget, figyelembe véve azt, hogy a kill nem feltétlen lesz a tiéd. A zónafoglalás pedig szó szerint rengeteg RP-t ad.
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4578 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
JackFeryll #4545 üzenetére
Ha nem akarsz komolyan belefolyni a játékba, akkor AB-n röpködsz és ehhez úgyis a (nagyjából) fix csatasor a legmegfelelőbb (BR és Tier szerint válogatod meg az ízlésednek és lehetőségeidnek leginkább megfelelő gépparkot és elégé ritkák benne a változások).
Ha pedig a SB, vagy RB az általad követett irány, akkor már úgyis a neked leginkább tetsző gépek pihennek a slot-okban (egyszerre eggyel mehetsz, az meg az aktuális verzió éppen OP gépe lesz - és bőven van ideje "megjavulni" az imént repültnek, mert van még 24 másik lehetőség a repkedésre mellette...)
Nem "szép" ez a váltogatás, de így legalább a földi egységekkel is lehet húzni a pilótákat, mert azok sokkal jobban kapják a pöttyöket...(3 nap alatt 200 fölé vittem 4 gép kimaxolásával egy szárazföldi személyzetet...), most még!
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #4444 üzenetére
"Nem vagyok autóbuzi". Többek között ezért nem érted a lényegét a tunerkedésnek. Mit hozol ki a gyáriból. Engem speciel az hoz lázba, hogy a gyárilag százhatvanegykét lovas VR6-os ősblokkból, hogy lesz egy böszme csiga installálás, és pár dolog piszkálása után 5 de inkább 600LE. Ez az élvezet, nem az, hogy huszon harmincanmillióból veszel egy gyári sportautót. Pénzt költeni mindenki tud, vagánykodni az így megszerzett dolgokkal, de közben nincs benne a szíve-lelke. Szerintem ez szánalmasabb, mint egy felpiszkált rozsdás TDi-vel menőző hülyegyerek.
Részemről ennyi az autós OFF
-
mikron
tag
válasz
JackFeryll #4410 üzenetére
T-FOS így jön.
-
myckey
veterán
válasz
JackFeryll #4405 üzenetére
2 ütközet között nem árt egy kis kikapcsolódás
-
K3NZO
senior tag
válasz
JackFeryll #3777 üzenetére
Köszönöm, ezt volt a hiba forrása.
-
Fel
addikt
válasz
JackFeryll #3756 üzenetére
Nincs célkör, és semmilyen egyéb módon nem jelzi hová kellene lőni. A megjelelölt gép repülési irányát mutatja (3 vagy 4 pöttyöt rajzol elé).
Szerintem inkább zavaró, mint bármit is segítene. Akinek van szeme, az szerintem eddig is látta, hogy az adott gép merre is halad. Azt, hogy hová lősz, továbbra is magadnak kell kitalálni, úgyhogy nem tudom mi értelme van. Lehet hogy a földről lövöldöző önjáró légvédelmi cuccok miatt találták ki... -
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #3753 üzenetére
Mi?!?! Most komolyan raktak "hova lőj keresztet" RB-be? Erre képzem magam már hetek óta, hogy megtanuljam, hova kell lőni, erre berakják oda is célkeresztet
Pedig már egész jól meg tudom becsülni, hogy hova lőjek
-
munnergep
senior tag
válasz
JackFeryll #3624 üzenetére
Nem, én tényleg úgy játszottam, hogy közben szaggatták a zsebemet
Elírtam, bocsi. -
Wans
aktív tag
válasz
JackFeryll #3571 üzenetére
jó igen, de az se legyen, hogy fél óra alatt összeszedjem a tigrist, mert az is gáz.
-
munnergep
senior tag
válasz
JackFeryll #3500 üzenetére
Köszönöm!
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3493 üzenetére
Igazad van, elég volt ma szemből is, a Tigrincsem oneshotolta
Nem sokkal utána leamortizált egy IS-1, szerencsére még elbújtam, erre jött a SU-152, ami tovább amortizált. Szerencsére utóbbit jól felrobbantottam 3 lövésből, aztán vége lett a meccsnek. Igazi survivor voltam. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #3493 üzenetére
Nem lehet mindenki felé frontpáncéllal
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3488 üzenetére
Pz IV F2-vel első lövésre mindig kigyújtom a KV-1-et
Mondjuk koncentrálok is eléggé, hogy ott találjam el ahol gyullad. A StuG-al úgyszintén lángra lobbantom elég hamar. Oldalról rohadt sérülékeny a KV1, ha sikerül counterelni, vége van mint a botnak.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3445 üzenetére
Ott HE-ből a nagyobb kaliber ami üt , az viszont nagyon. Másik fórumon írta valaki hogy ISU-152 HE-t használva oneshotolt elég szépen.
Amúgy inkább AP harckocsik ellen itt is. -
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #3438 üzenetére
Attól függ, milyen célra szeretnéd használni.
-
Szőrös
veterán
válasz
AP földi célok ellen jó ( vagy pilot ko-ra ha arra hajtasz ) HE légi célok ellen ( 20 mm HE találat már elég rendesen oda tud tenni egy vadásznak ).
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
HE talán közelebb jobb, AP meg messzebbre.
-
Viper26
nagyúr
válasz
JackFeryll #3407 üzenetére
Nem biztos, hogy magadból kéne kiindulni, de ahogy érzed.
(#3406) Th1sN04ll:
Egyébként arra gondoltam, hogy akkora tábor van ott, hogy szerintem túl nagy változást ez nem fog hozni..
Amúgy nem játszom vele (WoT) legalább egy éve, elegem lett az agyhalott szobanövény módjára "taktikázó játékosokból".De úgy látszik elég feltenni egy kérdést ebben a topikban, és máris látássérültté, meg ki tudja mivé degradálják itt az embert.
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #3383 üzenetére
Kipróbálta valaki tényleg működik?
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #3383 üzenetére
Eddig nálam nyertek! A mai legjobb poén.
Amennyire várom a Godzilla filmet, ezt simán nyomnám, egy kis event keretein belül -
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #3359 üzenetére
Nem lehet beleesni, egyszerűen átgurulsz rajta.
-
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #3357 üzenetére
múltkor leszállásnál majdnem belezúgtam egybe, gyorsan "yaw"-al elkaptam (bocs nem jut eszembe magyarul
).
Amúgy bele lehet esni ebbe a gödörbe?
szerk.: Ah, megvan: kormánylapát
De csak angolul találtam meg, de akkor már:
Rudder- control yaw
elevators - control pitch
ailerons (moving flaps) - control rollCsak magyarul még mindig nincs meg mi a hivatalos nevük. Mire megtalálom meg biztos lejár szerkesztési idő, főleg, hogy itt írogatok
Ráadásul gondolom ti úgy is tudjátok... jólvan na megyek vissza dolgozni!
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3330 üzenetére
Manuális váltás hogy ment ?
Arra kíváncsi leszek hogy WW-t melyik módban lehet majd játszani.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3326 üzenetére
Na miért ? Ennyire nem jó SB GF-en ? Ezt még nem próbáltam , csak RB-t toltam eddig.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #3300 üzenetére
Jobb igy mint elesben szitkozodni! Arra ott van a nem ingyenes bf4 !
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3250 üzenetére
Igen, vannak szélsőséges helyzetek, amikor csak lesel, miért működik így a gép találat után
anytime:
Szívesen, ha bármi kérdésed van, próbálunk segíteni! -
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3198 üzenetére
Az szép!
Kár hogy gameplay nincs.
Én ezt hoztam össze Pz IV C-vel ma: Pz IV C
3 killem lett, ebből 2 a Pz-é, 1 a Stug-é, utóbbi is kalandos volt, a repcsironcsot foglaltam, de 2-en voltak ellenem. Kár hogy amikor a KV-1 ellen mentem a végén, már lógott az ágyúm a sérüléstől.
A durva az, ami a videón is kiderül, hogy nagyon gyakran van abból kill, hogy az ellen kigyullad. Ezek szerint sokan nem költenek poroltóra
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3191 üzenetére
Így van. Mélán álltam én is a tűzvonalban, és nem tudtam mi a f*sz van. Aztán mire bebindeltem, kilőttek
Nekem meg most meghülyült a kamera, amikor bejöttem repülővel. Alig bírtam irányítani, le is lőttek, aztán bejöttem a Stuggal, és csak a földet bámulta a kamera. Azért egy alap kiosztást csinálhatnának már végre, nem ez lenne a legizzasztóbb feladat a játék hegesztése közben
Mondom megyek egy tesztkört, fel is veszem. Jobbkor nem is akadhattam volna bele egy tankcsapdába:
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3158 üzenetére
Igen, ez is jó összefoglaló ki miben jó.
Mister_X:
GF bétás akció? Melyikre gondolsz? Ha megveszed a legutolsó óccsó pakkot, már bent is vagy az open kezdetéig -
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3095 üzenetére
Naja 1.37 egyik csudálatos "vívmánya" ...a sok közül.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3053 üzenetére
Ez jó kérdés , nekem se nagyon teszik, gondolom a játékosok többsége miatt van erre szükség. Nekik kell vmi amiért gürizhetnek , hogy jobb legyen a gépük bár itt nem jobb lesz csak a valóságnak megfelelő tulajdonságokat éri el a teljes fejlesztéssel.
T4-5-ben már rengeteg pontba kerül egy modul fejlesztése, én fel is adtam most egy időre.
Inkább visszamentem T1-2-be repkedni just for fun . -
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3051 üzenetére
Mondjuk ami tégla az az is marad
Te tény hogy AB-s FM miatt ott kezelhetőbb és több sikerélményt adhat egy stock gép.
-
Cseri0058
őstag
válasz
JackFeryll #3037 üzenetére
Igén néztem. Orosz pénzben eléggé megéri. De most akkor csak könnyű tankokkal mehetek csak?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
JackFeryll #3037 üzenetére
Rubelből átváltva mennyi forintba fáj?
Amúgy ezek a light tankok arra lesznek szerintem jók, hogy elmondhasd, te már támogattad "látatlanba" a GF-et, plusz biztos lesz majd valami fun faktorjuk - ugye ezek (elvileg) gyors tankok, nem lesz nagy művészet az ellen hátába kerülni és ott megsózni a medeket.
Btw, volt egy videó, amiben egy orosz (?) könnyűtank volt bemutatva. Ne, volt lomha, a tornya bal fele helyezkedett el és gépágyúja volt (valószínűleg gyalogság támogatása volt a szerepe). A-20-ra tippeltem, de nem dobott fel videót a tecső.
-
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #3021 üzenetére
Hát ez igaz a repülőkre is
Modern vadászgépekkel teljesen más lenne, felszállsz és 5mp múlva 3.000-el döngetsz, hogy piros négyzet becélozza enemyt és kilődd a rakétád aztán next target
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #3019 üzenetére
Ez inkább a most bejelentett Armored Warfare-be való . De ezt gépet én is imádom.
(A film meg elég jó lett , nekem tetszett ). -
nemeth989
senior tag
válasz
JackFeryll #3006 üzenetére
Mindig az a taktikám, az elején rögtön fel 5000m körülire és molesztelni a bombázókat, legtöbbször tök egyedül vagyok, ha nincs több akkor lemegyek, 3 bombázót ki is lőttem. Lementem a küzdőtérre, de így is míg én fent voltam az alacsonyabban lévő bombázókkal természetesen senki nem foglalkozik. Így ez idő alatt is egy nagy csomó pontot vesztettünk... Mondjuk azt se tudom felfogni, mikor 3-4 gép megy egyetlen kis figtherre. Tipikus mikor 3-4 cannonos gép nem tudja kilőni, azt az egyetlen kis gépet ....
Mondjuk azt hozzátenném, azt a csatát nem igazán értem, hogy buktuk el, a végén már nagyon erőfölényben voltunk és egyik oldalnak se voltak már bombázói. De mégis kilőtték az utolsó hajónkat .... -
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll #2989 üzenetére
Van amelyiken van, van amelyiken nincs.
De az alap 30 pont megvan az Expert nélkül is.
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll #2983 üzenetére
10 alatt? Britteknél a legénységeim 25-30 reload speed körül van és így is 15-30sec alatt tárazok.
-
Szőrös
veterán
válasz
Nekem 5-re van feltolva aztán kész , többet nem pazarlok rá mert azon a pár másodpercen nem múlik semmi. Ha a nyakadon vannak miközben a kifutón henyélsz és a légvédelem nem szedi ki a kedves delikvenst akkor már úgyis tök mindegy tölthetnek akár instant akkor is reszeltek neked.
Ha meg nem akkor több múlik azon hogy szállsz fel mert azon lehet baromi sok időt veszteni.Amúgy meg qualification-el úgyis kap rá az ember pontot.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Feltéve ha elérsz a reptérig, én ha annyira szenvedős inkább kiugrok, és bejövök másik géppel
Természetesen nem arcade játékmódban sokat számít ez viszont tény!
Edem05:
Az lehet, bár 3-as gépeim vannak, de ha olyan jó nem is akarok vele nagyon sokszor találkozni -
HungAryan
tag
válasz
JackFeryll #2969 üzenetére
Hidd el így van, mert több ismerősöm is vásárolt az utóbbi hetekben és mindenkinek működik.
A feszültség keltést pedig arra értettem, hogy több hozzászóló már elkezdett összeesküvést gyártani a hozzászólásod után.Szerk.:
Az open bétával kapcsolatban: nem hiszem, hogy mostanában érkezne. Ahogy most állnak a dolgok, szerintem még minimum 2-3 hónap. -
HungAryan
tag
válasz
JackFeryll #2956 üzenetére
Nincs itt semmilyen félreinformálás és nem változtattak a leíráson sem...
Nem kell feleslegesen kelteni a feszültséget.A leírásban mindig is az szerepelt, hogy a csomag vásárlásával hozzáférést kapsz a zárt bétához.
A gift tankot az open béta indulásakor kapod meg, ez is mindig így volt.
Ha valaki most veszi meg a csomagot, akkor automatikusan bekerül a zárt bétába.A szerverek valóban nem mennek éjjel-nappal, itt található a nyitvatartás: [link]
(Ezt a topicot csak az látja, akinek van CBT hozzáférése.)Hannibal78:
Most nem megy a szerver, szóval amúgy sem tudnál belépni.
Itt van leírva, hogy mit kell csinálnod: [link]Ha nem tudod megnézni, akkor jelentkezz ki a fórumról, majd lépj be újra.
A neved alatt, a user groupnál ezt kell látnod: Ground Forces Tester.
Ha mégsem így van, akkor várj vele egy kicsit, mert elképzelhető, hogy csak naponta adják hozzá a usereket a csoporthoz. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #2960 üzenetére
Ha így lenne nem venné senki se
Üzletpolitika itt is van kérem szépen
, de legalább a game maga jobb mint a "konkurens"
-
rollaz
tag
válasz
A fórum megfelelő részében egyértelműen le volt írva, hogy a 3. hullám indulása után vásárolt csomagok nem jelenteken belépőt a zárt tesztbe. Ezt egy WT fejlesztő írta ki, így egyáltalán nem érzem félrevezetésnek a dolgot.
A szerverek egyébként mindennap mennek, különböző időpontokban, vasárnap 2-szer is nyitva van. Annyi értelme azért van, hogy a zárt béta résztvevői már ismerni fogják a tankokat és tudják miként érdemes velük játszani, így gyorsabban tudnak fejlődni. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Amennyiben most kérdezett rá akkor most játszotta be a vásárlást, te hát a mostani kiírást olvashatta
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #2949 üzenetére
Csak szerezzem már meg az F8F Bearcatet, olyan közel vannak már és mégis olyan messze.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #2943 üzenetére
Nem kell éles csatába menni mert ugye van ám teszt repülés is. Ezt sokan elfelejtik pedig nagyon hasznos ám.
RG4L :
2 helyet találtam ahol van :
Itt van most raktáron 3 db és ez a másik de ahogy látom itt nincs.De nem feltétlenül ilyet kell. Lehet gázkar nélkül is pl Saitek Cybor V.1 az is elég jó.
Ahogy olvasgattam korábban ezt a 2 márkát ajánlják , Genius/Logitech-et nem nagyon. -
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #2932 üzenetére
Szerintem a prémium éri meg a legjobban, a dupla rewardok miatt. Tier 2 végén és Tier 3-ban már rohadt sok pont kell egy-egy új repülőre, de még a repülők fejlesztésére is, pl. Tier 3 legvége F4U-1c Corsair, imádom, két Tier 4-es fejlesztés hiányzik 11-11k pontba kerülnek.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #2895 üzenetére
Azzal nincs gond hogy a reptérhez ment légi fedezetért , a probléma azokkal a szájbavert légvédelmi ütegekkel van. Büdös életben nem voltak a valóságban olyan pontosak és hatékonyak mint itt a játékban.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #2897 üzenetére
Szerelemben és háborúban mindent szabad
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #2895 üzenetére
Okosan használta a földi supportot!
-
erikke17
őstag
válasz
JackFeryll #2888 üzenetére
Értem, mondjuk mindkettőre szerintem nincs elég aranysasom..
T1-es ugye az I153-M-6 a T-es meg a I-153P Gondolom először T1-es meg kell venni itt is mint a nem prémium gépeknél..Szerk: Értem köszi..
És melyik a nagyobb Troll?
-
nemeth989
senior tag
válasz
JackFeryll #2861 üzenetére
LA5-öt most fejlesztem én is, egyik ismerősömnél mentem már vele 1-2 csatát. Nem tudom nekem tűnt csak fel, hogy érzésre gyorsabban tüzelnek a cannonjai, a többi nemzethez képest? Pluszban még fordulékonyak is, eléggé durva ez a Ruszki ág, mondjuk még mindig óriási kedvencem az MKIIB Spiti a 2 cannonjával, valami eszméletlen jó gépsárkány
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2838 üzenetére
"Az FPS geekek amúgy is 120Hz-es monitoron játszanak."
Meg 144Hz-en"Pedig konzolon nem olyan zavaró"
Toljál FPS-t konzolon. Mindjárt zavaró lesz2500k-d van? Pont erről dumáltunk az Intel Core 2 Quad topicban, hogy mennyire éri meg LG775-ről váltani rá. Én már tuti Haswellt veszek, abból is Xeon-t
Th1sN04ll:
Ezért vettem a P2314H Dellt én is többek között, mert nem PWM-es. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #2838 üzenetére
Ha csinálnának normális panellel leledző 120/144hz-es monitorokat 1080p fölött akkor még jó is lenne, de sajnos ilyenről nem tudok
De legalább a mostani PWM mentes, így nem kell visinnel tápolnom a szemeim pár óra után
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2834 üzenetére
Én most váltottam 1600x900-ról full HD-ra, de persze volt VGA beruházás is. Egyre szebb a WT, nem tudok betelni vele
komolyan mondom, ha lenne pénzem, 250k alatt nem vennék monitort hozzá. A full HD szerintem elég, nem kell ultra HD, az már tényleg csak grafikus munkánál mutatja meg igazai előnyét.
600 wattos táp??? pfff. Az FSP 350-PNR-em vígan kiszolgálja a Xeon E5440 és R9 270-emetTh1sN04ll:
Nekem, ha az átlag fps eléri a 40-t már elégedett vagyok. Ez nagyon szubjektív. Valaki 80-100 fps fixre törekszik, hogy minél pro-bb legyen multiban. Szerintem egy WT szerű játékba bőven elég a 40-50, annál többel sem leszel pontosabb. az fps műfaj más tészta, a versenyszerű játék meg még inkább.
A káva dologgal meg egyet kell értsek, nekem is nagy nyűgöm lenne a káva láthatósága! -
törölt tag
válasz
JackFeryll #2827 üzenetére
Hát én nem rég váltottam 1280x1024-ről 1920x1080-ra, szóval én az utóbbira szavazok
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll #2827 üzenetére
Nagyobb fovnál a "halszem" effekt miatt nagyobb a látószög, de kinek milyen aspect ratio jön be jobban/16:9vagy 16:10 ugye/!
Én pl 2560x1080-ban tolom, szép széles a látószög -
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #2788 üzenetére
Nagyon ritkán nyernek meccset RB-n bombázók. Amúgy is az amcsiknak van erre a legnagyobb esélye B-17/B-24 párossal ha több van és összefognak. Vagy esetleg még a Japó oldalon van ilyen talán.
Amúgy tényleg előbb fogynak el a gépek. -
Cseri0058
őstag
válasz
JackFeryll #2790 üzenetére
hát ha visszalőtt volna akkor kő kövön nem marad...
egyébként szerintem baráti hajóra lőtt.más:
a ma kapott 100 aranyat elköltöttem egy legénységre amiért kaptam 1500 pontot. Hát eléggé durván fellehet vele húzni a képességeit. -
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #2730 üzenetére
Jaaa, hát aki expert traininget vesz
Én egyedül tier 1-es gépekre vettem, ott is csak pár darabra (Chaika - mert nme elég OP már így is)
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #2670 üzenetére
"Squadronban" alatt azt érted, hogy haverokkal? Mert majd tervezem, de szerintem kicsi vagyok hozzá, és gépem sincs még jó. Gyakorlok még pár hetet, aztán majd megpróbálok, valami értelmes társaságot találni.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll #2653 üzenetére
R.I.P Nádas Tamás
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2653 üzenetére
Uhh, ez durva
Anno a kecskeméti reptéren is volt accident a légibemutatón -
Cseri0058
őstag
válasz
JackFeryll #2561 üzenetére
hát nem tudom te milyen aircobrával mész, de nálam speciel rb-ben mindig én vagyok legelöl és a legmagasabban! szóval nagyon jól emelkedik és elég gyors is
más:
ahogy nézegettem a repcsikel rá kellett jönnöm, hogy tűzerőben ezek a spitek eléggé gyengusok. az elején nagyon élveztem velük menni, de most már annyira nem. ezek az aircobrák viszont nagyon bejönnek. most az a célom, hogy meglegyen az összes cobra
azután szerintem elkezdem az oroszokat mert azoktól egyenesen rettegek -
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #2568 üzenetére
Ha a kifejlesztést el tudod indítani rajta akkor már aktív lesz a teszt repülés is.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2565 üzenetére
Szarul mint te. Most hogy belehúztam a fejlesztésekbe, meg prémet váltottam, nincs már 150k-m se. Úgy ahogy írod, nagyon drága ha mindent kimaxolsz. Inkább klimaxolj
Amúgy a legtöbb pénzt a kvalifikálás viszi, de nem bírom ki hogy ne tegyek rá ha felajánlja az adott géphez a mesterképzést. Arról nem beszélve hogy sok pluszt ad, főleg bombázóknál.
Nem marad más, csak a farmolás a pikk-ász gépekkel. Nem is tudom, hogy teljesen le lehet e állítani gépfejlesztést, mert ha túl sokat játszol (főleg prém alatt), előbb-utóbb hipp-hopp bedobja, hogy hé bazm*g új gépet fejlesztettél ki, vegyed csak meg horroré!Revolit:
Az engem is érdekölne -
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll #2504 üzenetére
Most rank 2ig vannak , de váltogatják őket szóval igazából nem lényeges még.
-
HungAryan
tag
válasz
JackFeryll #2489 üzenetére
Úgy tudom, hogy most már egyből bekerülsz, de meg kell még kérdeznem ismerőstől, hogy nála mi a helyzet, mert tegnapelőtt vett csomagot.
Este fele tudok mondani valamit, ha gondolod. -
JackFeryll
őstag
válasz
JackFeryll #2477 üzenetére
Ja és valamiért 6000-et kaptam 5000 helyett.
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll #2437 üzenetére
Csak annyi, hogy nyerni kell pár csatát?
-
donmackó
addikt
válasz
JackFeryll #2335 üzenetére
Én régebben mindig bombáztam a reptéren lévő repcsiket zuhanásból. Sok killt szedtem így.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Felrobban (tapasztalat,és én voltam a kísérleti patkány).
-
Szőrös
veterán
válasz
Időzítéstől függ de felrobbanhat. Van akik bálnákkal szórakoztak így , torpedót dobtak rájuk és úgy szedték ki őket.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2332 üzenetére
Meg se próbálok vele játszani az első napokban
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2330 üzenetére
Nyilván, de erre számíthattak, főleg ha beindul az open beta, szarrá lesznek terhelve a szerverek, még mostanság is vannak problémák pedig még csak repked mindenki. Gondoljunk csak bele, amikor kezdéskor a sok WoT-os átszabadul kipróbálni... Remélem nem marad a nagy részük, és ez szerintem borítékolható, a nagyban más játékmechanika miatt.
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll #2315 üzenetére
Már Én is kérdeztem. Páran azt írták nem éri meg megvenni, T4-es Spitek olcsóbbak mint ez.
Battle raitingjét is nézd meg ha jól emlékszem 5.0, tehát lazán t4-esek ellen fog bedobni, ha beviszed a játékba.
A másik, hogy 1,2 M-et nem ér, maga a repcsi plusz az expert traning.
Ha tele vagy lóvéval, vedd meg, nem rossz, de ha nem nagyon jön össze, akkor hagyd ki. -
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2313 üzenetére
Hát a 4-eshez igazi Isteni szerencse kell. A 6 killes srác, csak kifogta a sok gyökér szembejövőt, de nem volt semmi az sem. Írták is a chatbe az enemy tagok, hogy WTF?
Fel:
Elolvastam. Lesznek benne jó dolgok. Az új madarak egy dolog, én a többi dologra vagyok kíváncsi: külön is vezérelhető géppuskák/gépágyúk, bombázónál a függetlenebb gunner irányítás, átszabott crew upgrade rendszer, saját festés, saját misszió több testre szabhatósággal, és nem utolsó sorban eszköz egy könnyebb fordítás létrehozásához.
A ground forces-t meg írjék tavaszra, de szerintem úgy is késni fog még. Nem is baj, legyen minél jobb az open bétára.Francia91:
A B-25 meg pont ilyen, egyedül nehézkes leszedni, bár az tény, hogy a B-17 keményebb nála. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll #2178 üzenetére
Félreértesz.Én nem vettem semmibe azt,amit leírtál a videómról.Reagáltam rá.Abban a stílusban tettem mindezt,amilyenben te fogadtad ezt az egészet,nyers stílusban,bár ez csak a második reagálásomra igaz inkább.Az más kérdés,hogy te ennyire a szívedre vetted azt,hogy a nyers "kritikád" után én nem igazán szeretnék tőled megfogadni tanácsokat.A másik meg,hogy tőled még egy ilyen munkát sem láttam.Most engem akkor ezek után mi késztetne arra,hogy megfogadjam a tanácsaidat?Ha te egy média suliban tanulnál,sőt,ott végeztél volna,akkor azt mondom,hogy oké,igazad van,de így... Oké,részemről is lezártnak tekintem ezt a vitát.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll #2175 üzenetére
Őszintén,engem olyan magas szinten nem érdekel a videózás,mint egy olyan embert,aki tényleg ezen a területen dolgozik,és kapja érte a munkája gyümölcsét.Ezért mondom azt,hogy:
-Nem érdekel a marketing,ha valaki számára unalmas a videó,az x-elje ki,vagy azt a részt tekerje át.
-Akkor még egyszer,most már kép formájában is:Egyébként,tényleg látszik,mennyire sz*r volt a munkám SZAKMAI szempontból,főleg úgy,hogy te olyan dolgokba kötöttél bele,amivel nem azt mutatod ki,mennyire értesz hozzá,hanem csak azt,hogy szeretsz kukacoskodni.Egy egyszerű funkcióval az idegesítő kommentárokat ki lehet kapcsolni.Ha az alapvető problémákkal foglalkoznál a videóval kapcsolatban,(mint például azzal,hogy néhol felgyorsul a videó,[nem csak ennél a videónál,hanem más videómnál is] ami úgy néz ki,mint ha Speed Art-ot néznék,akkor arra adnál valami ésszerű magyarázatot,és megoldást,mert nekem eddig nem sikerült találnom) akkor nem ezt írnám,de látszik,hogy csak okosnak akarsz tűnni - megsúgom,nem sikerült.Végig sem nézted a videót,mert a végén van egy kis outro,aminek a leges legvégén ott van kék keretben,hogy SUBSCRIBE.
-Lehet ilyet nem csinál senki,de ilyen szempontból akkor én különleges vagyok,mert Én csinálok ilyet,és eddig te vagy az egyetlen ember,akit ez is zavarja.Érdekes.Akkor valamit mégsem csinálhatok olyan rosszul.Nem megyek el semmilyen média suliba,mert engem nem érdekel a média suli.
Egy gameplay videónak nem az a célja,hogy izgalmas legyen.A helyzettől függ,hogy milyen izgalmas lesz egy gameplay videó.Én nem tudom izgalmassá tenni,akárhogy is próbálkozok.Vannak izgalmas videóim,de az sem miattam lett (legfőképp) izgalmas,ha nem az akkor kialakult helyzet miatt.Ezt még a média suliban is megmondják neked,még talán jól le is hordanak,hogy az ő szakterületükben nem szerepel biológia.
Én pedig úgy gondolom,személyeskedtél.Éppenséggel mind a kettőnk lesz*rja,hogy mit gondolunk egymásról,mert ha téged érdekelt volna ez,nem így reagáltál volna.A videót kritizáltad?Ez is a kritikádba tartozik?:"Kár volt az időt pazarolni rá","béna" Értem.Feedback-et vártam,és azt is kaptam,jó kis PH!-s stílusban,ennél jobbat nem is vártam.
Ha nem haragszol,nem fogadok meg tőled egyetlen egy tanácsot sem.Legközelebb nem ilyen nyers formában fogsz véleményt kifejteni,és akkor majd talán.Nekem az ilyen nyers kritika nincs az ínyemre,sajnálom.
PAtr0n
A felvétel előtt 2 órát (!) játszottam.mutass be legalább 3 féle repülőt benne mondjuk fighter/heavy fighter/bomber Ezt egyszer el játszottam egy másik játéknál (F1 2013) és a videó feltöltése fél napig tartott (19 perces lett).Nah most akkor vagy bemutatom normálisan a játékot,de akkor nem lesz jó minősége a videónak,vagy nem mutatom be minden részét,és jó lesz a minőség,vagy jobb internetre váltok,amit még jó ideig nem fogok meglépni.Gondoltam majd amikor szabin leszek,akkor veszek fel egy 30 perces videót a játék multis részéről,amit majd itt megosztok,de ezek után inkább háromszor meggondolom,hova,mit rakok ki,vagy hogy egyáltalán csináljak és töltsek fel videót.Ez az oldal kifejezetten a dead zoneba tartozik sajnos.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll #2172 üzenetére
Sajnálom,ha az 50 másodpercnyi intro zavar,másoktól nem ezt a visszajelzést kaptam,te vagy az első,akit zavar abból a nem tudom mennyi emberből,a többi pedig általában át tekeri.A videó lejátszó valamelyik részében van egy olyan opció,amellyel ki lehet kapcsolni ezeket a kommentárokat.A nagy,ormótlan logó az IGN logó kitakarásáért felel,úgy láttam jónak,hogy oda rakok egy nagy,ormótlan logót.
Esetleg ha van valami ötleted,amivel jobbá tehetem a videóimat,küldj egy privát üzenetet,persze ha egyáltalán van valamennyi hozzá értésed ahhoz,hogyan kell videót jól szerkeszteni,mert nekem úgy tűnik,a zéró tapasztalatoddal kukacoskodsz itt.Lehet az ember őszintén kedves,meg nem őszintén kedves.Attól,hogy valaki őszinte,nem feltétlenül kell bunkónak,személyeskedőnek lenni [lsd.:Kár volt az időt pazarolni rá.] Ennyi erővel kár volt nekem is az időmet rád pazarolni.Simán el suhanhatnák a kommented felett,de mivel annak vannak vitatható részei,így reagáltam rá,és a "kérdéseidre" választ adtam.
A másik:a játékkal körülbelül még 1 napot sem játszottam.Aláírom,nem vagyok valami profi,de próbálkozom,viszont alig pár óra tapasztalat után nem tudom a Te szintedet hozni,hiszen te biztos egy nagyon profi játékos vagy.Mindenesetre,nem értem,hogy jössz te ahhoz,hogy pocskondiázzál - le bénázzál.Azt még tűröm,ha a videómat címkézed meg ezzel-azzal,de azt nem,hogy ha engem sértegetsz.
Mutass jobbat,készíts jobbat,utána gyere vissza vele.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2141 üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasnod: #2134
A srác így tolja, csak egy 5500Ft-os Logitech C270 kell hozzá. Ennyit szerintem megér. -
Francia91
veterán
válasz
JackFeryll #2086 üzenetére
Brutalis tuzero
Yak-9K-val egy loves egy gep (bombazot is le lehet kapni egy lovesbol) -
erikke17
őstag
válasz
JackFeryll #2064 üzenetére
+1
Minden második játékos azzal nyomul... Kicsit irritáló is ma 20ból minimum 15x BF szedett le..
De akkor is csak egy jólirányzott YAK 9 T/K lövés kell -
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2056 üzenetére
Először én sem találtam, de kiszúrja az ember szemét a leírás
:
"While flying any P-39, P-63 or Bf 109 aircraft destroy 200/27/14 enemy aircraft és itt folytatódik a szöveg: in AB/RB/SB modes respectively and obtain an exclusive"Tehát AB-ben 200, RB-ben 27, SB-ben 14 repcsit kell leszedni a felsorolt gépek valamelyikével, tehát nem kell mindegyik megléte hozzá. Neki is fogtam most, abszolút nem elérhetetlen cél 3 nap alatt, főleg hogy egy prém repcsi a jutalom.
-
K3NZO
senior tag
válasz
JackFeryll #2043 üzenetére
Hát akkor maradok B-17-el RB-ben, nincs most keretem premium gépre
-
BogyóBP
addikt
válasz
JackFeryll #2021 üzenetére
Abba nem tudok felszállni mindig a földbe lapulok. Amúgy mégis miben hátráltat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest