- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10191 üzenetére
Köszi, már be is lőttem! Most már legalább világos a relatív tengely fogalma
Azért egy face-track cuccot építek majd, az ad igazi szabadságot.
IL-2. Abból lövöm le a legtöbbet mostanság. Mondjuk lesen rajta, hogy az a darab kő milyen manőverekre képes néha. Na de azért a Pugachev-kobra, azért enyhe túlzás. Megnéztem volna róla egy replayt
Amik még kiakasztanak mostanában ezek a fekete-sárga P-51-ek. Bár lehet azok már tényleg tudtak repülni, de hogy egy P-39, P-63 miket csinál néha, az vicc.
Mentem az ominózus P-51-el most egy tesztrepülést, hát combat flaps-el elég durván lehet vele fordulni. A dugóhúzóból relatíve nehezebben vettem ki, de meg lehetett oldani még. -
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10188 üzenetére
Tényleg Colos, arra nincs ötleted hogy tudnám kevésbé "kapkodóssá" tenni a free look-ot? A másodlagos egér nem jött be, muszáj 2 kézzel használnom a joy-t. Ez a boton lévő nézegető nem jó, nagyon fixek a nézetek, rendesen hátranézni nem is lehet vele, meg rohadt gyorsan odaugrik.
Rohadtul be vagyok emiatt korlátolva, hirtelen most nem tudok egy Oculus rift-et venni, de még egy infrás free track cuccot se összerakni. -
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10188 üzenetére
A hsz.-ed első felére nem tudok köpni meg nyelni sem. Már megint
Nekem ennyi elég szim-be is, hogy gázkar.A második felére viszont: Tegnap előtt a G6-al bohóckodtam a joy-al, nagyon jó vele menni, ami a durva, hogy bizonyos sebességnél, b@szott jó vertikális turnfight-ot lehet vele csinálni, sokszor átesnek mögöttem a Yak-ok
De úgy alapjába véve a P-47-ek, Yak-ok fos P-39, P-63-ak sokszor felkúrnak agyilag, olyat jönnek utánam, hogy lesek, hogy ezt meg hogy csinálta? Motorikusan oké hogy erősek, de hogy ennyire jól manőverezhetőek legyenek bizonyos helyzetekben az gyanús.
Mondasz valamit, hogy lehet minden gép a Messer-ek FM-jét kapta meg, könnyítéssel. -
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10185 üzenetére
Köszi a sok infot! Lassan hazarepülök (bringával
), letőtöm a jaítást ott is, aztán ránézek a beállításokra.
DCS-t kipróbálni meg majd talán egyszer. Nagyon vonz a minél élethűbb repülési modell, de ahhoz én most még kevés lennék. Mondjuk persze a pilóta szakmára hatványozottan igaz a "puding próbája az evés", mert régen is úgy tanultak repülni, hogy felszálltak, aztán vagy elestek vagy nem, de még hanyagolom. Meg nem is jó egyszerre 2 külön játékot nyúzni, mert túl hamar rájönnék, hogy mi a WT gyengesége, és idegesítene, hogy amit DCS-ben meg tudok csinálni a BF-el, azt a WT-ben nem, vagy máshogy.
Először begyakorlom a WT szimet, tanulok pár cseles manővert bottal, aztán majd meglátjuk.
Amúgy meg az IL-2-t fogom előbb kipróbálni, mert az nagyon tetszik videókból. Annak se tűnik rossznak a fizikája, látszik hogy ott többet foglalkoztak a valós FM-el, mondjuk repülő sincs 400 akárhán, maradt erőforrás fejleszteni a meglévő gépeket. -
Szőrös
veterán
válasz
Colos1 #10185 üzenetére
DCS-hez gyakran van akciós csomag vásár, mindig nézem de eddig sosem csábultam el.
Munka mellett már nincs arra energiám, hogy ezeket is betanuljam.Talán a mostani pecs egy kicsit javított WT-n, a leképző motor jobb lett az biztos, mert a spottolás sokat javult. E-4-et is próbáltam, igaz csak teszt repülésen, és egész jól repked.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10181 üzenetére
Na ez így elsőre nem esett le mit is kell csinálni, trim kerék nincs a joy-on amúgy. Most ki se tudom próbálni, mert nem otthon vagyok, jelenleg a laposon telepítem az 1.53-as tapaszt, de ránézek, hátha felfogom mit is írtál.
DCS na igen. Egyszer biztos ki fogom próbálni. Ott amúgy le van modellezve a légkör fizikája is? Páratartalom , hőmérséklet, szél stb....
Megnéztem a Logi G940-et, most még drágább mint anno. De rohadtul tetszik, mondjuk a Warthog is! De legalább még kapni. Nem hinném, hogy egyhamar váltok, max akkor, ha nagyon bevonz a szim. De inkább ne vonzzon be, drága mulatság lenne egy profi botkormány.
Francia91:
Ha előbb tudom ezt, már pár frag-el többem lenne SB-benÍgy is nagyon jó repcsi az Me 410, rohadtul tetszik az egész cockpit, meg a sok szuper megoldás amit akkor a németek kitaláltak arra a gépre.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10179 üzenetére
Aha, megtettem. Csak nehogy hamarosan egy Thrustmaster Warthog legyen belőle
Amúgy eddig azzal szarkodtam, hogy beállítsam úgy-ahogy a joy-t. A szégyen az, hogy most jöttem rá, hogy pl. az Me 410-nél van airbrake, és k*rva hasznos ha nem akarok túlfutni leszálláskor
A trimemlléssel szarakodtam a legtöbbet, de nem jöttem rá, hogy a beállított értékeket mikor aktiválja? Az oké, hogy a kar pillanatnyi állása szerint ha bekapcsolom a trimet, akkor az lesz az alaphelyzet, de hogy amit százalékban megadok miért nem használja?Köszi a tippeket, be is lövöm azokat is normálisan.
Ja és most rohadt nagy nyűgöm a körbenézés kényelmes megvalósítása. Most beüzemeltem egy másodlagos egeret erre, de muszáj lesz csinálnom egy infrás face track-et kreálni, ha nem akarok megőrülni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10163 üzenetére
Azt tudom, hogy többnyire fából voltak ácsolva a gépeik, ezért is nevetséges amikor csak nyelik a minengeschoß-t, de b*sznak szétesni, az FM-jük meg közben alig szenved csorbát
De köszi a sok magyarázatot, élmény olvasni. Amúgy a kétmotoros gépeket imádom repülni, nem sújtja őket olyan szinten az átesés mint az egymotorosokat. Me410 most a kedvenc. Kezesbárány.
Ellenben visszatérve, próbáltam párszor Fókával is menni, de az túl ideges nekem, folyton bepörgök vele. Nehéz lesz megszoknom. -
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10161 üzenetére
Köszi, így már kezd összeállni a kép! Legalább megnyugtattál, hogy nem gondolkoztam olyan rosszul aerodinamika terén
Amúgy a túl vastag szárnyprofil, azon kívül, hogy merevebb szárnyat eredményez, van még elméleti és gyakorlati haszna?Ha már súlypont, mi a helyzet a középmotoros csodákkal? P-400, 39, 63? Ezekre mi jellemző? Sokszor látom, hogy ezek is előszeretettel esnek át bizonyos szituációkban, de ugyanakkor néha majdnem leforogják a Messert.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10159 üzenetére
Kezdem kapizsgálni, de mi is az AoA?
Meg mondjuk éles balra fordulózáskor, a jobb oldali szárny alól szűnik meg a felhajtóerő, kvázi azt idézve elő mintha leszaggatták volna? Mi történik mondjuk szabályos 90 fokos fordulónál ha elfogy a sebesség? A gép orra a földnek veszi az irányt, de nem jön létre pörgés?
Nem azért voltak ilyen jók a messerek a dugóhúzóból való kijutásból, mert kicsit "orrnehezek" voltak? vagy csak én gondolom így? Az van előttem, hogy egy áteső Messernek az előre tolt súlypont miatt orral kellene elkezdeni visszazuhanni, így hamar vissza lehet venni felette az irányítást.
Amúgy mondasz valamit, Yak-ot még látni átesni párszor, de Spit-et egyáltalán nem.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Colos1 #10156 üzenetére
De jó hogy előkerültél colos!
Mostanában sokat repkedek SB-ben, bár igaz csak a tank SB csaták miatt viszek be 1-2 madarat is, legalább azokat is húzom. Egérrel bohóckodok egyenlőre, de most nem ez a lényeg. Van 1 dolog ami zavar, és nehéz kitapasztalnom. Maradjunk egy mezei BF109 G6-nál. Sokszor szívom be azzal, hogy éles fordulózás közben beremeg a gép, és átesik, ezáltal pörögve fúródok a földbe. Néha sikerül visszarángatni, a rudder és a aileron-ok megfelelő használatával, de ez ugye attól függ mennyire pörögtem már be.
Kicsit utána olvastam a témának, bár csak angolul, és arra jutottam, hogy minél élesebb fordulót veszek adott sebességen, annál gyorsabban esve a sebességemmel együtt, egyszer csak megszűnik a szárnyakon a felhajtóerő. Ez így helyes? Vagy kiegészítenéd még valamivel?1-2 gép még SB-ben is hihetetlen mutatványokra képes, főleg amikor yak-ot, vagy Spitfire-t kéne leforogni, nem is értem hogy ezek mi a szarért nem képesek átesni? Én meg ott küzdök vele, hogy megfogjam a Messert éles fordulóban kb 300km/h-nál. De minden esetre már ügyesedek, tegnap már összesen 5 gépet lelőttem. Kell már egy botkormány, mert ez a nézelődünk, közben íven tartjuk a gépet elég nehéz egérrel.
-
PAtr0n
addikt
Uhh de jól tolod! Az tetszik, hogy azért átesésnél meg lehet azt fogni. De persze te nem most kezdted
RG4L:
A kis bálnatestű Raiden nagyon jó kis jószág.
Amúgy nekem is lesz 2 gold hamarosan, szóval nekem kábé. vasárnapig jó esténként szerdától. Szombat lehet nekem se, mert ki kell rúgni a hámból itt is -
PAtr0n
addikt
Köszi fiúk a kimerítő választ ismét!
Azért tényleg szomorú, hogy nem tudják úgy megcsinálni az egyes madarakat, hogy normálisan viselkedjenek (IL2 ahogy olvasom sokkal közelebb áll hozzá, pedig azt is Gazsi csinálta) . Úgy kellett volna a WT-nek is indulni, hogy van AB meg RB oszt kész, csá. SB módba meg olyan szépen lassan betenni a gépeket, ahogyan fullra elkészülnek. Persze nem elég maga a gép FM és DM-je, ahogyan írtad, le kell programozni normálian a levegő rétegeit, milyen magasan, milyen felhők vannak, szélnyírás, stb....
De úgy látszik be kell érnünk ennyivel. -
D.Orion
veterán
Egy dolgot imádok az orosz gépekben, legyen az vadász vagy bombázó. Full fekete fő egységekkel is sokkal jobban manőverezhető, mint bármelyik másik német gép. IL2-t számtalanszor vittem már haza teljesen fekete két szárnnyal és farok résszel. Több volt rajta a lyuk, mint a felület és repült. I15 széria szintén ilyen, hiányzik a fél szárny, de egyenesen repül.
-
Szőrös
veterán
Hja mixeden én is azt sasoltam nehogy túlnyomjam neki.
Amúgy már elegem lett abból hogy állandóan lekapnak ( vagy leesek
) Fricc gépekben így átálltam a sötét oldalra és beültem egy Lavórba ( 5FN még RBről fullos).
No mit ne mondjak atomnúb létemre lazán boldogulok vele.
Mentem pár csatát de egyszer sem estem át vele, gyönyörűen fordul és emelkedik, gyors, a 2 shvak meg szétkap mindent.
Szégyenlek vele repülni. -
PAtr0n
addikt
Na most a G2-nél nekem sem működik a varázsló, ki van szürkülve az ikon, rá kattintva írja, hogy "nem elérhető at dö moment". Próbáltam más prémium géppel (P-39N-0, rássá edisön) ott simán leteszi a gépre a template-et.
Próbáld már ki lécci ezt a skint a G2-höz: [link] Ez az amit először feltettem képen.
Simán csomagold ki mappástul a UserSkins mappába, aztán lessünk rá a game-ben. Csak mert most szedtem le egy A6M2 skint, és az Istennek se látja a játék, míg egy másikat igen.
-
PAtr0n
addikt
Hisz ez is egyedi.Az undorító román roundle-ös az eredeti:Ez meg megint egy másik:
Most látom, hogy NEKED nem enged rá tenni... félreolvastam.
Én prémiummal játszok, azt hiszem az kell a custom skinekhez is. Ha neked is prém fiókod van, akkor még javaslom hogy irtsd le a játékot a gépről, tedd fel újra, és aztán másolj skineket mappástul a "UserSkins" mappába. -
PAtr0n
addikt
Köszönöm, hogy sose vagy fáradt egy kis szakmai okításhoz!
Próbálom ezeket megjegyezni, szerencsére a gépészet nem áll távol tőlem, bár elektronikát tanultam, de valahogy a gépész dolgok is jól megmaradnak bennem.
Amúgy nem semmi, mennyi dolgot kitaláltak már akkor, ahogy korábban is írtad, pl. a németeknek a közvetlen befecskendezés. Volt szerencsém Stuttgartban a Merci múzeumban látni egy Messer motort nem tudom pontosan a típusát, de ha megtalálom kirakom ide. El voltam hűlve a méretétől.D.Orion:
Egy megoldást látok, meg kell kérdezni a Gaijin supportot a fórumon egy másik accról (mondjuk te), hogy ilyen esetben mi a teendő. Szerintem biztos tudnak rá megoldást, bár lövésem sincs, hogy mi lenne az ilyen esetben. -
PAtr0n
addikt
Igen, már vártam, hogy írj valami jó kis megoldást a melegedésre. Ennyire még nem merültem bele a gépek irányításába SB módban, sajnos nem igazán értek hozzá. De vonz a dolog, eljő még az az idő, amikor mindent magam állítok (lesznek még buta kérdések emiatt), és végre botkormánnyal fogok repülni.
Vannak még amúgy gép specifikus dolgok? Mármint úgy értem, hogy az egyikben van valami kütyü amit b*sztatni kell (vagyis érdemes), míg egy másikban már nincs olyan?
Ez a WEP dolog se teljesen tiszta még.torz on borz:
Rossz ilyeneket olvasni, azért remélem nem megy el hamar a kedvem az SB módtól ha egyszer belekezdek. Nagyon agyalok az IL2 Sturmovikon inkább. Persze a WT is megmaradna, mert AB meg RB szórakoztató, SB-ben meg a tankozás nagyon tetszik. -
donmackó
addikt
-
Francia91
veterán
En kb a 2-es vagyok, de csak ugy tudom fejleszteni az amcsi es brit agat, ha azokkal is jatszok
. Ott van pl a Tempest Mk V: Nem egy bajnok masina, de nekem bejon, tuzereje rendben van, motorero es sebesseg nagyon ott van. Par fejlesztes hianyzik csak, azt meg kizarolag ugy tudom megszerezni, ha azzal repulok. Csak ugyebar a csapat. Azzal tisztaban vagyok, hogy nem az amcsik gepei a legjobbak, meg a Pearl Harbor-i temaban sem az altalanosan elfogadott nezetet vallom
-
PAtr0n
addikt
Akkor én most a 2. típusú embör vagyok?
Mert az 1-es biztos nem.
Amúgy még ide kapcsolódik: nem vagyok a holivúdi produkciók híve, de a Kódjátszma című film nagyon szépen megmutatja, milyen szépen manipulálható egy háború.Csak a Pearl harbor elleni támadásról jutott eszembe.
Ja még valami: A wehraboo jelenségnek/eszmének is van igazságalapja, nem véletlenül. -
Szőrös
veterán
Hája
Na kipróbáltam az F-4es meszát , nem rossz , kellemes gép. Elsőre lőttem egy P-47 bálnát. Mondjuk kellett hozzá 4 crit a szárnyába mire az a mocsadék hajlandó volt leesni de legalább nem tudott eliszkolni.
Másodszorra befészkeltem magam egy Typhoon mögé , az is kapta az áldást de persze rám csapott egy Corsair és már estem is le.
Szóval még mindig ezerszer többet ér és táposabb a szaros .50 mint a 151 + minengeschoß.
Hiába , vicces fiúk gazsiék. -
-
PAtr0n
addikt
Milyen playerek? Tank playerek? Sima flight AB meg RB csatában?
Player kill csak a RAF Fighter event-ben kellett, RAF bomberhez mehettek a bot killek is.BR-Steel:
Már buktukwall2:
Pl. a német 4x250kg tuti szar, ezt is figyeltem múltkor, Do E2-n szinte semmire nem megyek velük. Ott csapódik a tank mellett és még hitet se ad. De a ledurvább az armored car, múltkor rájuk szórtam, oszt kaptam egy szaros "hit"-et. A kedvencem, amikor beszól a tag hogy "bullseye", oszt k*rvára nem történik se hit, se kill. A Ju-88-am 2x500kg-ja jobban pusztít, mint a He-111-em 2x1000kg-ja és hasonló vicces dolgok. -
Nosam
aktív tag
Nem kell csiszolni a LED-et.
Ez a legjobb infra LED hozzá, ez eleve lapos és a legnagyobb szögből ezzel képes érzékelni.
Ez az SFH 485 P, ilyen van a track IR-ben is:
-
Nosam
aktív tag
A facetrackert már próbáltam de az sajnos csak megfelelő fényviszonyok között müxik rendesen, én meg full sötétben szeretek játszani. Ledest meg lusta voltam fabrikálni, pláne, hogy az elektronikához nem igazán értek. Oké, hogy csak három led, de ha rádugom a gépre és valami nem jó és esetleg rövidre zár akkor meg több mint fél milla a kár, bár két gépem van de a másik sem volt olcsó azt is sajnálnám.
-
RG4L
őstag
Már eltörölték ezt a teljesítmény alapú MM rendszert, tehát elméletileg egyáltalán nem kéne befolyásolnia a kapott ellenfeleket. Lehet, pont úgy és annyi ember várakozik, hogy egymás után többször tied a legkisebb BR a meccsen...
Egyébként én úgy vettem észre, hogy kb. annyiszor az enyém a legmagasabb BR, mint a legkisebb, pedig nem tartom magam szar játékosnak.
-
PAtr0n
addikt
Érdekes amit írsz, és lehet is benne igazság. Bár én szinte csak AB-t játszok (röstellem, de RB-hez ritkán van türelmem és időm), a nagy peccs óta utálom ha német jön ellenem. Legalábbis ha BF109, vagy Fóka. A Fókák 1-2 lövéstől már szárnyat szakítanak, a BF-ek meg amellett hogy szintén jó tűzerővel rendelkeznek, rengeteg lövést is bírnak ki. Na jó, nem annyit mint a kaYak 9 és hasonló UFO orosz társai, de érezni a változást.
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Barmelyik Spitfire geppel en a mai napig nem tudok 600 feletti tempoval hirtelen fordulot venni, mert azonnal elhagyom mindket szarnyat... 2 honapja nem is mentem s britekkel, pedig a Spit-eket szerettem, de pont a gyors fordulas miatt rengetegszer tortem ossze a gepeket meccs kozben... Thypoon szeretheto masina, jol emelkedik, de ha zihanni kezd, abbol muveszet kihozni. A P-51 meg nem fogott meg, tobbet vartam tole. Viszont a Zerok-kal a lassusaguk ellenere eleg jo meccseket lehet menni, a fordulekonysaguk nagyon jol kompenzalja a sebessegbeli lemaradasukat. Csak az a 7,7 mm-es MG még Tier 3-ban is...
-
munnergep
senior tag
-
t.imi
addikt
Home-m van, nincs is csoportházirendem és szigorúan itthonról nyomom
Letöltöttem a gpedit installert és felraktam
Ott a gond, hogy hónapokig tökéletesen megy, ok, 1-2 bad internet connection előfordult, de több nem, aztán két napig zsinórban kidobál ez is, meg a wot is.
Más megoldást hirtelen nem találtam, ill. hozzáadtam a norton kivételekhez a két progit.
Előtte itt is hasonló ping volt mind két játékban mint nálad.
Itt legalább segítséget kaptam. Másik topikban még semmi
-
Francia91
veterán
Eleg sok repulo fizikajat atdolgozhattak, az uj patch ota majdnem minden gep szarnyat azonnal eltorom... Kiveve a Bf 109-es es FW-190-eseket, azokkat tudok fordulni 600-as temponal is. B-17-tel most mar himestojaskent kell banni, kulonben -1 szarny, P-80 szinten zenesz, 600 felett mar felek vele fordulot venni... Spitfire-ek szarnyat eddig is surun leszakitottam, mire epp megismertem a hatarait, az uj patch vmit alakitott rajta, mert megint nem lehet vele nagy fordulot venni 550 kornyeken. Egyedul a nemet vadaszok birjak a nagy sebessegu fordulasokat. Egyre jobban megszeretem a G6-os BF-et, a 3x20 mm-rel vadallat
. P-51 megint himestojas kategoria lett. Patch elott sosem tortem el a szarnyat, patch ota rendszeres dolog lett....
-
Volfram42
senior tag
Na ja ez így is van az én ízlésemnek is tetszenek ezek. A bf110 fülkéje nem tetszik az valamiért kívülről jön be, mint a Mosquito. Annak különösebben nem kedvencem a fülkéje, de maga a gép alakja nagy kedvencem. Bár valamiért a kétmotoros gépek mostanában elkezdtek tetszeni. Régen nem így volt. Öregszem.
-
Volfram42
senior tag
Pont erre gondoltam. Illetve meg arra, hogy a jatekban nem is nagyon van az ember rakenyszeritve a muszerfal hasznalatara. A bal felso sarok amugy is kiir szinte mineen fontosabb adatot. Aztan nem, hogy ezt kiszednek a SB modbol meg a devszerveren a gepserulest is beraktak. Amint lejon a patch meglesem, hogy mi most a helyzet.
-
Szőrös
veterán
-
RG4L
őstag
"Emiatt amúgy egy csomószor az ellenséges gépekből kihulló törmeléktől sérült meg a gépe."
Igen tudom, és nem egyszer kellett emiatt kényszerleszállást végrehajtania, viszont egyszer sem amiatt, mert rommálőtték volna a gépét.Most nem mondom azt, hogy a valóságban könnyebb volt ezt megcsinálni, mint a játékban, de biztos ügyesebb volt a csávó, mint a játékosok WT-ben.
-
RG4L
őstag
Pont tegnap olvasgattam Erich Hartmann-ról, és a cikkben le volt írva, hogy sokszor azt a taktikát alkalmazta, hogy nagyon közelről nyitott tüzet az ellenséges gépre, kb. 50 méternél is közelebbről. Na mondom, kipróbálom.
Bf 109 E-3-assal rárepültem az F4F-re, aki vagy vak volt vagy hülye, de nem vett észre mert meg se mozdult, fú mondom tökéletes. Tüzet nyitok rá 200 méterről egészen addig, amíg célkeresztben van, na de annyi szikrát legutoljára karácsonykor láttam, mikor csillagszórót gyújtottunk.
-
anytime
őstag
Szia!
Megpróbáltam, de csak 1x mentem vele, sajnos, csúfos kudarcot vallottam
Ismét ránéztem az orosz vonalra. Anno velük kezdtem és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyivel jobbak lettek a repülési tulajdonságaik, sokkal könnyebb vezetni őket.
Tesztelgetem a vonalat, hogy az egyes szinteken melyik lehet a leginkább használható "bútordarab"
Egyenlőre ők a kiválasztottak, velük repülök:
Tier1: I-16 Type18
Tier2: MIG3-15-BK (itt szóba kerülhet a La5)
Tier3: Yak3PA Tier1 nem kérdés, a "szamarakkal" már "sokat" repültem, szeretem őket. Szerintem, ők bőven túl vannak húzva, ahhoz képest, hogy a II. VH-ra már gyakorlatilag teljesen elavultak. A korabeli gépeknek ellenfelei ebben a játékban, miközben a spanyol polgárháború volt a fénykoruk
A Tier2 és 3 még nem nagyon próbált a számomra, ezért szívesen venném a véleményt, esetleg pro és kontra alapon vs bf és spit vs fxf
Előre is köszi, hogy olvastátok és válaszoltok.
Üdv:
A -
anytime
őstag
Lassan at kell allni az orosz vonalra.
Elkepeszto vicc, higy az alig 10 m/s emelkedesel rendelkezo gepek ugy jonnek utannam, hogy kozel 800 k/m utan huzom fel a gepem emelkedesbe, azaz megvan a max. lendulet, wep-elek es a gep ugye motorbol tud 20 m/s-ot es ugye, nem tudom lehagyni.
Kerdem en, akkor mi a szart tegyek, higy hasznaljam ki azt az elonyt, ami a valosagban is megvolt? -
Volfram42
senior tag
Ezzel tisztaban vagyok. Ezert is ponit irtam. Azok szerettek a magassagot. Ettol fuggetlenul teljesen egyetertek.
Minden gepnek volt egy optimalis felhasznalasi modja ami itt em igazan valosul meg. Kivancsi vagyok nagyon arra az uj kuldetesfajtara amit beharangoztak. Sajna csak soon.Donmacko: A B25-re gondoltal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest