- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz Máté94 #16087 üzenetére
... akkor lerről lekéstem, múlt évben többször is.... későn láttam meg, hogy van.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
SP4C3
veterán
válasz Máté94 #11832 üzenetére
Aha, nyugodtan átírányíthatja a hajós fejlesztőgárdát tesztelőnek a meglévő gárdákhoz. Vagy csak simán foglalkozzon az az "n" mennyiségű ember a matchmaker-rel, semmi mással.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Máté94 #11829 üzenetére
Ja, mi itt nem tudunk, csak nagy mellénnyel mondjuk a magunkét.
Grat az 1 órás infóhoz, már mikor be lettek jelentve, azóta csak "prémesek"-nek volt elérhető. Csak rossz nézni, hogy mennyi energiát fektetnek a csónakokba, közben meg lenne mit helyre tennie a tankoknál mondjuk, repülőknél is elég sokat sakkoztak mostanában. A füst-nek mondjuk én örülök, de a ladikok nem vonzzanak.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
pc360
addikt
válasz Máté94 #11829 üzenetére
Az aztán a stílus és a forma legjava, amikor még nagyobb mellényben beszólsz a másiknak. Kongratuláció. Ha van infód, azt be lehet rakni faszkodás nélkül is a valószínűleg nálad 2x idősebb fórum tagoknak...
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
PAtr0n
addikt
válasz Máté94 #11677 üzenetére
Mondasz valamit
De nem tudom mennyi idő, mire belátja Gazsi, hogy igenis kellenek a cirkálók, aztán meg a csatahajók is. Ez duma, hogy nehéz kivitelezni, ekkora hajók játékmechanikáját. Ott a WoWS, persze árkád, meg HP, de szerintem nagyon jól eltalálták, érzed a hajó súlyát, érzed azt hogy mekkora. Mondom ezt úgy, hogy a WoT-ra meg a WoWP-sre köpni tudnék, szerintem a hajós játékuk a telitalálat igazából."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Máté94 #10703 üzenetére
Bismarck jatszhato?
Ott a szoveg hogy nem akarnak nagy csatahajokat, mert nagyok es lassuak, es orakig napokig tartana egy csata. Ugyhogy ittvan par torpedonaszad oruljon aki hajokat akart.The high level of realism is one of the key design features of War Thunder. Vehicles are as close to their real life counterparts as possible. Classic large ship battles during the war were contests of patience and planning, where engagements could last from several hours to several days. In War Thunder, where all kinds of vehicles fight in one battle and players can control aircraft, tanks and ships, it is not possible to change the size of the ships or make time run faster, as everything needs to remain consistent. Our internal testing showed that battles with large battleships would be too long and boring, or required design changes that made ships entirely unrealistic. For this reason, we are focusing on fast attack-based craft, which are rarely reproduced in games.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Máté94 #10706 üzenetére
"Question: When will the open test start?
Answer: Open testing is planned for 2017." - Értem miért egy csiga a logo-juk. Már világos.
Tankok a vizen? PT-76B és LVA vagy mi a szösz...
-
Micsurin
nagyúr
i-185 is van.... NEM is 1
Na kérem szépen ez a KV-2 mi ???? akkora tornya van mint egy bolt , énvagyok a mozgó cél tábla heavy tankok jelen állapotúk szerint , véleményem szerint nem igazán használhatóak , végig ilyenek lesznek ? T-34-el többetbírok mint heavy-kel
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Fel
addikt
Kombináltan az összes típussal kell meglenni a szükséges killeknek. A frageket szintén kombinálhatod, nem kell mindet egy játékmódban összelőni. A profilodon belül lehet ellenőrizni hol tartasz velük:
JackFeryll: Az A5-ön a P39-ek 37 mm-es lövege van, 30 db-os javadalmazással, míg az A10-en egy újabb (M10), nagyobb tűzgyorsasággal, és 58 db lőszerrel. Az A10-en cserébe kevesebb lőszer van a 12,7-esekhez. Bombateherben is van különbség: A5 csak 1x500 fontos, míg az A10-re 3 is felakasztható.
[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
3-as ponttal vitatkoznék.
Nem azt mondom, hogy mindenki ezt csinálja, de nem egyszer tapasztaltam már saját bőrömön, hogy túl sok 1-1 csatában a KO.
A videó alatti kommentek pedig mindent elárulnak. Rohadt csíterek!
-
grex4
aktív tag
köcce a választ.
Játszottam már ilyen arcade repcsis játékkal (Combat Flight 2002 talán) és a reticklét célzom és elég gyakran találok is de akkor is rengeteg lőszer kell mindenkibe, belém meg elég 3. Valszeg gyújtóval lőnek vagy ágyúval ami nekem még nincsen. Legénységnél mire kell pakolni? Vadásznál gondolom arcade stílus esetén magára a gépre de azon belül melyik a legfontosabb? Ha van turret akkor érdemes annak a legénységét tuningolni?Nem tudtok valami OP gépet alacsony tierben vagy melyik class-t ajánljátok kezdőnek?
Brit ágon bohóckodok még mindig a T4-es Spitfire-el, próbáltam a bombázót is de azzal nem sokat lehet a csatához hozzáadni. Nomeg elkezdtem a Japán ágat, tetszik hogy van nekik saját lövészük és még bombát is vihetnek magukkal csupán ezt az ellenség is tudja így mindenki engem támad először. Nézegetek stream-et is, próbálok onnan el lesni pár fogást, ott látom hogy némely gépnek egy ágyúja/géppuskája van és gyorsan lő nagyon. Ezt csak azért hoztam fel hátha nem előnyös a több gépágyú és azért kell az ellenségbe jóval több skúló...
üdv
-
zedeRIP
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.