- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
-
Revolit
senior tag
válasz
BreeZeRr #5259 üzenetére
Akkor még egy ötlet: "Memento mori".
Ez egy latin kifejezés arra, hogy a halál elkerülhetetlen. Előbb utóbb meg fogsz halni. Használják olyan tárgyakra is, ami az adott személyt emlékezteti halandóságára. Vagy másképp fogalmazva, amitől félni fog a haláltól. Na a linkelt képen a feleségükről berakott kép pont valami ilyesmi.Csak egy ötlet amúgy, SC-ben is latin klánnév lett
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BreeZeRr #4441 üzenetére
Ezt már láttam, vicces amúgy.
Bár az enyémbe rejtő ködvető nincs beépítve.
Egyébként az enyém totál ilyen még színre is: civic16vti
Csak nekem klíma van nem napfénytető. -
RG4L
őstag
válasz
BreeZeRr #4311 üzenetére
Hát tudod, hogy a P-47 egy külön kategória, nem is nagyon lenne szabad összehasonlítani a többi vadásszal, hiszen önsúlya kb. kétszer annyi, mint a többi vadászé, nagyon erős szerkezet, és minél magasabban van, annál jobban teljesít, sőt, nagy magasságban már elviselhető a fordulása. Mindemelett kb. 950-ig lehet vele zuhanni, erre nem tudom hány gép képes, szárnyát eltörni képtelenség, a fegyverzete pedig egy lángszóró.
Pöpec. -
PAtr0n
addikt
válasz
BreeZeRr #4108 üzenetére
Örülök, hogy nem csak én vettem észre, remélem sírnak majd sokan miatta az official fórumon, nem csak én, és akkor talán visszaállítják a normális szintre. Gondolom ez is azért volt, mert sok volt az újonc aki panaszkodott hogy nullás vitalityvel mért kap annyi pko-t, ő meg nem tud senkit lelőni. Félek hogy hamarosan ez a játék is arra szintre jut mint a WoT, tehát egyre fosabb lesz, a sok síró-picsogó miatt.
-
SipiBcs
őstag
Papírrepülő!
Nekem azt javasolták, hogy amíg meg nem tanulom a játékot, addig az USA-t erőltessem.
A német kétfedelűek fordulékonyak, de könnyen sebezhetőek. Ellenben itt már 3-as, 4-es szinten vannak erős gépek, míg a többinél magasabb osztályokban (6-8) jelennek meg az erősebb járgányok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest